CAPS

Gebruikers over webshop CAPS

Artic freezer36 en casefans besteld bij CAPS. Nog niet eerder van gehoord, maar goede prijs en is geleverd conform belofte: 2 a 3 dagen.

CAPS heeft een ruim aanbod en dikwijls interessante prijzen. Spijtig dat er steeds verzendkosten naar België aangerekend worden.

De levering is ok, maar duurt soms wel iets langer dan bij concurrenten. Tof dat je ook direct levering bij een afhaalpunt kunt kiezen. Nadeel is wel dat ze voor verzending naar België helaas telkens verzendkosten aanrekenen terwijl dit bij andere shops meestal gratis kan.

Mooie actie op een behuizing dus die kunnen scoren. Prijs was goed, product netjes verzonden (wel in originele doos maar dat is niet zo'n issue) en verzending was binnen een dag. Geen klachten, fijn! Voor herhaling vatbaar dus.

Product was in originele verpakking, zonder omdoos. Maar die was sterk genoeg. Snelle verzending via PostNL.

Op een duidelijke gevarieerde site zijn de producten makkelijk te bestellen. Betaling vlotjes via ideal. Afspraken worden nagekomen.

Locatie makkelijk te vinden naast de A20 Goederen lagen op tijd klaar .Vriendelijk personeel.

Ik had na een eerdere goede bestelling opnieuw bij CAPS gekocht. Niet de allergoedkoopste in de pricewatch maar omdat het de vorige keer goed ging vertrouwde ik het.

Deze keer is het ook weer netjes en snel verstuurd. De website werkt ook prettig.

Netjes aangetekend via postnl verstuurd in een kartonnen doos verstuurd met dik papier stoot materiaal.

Ik wilde een LG 40U990A monitor en CAPS had de laagste prijs, ook al had ik nog nooit van CAPS gehoord. Het bleek dat CAPS het oude SiComputers is, een vertrouwde winkel dus en mijn aankoopgeschiedenis stond er ook nog in.
Later kwam er wel nog een lagere aanbieder, maar die had veel te weinig sterren.

Betalen kon ook via Crypto en ik had nog wat waar ik vanaf wilde, dus perfect!

De verzending was snel, kwam van een derde bedrijf Also b.v. direct naar mij.
Binnen 28 uur na bestellen stond hij voor mijn neus en dat was onverwacht snel.

Ik had in meerdere reviews gelezen dat de ingebouwde ventilatoren zo luidruchtig waren en dat bezorgde mij zo zeer dat ik hem wilde annuleren, maar hij was al onderweg (en een half uur later was hij er al). De klantenservice zei dat ik hem gewoon kon weigeren aan de deur, maar op de wip zittende dacht ik het zelf maar te ervaren en accepteerde ik hem toch.

Ik gaf dit aan om te voorkomen dat ze dachten dat hij onderweg terug zou zijn en zei ook dat ik het zelf wilde ervaren en dan maar de retourkosten zou eten als het er op aankwam. Ook al is retour voor eigen rekening, toch wilde ze me een label geven omdat een doos van dit formaat duur is te versturen.

Door dit soort dingetjes valt een bedrijf op en onthoud ik het. Dit soort gedrag en communicatie is waardoor ik CAPS eerder als eerste zal overwegen dan als laatste. Top hoor.

Uiteindelijk hoor ik helemaal niks van de fans en houd ik de monitor graag.

Spullen zijn lekker snel geleverd zoals het hoort.
Prima prijs kwaliteit verhouding bij veel producten!

Vriendelijke bestelshop; groot assortiment en scherpe prijs. Nette voormelding van bezorging op ingeschatte moment.
Zoals het hoort.

Product deugdelijk omverpakt zodat zelfs PosNL er geen DOA van gemaakt heeft.

Niet nodig gehad maar kan geen opmerking kwijt bij geen mening dus een goed toegekend. Betrouwbaar proces!

Compleet systeem in Lisse componenten besteld, alles is vlot verlopen. Niets op aan te merken.

Bestelling is zeer snel en goed verpakt verstuurd. Niets op aan te merken

PC case en voeding besteld, Netjes verpakt en snel geleverd.
Super blij met de 2 producten en zal hier zeker vaker bestellen met hun mooie prijzen!

Verzending ging vlot. Geen problemen mee gehad en ging goed.

Wat een ongelooflijk slecht bedrijf is dit, komt geen enkele afspraak na, kwa verzending niet en kwa antwoorden ook niet. Maakt meerdere beloftes, maar vijf dagen verder nog geen producten en geen enkel antwoord vandaag! Ik zou uiterlijk vandaag bericht ontvangen en wederom niks ontvangen. Wat een pannenkoekenbedrijf, bestel hier niet, blijf er ver van uit de buurt. Er zijn genoeg bedrijven die hun afspraken wel na komen en optijd leveren zoals wordt aangegeven!!

Ook met verzenden geloof dit bedrijf niet wordt totaal niet nagekomen

Kort maar niet krachtig meer hoef ik niet te zeggen

Al eerder en vaker besteld. Spullen waren binnen enkele dagen binnen. Qua prijs waren ze 1 van de goedkopere. Alles was prima verpakt. Tja, meer valt er niet over te vertellen. Gewoon prima in orde c.q. zoals het hoort en wat je mag verwachten van een winkel die zijn zaakjes op orde heeft.

Er was verder geen contact nodig met support. De spullen zijn inmiddels gebruikt voor het assembleren van een PC en alles werkt.

De trigger voor de review is overigens kans op winkeltegoed, maar ook zonder die kans verandert het oordeel niet (uiteraard).

Alles netjes op tijd (dinsdagavond besteld, vrijdag geleverd). Prima voor mij, omdat er nog meer onderdelen van andere plekken kwamen en die kwamen pas later.

Eerste keer dat ik bij "CAPS" bestel en ben echt prima geholpen !
Vlot verzonden naar Vlaanderen, alles vlekkeloos en snel.
Aanrader !

Videokaartje was netjes verpakt en snel geleverd. Niets op aan te merken.

Vraag over verzondoptie naar Vlaanderen werd snel en beleefd beantwoord.

Scherpe prijzen (en daar zoek je het in eerste instantie toch op uit), iets langere levertijden dan aangegeven op de site. Maar prima contact met de klantenservice. Alles keurig verpakt, terwijl het een flinke bestelling was. Zou een volgende keer zeker weer bij hen bestellen.

Verzending zou binnen 2-3 werkdagen moeten zijn. De spullen waren op voorraad. Maar blijkbaar toch niet helemaal. Eind van de 3e dag nog geen verzendbericht gehad, dus contact opgenomen. In de middag op dag 4 een reactie en aankondiging dat het die dag nog verzonden werd. De dag erna ook daadwerkelijk aangekomen. Dus iets langer dan gehoopt (5 dagen ipv 3) maar verder keurig.

Binnen halve dag duidelijk antwoord op mijn vraag en kreeg inderdaad de dag erna de zending binnen.

Voor het eerst bij Caps besteld. Ik ben op zich geen techie, maar moest wel alert blijven. Een M.2 ssd besteld op een dinsdag. Deze bleek in tegestelling tot de info op de site niet voorradig. Dus de klantenservice nam contact op of ik een week extra wilde wachten of gelijk een andere kiezen. soi, maar voorraadbeheer kan dus beter.

Om te kiezen kon ik uit hun site eigenlijk geen wijs worden. Bij de harde schijven kan je geen m.2 schijven vinden (eigenlijk nergens via hun menu). Via google en via tweakers een andere uitgezocht, en naam ervan doorgegeven.

Vervolgens kreeg ik een bevestigingsmail met een nieuwe bestelling, en daarna nog een persoonlijke mail. Toevallig zag ik in de bevestigingsmail dat er een 2,5" was gekozen in plaats van een m.2 Dit kon gelukkig nog rechtgezet.
Uiteindelijk na redelijk wat mails op zaterdag de m2 geleverd (en een acces point). Dus 2x foutjes in één bestelling, en niet erg snel.

kon sneller, van dinsdag tot zaterdag is wat lang in mijn optie voor 2-3 dagen

moest 2 fouten corrigeren, voorraadbeheer klopt niet, en daarna hadden ze de verkeerde vervanging gekozen. Verder wel beleefd en alert.

Ik heb de XPG Core Reactor II VE 750W besteld bij CAPS. Deze was daar op dit moment het goedkoopst.
Ik heb al vaker bij CAPS besteld en ben zeer tevreden over hun klantenservice.
Mijn vorige bestelling konden zij toen niet op tijd leveren en ik kon zonder problemen mijn bestelling annuleren zodat ik deze bij een andere leverancier (helaas iets duurder) kon bestellen. Top!

De levering is niet super snel, maar als je dat van te voren weet kun je daar prima rekening mee houden.
En zoals je hierboven al kon lezen is hun klantenservice top, zodra blijkt dat ze niet kunnen leveren dan kan je kosteloos annuleren.

Top! Zie mijn berichten hierboven voor gedetailleerde uitleg over de klantenservice!

Bestelling ging eenvoudig. Prijs was het laagste bij CAPS, dus ondanks de niet al te positieve reputatie toch maar de gok gewaagd.

De verzending is niet al te snel. Ze geven zelf aan 2 tot 3 werkdagen.
Ik had op dinsdagmiddag besteld en op vrijdag kreeg ik de track en trace, waarna het pakket op zaterdag bezorgd werd.
Ze komen de afspraak dus niet na.

Ik heb meerdere malen besteld bij caps en heb iedere keer netjes mijn bestelling bezorgd gehad op de verwachte leverdatum.

De verzending was zoals aangegeven.
Dit is in mijn ogen gewoon het minimale wat ik van elke winkel web verwacht.

De nazorg is iets waar winkels bij mij echt punten kunnen scoren.

De laatste keer had ik het verkeerde soort ram voor mijn nuc besteld welke ik daarna gewoon mocht omruilen.
Ook toen bleek dat er van de vervangende ram een plankje stuk was werd er niet moeilijk gedaan en kon ik gewoon een nieuwe krijgen, ze vroegen mij of ik een vervanging wilde of geld retour. (Ik had al een nieuwe besteld bij caps dus dat laatste)

Ik had een defecte stick RAM en heb bij CAPS als vervanging G.Skill Ripjaws S5 F5-5600J3636C16GX2-RS5K besteld, omda tik niet wilde wachten op een vervangende set RAM en ik wilde een setje van een ander merk. De afhandeling van de klantenservice was top!

Ik heb recent de ASRock Steel Legend SL-850G en de ASUS TUF Gaming B860-PLUS WIFI besteld. CAPS is vaak het goedkoopste. Alles was tevens snel binnen.

Daarnaast wil ik nog benadrukken dat de afhandeling van mijn retouren erg snel en netjes verliep. Binnen korte tijd werd alles bevestigd en het bedrag vlot teruggestort – erg tevreden over die service!

Scorekaart voor CAPS

Qshops