Gebruikers over webshop CAPS
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenPrima website, snelle reactie klantenservice. Negatieve is dat ik 2x een groot deel van een systeem bestel en dat 2x toe de levering 3-4 werkdagen duurt. Ik vind dat misleidend met de " binnen 24h leveren" .
VerzendingLevering niet binnen een dag. Onduidelijk wanneer wel, je moet zelf mailen om de status te begrijpen.
KlantenserviceZe reageren snel en inhoudelijk goed. De website zou de werkelijke status moeten vertonen.
AlgemeenOp 12 november met spoed een nieuwe behuizing nodig waar een ATX moederbord in past. Via Tweakers uitgekomen op de Chieftec APEX AIR
CAPS was goedkoop én kon volgens hun site de volgende dag al leveren.
Ik had zo mijn twijfels omdat het al 16:35 was, maar ik kreeg voor 17:15 al een T&T gestuurd. Én de volgende middag was de Chieftec inderdaad al geleverd.
De website is ietwat druk voor mij, maar wél duidelijk.
CAPS is een Nederlands bedrijf, en dat nam ik ook mee in mijn overweging om bij hun te kopen. Zelfs al zou het iets duurder zijn dan Amazon.
Levering kon eigenlijk niet sneller. Het was niet nodig om de Chieftec nog extra in te pakken, aangezien het al een zeer stevige doos betrof.
Dankzij de degelijke doos is de behuizing ook goed beschermd gebleven tegen het smijtwerk van de bezorgers.
AlgemeenSnelle levering erg tevreden over hoe hun de artiesten aan bieden snel en overzichtelijk erg tevreden over dit bedrijf
VerzendingGoed snel vakkundig goede doos stevig prima in orde alles goed aangekomen erg blij mee nogmaals
KlantenserviceHier heb ik geen gebruik van hoven maken tot nu toe
AlgemeenMakkelijk bestelling process, snel geleverd. Winkel gekozen vanwege goede recensies en goed prijs. Verder geen bijzonderheden.
VerzendingVerzending binned 2-3 dagen, 1 dag na bestelling al geleverd
AlgemeenVia Tweakers een prima prijs voor een Samsung SSD gevonden.
Eenvoudig besteld op de site.
Donderdag rond 11:00 besteld, vrijdag 13:50 door PostNL bezorgd, top!
AlgemeenCaps kwam in de Pricewatch met goede reviews en prima prijs boven drijven. Monitor werd binnen de levertermijn gratis thuisbezorgd. Communicatie prima.
VerzendingLevering was niet next day maar binnen de verwachting. Prima verlopen
AlgemeenHad nog niet eerder iets besteld bij Caps. Duidelijk site, snelle levering en goede communicatie. Op email wordt heel snel gereageerd.
VerzendingVlot geleverd in 2 pakketen. Goed verpakt in stevige omdozen.
KlantenserviceReageren binnen een dag op vragen per mail. Je krijgt persoonlijk antwoord.
AlgemeenNiet eerder van CAPS gehoord tot ik bij zoeken op Tweakers naar onderdelen op CAPS stuitte. Fractal Design North XL en Thermaltake TF3 1300W voeding aldaar gekocht, want: goede prijs en even zo belangrijk: goede ervaringen van de mede-Tweakers getuige de beoordelingen. Kan de goede ervaringen slechts beamen: ruimte sortering, goede prijzen, transparante communicatie, snelle levering. Ga ongetwijfeld meer bestellen bij CAPS voor mijn nieuwe game monster in wording.
VerzendingDuidelijke communicatie over levering. Op tijd geleverd en goed verpakt.
AlgemeenUbiquiti hardware aangekocht. 1 AP en 1 PoE injector. Prijs was zeer competitief. Snel geleverd (België via PostNL).
De 10€ shipping kost was iets minder. Maar het was nog steeds goedkoper dan andere winkels.
Snel verzonden en ook snel toegekomen. Verpakking was in orde. Via PostNL naar België.
AlgemeenUpgrade setje besteld, webshop werkte goed en levering verliep vlekkeloos. Prijs technisch kwam deze via de pricewatch prima uit de bus.
AlgemeenDerde keer dat ik iets bestel bij CAPS. Deze keer een grote bestelling van componenten voor een nieuwe game pc. Alles correct verwerkt en afgeleverd zoals de vorige keren. Ook voor zakelijke bestellingen werkt alles naar behoren.
De website is voor het zoeken van specifieke individuele componenten nog niet echt ideaal qua filtermogelijkheden en dergelijke, maar meestal klik ik door vanuit tweakers aangezien ik toch steeds de tweakers prijsvergelijking bij de hand wil hebben
Verpakking was in orde en redelijk milieuvriendelijk. Levering was zoals verwacht en aangegeven op de website na enkele dagen.
AlgemeenEen overzichtelijke webshop met goeie prijzen, groot aanbod, veel betaalopties en een makkelijke checkout, helemaal prima.
VerzendingPakket was snel met tracking verzonden naar een pakketautomaat in de buurt.
AlgemeenHeb hier wat computer onderdelen besteld omdat deze in de pricewatch het voordeligste uit de bus kwamen.
Bestelling was snel verzonden en adequaat verpakt.
Tot nu toe niks op aan te merken. Echter heb ik nog geen ervaring met de klantenservice.
De onderdslen waren goed verpakt en snel verzonden. Helemaal goed.
AlgemeenPrima bestel ervaring en nog een leuke aanbieding gescoord ook, kortom tevreden klant en zou er weer bestellen
VerzendingDiverse lever opties en uiteindelijk sneller verzonden als in eerste instantie aangeven
KlantenserviceIk had een vraag die ze prima en vlot beantwoord hebben
AlgemeenPrima bestellen bij de nieuwe site van Caps. Goed aanbod en de prijs is goed.
VerzendingPrima verzending, snel en keurig verpakt. Lekker snel geleverd, meestal al de volgende dag.
KlantenserviceMet vragen kan je terecht bij Caps. Ze staan je keurig te woord.
AlgemeenGoede eerdere ervaringen met CAPS. Vaak scherp geprijsd, snelle levering en goede klantenservice.
Met de steeds maar oplopende RAM prijzen toch maar overstag gegaan om al een setje geheugen modules te kopen, waarbij CAPS een van de goedkoopste winkels nog is.
Levertijd was zoals beloofd en erg snel. Producten werden de volgende dag al goed verpakt geleverd. Ook niet van die te grote dozen die veel opvulling vereisen.
AlgemeenDaar een keyboard gekocht omdat die nu in de aanbieding was. Netjes op tijd verzonden, goed ingepakt in papier en karton (dus ook redelijk voor het milieu.
Staat wel een foutje op tweakers; bij PostNL verzending moet je 3.95 betalen. Heb niet op de rest gelet, want PostNL is de enige betrouwbare verzender hier, en zal dus altijd daar voor kiezen als het kan.
Het enige wat ik zou willen aanraden; probeer eens een dark mode in te laten stellen; dit is nogal verblindend wit.
Zoals gezegd; goed en milieuvriendelijk ingepakt. Karton en pakpapier werken goed voor dit soort artikelen.
AlgemeenNooit eerder hier gekocht, maar de prijs en dat ik alles bij 1 shop kon krijgen waren de doorslag. Reviews en site leken me degelijk dus wilde het risico wel nemen.
VerzendingLevertijd was een dag of 2 langer dan de concurrent, maar ik had geen haast. Gewoon prima geleverd. Netjes, helder, geen poespas, toeters of bellen. Gewoon een aankoop naar tevredenheid.
AlgemeenPrima winkel, met een goed en breed aanbod. Kan leveren wat elders niet te krijgen valt. Verzending kost iets meer tijd dan anderen, maar is niet erg als je je ervan bewust bent.
VerzendingPrima verzending, duurt alleen een aantal werkdagen voordat het verstuurd wordt / kan worden. Tot die tijd staat je bestelling op 'onderdelen verzamelen'. Uiteindelijk binnen de termijn die o pde website stond verstuurd gekregen, dus prima.
AlgemeenDe website oogt alsof het nog 2000 is, foto's worden bij sommige artikelen niet getoond. Maar alles werkt verder naar behoren. Levering was op tijd.
VerzendingDe ervaring is 'standaard'. Het pakket is op tijd verzonden, was goed verpakt en kwam volgens verwachting aan.