Gebruikers over webshop CAPS
Review toevoegenPrima webwinkel met uitstekende klantenservice! Levering via PostNL viel tegen maar dit heeft SiComputers perfect in orde gebracht.
Verzending0 sterren voor PostNL maar 5 sterren voor SiComputers, zie uitleg bij klantenservice ervaring.
KlantenserviceVorige week zondag 30 april een nieuwe grafische kaart besteld bij SiComputers (het laatste ontbrekende stuk van mijn nieuwe PC build). Levertijd was 2-3 werkdagen dus ik hoopte hem dezelfde week nog te ontvangen.
Echter aangezien de koelpasta die ik had meebesteld niet tijdig op voorraad was, kon men pas vrijdag 6 april mijn pakket versturen. Dit werd allemaal prima gecommuniceerd en de klantenservice had op aanvraag ook het afleveradres gewijzigd van mijn werk naar thuis adres (vanwege PostNL zaterdaglevering).
Alles prima in orde dus tot zaterdag 6 mei, 'de bezorger is onderweg' stond er heel de dag te lezen op de PostNL tracker. Uiteraard heel de dag thuis gezeten en geen koerier te bespeuren. De dag erop stond er nog steeds dezelfde boodschap maar was de verwachte leverdatum wel veranderd naar maandag 8 mei.
Nouja goed kan gebeuren denk je dan, tot er ineens zondagavond een nieuwe update stond '1ste afleverpoging mislukt', terwijl er opnieuw geen koerier was langs geweest en ook geen briefje in de bus lag. Daarbovenop was de leverdatum nu ook gewijzigd naar dinsdag 9 mei. Hierop heb ik gebeld naar PostNL maar daar werd enkel gezegd dat ik terecht kon bij de afzender om eventueel klacht in te dienen.
Ik heb er geen probleem mee dat een pakje eens een dag later komt, ik besef ook dat koeriers genoeg werk hebben. Echter waar ik minder goed tegen kan, is dat er gelogen wordt op de tracking. Daarop toch maar eens even contact opgenomen.met SiComputers om te horen of zij wat meer info konden verkrijgen van PostNL over de status van mijn pakket.
En of ze dat konden! Net zoals met de adreswijziging kreeg ik keurig op tijd een vriendelijke mail terug dat men contact had opgenomen met PostNL. En geen idee wat men heeft gedaan, maar ze hebben het voor elkaar gekregen dat de levering alsnog vandaag zou moeten gebeuren.
Ik wacht momenteel nog hoopvol af, de tracker is inmiddels toch al terug geupdate. Maar ik moet toch wel zeggen dat ik onder de indruk ben van de klantenservice. Ik denk dat ik terug een favoriete webwinkel heb gevonden na het faillissement van Afuture.
Bestellen was makkelijk en het vinden van de producten was eenvoudig via de Pricewatch. Verzending en terugsturen van producten verliep verder zonder problemen.
Bestelling verliep vlot. Kreeg het product ook een dag eerder geleverd dan werd aangegeven op de website.
VerzendingHad een Club3D adapter besteld om via USB een 4K monitor aan te sluiten. Zowel op de website van Club3D als de site van SIcomputers stond dat ik deze op MacOS zou moeten werken. Dit bleek niet het geval te zijn. Bij navraag op een forum bleek dat Club3D problemen ondervond bij meerdere gebruikers met de laatste versie van MacOS. De maximaal te halen resolutie is nu 1080p, wat de adapter waardeloos maakt. Daarom retour gestuurd.
KlantenserviceKlantenservice bood mij in eerste instantie vrij snel aan om het euvel bij de leverancier na te vragen. Via een forum had ik eerder antwoord op mijn vraag:Adapter wordt niet ondersteund in laatste versie MacOS.
Bij verzoek om de adapter retour te sturen naar SiComputers was de eerste reactie: "Helaas heb ik geen andere oplossing en weet ik ook niet wat Club3D hierin gaat doen. Omdat het een zakelijke aankoop is, zal ik een retour moeten weigeren, tenzij er echt een defect in het product zit. Hebt u deze al eens getest op een andere computer?"
Het retourneren van een product dat niet werkt is ook voor zakelijke aankopen natuurlijk geen argument. Op aandringen van mijn kant heeft klantenservice toch een RMA nummer aangemaakt. Ze hebben de adapter retour gestuurd naar Club3D en doen verder of hun neus bloedt. Ik wil mijn geld gewoon terug en geen ondeugdelijk product. Als laatste reactie heb ik 2 weken geleden te kregen dat ze van zich zouden laten horen als ze meer wisten.
Bij 2x per mail navragen naar een status krijg ik geen gehoor meer. Erg jammer, ik word als klant blijkbaar niet gewaardeerd als ik iets retour stuur. Volgende keer ga ik wel naar een concurrent die weet wat klantenservice is.
Als eerste een goede en snelle levering van hun, alleen het product wat ik gekocht had bleek niet goed te zijn.
Contact hierover gehad, deze kon ik meteen retour sturen.
Na een week kreeg ik een nieuw product thuisgestuurd de verzendkosten op de rekening.
Zie tekst hierboven
KlantenserviceZie tekst hierboven.
OP tijd geleverd en goed geholpen. Door een compatibiliteitsprobleem functioneerde het geleverde geheugen niet naar behoren en heeft de helpdesk alles geprobeerd om het goed werkend te krijgen. Uiteindelijk is het geheugen geretourneerd, maar niets dan lof over Si computers
Ik had een videokaart en voeding besteld maar er stond dus dat ik 1 dag moest wachten op mijn videokaart en op mijn voeding moest ik 2-3 werkdagen wachten. Ik had dus verwacht dat ik binnen 2 werkdagen mijn pakketje binnen zou krijgen. Ik moest dus 3 werkdagen wachten op mijn pakketje. (geen ramp natuurlijk) Maar ze kunnen bij de bestelling zelf er wel bijzetten hoeveel werkdagen het zal duren. Verder een prima winkel behalve de verzending duurt een beetje lang.
Ik zie de slechte reviews maar ik kan mij niet voorstellen hoe dit gebeurd. Ik en mijn broer hebben hier al 3 pc's besteld en nog nooit problemen gehad.
1 Verbeter punt is de website er staat een hoop onzin op zeg maar de specs van de onderdelen kloppen vaak niet. Ik heb me zelf daarom ook aangeleerd om eerst te de onderdelen te googlen het zou alleen heel fijn zijn als dit probleem zou kunnen worden aangepakt.
Verzending is altijd binnen de 2/3 dagen geweest.
KlantenserviceIk heb een uitstekende ervaring met de klantenservice heb ongeveerd 3 keer mijn pc moeten terug sturen omdat de onderdelen steeds niet compatible waren.
Fantastische service, erg vriendelijk en snel verstuurd. Als je ergens goedkoop een onderdeel wil bestellen voor je PC kan ik je garanderen dat je dat hier goed kan doen!
VerzendingSneller geleverd dan oorspronkelijk verwacht, mijn GeForce GTX 1080Ti die nog niet beschikbaar was, kwam in 2 weken in plaats van 5!
KlantenserviceAan de telefoon goede en snelle ondersteuning gekregen over mijn order. Binnen 15 minuten kreeg ik gedetailleerde informatie per mail.
Als je weet wat je wil kopen dan vind je het wel in de webwinkel van SiComputers, maar wil je een alternatief dan is zoeken in deze webwinkel een crime. Te weinig trefwoorden en je krijgt pagina's resultaten en er is geen mogelijkheid tot filteren. Pas door via andere bronnen (o.a. Pricewatch) te filteren heb ik een alternatief kunnen vinden. Dat reken ik SiComputers zwaar aan. Ik haakte bijna af tijdens het koopproces omdat het zoeken c.q. filteren niet efficiënt ging.
Opvallend was dat de prijzen van sommige producten in je mandje soms met één cent verschilde met de aangegeven prijs. Ik kan van deze afrondingsverschillen niet echt wakker liggen, maar voor de OCD'ers onder ons kan het storend zijn.
Zonder problemen afgerekend met iDeal.
Mijn bestelde producten hadden een levertijd van 2 à 3 dagen. Dus dat zou sowieso wachten worden en met de feestdagen (Goede vrijdag en Pasen) zelfs een beetje extra. Maar als je de feestdagen niet meerekent was de bestelling na 3 dagen in huis. De producten waren verpakt in een ruime doos. De doos was netjes opgevuld met luchtkussens e.d.
geen duidelijke foto van het product (chromebase 24) wel duidelijke omschrijving en specs. Diverse mogelijkheden voor betaling (o.a. Bitcoin)
Verzendingnetjes emails ontvangen over bestelling/verzending etc (incl track&trace)
Klantenservicenetjes emails ontvangen over bestelling/verzending etc
Het was dat ik het onderdeel wat ik nodig had exact wist waardoor ik het typenummer direct in de zoekbalk kon plaatsen. Zoeken op algemene termen leidde niet tot het product wat ik zocht. Site reageert soms sowieso wat trager, zeker tijdens het plaatsen van de bestelling.
VerzendingLevertijd zou oorspronkelijk 3-4 weken zijn. Als het daarna nog geen 1,5 week blijkt te duren is dat toch een aangename verassing. Verpakking was verder goed: stevige omdoos gevuld met bubbelfolie om het product (wat ook weer in een doosje zat) te beschermen.
KlantenserviceVoor de aanschaf van de Lian Li PW-IS22AV85AT0 eerst contact gehad met de support van SiComputers of het onderdeel wel in mijn kast zou passen. Binnen één werkdag reactie op mijn vraag.
Ja simpeler is het niet. Ik zoek op Tweakers naar de beste prijs voor mijn onderdelen. Als ik meer dan twee dingen zoek dan even kijken of er een winkel bij alle drie de producten in de top 3 staat. Daar haal ik alle spullen dan want dat scheelt verzendkosten. Dat was nu zo, alle drie in het in 1 bestelling geplaatst en afgerekend. Heb me niet geïrriteerd er aan dus dan is het goed.
VerzendingAlles wat ik bestelde zou binnen drie dagen verstuurd kunnen worden.
Kreeg keurig bericht dat de bestelling ontvangen was.
Toen was het twee dagen stil maar op de derde dag kreeg ik keurig bericht dat het verstuurd was en dat ik me bestelling kon volgen.
Pluspunt is dat je meteen kan kiezen om het naar een afhaalpunt te laten versturen.
Het bestellen en afrekenen was geen probleem maar op het moment dat je als klein bedrijfje iets besteld en wil ruilen is dat helaas niet mogelijk want je bent geen consument en het retourneren voor mij als zzper is dus niet mogelijk en voor mij dus een rede om hier NOOIT meer iets te bestellen
KlantenserviceIk heb gebeld naar aanleiding van een door mij verkeerd besteld product welke ik binnen 3 dagen aangemeld heb voor retour. Als antwoord krijg ik "Bij een koop op afstand mag je een product binnen 7 werkdagen na ontvangst zonder opgaaf van redenen retourneren aan de verkoper. In de wet word ‘koop op afstand’ gedefinieerd als zijnde een overeenkomst tussen een bedrijf (verkoper) en een particulier (koper). Uw aanschaf valt hier dus niet onder. In dat geval geldt de koopovereenkomst als bindend." Dus als zzper zou ik hier NIET bestellen want retour is niet mogelijk
Goedkoopste winkel van de moment voor een WD RED van 4TB.
Na 2 dagen gratis geleverd in België.
Alles perfect verlopen.
Had 3 HDD voor NAS WD RED besteld
Site is duidelijk. Disks werden snel geleverd binnen termijn,
Verzending duidelijk en goed gecommuniceerd.
KlantenserviceDuidelijk antwoord op levering van 2 bestellingen in 1 keer. Prima.
Bestelling plaatsen gaat prima. Zelf eerst fout gemaakt tijdens weekendbestelling en meteen reactie via mail direct na het weekend. Netjes! Sommige componenten zijn beetje omslachtig te vinden op de site ondanks dat ze wel te bestellen zijn. Verder alles na plaatsen bestelling via website en email goed te volgen wanneer alles waar is..
Laden pagina is een beetje traag tijdens bestelling plaatsen (voor een webshop voor computeronderdelen (-;)
Omdat er net een weekend viel na beloofde 3 leveringsdagen, gewoon even zelf gebeld na het weekend i.p.v. wachten of het wel of niet kwam. Wist meteen waar ik aan toe was.
KlantenserviceHeel goed geholpen door Sergio! Toppie! Alles netjes geleverd, prima verpakt.
Tevreden klant.
Opzich goede winkel met veel producten voor een meestal lage prijs. Levering duurt helaas altijd wel lang
VerzendingLevering is standaard erg traag en klopt niet zoals het op de site staat vermeld. Er staat 2-3 werkdagen, maar het waren er de eerste keer 5. De tweede keer duurde het een week
KlantenserviceToen mijn levering niet op tijd werd geleverd moest ik daar zelf over mailen ipv dat zij mij hierover informeren
Het product was gemakkelijk te vinden. De afrekening verliep vlot. De aflevering was naar verwachting, hoewel de voorraad situatie onduidelijk was. Het product werkte na installatie.
Ik heb mijn Logitech keyboard naar SiComputers verstuurd voor RMA vanwege een losse toets dat uiteindelijk afbrak. Volgens SiComputers werd de keyboard vervolgens naar Logitech verstuurd en kreeg ik te horen dat er slechts twee keyboards in omloop zijn van mijn aangeschafte type (incl. keyboard layout). Mede hierdoor kreeg ik via SiComputers te horen dat Logitech mij niet hetzelfde keyboard kan aanbieden, maar wel een alternatief kan aanbieden voor minder dan mijn aanschaf prijs.
Daar ging ik niet mee akkoord omdat mijn type keyboard nu voor duurder werd verkocht dan mijn aanschaf prijs en de alternatieve keyboards onder die prijs kwalitatief ondermaats zijn. Met de vraag voor een vergelijkbaar kwalitatieve keyboard als alternatief liep op niets uit bij Logitech.
Uiteindelijk werd mijn keyboard verstuurd naar een tussenleverancier van SiComputers en kreeg ik te horen dat zij wel aan mijn type keyboard kunnen komen.
Al met al, heeft het mij twee maanden plus twee weken gekost om aan mijn RMA te kunnen voldoen. Vanwege herhaaldelijk wekenlange radiostilte heb in die periode drie keer contact verzocht met SiComputers voor informatie over de RMA status. Maar wel elke keer netjes bericht terug gekregen al kan de response tijd dagen uitlopen.
De RMA werd uitstekend verpakt terug verstuurd met een nieuw keyboard ter vervanging.
Ik ben hartstikke tevreden met de nieuwe keyboard, minder blij was ik door alle email verkeer en lange wachttijd. Ook vanwege deze ervaring ben ik van mening dat de merk Logitech voor mij flink in meerwaarde is gezakt.
Meerdere keren besteld, blijft een goede webshop die zijn afspraken nakomt en zeer goede prijzen hanteert. Nadeel is en blijf de website: zeer lastig zoeken omdat logische categorieen ontbreken: stel je wil de goedkoopste 4tb hardeschijf hebben of het goedkoopste socket 1155 moederbord dan is dat vrijwel onmogelijk.
VerzendingVolgens afspraak bezorgd en netjes verpakt