CAPS

Gebruikers over webshop CAPS

Duidelijk en binnen de opgegeven termijn geleverd. Netjes verpakt. Overzichtelijke site ook. Voldoet aan de verwachting.

Levertijd was 2-3 dagen. Derde dag geleverd.

goede prijzen, maar erg matige verzendtijden en verzending. Als je niet dringend op je product zit te wachten een goede keus.

Je zending komt waarschijnlijk een dag of 2 later dan verwacht

Een videokarat besteld en optijd geleverd. Na het lezen van andere reviews kreeg ik mijn twijfels, maar alles verliep goed zoals je mag verwachten van een goede onderneming.

Via email traag, telefoonnummer was beter geweest.

Makkelijk een corsair voeding en intel processor besteld via de website. Binnen de beloofde levertijd opgehaald!

Klantenservice is goed, erg duidelijk. Alleen jammer dat het soms lang duurt tot je een email reply krijgt. Een telefoondesk zou veel makkelijker en sneller zijn!

Oplichters met veel NEP ADVERTENTIES! Je bestelt iets wat in voorraad is en je moet na 2 MAANDEN er ZELF achter gaan horen om dan te weten te komen dat het niet meer leverbaar is. Daarna heb ik nog 2 andere typen videokaarten gekozen, (wat ik nog wilde kopen) maar die 2 hebben ook onbekende leveringstijden. Ik heb nagevraagd, hoe lang dat maximaal kan duren. Ze zeggen dat het meer dan 1 jaar ook kan duren. Dit is blachelijk! Ze maken NEP advertenties met lage prijzen, dus bestellen de mensen heel veel product van de sicomputers, wat ze niet kunnen leveren. Ik heb mijn geld teruggevraag, maar ik heb nog geen reactie ontvangen, dus ga ik nog vandaag een aangifte bij de politie ook doen.

Oplichters! Na 2 maanden heb ik niets ontvangen. NA 2 maanden zeggen ze "Sorry, onze leverancier heeft deze product niet meer.".

Ze denken dat hun klanten geen hersenen hebben. Ze spelen met de tijd, geld en geduld van hun klanten. Ik kan alles bewijzen!

Monitor aangeschaft welke volgens verwachting binnen 2-3 werkdagen geleverd zou zijn. Was af te halen bij DPD punt op de 4e werkdag, dus in principe prima. Echter was de communicatie rondom de status van mijn bestelling wel redelijk vaag. Direct na bestellen is de status 'wachten op onderdelen', terwijl dit 1 monitor (1 doos) betreft? Vervolgens veranderd de status op afgehandeld, maar is er nog niks verzonden of aangeboden bij DPD, dus wat 'afgehandeld' voor nuttige info biedt aan mij als klant mag Joost weten. Op dit punt ontvang ik al een mail met factuur en vraag om een shopreview te geven, terwijl mijn product nog niet eens onderweg is... Hierna ontvang ik nog 3 e-mails om aan te geven dat: 1) mijn bestelling is ingepakt, 2) mijn bestelling aan DPD is gegeven en 3) dat mijn bestelling met bezorger onderweg is naar het DPD punt. In totaal 5 (6 incl. website account aanmelding) e-mails ontvangen voor 1 bestelling, dat zou toch wat minder moeten kunnen.
Uiteraard verder zeer tevreden, met smart gewacht op mijn monitor en er nu veel plezier er van.

Monitordoos zat in een nog veel grotere doos met wat stevig papier er om heen. De omdoos was wel vies en de tape liet aan de onderkant al los, dus tillen moest voorzichtig. Viezigheid kan komen door het DPD punt (bloemenwinkel).

Op zondag een SSD besteld waarbij aangegeven dat dit 2-3 dagen bezorgtijd zou kosten. Netjes bestelling op woensdagochtend bij het DPD afhaalpunt kunnen ophalen. Goed verpakt en snel geleverd!

Grote doos gevuld met luchtzakken waardoor het bijna onmogelijk is dat het product beschadigd.

Heb o.a. een Asrock H110 BTC besteld, maar dit moederboard is erg populair. Hij stond op hun website voor €135, maar was helemaal niet op voorraad en kon dus niet geleverd worden. Toen ik order annuleerde, stond dit moederboard direct weer op de site, maar nu stukken duurder.

Mijn verzending is nooit verzonden, terwijl hij “on stock” was.

SiComputers is alleen bereikbaar via e-mail. Ik was eerst bang al mijn geld kwijt te zijn, maar ze betalen wel terug. Wacht alleen nog maar op 1 betaling.

Als je een beetje geduld hebt is het verschil in prijs de keuze voor SiComputers zeker waard. Alle producten waren snel beschikbaar en ik heb na twee dagen alles in goede orde ontvangen.
Voor mijn volgende bestelling zal ik SiComputers zeker weer overwegen.

Vast bedrag per verzending van € 3,95, wordt verzonden via PostNL. Alles goed verpakt en in goede orde ontvangen.

Voordat ik bestelde heb ik ze eerst een vraag per mail gesteld. Binnen een dag had ik antwoord en heb ik daar mijn bestelling op aangepast (de processor die ik wilde was niet snel leverbaar)

1070ti besteld, evenals fractal design en koeler. Na 3dgn gemaild of de 107ti nog binnen zou komen gezien de status op de website was veranderd van 3-4dgn naar levertijd onbekend.
Deze konden ze voorl. niet leveren maar kreeg meteen de optie erbij om het geld retour te krijgen.
Dit gedaan, geld na 3dgn al retour. De kast en koeler de volgende dag na het cancellen van de videokaart in huis.

Kreeg keurig een mail dat de betaling was voldaan!

's middags de annulering doorgegeven, volgende dag lag de rest van de verzending al bij mij thuis!

Hadden ook vanuit hunzelf iets kunnen laten weten over de vertraging van de 1070ti. Toen ik deze bestelde zou die na 4dgn naar mij toe worden verzonden. M.a.w. toch niet helemaal zo voorradig als de site deed vermoeden.
Vlot retour van het geld!

Enkele onderdelen komden niet tijdig geleverd worden, hier werdt ik netjes over geïnformeerd. Nadat ik na bijna 2 maanden nog steeds geen bericht van levering had ontvangen is verzocht om een deellevering van de bestelde onderdelen. De deellevering was zeer snel verzorgt.

Levering verliep zeer voorspoedig. Ook wordt je per e-mail op de hoogte gehouden van de levering

Medwerkers geven tijdig aan zodra een product een langere levertijd heeft. Ook krijg je de mogelijkheid om te annuleren of een alternatief te kiezen.

De bestelling was opzicht makkelijk te plaatsen en het betalingsproces ging gewoon snel. Het factuur zag er ook goed uit.

Op Donderdag bestelt met een levertijd van 2-3 werkdagen, dus dan verwacht je het Maandag binnen te hebben. Dat was dus niet zo omdat ik Maandag laat pas een bericht kreeg dat het pakketje was ingepakt. Hopelijk komt dus wel Dinsdag.

Compleet systeem gekocht, PC zelf samengebouwd. Onderdelen allemaal snel kunnen vinden (zoekfunctie geeft meer hits dan in de normale overzichtlijst). Bestelling eenvoudig geplaatst; betaling via iDeal.

Werd een beetje bang, toen ik (na het bestellen) de vele negatieve reviews las.
Na twee dagen kreeg ik een mail, dat alles er was, maar dat de kast beschadigd was, en opnieuw besteld moest worden. Ik zag de bui al hangen. Echter kreeg ik de dag erop al bericht dat mijn order ingepakt was, en verzonden ging worden. Jammer dat Nieuwjaar voor een kleine vertraging zorgde, maar op 2 januari was alles binnen. Goed verpakt.

Had na de assemblage, bij het installeren van Windows niet in de gaten, dat er een 'kraslot'-laagje over de productcode zat. Naar SiComputers gemaild of zij misschien een code hadden. Snel antwoord gekregen

Bij ontvangst van een Ubiquity UVP VOIP telefoon was het display helaas defect. Retour sturen was geen probleem. Echter heb ik er toen voor gekozen om een nieuwe telefoon te ontvangen. Die zou op korte termijn leverbaar zijn volgens de site. Vanaf dat moment loopt het niet meer.

Bestelling is van november 2017 en is nu nog niet afgehandel. Ik krijg geen enkele statusupdate. Artikel staat ook nog steeds als leverbaar op de site, terwijl Ubiquity dus nu al 2 maanden aangeeft dat het artikel niet voor maart leverbaar zal zijn.

Daar ben ik dus zelf maar achter moeten komen. Intussen mijn geld maar terug gevraagd, maar op die e-mails wordt niet gereageerd en een telefoon hebben ze niet meer.

Jammer, want die trage webserver nam ik graag voor lief in ruil voor de goede prijzen en brede aanbod.

Verzending en verpakking was prima.

Lastig contact te krijgen. Niet alles is namelijk via e-mail makkelijk bespreekbaar. Verder moet je veel zelf uitzoeken. Enige pro-activiteit is er niet.

Waardeloos bedrijf, Bestelde een 19"behuizing zou op voorraad zijn, duurde 2 weken. Toen hij werd geleverd was het geen zwarte zoals op hun site stond afgebeeld. Opbellen koste me een fortuin naar een 09 nummer. Onbeschoft en arrogant personeel aan de telefoon gehad. Kon hem op eigen kosten terugsturen. Intussen had ik ergens een andere besteld welke binnen 1 EEN dag hier was in de juiste kleur. Ik kon hem bij SI-Computers niet meer retourneren omdat ze speciaal een zwarte hadden moeten bestellen voor mij. TWEE maanden later is hij pas geleverd. Allemaal onzin en ik moest maar een advocaat nemen. Wow geweldig bedrijf. NOOIT MEER.

Puur arrogant en onbeschoft, onkundig en klantonvriendelijk. Ik kan niet begrijpen een bedrijf als dit zo slecht met klanten om gaat.

Good prices and a good variety of products but..
Crappy site
No phone number on the website

Very slow delivery
No confirmation e-mail for order
No tracking for order

Site traag en ouderwets. Je moet lang zoeken (geen handige selecties mogelijk). Kost te veel tijd. Maar werkt wel. Ik heb de lage prijzen van SIComputers bij dit oordeel meegewogen.

Ik bestel regelmatig voor verschillende bedrijven. Bij SIComputers is het nu echt opvallend dat 2-3 werkdagen echt 10-15 dagen is. Of erger (pas nog 4 of 5 weken). Dat is echt structureel. Tenzij ze het zelf op voorraad hebben. Irritant is ook, dat een bestelling waarvan 1 artikel ontbreekt blijft liggen tot alles binnen is. Voor mij zkelijk niet meer acceptabel. Ik heb de lage prijzen van SIComputers bij dit oordeel meegewogen. Beetje traag mag, maar structureel sneller beloven dan je kan waarmaken is bepaald niet fijn.

Ooit 1 x contact gehad over een DOA. (Tot nu toe bij de meeste leveranciers eigenlijk altijd meteen een vervangend exemplaar ontvangen, zo vaak komt dit tenslotte ook niet voor). Oplossing (retour fabrikant) geen beste. Wacht nu al dik 2 maanden op een product dat dik een half jaar geleden DOA arriveerde.

Bestelling plaatsen ging goed. De interface van de website is wat ouderwets. Ik vond het lastig de zoekresultaten te filteren. Daarom twijfelde ik tussen 2 en 3 sterren.
Ik vond uiteindelijk het gezochte artikel door de link uit de Tweakers pricewatch te gebruiken in plaats van dat ik die specifieke ssd schijf makkelijk op de website terugvond.
Betaling en registratie verliep prima.

Het inpakken en de verzending werden netjes gecommuniceerd. Dat liep via DPD.

Ik heb het moederboard binnen 1 dag mogen ontvangen. Enige minpuntje vond ik dat erbij zowel de verzending als de mail geen factuur was geleverd. Hiervoor heb ik een apart mailtje moeten sturen.

Het product was zeer goed verpakt.

Snelle reactie via de mail.

Levertijd 2 a 3 werkadagen....niet dus.
Na 2 weken nog steeds geen product, alleen een mail,: ja volgende week komt het binnen....

Herahling van antwoorden, ja volgende week komt het....volgende week komt het.
Maar ondertussen helemaal niks gelevert.

Scorekaart voor CAPS

Qshops