CAPS

Gebruikers over webshop CAPS

Een harde schijf is een harde schijf. Daar verandert niet veel meer aan. SiComputers was de goedkoopste. De levering was sneller dan verwacht.

Bestelling werd netjes zoals beloofd binnen een week bezorgd. Duidelijke en voldoende updates per mail.

Levering was verder prima, alleen levertijd meer als een week later 4-9-2018, dan op de website stond aangegeven. Op de vertraging geen reactie ontvangen, pas na zelf mailen, vond het niet netjes! Geen alternatief op de vertraging op de vertraging, het was nu eenmaal zo.

De prijs was in orde. De levertijd was goed.

Prettig dat ik ervoor kon kiezen dat ik hem bij een afhaalpunt dichtbij kon ophalen.

De website is wat traag en de zoekfunctie kan beter, maar verder werkt het allemaal wel. Breed aanbod tegen doorgaans scherpe prijs.

Ik heb het idee dat de levertijden soms wat optimistisch zijn, al twee keer iets besteld waar bij stond "op voorraad bij leverancier", maar dat ik dan een mailtje kreeg dat het veel langer ging duren en of ik niet een ander product wilde.

Als ze het product zelf op voorraad hebben is het altijd snel en goed geleverd.

Paar keer mee ge-e-mailed, altijd behulpzaam en redelijk snel met antwoorden. Prima.

Goede communicatie, snelle levering naar Belgie, flexibel om nog een bestelling toe te voegen aan hoofdbestelling, ik was iets vergeten. Zo had ik maar 1x verzendkosten.

Goed verpakt, snel geleverd.

Prima webshop en opties, vaak lage prijzen en een ruim aanbod. Alleen voorraad komt niet altijd overeen met wat er op de website staat.

Er stond op de website dat ze iets op voorraad hadden en dat het binnen een paar dagen binnen zou zijn. Ik had een week voordat ik weg ging naar het buitenland, dus ik dacht, dat moet wel lukken. Is helaas niet gelukt en nu moet ik het vanaf mijn thuisadres laten verzenden naar het buitenland.

Goede prijs.

snelle verzending.

laatst een verkeerd onderdeel besteld, en hoewel je als bedrijf niet de retour bescherming hebt die je als consument geniet mocht ik de onderdelen toch terugsturen.

Duidelijke website, goede prijzen.

Levering kan sneller, maar is acceptabel.

Producten waren sneller verstuurd als dat ze volgens de website leverbaar waren. Keurig op de hoogte gehouden via de mail en netjes verpakt.

bestelling was redelijk makkelijk te plaatsen, het zoeken van bepaalde componenten was af en toe lastig.

alles was goed verpakt, alleen 4 dagen later dan verwacht (volgens aangegeven levertijd van alle componenten op hun site) binnen gekregen.

er werd netjes gereageerd op mijn bericht via whatsapp over de status van mijn bestelling.

Ik had een order gezet van 4x 3TB WD RED. alles is keurig netjes en snel afgehandeld. kreeg ook regelmatig updates over mijn bestelling. uiteindelijk is het ook netjes verpakt afgeleverd.

Zeer goed up to date gehouden na mijn bestelling, product zeer goed verpakt.

Heb zo'n anderhalve week geleden een bestelling gedaan waarbij alle producten 2-3 werkdagen levertijd zouden hebben. Tot nu toe niks ontvangen.

Niks ontvangen, dus ook niks nuttigs te zeggen over de verzending.

Toen ik in eerste instantie vroeg waarom ik niks ontvangen had kreeg ik als antwoord dat enkele items de volgende dag bij hen ontvangen zouden worden, dit was niet het geval. Het is uberhaubt al slecht dat ik daar zelf achteraan moest en hier geen bericht over kreeg. 4 dagen later heb ik nogmaals een mail gestuurd en kreeg daar als antwoord op dat er iets fout was gegaan (wederom werd dat niet naar mij gecommuniceerd) en dat er met zekerheid kon worden gezegd dat mijn bestelling de dag erna verzonden zou worden. Die mail was 2 dagen geleden en ik kan in het systeem zien dat mijn bestelling nu nog niet verstuurd is. Waardeloos dus.

Website navigeert wat raar maar artikel was simpel te bestellen en af te rekenen. Oogt allemaal wat summier maar doet zijn ding. Systeemkast was het goedkoopst hier (Aero 500 met window) en toch de gok genomen. Al met al goede keus geweest.

Pakket was goed verpakt en zat nog in een omdoos met vulling. Kan hier niets over zeggen. Wel exact de 5 werkdagen, op het randje maar op tijd binnen.

Eerste bestelling van drie items was eigenlijk te laat, maar omdat ik zel een fout item besteld had, kon dit nog gewijzigd worden (telefonisch). Voor een tweede item wat niet meer op voorraad was kreeg ik meteen een alternatief voorstel. Daarna alles binnen twee dagen afgeleverd.

Nadat de eerste bestelling gewijzigd was, is alles binnen twee dagen afgeleverd. Op tijd emails ontvangen over het verloop van de zending.

Via de klantenservice één item moeten wijzigen, wat soepel verliep. Daarnaast nog een alternatief gekregen voor een item dat niet meer op voorraad was. Helemaal super.

Ik kreeg een mailtje met de vraag of ik bereid zou zijn een review te doen, dus deels uit eigen beweging. Ik heb geen contact gehad met de winkel zelf maar via tweakers kwam ik bij ze uit. Bestelling geplaatst, vrijwel direct de order bevestiging en betalingsbevestiging.. Uurtje later aangemeld bij PostNL en traceerbaar. volgende dag in huis. netjes shock proof verpakt. Artikel als verwacht.

Snelle levering het artikel was op de site voorradig en kreeg daarom uurtje later netjes een melding van PostNL dat er een pakketje aan kwam. Het ging om een enkele SSD, tot mijn grote verbazing was deze verpakt in een doos van ~40X30X30 vervolgens opgevuld met bruin papier, dan een bubbel folie om de commerciële verpakking..... Ik weet niet of er een weeralarm was afgegeven voor tornado's of dat er een aardbeving werd verwacht. Maar als dat zo was, was die doos de veiligste optie om te overleven..... Alle gekheid, snel en goed.verpakt.

Gewoon gemakkelijk betaald met Ideal en prima email verkeer over de betaling heen en weer.

Producten werden op tijd verzonden en waren goed en stevig verpakt in een doos.

prima email verkeer wanneer de levering is.

Overzichtelijke site met goede prijzen. Ik heb het artikel via de PW gevonden dus verder op de site weinig tijd doorgebracht.

Verzending was snel en werd netjes op de hoogte gesteld.
De verpakking was echter een 30voud groter dan het artikel. Dit aangegeven en er werd mij mede gedeeld dat die de kleinste karton was die ze hadden. Dit is erg vreemd gezien hun assortiment want ik gok dat 80%+ van de artikelen in een doos die 1/4 vh volume is past.Onaanvaardbaar voor mij als logistiek engineer. Dit is niet enkel slecht voor het milieu maar zeker ook voor jullie portemonnee.

Ventilator besteld met 2 a drie werkdagen verzendtijd.
Na twee dagen staat er opeens hetzelfde type ventilator op de site.
1 euro goedkoper en direct leverbaar.
Meteen gemaild, bleek om een andere kleur te gaan. (oke, kan gebeuren)
En mijn ventilator zou hopelijk die dag binnenkomen, dus prima.
Dezelfde dag mailtje binnen, zendig vertraagd, want kennelijk hebben ze hun voorraad niet op orde.
Bestelling geannuleerd.

Eerst prima contact over het verhaal met dezelfde type ventilatoren. (zie hierboven)
Daarna zelfde dag nog een super kort berichtje met een verhaal over de voorraad en dat de zending dus vertraagd is.
Niet hoe je met klanten behoort om te gaan als de fout bij jezelf ligt.
Gewoon jammer

Ondanks wat twijfels na het lezen van de reviews toch besloten te bestellen. Site is wat onoverzichtelijk aangezien ik niet aan de naam van het product kon zien of het de goede versie was. Na de productcode te hebben vergeleken met die van de fabrikant overgegaan op de bestelling. Dit ging vlot en zonder problemen.

Binnen halfuur had ik bericht dat mijn bestelling verzonden was. Tijdens het verzendproces constant op de hoogte gehouden. Bij aankomst kreeg ik een nette, ietwat te grote doos voor het product, maar met genoeg ruimte voor beschermingsmateriaal, dit was zeer zeker aanwezig. Voor mij was dit een nette afhandeling.

Ik moet overigens wel vermelden dat in de Algemene Voorwaarden van het bedrijf het volgende staat: "6.2 SiComputers is niet aansprakelijk voor schade toegebracht tijdens verzending van de geleverde producten. ". Dit is niet overeenstemmig met wetboek 7 artikel 11. Mochten er dus problemen zijn kunnen zij niet de Algemene voorwaarden-kaart spelen.

Scorekaart voor CAPS

Qshops