Gebruikers over webshop CAPS
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenSnel levering en ook betaald met bitcoins!!! Super
VerzendingGeleverd de volgende dag ma bestelling
AlgemeenTwee schermen besteld, minder snel geleverd dan op de website vermeld, maar dat was geen groot probleem. Wat wel ernstig was: website bleek lek, daarom zijn de gegevens van mijn creditcard in handen van derden gevallen.
KlantenserviceCreditcard gegevens bij Sicomputers kort na mijn bestelling buit gemaakt, omdat SiComputers niet haar spullen op orde had. Twee dagen bezig geweest frauduleuze aankopen die met mijn kaart gedaan zijn daarna terug te draaien. Van enige coulance / begrip was geen sprake, ook niet na diverse e-mails naar de klantenservice (die op een gegeven moment stopten met reageren). Teleurstellende ervaring.
AlgemeenHeb er nou 2x besteld. Moet zeggen alles correct tot aan levering toe. Nog geen defecten meegemaakt dus ook niet de klanten service. Meer kan ik er niet over zeggen. Af en toe hebben ze wel lage prijzen die niet op vergelijkings-sites zijn opgenomen. Zoals een 32GB USB 3.0 stick van GOODRAM die veel lager geprijsd bleek te zijn.
Verzendingnetjes in doos met zakken lucht of karton-papier.
Algemeen2 Ventilators gekocht bij SiComputers, bestelproces is prima verlopen. Verzending was ook prima, kon aangeven het pakket op te halen bij een postkantoor.
AlgemeenMijn eerste bestelling geplaatst bij SiComputers. Netjes op tijd geleverd en goed verpakt. Ik mis nog de optie om naar een PostNL afhaalpunt te laten bezorgen zoals o.a. Azerty dit aanbiedt. Misschien iets om toe te voegen??
VerzendingNetjes op tijd geleverd en goed verpakt.
AlgemeenSiComputers heeft vaker mijn interesse gewekt met hun zeer voordelig geprijsde en volledige assortiment. Deze maal waren zij een van de weinigen die mijn moederbord aanboden op de tweakers pricewatch en dan ook nog de goedkoopste. Het betrof de https://tweakers.net/pric...orus-b450-i-pro-wifi.html
Op maandagavond om 22:45u heb ik hier mijn moederbord besteld. Kreeg keurig antwoord dat er een account was aangemaakt en dat mijn order was geplaatst met daarin een ordernummer en alle contactgegevens.
Op vrijdagochtend kreeg ik een email dat mijn bestelling de dag daarop klaar zou liggen op het afhaalpunt met in de mail een track en tracelink. Omdat ik nog meer bestellingen had geplaatst bij andere webwinkels kon ik hierdoor beter plannen wanneer ik de bestelling af kon halen. SiComputers is een van de winkels die je een afhaalpunt aanbiedt en dat is natuurlijk een extra.
De verpakking was dik in orde en de levertijd was ruim binnen de op de website vermelde levertermijn. Ik ga hier zeker nog vaker mijn produkten bestellen. Top Shop!
AlgemeenPrima shop. Bestelling werd binnen aangegeven termijn geleverd. Klantenservice reageerde snel op bericht en was erg behulpzaam in het beantwoorden van vragen.
AlgemeenBestelling verliep prima, blijf het alleen jammer vinden dat een product als zijnde 'aanwezig in magazijn in Nederland' staat en de site adverteert met 'voor 16:00 gekocht, morgen in huis' maar je vervolgens doodleuk 2-3 werkdagen op de productpagina voorgeschoteld krijgt.
VerzendingDoos had wat deuken hier en daar (onvermijdelijk denk ik met een pakket van behoorlijke afmeting, in dit geval een monitor) maar gelukkig goed verpakt met luchtpakken en papier.
Algemeen2 juli een headset bestelt. Dag erna te horen gekregen dat hij niet geleverd kan worden. Nu via tweakers erachter moeten komen dat mijn creditcard gegevens gestolen zijn en misbruikt zijn voor verschillende betalingen.
AlgemeenMorgen in huis blijkt 3 dagen. Creditcard gegevens blijven opgeslagen. Nul beveiliging. Oude unsupported scripts.
Verzending"vandaag bestelt is morgen in huis maar morgen is dan wel 3 dagen"
Klantenservice"klantengegevens beveiligen? Nee joh, veels te veel moeite en geld!"
AlgemeenTsja; gehackt worden (het zelf niet door hebben), en dan blijkt dat je creditcard gegevens zelf opslaat (en niet goed weet te beveiligen).
Uiteindelijk worden deze gegevens misbruikt, maar lijkt het Sicomputers erg weinig te boeien.
Nooit bestellen.
Waardeloze toko: 'de volgende werkdag' klopt niet en bestelling(en) komen regelmatig dagje of wat later aan.
KlantenserviceKansloze klantenservice: ze proberen te makkelijk mogelijk van je af te komen of hebben geen antwoorden (nav. hack).
AlgemeenEerder dit jaar een conflict gehad met deze shop omdat ze mijn RMA onterecht hebben afgekeurd. Het falen van hun security beleid is nog zo'n voorbeeld van de slechte service en kwaliteit die ze leveren.
AlgemeenPersoonsgegevens gestolen via de website. Via de media moeten vernemen det dit is gebeurd en 0 bericht van Sicomputers zelf ontvangen.
KlantenservicePersoonsgegevens gestolen via de website. Via de media moeten vernemen det dit is gebeurd en 0 bericht van Sicomputers zelf ontvangen.
AlgemeenCreditcard gegevens gestolen doordat ze last hadden van een javascript injectie. Blijkbaar ontzettende amateurs deze mensen.
VerzendingDuurde langer dan aangeven, onduidelijke communicatie op de website maar wel snel geholpen toen ik er naar vroeg
AlgemeenHeel gemakkelijk bestelling te plaatsen, de meeste PC related producten zijn op deze website goedkoper dan de concurrenten.
let wel ze vragen een redelijke verzend kost, waar ik van vind dat deze nietmeer van toepassing is maar goed.
Ook met deze verzend kost zijn ze nog steeds de goedkoopste
Goed verpakt
levering heeft 3 werkdagen geduurd.
AlgemeenSnelle afhandeling RMA, goede communicatie met support afdeling.
KlantenserviceRMA moederbord prima afgehandeld, donderdag binnen bij SIComputers een dag later board onderzocht en feedback gekregen. Top!
AlgemeenVaker besteld en altijd snel en goede afwerking gehad.
Onlangs zelf een fout in de bestelling gemaakt en gemeld.
Logistiek en financieel binnen no time afgehandeld en verwerkt door hun service desk.
bestellingen snel en correct afgeleverd
KlantenserviceOnlangs zelf een fout in de bestelling gemaakt en gemeld.
Algemeen3 lighting kabels bestelt een paar maanden geleden (SiComputers was de goedkoopste!)
Vorige week één daarvan ging stuk (gewoon gestopt in 's-nachts).
Ik belde ze. Ze wouden geen bewijs zien, hetzelfde dag gewoon een nieuwe (gratis) gestuurd!
Echt awesome!
Snel verzonden!
KlantenserviceZie de korte toelichting!
AlgemeenHeeft veel artikelen, goedekoop, easy website. Nog nooit een bestelling verkeerd gegaan. ( Dit zou eigenlijk normaal moeten zijn, echter is dit gewoon niet zo.)
AlgemeenTwee extra Hard Drives gekocht om mijn NAS capaciteit uit te breiden. Snel en accuraat
VerzendingProducten prima stevig verpakt en zonder schade aangekomen