CAPS

Gebruikers over webshop CAPS

Ze bieden een goedkope prijs aan maar kunnen niet leveren.
In andere webshops en bij zelfs bij importeurs geïnformeerd, en nergens is een tekort van stock gemeld.
Enkel bij hen en "zogezegd" ook door hun leverancier (die ze niet kunnen geven)

na 3maand wachten geen beschikbaarheid en dus ook geen verzending van de aangekochte goederen.

Een bestelling waar ik al 3 maand zit op te wachten, en telkens moet ik zelf informeren over de status. dewelke uiteindelijk onleverbaar is...

Telkens wel direct voorstellen om terugbetaling. een compensatie of een model lager leveren (wat nu 60 euro duurder staat tegenover het aangekochte hogere model) kon ook niet. zogezegde klantenservice, maar uiteindelijk gewoon redenen om de goedkope prijs te kunnen annuleren, of om te boeken naar een andere verkoop.

Goede prijzen. Producten geselecteerd via Tweakers Pricewatch en zo makkelijk aan winkelmand toegevoegd. Bestel- en betalingsproces verliep zonder problemen.

Levering sneller dan verwacht. Binnen een week alles ontvangen, ondanks dat niet alle producten op voorraad waren. Werd ook keurig per mail op de hoogte gehouden van de status van mijn order.

Verschillende mensen gesproken (vragen over leverdata, wijziging van bezorgadres), allen vriendelijk en behulpzaam.

Het bestelde product werd gelijk verzonden, met duidelijke e-mailg goed op de hoogte gehouden, prima prijs.

Direct en goed verpakt verzonden.

Eerst een KINGSTON TECHNOLOGY A1000 960 GB PCI EXPRESS M.2
besteld op eigen risico aangezien deze op Niet leverbaar stond.

Na een aantal weken contact opgezocht met de klantenservice om deze om te zetten naar een CRUCIAL P1 M.2 1000 GB PCI EXPRESS 3.0 NVME. Deze werd diezelfde dag opgestuurd, met daarbij een creditnota omdat die van Kingston duurder was.

Volgende dag in huis. Pakket netjes te volgen via PostNL

Snelle reactie en behulpzaamheid.

Website is wat moeilijk navigeerbaar. Hier kan er echt wel verbeterd worden. De prijzen zijn goed.

Producten en levering is echt niets op aan te merken.

Goed en snel geholpen

De website vind ik niet heel makkelijk te navigeren, maar als je eenmaal hebt wat je zoekt gaat het wel makkelijk

Verzonden op de dag zoals aangegeven was en Goed verpakt incl kruidnoten ivm sinterklaas.

Wegens een klein misverstand bij een eerdere aankoop werd me bij een volgende aankoop gratis verzending aangeboden. Het kostte echter wat moeite om dit door de website geregeld te krijgen. De klantenservice per e-mail reageerde gelukkig wel steeds snel en correct om het probleem te verhelpen.

Netjes verpakt en dag na verzending ontvangen.

De klanten service beantwoorde ondanks de drukte in deze periode mijn e-mails steeds zeer snel en zorgde voor een oplossing voor mijn probleem.

Via Tweakers op zoek gegaan naar goedkoopste 32 GB 2666Mhz SO-DIMM geheugen voor nieuwe iMac. Bij SiComputers terechtgekomen. Nog telefonisch toelichting gevraagd en naar volle tevredenheid geholpen. iMac draait nu supersnel en -soepel met 64Gb RAM

Geheugen ontvangen binnen door SiComputers gestelde aantal werkdagen (2 à 3). Geheugen was goed verpakt in plastic sealbag met daaromheen bubbelplastic en uiteindelijk een stevig kartonnen doosje.

Tiijdens telefoongesprek met medewerker van SiComputers direct ordernummer door hen opgezocht en gekeken of deze bestelling ook wel de juiste was die hoort bij een iMac 27" uit 2019. Dit was het geval. Vriendelijk en duidelijk te woord gestaan.

Keurig bedrijf, overzichtelijk en makkelijk bestellen. Aantallen zijn direct aan te passen en lage verzendkosten

Alles voldoet aan het bestelde artikel en werkt naar behoren.

Ik had onderdelen besteld die al uit voorraad waren. Maar kreeg hier vrijwel meteen bericht over. De rest werd gewoon verstuurd en kreeg nog voor ontvangst een creditnota,

Snelle behandeling en levering! Dus dus dus. Om aan 15 woorden te komen. Dus dus dus.

Het is een overzichtelijke site waar je ook gebruik kan maken van bezorging op een Post-NL locatie waardoor je buren niet meteen opgescheept zitten met een pakket van 15kg.

De verzending was helaas door alle Black Friday bestellingen 1/2 dagen vertraagd omdat niet alle vracht meegenomen kon worden door Post-NL. Verder niets te verwijten aan SI-computers, dus uitstekend.

Ben over enige vertragingen direct ingelicht en werd duidelijk op de hoogte gehouden van de vordering van mijn bestelling.

Via de pricewatch waren ze het goedkoopste (SSD HP EX950 2TB) en kwam ik via de link direct bij het juiste product uit en kon ik in enkele stappen makkelijk bestellen en betalen.

Netjes verpakt.

Webshop is OK. Zeker sinds de laatste update. Ze zijn bij mij ook nog nooit teruggekomen op een gecommuniceerde prijs. Wanneer ik meerdere aantallen per product nodig heb, bel ik vaag even om actuele voorraad bij leverancier te checken. Ik ben tevreden.

Wij hebben geluk met de bezorger van PNL, elke dag rond hetzelfde tijdstip komt hij.

Soms wordt er toegezegd terug te bellen maar gebeurd dit niet. Ik neem dit, gezien de prijstelling voor lief.

Goede black-friday deal, moederbord gekocht met +- 30 euro korting. Was niet op voorraad maar wel bij de leverancier.

Goed op de hoogte gehouden qua vooruitgang en paar werkdagen later is het verzonden. Geen standaard automatische mailtjes, maar gewoon bij naam benaderd, wat ook zeer uniek is in deze tijd. Verder was de moederbord goed ingepakt in een goede doos, kon geen kant op en goed beschermd.

Best Buy Guide HIgh end gamesysteem in elkaar laten zetten. Snel en professioneel uitgevoerd, geen problemen gehad met de PC. Levering was een paar dagen later dan aangegeven, dat kon iets beter. Overall zeer tevreden met deze winkel.

Zelf even opeghaald, alle spullen, bonnetjes, verpakkingen etc netjes meegeleverd. Ook een paar restonderdelen allemaal netjes bewaard.

Over het algemeen goed contact gehad, verwachtingsmanagement over exacte leverdatum had iets beter gekund maar ging uiteindelijk goed.

Ik heb een videokaart gekocht voor een goede prijs. Nadat ik de kaart niet goed in het slot kreeg, hielpen ze mij bij Sicomputers en zat ie er binnen de kortste keren in. Top service.

Ze zijn hulpvaardig en goed technisch onderlegd. Ze hielpen met het plaatsen van de nieuwe videokaart.

Ik had gelezen op andere reviews dat er nog wel eens wat misging. Hierdoor heb ik van tevoren een whatsappje gestuurd over het product en wat de verwachtingen waren. Ik werd snel geholpen en hij zorgde ervoor dat alles klopte en alles werd gedubbel checkt.

Verzending was heel goed. Het was uitstekend ingepakt, aangezien het wel een fragiel paketje was. Het was de volgende dag gelijk in huis

Geweldige service via whatsapp. Het was bijna alsof ik tegen iemand in de winkel aan het praten was.

Ik vind SiComputers altijd een fijne winkel om te bestellen. Het gebeurt niet zo vaak, maar altijd een goede ervaring.

Het pakketje was zeer goed ingepakt en goed beschermd. Leuk dat men met kartonsnipperd werkt en niet met plastiek airbags. Ook handig is de timing via PostNL.

Ik kreeg te horen dat er een product van mijn bestellijst niet meer leverbaar was, dit is vervolgens ontzettend goed opgepakt door de klantenservice. Door middel van E-mail contact zijn er duidelijke mails gestuurd naar wat mijn opties waren. Dit proces verliep heel soepel en snel. Bedankt hiervoor!

Ik kreeg te horen dat er een product van mijn bestellijst niet meer leverbaar was, dit is vervolgens ontzettend goed opgepakt door de klantenservice. Er werd duidelijke verteld wat mijn opties waren en ik ben heel erg tevreden met hoe dit gegaan is! Nu heb ik een alternatief product besteld en ben heel erg benieuwd naar de aankomst hiervan!

Op tijd geleverd, goed ingepakt, goede statusupdates per mail. Scherpe prijs, wat wil je nog meer?

Scorekaart voor CAPS

Qshops