Gebruikers over webshop CAPS
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenDuidelijke website met goede info over de producten. Registratie en betaling verliep soepel. Product voor een goed prijs gekocht.
VerzendingBinnen 4 werkdagen geleverd.
AlgemeenSnelle afhandeling, goede klant vriendelijkheid. Wordt goed op de hoogte gehouden van bestelling, goede prijzen.
KlantenserviceIk kreeg zelfs nog 1 dosering koelpasta mee, waarvoor dank. Ik kan nu weer aan het werk.
AlgemeenVideokaart besteld, zelfde dag verzonden en de volgende dag al in huis. Zoals het hoort.
AlgemeenKlein foutje van mijn kant werd snel hersteld. Heb ook niet langer dan 24 uur op mijn geld (Bunq) hoeven te wachten. Vervolgens hebben ze nog speciaal de door mij gezochte componenten weten te bemachtigen bij hun leverancier. Ik heb hier vaker wat besteld zonder problemen, alleen heb ik nu even de moeite genomen voor een review vanwege de goede aftersales.
VerzendingNiet te veel verpakkingsmateriaal. Precies goed.
KlantenserviceIk had per ongeluk de verkeerde onderdelen besteld. Ik had per WhatsApp gevraagd of ze de juiste konden leveren. De juiste exemplaren waren namelijk niet op hun site verkrijgbaar. Ze hebben het vervolgens voor mij bij hun leverancier nagevraagd en besteld.
AlgemeenUitstekende webshop met scherpe prijzen! Absoluut de moeite waard om je spullen bij hen te bestellen.
VerzendingDe verzending was vlot.
KlantenserviceDe klantenservice is zeer goed bereikbaar en denkt mee. Zo had ik een aantal onderdelen al binnen (zag ik op de website in ‘mijn bestelling’) en had ik verzocht om toezending van die producten en een deel later. Dat was geen enkel probleem, dus wat mij betreft een uitmuntende service!
Algemeenoverzichtelijke site en concurrerende prijzen. Helaas geen statusupdates van je bestelling (niet iedereen houdt daarvan, maar ik vind ze fijn). Super response op vragen via de mail : snel, vriendelijk, en ze denken écht met je mee om een oplossing te vinden. Afhandeling vlot en correct. Hulde.
VerzendingEen van de artikelen bleek lastig leverbaar. Prima alternatief geboden.
KlantenserviceZie hierboven : snelle response. Vriendelijk. Inhoudelijk. En inclusief follow-up. Top.
AlgemeenBij het ophalen van mijn Ryzen 3600x ging alles uitstekend ik werd goed ontvangen en werd direct geholpen, verder was iedereen op locatie heel erg beleeft. Voorgaand aan het ophalen heb ik ook gebeld en dat ging ook direct goed er werd meteen op genomen in tegenstelling tot uw concurrenten en ik kreeg direct antwoord.
KlantenserviceBij het bellen en ophalen ging alles heel proffesioneel en beleefd. Het kantoor zag der netjes uit met toffe game accenten en het personeel was heel beleefd en hield me extreem goed aangezien ik mijn product met spoed nodig had.
AlgemeenSiComputers hebben een uitgebreid assortiment en boven de € 400 worden er geen verzendkosten berekend.
Ze zijn niet de goedkoopste in de Pricewatch, maar zitten wel altijd onderin qua prijzen met hele goede levertijden.
Ik heb meerdere producten besteld (case, moederboard, processorkoeler, etc) en niet alles was op voorraad. Maar alle producten kwamen keurig en goed verpakt aan op de beloofde levertijden. Helemaal niets op aan te merken.
Ook heldere en regelmatige updates m.b.t. de levering (bij PostNL, in bezorgronde, afgeleverd, etc)
Ik had een probleem met het maken van mijn account (eigen schuld) en er werd telefonisch heel snel opgenomen en netjes en adequaat gereageerd.
AlgemeenSiComputers heeft een uitgebreid assortiment tegen scherpe prijzen. Bestellen was eenvoudig en is zeer snel verwerkt (zeker gezien de aangekondigde drukte). Suggestie: uitgebreidere filter opties in de online catalogus om eenvoudiger de gewenste producten te vinden.
Verzending's Middags om 14:00 besteld, de volgende ochtend om 9:00 in huis. Keurige aflevering, zonder haperingen en volledig intacte doos.
AlgemeenKabels besteld, waarbij ik zelfs nog een fout had gemaakt (verkeerde kabel). Eerste order op mijn verzoek geannuleerd en ik heb meteen een nieuw order geplaatst. Het geld van het eerste order krijg ik terug (heb ik misschien zelfs al, zo eens kijken) en het andere order werd vlot in behandeling genomen. Tweede order had ik twee dagen later in huis.
Producten voldoen aan verwachting.
Woensdagavond besteld, donderdag is de boel in behandeling genomen, vrijdag zat het pakket op de post en zaterdag had ik het in huis. Gezien de huidige drukte vanwege al het thuiswerken (ivm Corona) vind ik dat uitstekend.
KlantenserviceGoed geholpen, eerste foutieve order is geannuleerd, geld komt terug (zo eens kijken of ik het misschien zelfs al heb).
AlgemeenSite is overzichtelijk en de prijzen concurrerend.
Ik zou echter graag de optie hebben om met creditcard te betalen, vanwege de verzekering die je dan hebt op de levering en de spullen.
Ook zou ik het prettig vinden om op de factuur bij elk item de garantietermijn te zien. De concurrent Megekko doet dit (beiden) wel en dat is wel zo prettig en overzichtelijk.
Verder prima zaak. Spullen worden snel en goed ingepakt geleverd.400243352
AlgemeenGroot aanbod aan onderdelen een bijna altijd de goedkoopste prijs of een van de goedkopere. Heb er recent een PC laten assembleren en 4 jaar geleden ook en ben daar zeer tevreden over.
VerzendingVerzending en communicatie daarover waren prima. De PC was bovendien keurig verpakt en binnenin ook voorzien van materiaal voor bescherming tijdens het vervoer (op de PC zit een blaadje waarop duidelijk staat vermeld dat je deze eerst even moet verwijderen) Je krijgt ook separaat een doos met alle oorspronkelijke verpakkingen, handleidingen etc. daarin.
KlantenserviceBij vraag over de status van mijn bestelling keurig en snel reactie gekregen en je krijgt ook netjes bevestigingsmails over je bestelling (ontvangen, verzonden etc.)
AlgemeenHeb een nieuw moederbord+cpu+ram gekocht. Inclusief bios update voor ryzen compatibiliteit. Dinsdagavond besteld vrijdagochtend bezorgd, en dat tijdens de corona crisis. Na installatie werkt alles perfect!
KlantenserviceVan tevoren een vraag via de mail gesteld over koelpasta, dezelfde dag netjes en duidelijk beantwoord waarna ik besteld heb.
AlgemeenOndanks alle vertragingen op dit moment heb ik van SiComputers mijn bestelling in goede orde en op goede termijn mogen ontvangen. De bestelling was simpelweg een 20 meter lange netwerkkabel, maar ik kreeg die kabel uiterst verzocht in een pakket geleverd.
VerzendingMijn bestelling kwam in goede orde binnen. De 20m kabel was opgerold en in afgesloten plastic zak verpakt. Vervolgens heeft SiComputers alles in een doos verzonden die met papieren gevuld was zodat de kabel stabiel en beschermd in het pakket zat.
AlgemeenOmdat het geleverd is sowieso 3 sterren, maar verder was het minimaal. Klantenservice was niet echt super en de verzending was te laat.
VerzendingDe zending was laat, het had tot 6 werkdagen moeten duren, het waren er acht. Dat ook zonder goede reden of verdere info te krijgen zonder zelf contact op te nemen.
KlantenserviceIk heb een aantal keer contact gehad, eerst (de dinsdag er na) werd er gezegd dat het al op voorraad was bij de leverancier en dat het er snel zou zijn. De donderdag was het nog steeds niet bij hun binnen, de medewerker zou het uitzoeken en een mail sturen maar ik heb nooit een mail gekregen. Uit eindelijk werd er gezegd dat het pas de woensdag er op geleverd zou worden. Te laat, jammer.
AlgemeenPrima winkel met goede producten tegen een aantrekkelijke prijs! Ze hebben veel artikelen en snelle service.
VerzendingVerzending duurde twee dagen. Was ook aangekondigd vanaf het begin, dus verwacht. Bij 1 dag nog een ster erbij.
AlgemeenGPU besteld - volgens verwachting probleemloos geleverd. Snelle reactie op vraag over levertijd. Prima ervaring.
VerzendingLevering op tijd - vlotte reactie op mail met vraag over levertijd ook.
AlgemeenLevering moederbord was vertraagd, even contact opgenomen via "whatsapp" wordt snel en vriendelijk gereageerd hoewel het erg druk was, levering enkele dagen later binnen gekregen!
AlgemeenVideokaart besteld, levering was een dag vertraagd door toedoen van PostNL.
Na een vriendelijk telefoontje kon ik 'm toch ophalen in de winkel (ik was toevallig in de buurt).
Snel en prettig geregeld.
AlgemeenProducten lagen op de beloofde tijd klaar om afgehaald te worden en ik kreeg hier direct bericht van. Prijzen waren ook goed.
KlantenserviceContact opgenomen over verwachte datum van aankomst en kreeg binnen een uur antwoord met daarin meer duidelijkheid