Gebruikers over webshop CAPS
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenMooi aanbod, vriendelijke support, gemakkelijke support via WhatsApp, goede prijzen.
Besteld via een business account in België
Verzending in 3 werkdagen naar België.
Goed en stevig verpakt.
Incl. pakbon met handtekening van de persoon die de picking heeft gedaan.
Account omgezet naar business account.
Vriendelijke en snelle respons via WhatsApp.
AlgemeenOverzichtelijke website, goede prijzen. Vlotte en probleemloze levering en facturatie. Si computers is een aanrader en zeker voor herhaling vatbaar!
VerzendingZeer vlotte levering. Verwachte leverdatum was correct, verpakking in orde.
KlantenserviceEr was een klein probleem bij de bestelling via de website (zakelijke bestelling uit België) werkte niet goed. Probleem werd vlot opgelost tijdens vriendelijk telefonische contact.
AlgemeenBijna mijn hele pc-Build gekocht op 1 artiekel na (de voeding had ik al).
De website kan nog wat beter betreft het vinden van je producten.
Verder ziet het er mooi uit.
Mijn Pakket was heel goed ingepakt alles is netjes aangekomen.
Verzinding is via DPD waar weinig mensen fan van zijn.
levering is een dag langer vergeleken met concurrenten.
Ik heb echter wel goede ervaringen met DPD. Alles is op tijd aangekomen en het voordeel van DPD is de 1 uur tijdsvak waarin zij leveren wat ik een dikke plus vind in plaats van een halve of heledag te wachten hopen dat het snel komt.
klantenservice krijgt een dikke 5.
Ondanks de corona drukte ben ik snel en kundig geholpen via mail en ook via whatsapp.
AlgemeenScherpe prijzen en prima contact met de klantenservice voor al mijn vragen. Bestelling was goed verpakt en snel verstuurd zodra alle onderdelen op voorraad waren.
VerzendingScherpe prijzen en prima contact met de klantenservice voor al mijn vragen. Bestelling was goed verpakt en snel verstuurd zodra alle onderdelen op voorraad waren.
KlantenservicePrima contact met de klantenservice voor al mijn vragen. Bestelling was goed verpakt en snel verstuurd zodra alle onderdelen op voorraad waren. De onderdelen die ik had besteld waren niet allemaal op voorraad maar dat werd duidelijk aangegeven en ik vond het niet erg om even te wachten. Zodra ik terug was van vakantie was alles inmiddels binnen en is het vlot afgehandeld.
Algemeenik dacht dat ik alles goed had gecontrolleerd of alle onderdelen op elkaar zouden passen en werken. bleek dat net de cpu die ik uitgekoezen had wel zou passen maar niet goed zou werken. voordat de bestelling daadwerkelijk opgestuurd werd ben ik eerst nog gebeld over dit probleem en hebben ze mij twee opties gegeven die wel zouden werken. uiteindelijk hebben zij een betere cpu uitgekoen die ook nog eens goedkoper is. uitstekende service hier bestel ik de volgende keer zeker weer.
Verzendingik dacht dat ik alles goed had gecontrolleerd of alle onderdelen op elkaar zouden passen en werken. bleek dat net de cpu die ik uitgekoezen had wel zou passen maar niet goed zou werken. voordat de bestelling daadwerkelijk opgestuurd werd ben ik eerst nog gebeld over dit probleem en hebben ze mij twee opties gegeven die wel zouden werken. uiteindelijk hebben zij een betere cpu uitgekoen die ook nog eens goedkoper is. uitstekende service hier bestel ik de volgende keer zeker weer.
Klantenserviceik dacht dat ik alles goed had gecontrolleerd of alle onderdelen op elkaar zouden passen en werken. bleek dat net de cpu die ik uitgekoezen had wel zou passen maar niet goed zou werken. voordat de bestelling daadwerkelijk opgestuurd werd ben ik eerst nog gebeld over dit probleem en hebben ze mij twee opties gegeven die wel zouden werken. uiteindelijk hebben zij een betere cpu uitgekoen die ook nog eens goedkoper is. uitstekende service hier bestel ik de volgende keer zeker weer.
AlgemeenPrima website met overzichtelijk menu er is een keuze uit meerdere betaalmogelijkheden, geen problemen ondervonden, alles verliep automatisch en probleemloos.
VerzendingProduct was heel goed verpakt, disks zaten in twee dikke lagen bubbelfolie en alles was stevig in de doos vastgezet met extra papier tegen het bewegen in de doos. Ondanks niet op voorrad toch in drie dagen afgeleverd.
KlantenserviceHier een NAS en harddisks besteld, nadat ik besteld had bleek de NAS niet meer op voorraad. Hierna een telefoontje naar de winkel en deze zouden bij de leverancier navragen wanneer product verwacht zou worden. Kreeg een paar uur later een E-mail dat mijn NAS binnen twee dagen zou worden uitgeleverd.
AlgemeenGoede website met een duidelijk bestel en betaalproces. En gemakkelijk dankzij iDeal. Ik heb hier nog nooit problemen mee gehad.
VerzendingDe producten worden goed verpakt. Alle plastic in de doos is tegenwoordig vervangen door gerecycled papier. Werkt net zo goed. Daarnaast werkt de Track & Trace ook goed.
AlgemeenDe website van SiComputers biedt duidelijke en juiste informatie over de producten. De prijsstelling is bijzonder scherp. Voortgang van de bestelling was goed te volgen. Producten zijn op tijd geleverd, verpakking was ook in orde. Kortom een tevreden klant.
AlgemeenWebsite is wat onduidelijk. Er is nl. geen filter mogelijkheid in een product categorie. Als je bv een SSD zoekt, dan moet je het vergelijken enz. al hier op tweakers doen, zodat je al meteen bij het gekozen item uitkomt bij SI Computers. Mocht het niet op voorraad zijn, en je wil dan op de website zoeken naar alternatieven is het heel lastig. De verdere afhandeling, betaling en communicatie is wel prima.
Verzending6 HDD's en 2 SSD's besteld. Zat met nauwelijks verpakkingsmateriaal (alleen wat omgefrommeld papier onder en boven) in de doos gemikt. Juist met HDD's, die toch behoorlijk kwetsbaar kunnen zijn voor stoten en schokken verwacht ik veel beter. Een stukje van een (kartonnen) rekje waar deze HDD's vanuit de leveranciers in verstuurd worden zou al een heleboel helpen. En natuurlijk verpakkingschips. Dit valt me echt heel erg tegen.
Edit: reactie en verontschuldiging van SI Computers gehad. Als er wat is tijdens mijn testen kan het meteen omgeruild worden. Heel netjes.
SSD's stonden in backorder (2-3 dagen verwachting stond op de website) bij de leverancier. Na 3 dagen via whatsapp gevraagd of ze al een leverdatum wisten. Binnen een paar minuten antwoord dat de ssd's binnen waren en ze dezelfde dag verstuurd zouden worden. Prima dus.
edit: Zie ook reactie van verzending hierboven. Dit is zoals een bedrijf hoort te werken. Waar gewerkt wordt worden fouten gemaakt, een goed bedrijf onderscheidt zich in de manier hoe het opgepakt wordt. Hulde SI Computers.
AlgemeenVery good, only a minor issue in the web site to calculate VAT (had to check and uncheck a box to make it work).
Very informative and useful support via WhatsApp
Delivery expected to take 2-3 days, was OK (took 3 days) but was informed delivery should be on saturday, but was only on monday. I guess this is normal due to Corona and bank holiday but would be better to just assume monday, or check why UPS delivery was not done on saturday.
AlgemeenZeer goede prijs (goedkoopste).
Zeer goede service, binnen 24 uur antwoord op mijn vragen + ook goede oplossing (bijbestelling geplaatst zonder extra kosten !!)
Zeer snelle verzending.
In tegenstelling tot wat ik las op de review's ivm sIcomputers heb ik een uitstekende ervaring bij mijn 1&2de bestelling.
AlgemeenPrima site, bestellen en betalen ging soepel en ondanks een probleem mbt de verzending ben ik goed geholpen en hebben ze het probleem netjes opgelost.
Ik raad aan om UPS als bezorgingsmethode te kiezen en hoop dat ze binnenkort weer met PostNL gaan samenwerken, dit is niet de eerste keer dat ik rare dingen met DPD heb meegemaakt.
In ieder ander geval had ik hier "Waardeloos" ingevuld aangezien DPD mijn pakket is kwijtgeraakt, maar SiComputers heeft het opgelost door een nieuw pakket te versturen met UPS welke wel netjes is afgeleverd.
KlantenserviceDPD is mijn pakket kwijtgeraakt, in eerste instantie heb ik met hun contact opgenomen maar je staat lang in de wacht en als je eenmaal iemand te pakken krijgt dan beloven ze vanalles (letterlijk tot 3x toe: morgen wordt hij echt bezorgd) maar maken niets waar. Hierna heb ik contact me de klantenservice opgenomen die ook met DPD hebben gesproken en uiteindelijk hebben besloten om een nieuwe levering (ditmaals met UPS) te doen, deze is zojuist bezorgd.
Het was verfrissend om voor de verandering met iemand te spreken die z'n best deed om dit op te lossen en mij pro-actief op de hoogte hield!
AlgemeenProduct vinden, betalen gaat soepel. Prijs is competitief, levertijd is wat lang. De levering zelf was van prima kwaliteit, goed ingepakt.
VerzendingProduct werkt naar behoren
AlgemeenAantal spullen gekocht, door Corona langere wachttijden op levering. Paar keer contact gehad met klantenservice via telefoon en whatsapp. Goed geholpen en klantvriendelijk! Helaas werken ze met dpd wat ik persoonlijk een erg slechte pakketbezorger vindt.
VerzendingWerken met dpd wat ik een slechte pakketbezorger vind. Door meerdere producten had besteld waarvan 1 groot werd niet alles in 1 keer bezorgd. Hierdoor moest ik dag langer wachten. Maar denk dat dit komt door dpd
KlantenserviceSnel, eerlijk en klantgericht geholpen!
AlgemeenRuim aanbod, en alles is makkelijk te vinden op de site. Ook tegen hele concurrerende prijzen. Daardoor veel tegelijk besteld. Op de site is te zien hoe het met de uitlevering van de bestelling staat, na het plaatsen van de order. Goede en vriendelijke service (zie hieronder).
VerzendingEen product (voeding) was moeilijk leverbaar. Toen dat ook binnen was werd alles in een keer geleverd, goed ingepakt.
KlantenserviceIk had een verkeerd onderdeel besteld, daar kwam ik na het plaatsen van de bestelling achter. Telefonisch contact gezocht, bestelling kon worden aangepast, was geen probleem en snel opgelost. Hele vriendelijke en nette service.
AlgemeenGroot aanbod aan computer en server apperatuur tegen mooien prijzen.
Website is, voor mijn doen, wat aan de trage kant. Verder alles prima op orde.
Ja dan de verzending... Ik was altijd heel tevreden over de PostNL verzending!
Nu is het DPD. En DPD is in mijn woorden gewoon bagger slecht. Wat een vervelende vervoerder. Pakketten worden over de schutting in de tuin gegooid, in de regen, of worden niet geleverd want: niet thuis.
Pakketpunt is dat een betere oplossing, maar omdat dit meestal winkels zijn die het ernaast doen word je niet altijd even vriendelijk en snel geholpen. De pakketpunten van PostNL zijn dan echt wel beter.
Bij mijn bestelling heb ik dus ook gekozen voor het ophalen in de winkel. Wel even rijden maar dan weet ik dat het heel aankomt! Pluspunt voor afhalen.
AlgemeenDe prijzen Bij SiComputers zijn goed, daar is niets mis mee, en afrekenen is ook geen enkel probleem.
VerzendingZe verzenden via DPD, en dat is in deze tijden waardeloos. Een week of langer wachten op je bestelling? En als je via de Track and Trace kijkt het pakje gewoon een week ergens bij DPD in een magazijn blijft liggen. Waarschijnlijk zwaar onderbezet, maar toch versturen ze via DPD omdat ze een paar duppies goedkoper zijn dan PostNL. Ik wacht nog steeds op mijn bestelling...
KlantenserviceHet is uiteraard druk i.v.m. Corona, maar 72 uur wachten op een reactie? Veel vragen zullen gaan over waarom een bestelling nog niet ontvangen is. Ze verzenden via DPD en dat is op dit moment waardeloos. PostNL is ook niet altijd geweldig, maar levert meestal veel sneller, ook in deze tijden. Dus een groot deel van de drukte op hun helpdesk zou voorkomen kunnen worden door met PostNL te verzenden...
AlgemeenDe producten die besteld waren, zijn volgens SiComputers opgestuurd. Echter heb ik slechts 1 van de 5 bestelde producten ontvangen. Waar de rest nu is, is mij een raadsel.
VerzendingEen mail gehad waarin stond dat alles verzonden was. Vervolgens een mail gehad van DPD wanneer ze zouden leveren. Pakket komt twee dagen te laat en is ook nog eens onvolledig.
AlgemeenDe gekochte onderdelen waren scherp geprijsd (moederbord, processor, geheugen). Heb de producten afgehaald en ook het team gesproken: vriendelijk, behulpzaam/meedenkend. Ik had jaren geleden (2011) een computer via SiComputers samengesteld en had voor mijn nieuwe systeem nog geen cpu fan besteld. Ter plekke geadviseerd (ook te aanzien van de benodigde diepte van mijn huidige kast, die ze in hun systeem nog konden terug zien op mijn account).
KlantenserviceZie eerder genoemde.
AlgemeenMet regelmaat bestel ik bij voorkeur nu bij SiComputers, leveringen gaan altijd correct en hun assortiment is zo breed dat ik er alles wel kan vinden, ik hoef dus niet bij meerdere kanalen te shoppen voor een compleet systeem dat ik voor iemand anders bouw bij elkaar te krijgen. Dan heeft degene voor wie het eindproduct is ook maar 1 bon nodig om te bewaren. De reden dat het geen 5 sterren is, is hun webshop. Dit gedeelte van hun site is niet overzichtelijk en zoekopdrachten lopen ook niet goed. Het resultaat hiervan is, is dat ik de componenten zoek in de tweakers pricewatch, en dan kijk of SiComputers ze kan leveren en tweakers linkt me dan direct naar het artikel in de SiComputers webshop, en op die manier vul ik mijn winkelwagen.
VerzendingLevering uitstekend.
KlantenserviceGeen onduidelijkheden gehad bij recente bestellingen, en verzoeken zoals alleen uitleveren indien compleet werden opgevolgd.