CAPS

Gebruikers over webshop CAPS

Een proccessor (3400G) via een aanbieding op de webshop gekocht.
Het gehele bestel proces verliep zoals je bij een webshop zou verwachten.

De levering was vlot, binnen 2 dagen was het product in huis ( koningsdag zat er nog tussen )
De verpakking is degelijk , een iets wat grote doos maar goed opgevuld met vul materiaal.

prettige winkel, had er nog nooit eerder besteld maar
op 26/4/2021 een water cooler gekocht die mooi geleverd kwam,
prima optijd en zeker het geld waard, ga hier vaker bestellen en raad het ook aan.

updates wanneer hij werd verzonden perfect, maar geen spam er de hele tijd over

Duidelijke site, scherpe prijs en prima levering. Was een beetje obscure HP pavilion configuratie met een hele goede prijs-kwaliteit. Website gaf weinig info maar wat er stond klopte.

Prima verpakt. Zat alleen een pak plat papier bij. Vraagje waarom? Zonder hier proppen van te maken heeft dat weinig zin.

Had nog een vraagje en die werd binnen een dag keurig beantwoord.

snel, duidelijk, goedgeprijsd! Ik vind verder de website mooi alleen niet perse heel makkelijk om specifieke onderdelen te zoeken. verder tevreden!

Gehele proces verliep vlot, genoeg betaal opties. De monitor die ik had besteld kwam op de aangegeven datum.

snelle service, goed en duidelijk contact, webshop is mooi en overzichtelijk.
ook scherp geprijst als je producten vergelijkt op tweakers. ( meestal boven aan de lijst)

netjes verpakt, incl duidelijk papierwerk

goede website, nette klanteservice.

Duidelijke site. Laagste prijs voor de 2 harddisks die ik zocht en verder voldoende keuze.

Enkele dagen levertijd, maar dat wist ik van te voren

als een van de weinigen een ramset leverbaar in redelijk korte tijd en de uiteindelijke levertijd was op het minimum van de aangegeven levertijd.

Voldoende vulmateriaal en goede verpakking waar geen schade aan is ontstaan aan product, omdoos of wat dan ook

Al eerder een keer gebruik gemaakt van klantenservice, en daarbij is mij gebleken dat er ook echte product kennis en ervaring is in het hoogste segment.

Telefonisch en via Whatapp contact gehad en goed geholpen met de aankoop van m'n waterkoeling.

Netjes verpakt en geen plastic maar alles papier/karton

Powerlineset gekocht. Tenminste dat dacht ik en zo stond het ook op de website.het bleek om een losse adapter te gaan. Wel netjes opgelost.

Product werd vrij traag geleverd. Duurde ca. 7 dagen

Probleem met de bestelling werd snel opgelost.

De aangegeven levertijden kloppen en de meeste producten zijn tegen een scherpe prijs. Alles ook in 1x goed dus geen contact gehad met de klantenservice.

Netjes verpakt en geleverd

Snel het juiste product gevonden via Tweakers, bestellen was simpel. Heb er vaker besteld, en nooit gedoe gehad. Een aanrader wat mij betreft!

Goed verpakt, en op de hoogte gehouden. Niet volgende dag in huis, maar kan mij voorstellen dat je niet alles op voorraad hebt liggen wat tech betreft.

Bij m´n nieuwe PC built eens vragen gesteld of verschillende componenten samengingen, snel en deskundig antwoord gekregen.

Ik heb hier vaker besteld, en nooit problemen gehad telefonish als producten.
Altijd optijd, zoals ook deze keer. Ze zijn niet altijd de goedkoopste, maar quality over quantity.

Producten op voorraad, keurig verpakt zending snel binnen.

Netjes te woord gestaan. Geen lange wachtrij. Bestelde artilelen zijn op voorraad en zouden voor het weekend afgeleverd zijn.

Mooie website, heldere informatie. Snel geleverd. Heel prettig dat de doos met kartontape was dichtgeplak, kan mooi zo de recyclebak in!! Erg prettig.

De levering was een dag later dan dat ik verwacht zou hebben. Ik ben denk ik wat verwend. van aanschaf tot levering duurde 2 dagen.

Absoluut geen groot probleem, maar goed, moet wat te verbeteren hebben he...

Op de site van SiComputers is het moeilijk zoeken, maar via Tweakers pricewatch weet je toch wat je wilt hebben
Voor ongeveer eur 450 componenten besteld. Netjes en zonder problemen geleverd

Op tijd, goed verpakt

Op SiComputers terechtgekomen via de pricewatch. Bestel en betaalprocess verliep soepel en communicatie via de mail was duidelijk.

Product geleverd binnen de aangegeven termijn.

Product was niet in een keer te vinden via de filters op de website, wat mijn eerste instinct was. Via de zoekbalk kon ik wel meteen vinden wat ik zocht.

Product werd 2 werkdagen na de bestelling geleverd, helemaal in lijn met wat er op de website werd gezegd.

Bestelling was beschadigd geleverd, dus aan het eind van de middag meteen een mail gestuurd. De volgende ochtend om 9 uur meteen antwoord gekregen, en kon het product binnen een dag retour sturen zonder problemen. Super service!

Ze levering kwalitatieve product, hun medewwerkers hebben voldoende kennis en inzicht van producten. Wordt op tijd geinformeerd over status mijn bestelling.

Ik heb Ruim een maand geleden een bestelling gedaan bij SiComputers
Het ging hier om 2 stuks "Samsung PM9A1 SSD van 2TB" (SKU Nr: MZVL22T0HBLB-00B00)
Deze stonden eerst als onbekende lever tijd maar een paar dagen later stond aangegeven dat deze binnen 2 tot 3 dagen leverbaar zou zijn
Maar dit veranderde een paar dagen later weer in dat de levertijd onbekend is

ik heb inmiddels ook contact gehad met Samsung zelf en die zeggen dat het Product gewoon "voldoende" verkrijgbaar moeten zijn en indien ze deze niet kunnen leveren ze als alternatief een 980 Pro van dezelfde capaciteit aangezien hier maar een klein verschil zit in prijs wat volgens hun een rendabele compensatie is voor de "volgens hun" erg lange wacht tijd

Volgens Samsung is de 980 Pro de Retail Verzie van de PM9A1 en is er kwa specificaties geen verschil (enkel Langere Garantie en een luxere Verpakking)

Het artikel is inmiddels bij diverse andere zaken leverbaar binnen 3 dagen en er is er zelfs een die binnen 24 uur zegt te kunnen leveren

Ondanks alles blijft SiComputers beweren dat het artikel nog altijd niet leverbaar zou zijn en ook aan de suggestie van Samsung weigeren ze gehoor te geven

Mijn advies Luid dan ook om hier geen bestellingen te plaatsen mits dat deze volgens hun leverbaar zouden zijn

Ik kan helaas niet echt oordelen over iets wat tot op heden niet ontvangen is en kan dit enkel als slecht bestempelen tot hier een gepaste oplossing geleverd word

De klanten service zegt niets te kunnen doen omdat het product volgens hun niet leverbaar zou zijn

Vervolgens worden er een aantal alternatieven voor gesteld die kwa specificaties minder zijn en waar ik dan vervolgens op z'n minst €50.- per stuk zou moeten bij leggen (en deze zijn dan ook nog van een "de laatste tijd" zeer onbetrouwbaar merk)

daarnaast zou er voor een voor een SSD met gelijke of betere specificaties zoals bijvoorbeeld de Samsung 980 Pro ongeveer €150,- per stuk bijgelegd moeten worden

aan de Suggestie van Samsung gaven ze dus totaal geen gehoor

ook op de vraag waarom er een paar dagen na het bestellen een levertijd van 2 tot 3 dagen bij het artikel werd aangegeven word als antwoord gegeven dat er mogelijk een storing in het voorraad systeem zou kunnen zijn geweest waar bij ik me afvraag waarom er geen concreet antwoord is
als er een storing was zou dit bekend moeten zijn
Daarnaast heeft deze "storing" een paar dagen geduurd waarbij mij lijkt dat er iemand dit heeft moeten oplossen en dus duidelijk bekend zou moeten zijn dat er een storing was

ook werd mij de suggestie gedaan of ik mijn geld terug wou ...
waarbij ik me toch af begin te vragen of ze überhaupt iets willen verkopen of de moeite willen nemen om een probleem op te lossen
Ik bestel een artikel omdat ik dat product nodig heb en niet zodat een bedrijf zoals SiComputers ruim een maand lang de rente van mijn geld kan opstrijken en vervolgens het door mij betaalde bedrag terug kan storten

Dit is in mijn ogen het slechtste wat een winkel in zoon geval kan doen waarbij vervolgens de klanten service hoog voor gewaardeerd word zonder dat hier na mijn mening moeite voor gedaan is

dit na diverse keren contact te hebben opgenomen kan ik niet erg waarderen

Was voor mij op moment van schrijven de goedkoopste ook betrouwbare winkel, ben tevreden met mijn aankoop en de geleverde service van de shop. Goed op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling en levering was zeker in orde, ook erg netjes en veilig ingepakt. Kudos.

Scorekaart voor CAPS

Qshops