Gebruikers over webshop CAPS
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenFijne zaak die hun afspraken nakomt en waar je tenminste normaal mee kan communiceren. Ik heb hier vaker besteld en zal dat blijven doen.
KlantenserviceHoewel de bestelde onderdelen helaas uitverkocht bleken te zijn was het overleg via Whatsapp bijzonder soepel en hebben ze een ander product geleverd. Fijn dat dit zo snel en simpel te regelen was en dat er mensen werken die net even dat stapje extra voor de klant doen.
AlgemeenIk heb een paar dagen geleden een pc case besteld voor mijn eerste pc die ik heb gebouwd. Ik ben er superblij mee, alles werkt top! Mede dankzij SiComputers:)
Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf, goede klantenservice en mail. Ik had de case een paar dagen geleden besteld en meteen 2 dagen later binnen. Dit was sneller als verwacht. En tot mijn grote verbazing werkte alles meteen voor mijn eerste pc build, ik had het namelijk nog nooit eerder gedaan haha.
Ik kom hier zeker nog wel eens terug en ik kan dit bedrijf zeker aan je aanraden!
Snellere levering als verwacht en snel een mailtje naar de track en trace. Daar hou ik wel van;) En de levering was een dag sneller als verwacht. Superfijn!
KlantenserviceIk kreeg meteen een mail met het ordernummer en de factuur. Heel netjes, en ik werd goed op de hoogte gehouden over mijn bestelling!
AlgemeenHD 3,"besteld en ging allemaal top. Vooral erg tevreden over de klantenservice nadat ik zelf een fout had gemaakt bij bestelling. TOP!!!
VerzendingVlotte en correcte verzending. Er wordt blijkbaar niet in het weekend gewerkt. OK voor mij maar het kan nog vlotter.
KlantenserviceIk bestelde een harddisk voor mijn Synology DS220+. Het bleek dat de schijf (WD RED 3,"6000GB SATA III) niet geaccepteerd werd door de Synology. SiComputergebeld met de vraag of ik kon ruilen. Ik werd daarbij geholpen voor de juiste keuze (het werd een Seagate Enterprise NAS 3,5"6000 GB SATA III) en daarna geen problemen. Ik moest alleen zelf de retourzendingskosten betalen en de meerkosten van de schijf. Dank voor de flexibiliteit en hulp.
AlgemeenZeer overzichtelijke website, makkelijk te navigeren en uiteindelijk de bestelling te plaatsen van mijn nieuwe voeding. Vlot en makkelijk bestellen!
VerzendingNetjes ingepakt en de volgende dag al thuisbezorgd
AlgemeenIk vind het een hele fijne winkel, je ziet op de site alles goed geordend, en makkelijk te vinden. De prijzen zijn ook goed voor de kwaliteit die je krijgt
VerzendingDe levering is ook erg fijn. Je hoeft maar 2-3 werkdagen te wachten. Je kan dus erg snel genieten van je product die je heb besteld
KlantenserviceIk has een probleempje met een product en hebben ze meteen wat mee gedaan. Ze houden goed contact en laten het altijd weten als er een update mogelijk is. Ze denken ook weg goed met je meer
AlgemeenIk heb de afgelopen maanden twee keer iets besteld bij SiComputer. De bestellingen plaatsen ging prima, ook vanaf een klein scherm op een mobiele telefoon. Ik heb geen account, ik check gewoon uit. Een paar dagen na levering vroeg SiComputers om een review te plaatsen. Omdat ik tevreden ben over deze webwinkel wil ik dat best doen. Het gaat me niet om de prijs.
VerzendingDe levertijden op de site waren een goede indicatie. Ik was met name zeer tevreden over de verpakking van mijn artikelen. Een harde schrijf, daarbij ben ik dan nog extra kritisch ook, en een SSD-koeler. Beiden netjes verpakt met de orderbeschrijving in de doos. De harde schijf zat in een ruime doos met veel plastic luchtkussens. De SSD-koeler zat in een degelijk kleiner model doos dat precies goed was voor dit product. Deze keuzes zijn net iets beter dan wat ik gewend ben van andere webshops.
AlgemeenPrima prijzen, erg goede website, deze is snel en goed overzichtelijk. Duidelijke informatie en intuitief.
VerzendingHeldere mails, vlotte verzending, zorgvuldig verpakt
AlgemeenDoet wat je van een webshop verwacht. Website is simpel, goede e-mails om je over de bestelling te informeren en heldere terugkoppeling
AlgemeenIn zoektocht naar de juiste HDD's voor mijn NAS hebben ze goed geholpen via de mail. Daarna het opsturen van de juiste schijven ging erg soepel. Dit terwijl ik al 2x bij andere shops had besteld, maar die niet op voorraad bleken en een erg lange wachttijd hadden. Blij met deze winkel!
VerzendingPrima, zelfs voor schokgevoelige HDD's prima ingepakt.
KlantenserviceGoed geholpen door meerdere mensen, over de mail.
AlgemeenComputer behuizing gekocht.
Zij waren de enige die deze behuizing konden leveren.
Gelijk maar een 2de er bij besteld.
Ik heb 2x een computer behuizing gekocht waarvan er één in backorder stond.
Ze hebben mij gecontacteerd daar over en vroegen mij of dat ik wou wachten op het product. Ze konden mij geen lever datum geven. Ik heb gewacht en na 2 weken netjes het product na geleverd.
Top service.
AlgemeenDe koop van het product liep snel, gemakkelijk en zonder problemen. Het product was goed ingepakt en is in goede orde aangekomen.
VerzendingIk had het product binnen gekregen binnen de tijd dat beloofd werd. Binnen 2 dagen dus.
KlantenserviceIk heb mails ontvangen bij iedere update over mijn product.
AlgemeenWerkelijk hier bestellen is echt fijn. Het is niet de duurste van alle winkels maar het is goed. De levering is meestal snel en de klantenservice is goed. Altijd als ik iets opzoek bij tweakers kijk ik of het verkocht word bij SiComputers. Ga zo door mensen!
VerzendingHet pakket is altijd in een zeer goede staat. Ook is de levering erg snel.
KlantenserviceZe luisteren goed naar je, en ze helpen je echt.
AlgemeenSnel in de pricewatch gevonden als de goedkoopste met voorraad. De order was gemakkelijk te plaatsen en snel te betalen via hun website!
VerzendingVerpakking was top! Kan tegen een stootje.
AlgemeenIk had een netwerkkabel op rol en wat UTP stekkers nodig. Via de pricewatch bij SiComputers uitgekomen en daar nog even rondgekeken tussen de overige artikelen die ze hadden. Specificaties en levertijd staan duidelijk op de website.
VerzendingDe bestelling was enkel bij de leverancier op voorraad en zou (uit mijn hoofd) 3-5 dagen duren. Na 3 dagen kreeg ik een verzendbevestiging met track & trace code en de dag erop stond PostNL voor de deur.
KlantenserviceNa de bestelling kwam ik er achter geen kabel nodig te hebben. Hierop via e-mail contact opgenomen (i.v.m. koningsdag waarop ze uiteraard dicht waren) en de volgende ochtend kreeg ik een reactie dat dit onderdeel uit de bestelling werd gehaald en het bedrag werd teruggestort.
AlgemeenVoorheen bestelde ik als particulier vaak bij Si en vanwege de goede ervaringen nu ook zakelijk. Producten zijn scherp geprijsd, levering is snel en de service is altijd goed en vriendelijk.
VerzendingProducten worden goed verpakt verstuurd met PostNL - voor mij is dat belangrijk aangezien in onze buurt PostNL eigenlijk de enige betrouwbare pakketdienst is.
KlantenserviceVragen worden altijd snel en vriendelijk beantwoord.
AlgemeenDirecte link vanuit Tweakers, en meteen makkelijk kunnen bestellen en betalen. Werkte goed met mobiele interface, wat fijn is als je tijdens een build even snel iets wil bestellen.
VerzendingVerzending was heel snel en goed verpakt.
AlgemeenRAM besteld. Bestelling verliep soepel. Artikel snel ontvangen en was goed verpakt. Geheugen geplaats en werkte prima.
VerzendingSnel geleverd en goed verpakt.
AlgemeenGoede prijzen word doorgeleid via ideal. ideaal en makkelijk. kan op veel manieren betalen. .
VerzendingKwam perfect optijd en netjes verpakt!
KlantenserviceNiet echt met de service gemaild. kreeg wel nette mails en informatie die nodig was. betrouwbare site.
AlgemeenIk shop waar de review voldoende tot goed is, toevallig hadden ze hier ook de beste prijs. Ik was op zoek naar een simpel toetsenbord en kwam hier terecht. Heb in het verleden hier eerder besteld en de keus was snel gemaakt om ook hier weer te kopen.
VerzendingDe doos waarin het toetsenbord in zat was op zijn minst 8x te groot dus hier kunnen ze misschien beter op inspelen om een ander formaat doos te gebruiken voor verzending. De post bezorger was een nieuwe en die had/heeft geen busje maar deed het vanuit een Golf6.
AlgemeenPrettige winkel waarbij altijd snel wordt gereageerd op vragen en mails. Het zoeken naar producten op de webshop is voor verbetering vatbaar.
VerzendingSpullen altijd netjes verpakt en de aangegeven bezorgtijd wordt ook gehaald. Zijn niet de allersnelste, wat ook duidelijk staat aangegeven in hun webshop maar leveren op tijd. Dit in tegenstelling tot webshops als Beat-It of Max ICT die er momenteel echt een potje van maken.
KlantenserviceGoed geholpen bij een bestelling die fout ging en er wordt altijd gereageerd.