Gebruikers over webshop CampusShop.nl
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenVia school heb ik een folder en code ontvangen voor de campusshop en heb hier de laptop van mij zoon aangeschaft. Voor het bestellen eerst op school geweest toen er iemand van campusshop aanwezig was met laptops voor meer informatie en hulp.
Ben vriendelijk geholpen en duidelijke uitleg en advies sgekregen. De site isgebruiksvriendelijk en overzichtelijke. Het inloggen gaat heel makkelijk, er staat duidelijke omschrijving bij de laptops. Wij hebben voor de optie huren gekozen, na alles doorlopen te hebben bleef het stil van af campusshop en hebben we via de mail en telefoon contact opgenomen. Het contact was snel en vriendelijk, het probleem opgelost en de laptop is snel verzonden. Mijn zoon is erg blij met zijn laptop, hopelijk kan hij de hele periode van het voortgezet onderwijs doorlopen met deze laptop.
Omdat deze mama vind dat de laptop voor school is, gun ik mijn zoon de Nintendo Switch 2 om na school te kunnen ontspannen.
Na verzending werden we goed op de hoogte gehouden, melding an verzending en wanneer deze geleverd zou worden.
KlantenserviceIk werd telefonisch vriendelijk te woord gestaan en geholpen.
Ook bij de stand op school van campusshop zijn we heel vriendelijk te woord gestaan.
AlgemeenVia de link die we van school hebben ontvangen, hebben we voor onze zoon zijn laptop aangeschaft. Prettige gebruiksvriendelijk en overzichtelijke site. Duidelijke omschrijving bij de keuze van de laptops. Makkelijk om in te loggen en te bestellen. Laptop is snel verzonden. Tijdens de levering liet de bezorger de doos vallen en was niet netjes naar mij. Dit gemeld bij de bezorgservice en bij campusshop. Wat direct serieus werd opgepakt. Mijn zoon is erg blij met zijn laptop, hopelijk kan hij zijn opleiding ict goed beginnen en over 4 jaar afsluiten. Ik gun hem de Nintendo switch, om zo na school te kunnen ontspannen.
VerzendingZie hierboven omschreven. De laptop was goed verpakt, waardoor er geen schade is ontstaan.
KlantenserviceIk werd snel geholpen en namen mijn klacht over de bezorger serieus.
AlgemeenGoeie service, supersnelle levering: de volgende ochtend kregen we de laptop al binnen! Kwaliteit tegen een goede prijs
VerzendingDe bezorger stond de volgende ochtend al aan onze deur! Hoe snel wil je het hebben!
AlgemeenHet was Makkelijk en overzichtelijk.
Ook was er een duidelijke beschrijving.
Prijzen reeel aan andere verkopers
Werd vrij snel bezorgd.
Duidelijke mail over de levering er van.
Ik heb nog geen echte ervaring hiermee omdat we het niet nodig hadden.
AlgemeenIk ben heel blij met mij laptop, precies zoals op het plaatje! Super fijn dat het zo geregeld is.
VerzendingHet kwam niet te laat en niet te vroeg 👌
KlantenserviceDe man die het bracht was heel aardig en vriendelijk
AlgemeenFantastische service van de CampusShop.nl.
Precies op tijd geleverd! en de perfecte maat! Ideaal voor in mijn schooltas. Hopelijk heb ik er lang plezier van. Groetjes Sophie
Precies op tijd! na mijn vakantie binnengekomen! ideaal, kan het meteen de eerste schooldag mee!
KlantenserviceTop! niet nodig gehad en dat is het beste natuurlijk, alles was duidelijk en ik installeer hem einde van de week
AlgemeenHet hele bestelproces en de verzending van de laptop verliep vlekkeloos. Er wordt keurig gecommuniceerd en je weet precies waar je aan toen bent. Geen opmerkingen verder, precies zoals je wil met dit soort aankopen.
VerzendingHeel erg goed verlopen. We wisten waar we aan toe waren. En alles is keurig verpakt aangekomen.
KlantenserviceNog geen contact mee gehad, want dat was niet nodig. Maar het contact met Campusshop in het bestelproces is erg goed verlopen. Precies wat je wilt ervaren.
AlgemeenHet was makkelijk te bestellen en kreeg bij mijn Lenovo thinkbook ook gratis een laptop sleeve en Norton 360. We hadden een klein probleem, maar dat heeft campus shop super opgelost! Ik ben er tevreden over. Echt een aanrader!
VerzendingDe levering was sneller dan gedacht. Alles zat goed verpakt.
KlantenserviceWe hadden een klein probleempje, maar toen we de klantenservice hadden gebeld is alles uitstekend opgelost.
AlgemeenDuidelijke omschrijving van het product.
Lichtgewicht laptop inclusief een 2jarig service contract voor een prima prijs.
Beveiliging met vingerafdruk.
Dus een prima laptop voor studenten.
Op tijd bezorgd in een hele grote doos, dus prima verpakt.
KlantenserviceVraag werd netjes beantwoord overwerken laptop we het beste konden gebruiken voor de studie .
AlgemeenSnelle service laptop is op tijd geleverd voor het nieuwe schooljaar. Ze hebben een goede garantie/reparatie en vervangingsservice waardoor ik mede voor de campus shop gekozen heb.
---
Prima laptop incl gratis laptop tas en toebehoren. Laptop voelt goed en degelijk aan.
Snelle bevestiging en levering van de bestelde laptop en track and trace mogelijkheid.
AlgemeenLaptop met accessoires besteld bij Campusshop. Een makkelijke site en goede en snelle levering. TOP SERVICE
VerzendingGoede, snelle levering, netjes verpakt. Compleet. Zeer tevreden over de levering.
KlantenserviceNiet nodig gehad, alles werd snel, netjes en correct geleverd
AlgemeenDuidelijke opties en keuzemodellen voor het nemen van de aankoopbeslissing. De vergelijkings tool op de website is erg handig.
VerzendingPrecies zoals gecommuniceerd. Niet alleen bij levering, maar ook gebruikmakend van de studentenservice.h
KlantenserviceZeer tevreden over professionaliteit van de communicatie en snelle studentenservice. De laptop die wij voor onze dochter hadden aangeschaft, vertoonde na ruim een jaar problemen met het toetsenbord. Omdat de reparatie langer duurde, leen laptop gekregen todat hey opgelost was. Top service!
AlgemeenPrima service! In 1e instantie verkeerde laptop besteld, deze zonder problemen terug kunnen sturen en nieuwe besteld. Bestelling en betalen gaat makkelijk. De extra start klaar service erbij genomen, maar de installatie voor in gebruik name vondt ik evengoed nog best ingewikkeld. Laptop ziet er goed uit, zoals verwacht. Keurig snel verzonden en goed verpakt. Tot nog toe tevreden over de CampusShop, 3 jaar terug ook al een laptop besteld.
VerzendingVerwachte levertijd was correct. Netjes verpakt en bezorgd door DHL met ontvangst code.
KlantenserviceReageren snel en duidelijk. Via mail en app contact gehad, beide tevreden over.
AlgemeenDuidelijke site, veel keuze en prettig dat er al een koppeling is met de opleiding zodat je zeker weet dat je de goede laptop hebt
VerzendingZeer snelle levering, in de avond besteld volgende dag al geleverd
AlgemeenIk ben erg tevreden over mijn bestelling bij Campusshop. De website was overzichtelijk, het bestellen ging eenvoudig en de producten waren gemakkelijk te vinden. De prijzen waren duidelijk en de betaling verliep snel en zonder problemen. Ik zou hier zeker opnieuw bestellen.
VerzendingMijn bestelling werd op tijd geleverd en ik kon de bestelling tijdens het hele proces gemakkelijk volgen via de track & trace. Dat gaf veel vertrouwen. De verpakking was stevig en netjes, waardoor het product in perfecte staat aankwam. Alles was goed verzorgd en ik ben zeer tevreden over de levering.
AlgemeenHet bestellen bij campusshop was fantastisch! Het product was snel binnen en was perfect!
Wat ik zeer fijn vond is dat je kon opzoeken welke laptop het beste passen bij jouw!
Ik heb een fantastisch ervaring gehad!!
Het was snel binnen en het product was goed en veilig verpakt!
KlantenserviceHet was fijn dat je kon opzoeken welke laptop het beste pasde bij jouw!!
AlgemeenWat een gemak!
Zodra mijn dochter een bericht kreeg vanuit haar School waren wij meteen overtuigd van Campusshop.nl, zij leveren een goede prijs kwaliteit verhouding op hun site. Wij hadden de keuze uit 2 verschillende organisaties, waar Campusshop met nek en schouders bovenuit stak.
Je kan namelijk op de site aangeven naar welke school je kind gaat waar aansluitend laptops zichtbaar worden welke goed aansluit op het lesmateriaal van daar.
Wij hebben de Asus Expertbook gekozen en deze werd de volgende dag meteen geleverd samen met de meebestelde HP muis, virusscanner en ook nog 4 jaar garantie tegen water en valschade!
Al met al top geregeld en zeker een aanrader!
De levering was snel, goed geregeld en super verpakt. Bedankt
KlantenserviceNog gene gebruik van gemaakt, maar het totaal plaatje is prima!
AlgemeenDe klantenservice is om te huilen, ik heb contact via mail en telefonisch gehad maar beide waren even slecht. Er werd niet geluisterd en de geboden oplossing(en) waren alles behalve klantvriendelijk. Iets met een paarse krokodil. Overigens was het vervangend product niet echt veel beter dan het verkeerd geleverde product maar daar kunnen zij wellicht niks aan doen.
VerzendingVerzending was op zich redelijk, andere bedrijven doen dit sneller maar het was op tijd binnen.
KlantenserviceZoals bij de algemene omschrijving al genoemd was de klantenservice echt beroerd. Ik kreeg een verkeerd artikel opgestuurd en i.p.v. dit netjes op te lossen moest ik allerlei formulieren in gaan vullen met vragen die nergens op sloegen en niks met het artikel te maken hadden. Dit doen andere bedrijven ook echt beter. Dus wellicht eens kritisch naar de bedrijfsprocessen kijken en de paarse krokodillen de deur uit doen.
AlgemeenVoor t eerst via Campusshop besteld; duidelijke info over het product , een goede prijs en voldoende betaalopties die t makkelijk maken.
Gezien de laatste tijd sterke prijsstijging erg kritisch geweest op de prijs/prestatiebalans. Hier komt men verrassend goed uit ! Dit in combinatie met de 2- jarige studentenservice gaf de doorslag.
De levering was netjes op tijd, goed verpakt in de doos en compleet incl alle beloofde toebehoren en extras (bijv Norton 360Deluxe).
AlgemeenOp zoek naar een laptop voor de mbo en kwam uit op de campus shop. Je kon daar op school zoeken en zo de juiste laptop kiezen die geschikt is voor de opleiding. Super handig. Heb gekozen voor een lenovo en dan met de alles in 1 studenten service(ben er nog niet helemaal achter wat dat allemaal inhoud, niet helemaal duidelijk op de site). Daar kreeg ik weer een gratis beschermhoes erbij. Bij de laptop zat ook een Norton 360 deluxe 3d.
De betaling was duidelijk en de bezorging ging erg snel.
Het was geleverd met dhl. Deze was de dag na de bestelling bij ons en toen er niet open gedaan werd (werd wakker van de bel) kwamen ze de volgende dag terug. Je moest wel even je qr code laten scannen die je per mail gehad had om het in ontvangst te mogen nemen.