AlgemeenVia school heb ik een folder en code ontvangen voor de campusshop en heb hier de laptop van mij zoon aangeschaft. Voor het bestellen eerst op school geweest toen er iemand van campusshop aanwezig was met laptops voor meer informatie en hulp.
Ben vriendelijk geholpen en duidelijke uitleg en advies sgekregen. De site isgebruiksvriendelijk en overzichtelijke. Het inloggen gaat heel makkelijk, er staat duidelijke omschrijving bij de laptops. Wij hebben voor de optie huren gekozen, na alles doorlopen te hebben bleef het stil van af campusshop en hebben we via de mail en telefoon contact opgenomen. Het contact was snel en vriendelijk, het probleem opgelost en de laptop is snel verzonden. Mijn zoon is erg blij met zijn laptop, hopelijk kan hij de hele periode van het voortgezet onderwijs doorlopen met deze laptop.
Omdat deze mama vind dat de laptop voor school is, gun ik mijn zoon de Nintendo Switch 2 om na school te kunnen ontspannen.
Na verzending werden we goed op de hoogte gehouden, melding an verzending en wanneer deze geleverd zou worden.
KlantenserviceIk werd telefonisch vriendelijk te woord gestaan en geholpen.
Ook bij de stand op school van campusshop zijn we heel vriendelijk te woord gestaan.