Belsimpel

Gebruikers over webshop Belsimpel

Snelle levering met de beste prijs. Ook geen kleine lettertjes.
Zou er zo weer kopen.

Goed aanbod en scherp geprijsd vergeleken met andere websites. Tevens erg fijn dat je tot 's avonds laat kan bestellen, en je pakket alsnog de volgende dag ontvangen! Bij de eerste verzending de bezorger helaas gemist. I.v.m. handtekening wordt het pakket niet bij de buren afgeleverd, wat ik persoonlijk wel fijn vind, omdat het toch iets waardevols is. Het toestel werkt perfect en was netjes verpakt. Voor mij zeker een reden om hier nogmaals te bestellen!

Geweldige service. In de avond besteld, volgende dag werd die al bezorgd! Netjes verpakt met luchtkussens. Wordt zeker vaker bestellen bij Belsimpel indien nodig!

Helaas is de site meer gericht op abonnementen maar met enig klikken is er goed mee te werken en te zoeken. Helaas hebben ze geen normale account pagina wat lastig kan zijn. Ze hanteren wel dagprijzen op de telefoons maar dat zal overal wel zo zijn.

Verzending meteen dezelfde dag en volgende dag aangekomen bij iemand anders in de straat. Had helaas een typefout gemaakt bij mijn huisnummer (zeer irritant dat hun site geen normale account pagina heeft en ipv daarvan werkt met ordernummers) maar is toch nog goed gekomen.

Eenvoudig te vinden, site overzichtelijk met adequate produkt omschrijving (Zagg Rugged Messenger Folio Keybord Case Apple iPad), vlotte, direkte afhandeling en betaling. Je wordt op de hoogte gehouden van de status dmv email updates, prettig.

Veruit de beste prijs voor het produkt op het moment van de bestelling (30% goedkoper dan bij anderen)

Levering conform afspraak en meldingen

De bestelling plaatsen was heel eenvoudig. Belsimpel was voor deze telefoon de goedkoopste site, en dat is erg fijn.
De telefoon was zoals afgesproken de volgende dag in huis en was ook erg gemakkelijk te bestellen.
Ook het vinden van telefoons was erg gemakkelijk vanwege de erg overzichtelijke site.

De telefoon was goed verpakt en kwam dus netjes aan.
Zoals afgesproken de volgende dag in huis.

Bestelling was snel geplaatst en verstuurd. BelSimpel had de beste prijs, dus was de keus eenvoudig.

Product was netjes ingepakt en verzonden. Ik had het product laten bezorgen bij een PostNL afhaalpunt en deze was zoals afgesproken, de volgende dag op te halen.

Bestelling was makkelijk geplaatst, en vervolgens snel geleverd (dag erna). Niks op aan te merken, alleen op PostNL-service. Gratis pen erbij.

Eenvoudige bestelprocedure, overzichtelijke site. Ik kon gemakkelijk vinden wat ik wilde. Kortom, het verliep soepel.

Vandaag besteld, volgende dag geleverd is waargemaakt. Ik kon kiezen voor een afhaalpunt. Verder communicatie hierover tip top in orde.

zeer goede prijzen, soms zelfs goedkoper dan chinese webshops, er is ook zat keuze qua kleur van alle producten. De bezorging was vloeiend en snel.

bestelling was snel geleverd

LG G7 besteld. Hier op het forum al gelezen dat je handmatig moet updaten omdat de (erg goedkope) telefoon niet het Nederlandse model is. Met de update ging er helaas wat mis waardoor het toestel gebricked is. (gedeeltelijk wellicht m'n eigen schuld maar het kwam ook door de LG software)

Eerlijk verteld wat er mis is gegaan met het idee dat het wel even kon duren voordat ik een gerepareerd toestel thuis zou krijgen en misschien ook een gedeelte van de kosten zou moeten meebetalen maar niks van dat alles. Belsimpel stuurt bij aankomst van de retourzending direct een hagelnieuw exemplaar. Supergoede service!

Helaas zat er een kink in de kabel want post.nl raakte m'n retourzending kwijt. Hierdoor redelijk wat contact gehad met Belsimpel via telefoon en mail. In alle gevallen uiterst correct behandeld wat m'n waardering voor zover mogelijk nog hoger doet uitvallen.

Alles binnen een dag na bestelling thuis.

Retourzending ging dus mis maar daar kon Belsimpel niks aan doen. Afhandeling was perfect. Onderzoek gestart bij post.nl zodra het kon en perfecte communicatie met mij over wat ik moest doen.

Zowel over telefoon als per mail ideale communicatie. Mail werd binnen een dag beantwoord. Telefonisch meerdere keren niet langer als vijf minuten hoeven te wachten. Uitermate keurige medewerkers die hun best deden de zaak zo goed mogelijk op te lossen voor de klant.

Alles klopt gewoon. Lage prijs. Snelle levering en een duidelijk verhaal op de website. Ik koop regelmatig bij Belsimpel en heb mog nooit problemen gehad.

Laat in de avond besteld en toch nog de volgende dag geleverd

Prima website en lage prijzen. Eigenlijk niks op aan te merken, koop hier al enkele jaren mijn telefoons.

Prima, gewoon netjes via PostNL en op tijd geleverd.

Keurig. Telefoon besteld die niet beviel, terug kunnen sturen en netjes mijn geld teruggekregen binnen een week.

snel en overzichtelijk een een telefoon besteld. Hielpen goed bij het maken van de keuze.

het product werd snel verzonden en had het dan ook de volgende dag in huis

Ik was op zoek naar een Xiaomi Pocophone F1 en kwam terecht bij Belsimpel.nl. Beste prijs dus maar meteen besteld.

Binnen 24 uur geleverd. Goed verpakt en dus zonder beschadiging binnengekomen. Geen overdreven grote verpakking en geen herkenbare doos. Zodat je aan de buitenkant niet kon zien dat er een product van waarde in zat.

Duidelijke website. Eenvoudig te bestellen en de bestelling binnen de aangegeven tijd geleverd. Een aanrader.

Een beetje vreemd. Drie maal de melding dat er geen wachtenden zijn.
Maar daarna.....................op een perfecte en heel vriendelijke manier geholpen.

Mijn hartelijke dank.

Hebben altijd alles wel op voorraad. Betaling en alles gaat zoals overal eenvoudig. Helaas geen koop op rekening

Netjes verzonden, krijg je ook een pen en van alles bij, maar hoeft van mij niet;)

Altijd die mailing na een aankoop is wel beetje irritant, en zoals onder reeds aangegeven kun je je hiervoor niet afmelden

Afgelopen week een micro SD kaart besteld. Bij openmaken van de verpakking brak de micro SD kaart. Gebeld met de klantenservice. Daar werd ik netjes te woord gestaan en werd mij beloofd met een oplossing te komen. De volgende dag netjes een mail met de mededeling dat er een nieuwe micro SD kaart mijn kant op gestuurd was. Top service! Heldere en prettige communicatie!

Snelle verzending, heldere communicatie hierover.

Heldere communicatie. Zowel per mail als per telefoon.

De bestelling was makkelijk te plaatsen, de site is zeer overzichtelijk. Ook vond ik het erg fijn dat er alternatieven werden geboden en dat er aan hoesjes en dergelijke wordt gedacht.

Levering was zeer snel en netjes aan huis.

Net zoals de meeste webshops bestelproces doorlopen en je kan betalen met de gewoonlijke betaal methodes.

Telefoon snel binnen, simkaart na 2 weken nog niet maar aboi is alwel ingegaan.
Update 12-2 na contact met klantenservice begrepen dat er een aantal dingen fout gegaan zijn maar dan toch slecht vanwege geen communicatie

Zeer lange wachtrijden, meerdere keren de klantenservice gesproken en al diversen beloftes gehad waarvan er geeneen is waargemaakt. Bestelling loopt al 2 weken, telefoon na 2 dagen in huis maar simkaart tot op heden nog niet binnen. Niemand kan vertellen of nummerbehoud goedgekeurd is of niet en ondertussen loopt het abo al bijna 2 weken. Wel raar dat je dus alwel abo kosten moet betalen terwijl je nog niet eens een simkaart hebt.
Update 12-2 Na plaatsen review heeft de klanten service contact met mij opgenomen en zolas het er nu uitziet wordt alles zeer netjes afgehandeld.
Mede dankzij de goede opstelling van de medewerker zal ik vogende keer belsimpel zeker weer overwegen.

Website is mooi, aanbod is groot. Maar werknemers beloven het een waarna je van een andere medewerker het antwoord krijgt dat dit niet mogelijk is. Overigens heel irritant dat je 2 dagen op antwoord moet wachten. Ben al 5 dagen bezig om alles afgerond te krijgen.

Edit.

Na opheldering tot een gepaste oplossing gekozen. Duidelijke antwoorden van de klantenservice.

Scorekaart voor Belsimpel

Qshops