Belsimpel

Gebruikers over webshop Belsimpel

Via Belsimpel wilde ik mijn abonnement verlengen. Ik ben al jaren klant bij Vodafone en dit bevalt me prima, daarnaast krijg ik een leuke korting omdat dat ik ook Ziggo thuis heb. Op de site van Bel simpel heb ik alles aangevraagd en mijn telefoon besteld. Deze heb ik gelijk afgerekend. Ik kreeg keurig 3 mailtjes waarin mijn bestelling en ondertekening van het contract bevestigd werden. Daarnaast was het bedrag voor de telefoon van mijn rekening geschreven. Toen ik zelf nog even op Bel simpel ging kijken hoe het met mijn bestelling stond zag ik tot mijn grote verbazing dat mijn bestelling geannuleerd was. Ik heb tot nu toe geen mail gehad waarin Belsimpel mij verteld waarom.
Toen ik zelf contact opnam met de klantenservice van Belsimpel werd mij verteld dat mijn contract bij Vodafone was geweigerd, waarom konden ze me uit privacy redenen niet vertellen. De volgende dag heb ik Vodafone zelf gebeld, zij zeiden dat er geen reden was waarom mijn contract niet verlengd zou kunnen worden. Ze deden me zelf een aanbieding om via hen mijn contract te verlengen. Ook vertelde ze me dat Belsimpel mij zou moeten kunnen vertellen waarom het bij hen niet lukte. Dit heb ik teruggekoppeld naar Belsimpel, hun verhaal bleef hetzelfde. Wel heb ik een mail geëist waarin ze me verzekeren dat mijn geld wordt teruggestort. Deze heb ik gehad. De medewerker van Belsimpel raadde me zelfs aan om de bestelling opnieuw te plaatsen. Hier heb ik uiteraard geen vertrouwen meer in.
Ik vind deze gang van zaken erg raar en ik vraag me af of dit vaker voorkomt. Ook snap ik niet dat providers dit gewoon laten gebeuren, dit kan hun namelijk klanten kosten. Mijn eerste reactie was dat de fout bij Vodafone ligt. Ook vind ik het erg raar dat ik niet te horen krijg waarom mijn contract niet verlengt kon worden, heb ik geen recht op die informatie? De medewerker vertelde mij dat hij ook niet kon zien waarom dus om welke redenen weigert Belsimpel klanten? Is het omdat ze aanbiedingen doen die eigenlijk niet kunnen?

De medewerkers houden zich aan het opgestelde protocol, ze hebben me niet verder kunnen helpen of kunnen doorschakelen met een leidinggevende.

in afwachting van een garantie kom ik later op de review terug bestaande toestel heeft een scheur in de achterkant zonder valschade word vervolgd

de levering was prima !

Makkelijk besteld, simpel paar klikken en hoppa bestelling voltooid. Geen problemen gehad verder ermee dus dat is top!

Snelle levering helemaal top

Ik heb al diverse malen bij Belsimpel vesteld en elke keer verloopt alles vlot en vlekkeloos. Communicatie is helder, levering snel en het product (dit keer een iPad ) prima en voor een scherpe prijs.

Snel geleverd, netjes verpakt .

Na aardig wat websites, reviews en video's bekeken te hebben, de keuze gemaakt een samsung galaxy watch aan te schaffen. De interface en toelichting omtrent productdetails bij Coolblue vind ik prettiger, maar bij Belsimpel was deze veruit het goedkoopst. Vandaar de keuze voor Belsimpel. Naast een goede prijs was het ook erg snel in huis (23:15u besteld en had hem de volgende dag om 13u al in huis).

23:15 besteld, volgende dag om 13u binnen. Erg snel, goed verpakt en volledig te tracken. Top!

Na veel vergelijk, heb een Huawei Y7 2019 bij Belsimpel aangeschaft, ook nu blijken ze weer de goedkoopste te zijn.
De telefoon is super, groot scherm en lekker snel en nog steeds snel met alle games die er gelijk op geïnstalleerd zijn, maar dat mag je ook wel verwachten met een opslag van 32gb

Super, op dinsdagavond besteld en woensdag in huis

Zeer snelle levering om 21:30 besteld dag later in huis. Prijs kwaliteit is goed en de service ook.

Zeer Snel geleverd

Ervaring met Belsimpel is nog steeds erg goed

Het is gewoon goed geregeld bij Belsimpel. En de vrijheid van keuze is echt fantastisch. Ze hebben een breed aanbod, van Xiaomi tot iPhone, en alles is te combineren. Ik kocht twee keer de Xiaomi Mi9 voor mijn vriendin en voor mijzelf. De levering en hulp aan de telefoon ging iets minder. Online een betere ervaring dan offline.

Enige wat verbeterd kan worden is de vriendelijkheid bij de klantenservice (in de winkel was het helemaal top). Ik kreeg toch op ietwat droog en ongeïnteresseerde wijze te horen dat ik maar naar de winkel moest gaan omdat ze niet konden zien of de Xiaomi Mi9 2x op voorraad was. In de winkel bleek er maar 1 te zijn. En de levering op een zondag wat ze beloven is niet (door PostNL) waargemaakt waardoor ik een dag niet bereikbaar was met een pasgeboren baby.

Zie review hierboven. Helaas niet op dag geleverd (door PostNL gok ik)

Volgens mij had de medewerkster geen zin om die dag te werken. Ik kreeg op droge en ongeinteresserd wijze te horen dat ik maar naar de wionkel moest gaan voor de voorraad van de Mi9. Ik zag 'op voorraad' in Amsterdam staan op de website maar kon niet zien of dit er meerdere waren. In de winkel bleek het er maar 1 te zijn terwijl ik er 2 nodig had. Zonde!

Duidelijke website met extra info over accessoires, vlotte bestelling en levering. De telefoon was goed ingepakt, kortom alles prima.

Goede prijs/kwaliteit verhouding. Erg tevreden over de Airpods van Apple. Aantrekkelijke prijs op Belsimpel.nl, daarom was mijn keuze snel gemaakt.

‘S middags besteld, volgende ochtend al in huis. Kortom super snelle levering zonder verzendkosten.

Alles is goed verlopen, dus ik heb helemaal geen contact op hoeven nemen met de klanten- of klachtenservice.

Vergeleken met ander webshops was beslimpel het voordeligst. Er was veel informatie te vinden over de toestellen en veel reviews.

Ik had mijn telefoon vrijdag ochtend besteld en had hem zaterdag middag ontvangen. Ook kreeg ik een track&trace zodat ik mijn pakketje kon volgen.

2 Smartphones gekocht waarvan 1 geruild. Heel goed gevoel bij de algehele gang van zaken. Nieuw product binnen 24 uur binnen, omruilen nam 2 weken in beslag.

Supersnelle bezorging in minder dan 24 (werk)uur.

2 van de 3 keer meteen iemand aan de lijn. Nemen alle tijd voor je en geven terzake relevant antwoord. Hoeden je per e-mail goed geïnformeerd.

Goede overzichtelijke website, de prijzen zijn ook netjes, en veel opties voor abonnementen en sim-only gebruikers. Snelle verzendtijden.

Vlot en correct verzonden. Ook prettig om eens geen bizar grote doos te zien voor een klein product.

Goede informatievoorziening vanuit Belsimpel. Alle informatie die je nodig hebt is verzorgd.

Zoals gewoonlijk is het bestellen van een nieuwe telefoon super geregeld bij belsimpel.
Alweer de zoveelste telefoon die ik hier besteld heb.
Service is duidelijk en snel!
Prijzen zijn goed en scherp.
Abo verlengen is super makkelijk en snel bij belsimpel.

Voor 23:00 besteld is volgende dag in huis.
En dat klopt zeker!

Nog geen klachten dus top!

pas op mensen, bestel hier vooral geen gsm.
we hebben inmiddels zoveel problemen gehad.
nu heb ik voor mijn zoon een samsung a40 besteld, en zie bij het openmaken van de doos dat het zegel stuk is. omdat we al zoveel ellende hebben gehad, wil ik deze telefoon niet houden. ik was bang dat hij eerder gebruikt was geweest. mijn zoon wou de telefoon wel graag even zien, dus even uit de doos gehaald, goedgekeurd, meteen er weer terug in, plakker erover en op de kast gezet. ik had belsimpel een mail gestuurd, om te vragen of hij mocht worden omgeruild, zodat ik hem niet nog eens hoefde te betalen. maar daar kreeg ik die dag geen reactie op, en aangezien mijn zoon al een week zonder zat wou hij graag zo snel mogelijk een nieuwe. besloten om 's avonds een nieuwe te bestellen, als die bezorgd zou zijn meteen deze weer retour te doen. dat gedaan, nu krijg ik tot mijn grote schrik een mail dat ik het geld niet retour krijg omdat het scherm geel was en het opgestuurd is om te zien wat de schade is. gebeld, ze vermoeden vochtschade en ik moet eerst afwachten wat het onderzoek uitwijst. nou dit geloof je toch niet? onvoorstelbaar, werkelijk, 3 seconden uit de doos geweest!! ben zeer benieuwd hoe dit afloopt. heb telefonisch contact gehad, gezegd dat ik mijn geld nu terug wil, maar dat kan niet. de zoveelste keer dat we op geld moeten wachten voor iets wat niet onze schuld is. wees gewaarschuwd, ik betaal de volgende keer liever 20 euro extra. en krijg ook ineens mn twijfels over het feit dat ze altijd de laagste prijs hebben. zijn het afdankertjes? en de klant de dupe???

je krijgt iedere keer hetzelfde verhaal te horen. o ze vinden het zo jammer, en ze begrijpen je zo goed. maaaar het geld kan niet teruggestort jaja

Ik heb hier mijn Sony Xperia XA2 besteld. De beste prijs die ik op het internet kon vinden,de specificaties zijn duidelijk op de site beschreven. Ik kan het iedereen aanraden om hier je telefoon en accessoires te bestellen. De afgebeelde foto's geven een goed beeld van het product weer

Product werd de volgende dag al geleverd,goed en met zorg verpakt

Gekocht in maart voor een verjaardag, product werkte tot augustus correct. Toen verschenen we vreemde strepen op het scherm

Klantenservice is excellent. Ik mocht het item opsturen ( binnen garantie) en dan wordt er gekeken of het gerepareerd wordt. Was uiteindelijk op de status hiervan aan het wachten toen ik het toestel alweer terug kreeg, gerepareerd ! Nou , dit verdient een dikke tien !

Bij Belsimpel een Samsung charger gekocht, voor een tablet omdat de oude overleden was. Snelle levering (voor 23:30 besteld) en mogelijkheid om postnl locatie als afleverpunt te kiezen.

1 verbeterpunt: als ik via de Pricewatch zoek, kom ik wel uit op het juiste artikel, maar via de zoekbalk bovenin op de website van belsimpel zelf niet. Als ik dan weer via accessoires er naartoe navigeer, kom ik er weer wel.

Goed, snel geleverd, degelijke verpakking. Groot pluspunt: postnl locatie te kiezen als afleverlocatie.

Ik heb een Spigen Liquid Crystal Case Clear case voor mijn Pixel 3 besteld via Belsimpel omdat het iets goedkoper was dan elders, kreeg het volgende dag in de brievenbus... heel goed dus!

Gewoon een prettig ervaring.

Super duidelijke site. Prijzen staan goed aangegeven en de betaling verliep zonder problemen. Ik bestel altijd bij Belsimpel

Levering gaat via Post NL, bent dus afhankelijk van Post NL voor tijdige levering. Belsimpel stuurt het supersnel op, maar Post NL bleef de laatste keer in gebreke helaas. Kan Belsimpel dus niets aan doen.

Scorekaart voor Belsimpel

Qshops