Belsimpel

Gebruikers over webshop Belsimpel

met wat mindere ervaringen bij andere webshops, is deze helemaal top.
avonds besteld en het wordt zondag al geleverd zonder extra kosten.

snelle levering

Besteld en daarna prima op tijd afgeleverd. De prijs is prima en het apparaat werkt goed en voldoet aan al mijn wensen.

Geen problemen ondervonden.

Voor 24.00 uur besteld , de volgende morgen bezorgt. Alles perfect verlopen. Ten zeerste aan te bevelen.

Via track en tracé bestelling gevold. Perfect

Behoeft verder geen reactie.

Goed werkende website, aantrekkelijke prijzen en een vriendelijke klantenservice. En je krijgt altijd een gratis pen bij je bestelling!

Telefoon gekocht waarvan de accu het na 2 maanden al begaf. Dit werd door Belsimpel afgeschoven op de valschade die het toestel al 1,5 maand had waardoor reparatie niet onder de garantie zou vallen. Daarnaast over verscheidene dingen verkeerd geïnformeerd en erg moeizaam contact met klantenservice waardoor het uiteindelijk een maand heeft gekost om het toestel gerepareerd terug te krijgen. Als compensatie van alle gemaakt fouten mag ik €10 in de webshop uitgeven. Voor mij nooit meer Belsimpel.

Het heeft in totaal een maand geduurd om het toestel gerepareerd terug te krijgen, in totaal 3 weken meer dan de 5 à 10 werkdagen die mij aanvankelijk waren beloofd. Daarnaast is mijn toestel naar mijn thuisadres gestuurd terwijl ik had aangegeven dat ik hem graag naar de winkel verstuurd wilde hebben.

Verkeerd geïnformeerd over duur van de reparatie en reparatieservice waarnaar het toestel gestuurd zou worden. Daarnaast werd laconiek gereageerd op het feit dat ik mijn toestel zo lang kwijt zou zijn. Zo vroeg de klantenservice me of ik niet nog ergens een reservetoestel had liggen en dat ik even in mn omgeving even rond moest vragen omdat iemand vast nog wel iets voor me heeft liggen.

Update: de dag nadat ik deze review had geplaatst heeft Belsimpel contact met me opgenomen. Er werd me nu een vergoeding van de helft van de reparatiekosten aangeboden. Eerder werd er met weinig spoed en empathie op mijn klachten gereageerd maar blijkbaar helpt het om een slechte review te schrijven.

Meerdere keren bij Belsimpel iets besteld , iedere keer zeer tevreden.
overzichtelijke site met goede prijzen.

Bij deze bestelling had ik een nieuwe nano simkaart nodig bestelling duurde daarom een dag langer, eerdere bestellingen waren na 24 uur binnen,degelijke verpakking .
fijn bedrijf zeer tevreden.

1. Een van de sites met duidelijke info over mijn product (mobieltje). 2. Vlotte levering. 3. Winkel dichtbij. 4. Snelle reactie op mijn beginnersvraagjes per mail. Wat wil je nog meer!

Zo snel als maar kan. Mooi compact en veilig verpakt. Zowaar extra met oordopjes die de luidspreker uitsparen (stroom). Nuttige starthandleiding.

Het is mijn eerste smartphone. Ik heb 'domme' vraagjes. Ik krijg er snel, vriendelijk en helder antwoord op, niet per bot maar persoonlijk.

Zoals je tegenwoordig altijd via internet aankoopt, of via Ideal of via paypal of creditcard, ene dag bestellen , andere dag word er bezorgd.

Levering was volgens schema, ene dag besteld voor 1400 (in mijn geval) , andere dag geleverd.

Eind juli bij Belsimpel een iPhone XR besteld. Ondanks dat ze niet de allergoedkoopste waren (scheelde een paar euro) toch hier besteld op basis van de positieve reviews op Tweakers. Bestelling ging vlot, kreeg dezelfde dag al een Track & Trace nummer. De volgende dag had ik het product in huis.

Mooie en duidelijke website .. overzichtelijk..
Makkelijk om te bestellen.
Veel betaalmogelijkheden

En vaak zijn ze de goedkoopste.

Netjes verpakt inclusief gratis pen.

Ik had wat problemen met een actie.
Ze kwamen met een tussen oplossing ... beter iets dan niets.

Samsung Galaxy Watch gekocht. Ze waren ook de goedkoopste dus de keuze was snel gemaakt.
Vervolgens een snelle bezorging in een goede verpakking.

Goede verpakking, geen schade.

Ik heb de Samsung Galaxy Watch 42mm besteld. "s Avonds besteld en de volgende dag netjes verpakt geleverd. Precies zoals gezegd op de site! Betaling ging simpel en alles was duidelijk. Super blij met mn aankoop en ruim 20 euro goedkoper dan ergens anders.

Contact gehad over hoe het kan dat het ruim 20 euro goedkoper is. Netjes te woord gestaan en goed uitgelegd gekregen waarom.

Al meerdere phones gekocht via belsimpel en omdat het altijd prettig verloopt en de prijs goed is, ook maar eens een review

prima op tijd, zoals aangegeven, heel snel

Veel keus, goede service en beste prijs die ik kond vinden. Ik zoek altijd naar een website die ik ken en vertrouw als er niet achteraf betaald kan worden. Belsimpel is absoluut betrouwbaar.

Heel snel en goed te volgen met de track&trace.

Heel snel te woord gestaan en erg vriendelijk, behulpzaam personeel.

SD kaart besteld, de volgende dag al in huis. Dank zij de zeer duidelijke website kan je precies de juiste kaart vinden die in jouw GSM past.

Voor levering van mijn SD kaart hoefde ik niet thuis te blijven. Hij werd goed verpakt in mijn brievenbus afgeleverd.

Inmiddels al een aantal iPhones en iPads via belsimpel aangeschaft.
Bijna de enige webshop die de aangegeven levertijden ook nakomt!
Verpakking is goed en helpdesk goed bereikbaar.
Kortom, ook de volgende aanschaf is bij belsimpel.

Goede en snelle levering.

Goed en snel bereikbaar.

Een iPad (zonder abonnement) gekocht. Vervolgens snel bezorgd, goed verpakt en uiteraard een goed product. Niets op aan te merken. Ook de status-updates via de mail waren erg fijn!

Snel en in goede verpakking bezorgd.

Alles is makkelijk bij belsimpel ik heb geen problemen tegen gekomen. Belsimpel is gewoon de beste winkel.

Na 1 dag deed de touchscreen het niet meer van de Iphone XS. Keurig afgehandeld door belsimpel. Na het terugsturen van het toestel kreeg ik heel snel een nieuwe iphone XS opgestuurd, zonder problemem. Goede service!

Vriendelijk te woord gestaan en hulpvaardige mensen.

Een mobiele telefoon gekocht via hun website. Goede en tijdige levering. Ze komen na wat ze beloven.

Snelle verzending (conform levertijd op website). Product in perfecte (gesealde) staat. Goede verpakking.

Scorekaart voor Belsimpel

Qshops