Belsimpel

Gebruikers over webshop Belsimpel

het bestellen en leveren van het toestel ging heel vlot jammer dat de telefoondoos al open is geweest daarna met en twee seal sticker weer dicht geplakt is

liegen waar ze bijstaan telefoonseal was verbroken nieuwe overheen geplakt vervolgens bellen met de klantenservice en lul verhaal van is steekproefgewijs gedaan
ik vraag netje oja waar kan ik deze informatie terug vinden op de website
dame aan de ander kant ga ik uitzoeken na 5min in de wacht ja sorry kan het ook niet vinden ik zeg tegen die dame niet zo netje van jullie he een telefoon verkopen waar de seal al van verbroken is en dan dood leuk vertellen dat er niets mee gedaan is dat kan ik toch niet zien aan de buiten kan of er aan gerommeld is wil me geld terug ben benieuwd of ik dat krijg

De service online was goed. Ik werd goed geholpen. De bezorging was super snel. Binnen een dag binnen.

Het was super makkelijk om een bestelling te plaatsen, een goede prijs, snelle orderbevestiging, ik ben super blij

Hij was super snel binnen en ik ben er zo blij mee!

Geen

Galaxy S10 gekocht, bleek een Zwitserse versie te zijn Vodafone Branded. Bekend dat updates voor deze laat komen en de firmware heeft geen ondersteuning voor PHN. Gebeld, zou allemaal geen probleem moeten zijn. Daar ben ik het niet mee eens. Ook zei de persoon, vriendelijk, dat ik de telefoon zou kunnen omruilen, maar er geen garantie is op het verkrijgen van een wel PHN versie... Belachelijk, staat ook niet op de site vermeld. Slechte manier van zaken doen, komt in de buurt van oplichten.
Heb er nu veel tijd ingestoken te bekijken hoe het nu zit en heb de telefoon in principe maandag nodig, gaat niet lukken want zo heb ik er niets aan. Echt zeer vervelend dit!

EDIT:
Na het plaatsen van deze review gebeld door Belsimpel, nu kon ik wel een Nederlandse versie krijgen. Op zich fijn, maar moest voor dinsdag de telefoon hebben om alles af te maken om hem te kunnen gebruiken en ik had maandag nog vrij. Vervelende was dat er de hele tijd een weerwoord kwam, als het risico zo klein was, waarom moest ik dan per sé de Nederlandse versie werd mij gevraagd. Ik stelde toen de wedervraag, als het verschil zo klein is, waarom melden jullie het dan niet? En dan nog, ik ben de klant, als ik een Nederlands model wil, wat standaard verkocht hoort te worden in Nederland, dan wil ik die. Als ik een blauwe krijg i.p.v. een zwarte maakt het nog minder uit voor de functionaliteit, niets zelfs en dan ruilen ze hem wel om.
Erg vervelend, maar wel vriendelijk te woord gestaan en uiteindelijk een €30 tegoed bon gekregen terwijl ik het product wel terug had gestuurd.

Er moet gewoon gemeld worden dat het om een toestel gaat wat niet voor de Nederlandse markt bedoeld is. Helemaal omdat het om een toestel ging wat ook niet met multi CSC was uitgevoerd waardoor hij niet volledig functionerend is met alle functies met Nederlandse providers. Als het om een buitenlands toestel ging waarbij hij zou omschakelen naar de Nederlandse versie, had ik er geen grote problemen mee gehad.

Besteld, volgende dag vroeg in huis.

Belsimpel is vaak de voordeligste en heeft een prettige website. Het scheelt soms enkele tientjes..

Zeer snelle bezorging.

De website van Belsimpel was duidelijk. De aanvullende informatie was voldoende om de doorslag tot bestellen te geven.

Heel gemakkelijk was het om het pakket op eigen verzoek bij een kantoor van Post.nl op te halen.

makkelijk om iets te bestellen goede website en ook als er iets achteraf een reparatie is uitstekende service

al 3 keer een telefoon gekocht en altijd uitstekende service bestelling makkelijk uit te voeren overzichtelijke website goede prijzen en service .

makkelijk om over de website een reparatie aan te melden word kosteloos opgehaald man word goed informeert over de status van de reparatie en wat er defect is

Makkelijk bestellen en betalen was een fluitje van een cent
Scherpe prijs . Geen goedkopere gevonden met google

Geen problemen.
Goed verpakt en op tijd geleverd

Goed product snelle levering vandaag besteld morgen in huis TOP... had wat problemen in begin maar ligt aan mij, ik ben geen techneut en wat ouder..

goed product, ik ben er heel tevreden mee.

Beter beschrijving in manual...

Makkelijk bestellen. Geweldige service. Nederlandse toestel.Beste prijs.Helaas geen promotie van samsung.Mijn toestel was andere dag binnen.

Na bestellen andere dag binnen.

zeer tevreden. de website is duidelijk, de prijzen zijn concurrerend en vandaag besteld is morgen geleverd. wat wil je nog meer

vandaag besteld morgen in huis, zelfs in het weekend. netjes verpakt.

Belsimpel levert voor een goede prijs, supersnel. Ook op zondag gratis geleverd. Tablet en hoes keurig verpakt ontvangen met een belsimpel pen (voor op papierj

Belsimpel kwam ruim als goedkoopste te voorschijn voor mijn nieuwe iPhone XS. Bestellen ging heel makkelijk en de levering was snel gedaan. Helemaal perfect!!

Netjes verpakt en super degelijk geleverd!

Zeer tevreden over Belsimpel. De prijs-kwaliteit verhouding is goed, de prijzen zijn niet zo hoog als bij sommige andere webshops. De bezorging is razendsnel.

Ik zal absoluut in de toekomst meer bestellen bij Belsimpel.

Had het product de avond van tevoren (vóór 22:00 uur) besteld en ontving het de volgende dag al rond een uur of 14:00 uur. Super snel dus! Het pakketje was daarbij in goede staat en veilig verpakt.

Ik en mijn telefoon op een vrijdag laat in de avond besteld tijdens een drukke periode (kerst). De telefoon werd overigens toch de dag erna netjes thuis bezorgt. Zeer snelle actie en je wordt goed op de hoogte gehouden over de status van je bestelling.

Het produvt isnondanks de drukke periode exact volgens afspraak bezorgd.

Hier heb ik zelf weinig mee te maken gehad, echter is de informatie voorziening betregt de bestelstatus zeer goed.

Alles wat goed kon gaan is goed gegaan, meer dan voortreffelijk en dat zelfs voor de kerst. Bel Simpel mijn complimenten.

Sneller dan snel kon niet

Zeer snelle levering, dit zelfs vlak voor kerst.
Pakketje in zeer nette staat geleverd.
Al bij al een prettige winkel om bij te winkelen.

Het product werkt naar behoren. Naar mijn mening de beste smartwatch aan android zijn kant.

Zeer vriendelijk te woord gestaan.

Het was zeer makkelijk om een bestelling te plaatsen. De website is duidelijk, betaling goed via ideal.

Het product is 1 dag na bestelling geleverd. Netjes verpakt.

Erg duidelijke website, kon makkelijk vinden waar ik naar zocht en het checkout process was ook simpel

Erg snelle levering, kreeg het een dag later binnen. Verder was er ook erg voorzichtig met het pakket gedaan en kwam het in perfecte staat aan.

Erg vriendelijk, vooral duidelijk

Ik was op zoek naar accessoires voor mijn nieuwe telefoon, die ik bij Belsimpel had besteld. Omdat de bestelling van mijn telefoon goed verlopen was, heb ik de accessoires ook bij Belsimpel besteld.

Belsimpel heeft een duidelijke en overzichtelijke website. Voor accessoires is er een apart tabblad waarin gemakkelijk een keuze kan worden gemaakt tussen verschillende categorieën. Ik was op zoek naar een oplader en kabels. Dit kon ik dan ook makkelijk terug vinden op de website. In de verschillende categorieën is het mogelijk om nog verder te filteren op merk en dit maakte het zoeken efficiënter.

De prijzen van de producten die ik wilde bestellen waren duidelijk vermeld en de dag waarop ik de producten binnen zou krijgen als er een bestelling werd geplaatst voor 23:30 uur werd ook netjes vermeld. Duidelijker kon het eigenlijk niet.

Op de pagina van de producten zelf worden de belangrijkste functies en specificaties genoemd. Dit is overzichtelijk en duidelijk. Bij sommige producten waren er ook reviews geplaatst en dit heeft mij geholpen om een keuze te maken. Wat ik wel miste bij een oplader en wat mogelijk toegevoegd kan worden bij de specificaties van het product, was het aantal Watt dat een oplader kan leveren. Bij de oplader werd alleen de stroomsterkte vermeld, maar hier stond alleen het getal 4 vermeld zonder enige toevoeging.

Ik was ook nog aan het kijken naar cases voor mijn telefoon. Wat mij opviel is dat de producten echt gesorteerd zijn op merk en niet gesorteerd zijn op “geschikt voor een bepaald merk”. Ik keek bijvoorbeeld naar hoesjes voor een OnePlus device. Ik had dus OnePlus als merk aangevinkt, maar ik kwam er later achter dat Belsimpel ook hoesjes van het merk Just-in-Case verkoopt. Deze hoesjes waren ook geschikt voor OnePlus devices, maar werden niet getoond wanneer ik OnePlus als merk aanvinkte. Hier kwam ik achter na het zoeken op Google naar hoesjes voor mijn telefoon. Via de zoekbalk van de website van Belsimpel heb ik ook gezocht naar hoesjes voor mijn telefoon, maar dit gaf geen resultaat. In mijn ogen is het niet efficiënt om dan door alle merken te zoeken, wat misschien wel een paar honderd producten kunnen zijn, om vervolgens een hoesje te vinden die geschikt is voor mijn toestel. Het zou handiger zijn als alle producten, die geschikt zijn voor een merk, bijvoorbeeld onder OnePlus worden getoond in plaats van verspreid over verschillende merken.

Het bestellen van producten is simpel en kan eigenlijk niet makkelijker. Wat ik handig vond is dat ik zelf het aflevermoment kon kiezen, zodat ik de producten binnenkreeg wanneer ik thuis was. Hierna moesten er gegevens ingevuld worden, wat ook voor zichzelf sprak en uiteindelijk kon er betaald worden met bijvoorbeeld iDeal. Dit verliep allemaal goed en er waren geen onnodige handelingen nodig om mijn bestelling te plaatsen.

Kortom, de website van Belsimpel is duidelijk en overzichtelijk. Er kunnen nog wel wat verbeteringen worden doorgevoerd om de site nog makkelijker in gebruik te maken.

Nadat er betaald was, kon de status van de bestelling worden gevolgd onder mijn account. Ik werd ook op de hoogte gehouden via mail. In een van de e-mails werd een link meegestuurd waarmee ik mijn pakket kon volgen.

Mijn bestelling is op de dag aangekomen die ik had aangegeven bij het bestellen. De levering was dus op tijd. Het product was goed verpakt in een doos met daarin nog bescherming, zodat de producten niet konden bewegen in de doos. De producten werden dus in goede staat afgeleverd.

Scorekaart voor Belsimpel

Qshops