Gebruikers over webshop Belsimpel
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenDe combinatie zeer snelle levering en de beste prijs is een ijzersterke formule bij deze webshop; ik bestel mijn gadgets hier al jaren en heb nog nooit een probleem of klacht gehad. Altijd zeer tevreden!
Verzending11 uur 's avonds besteld en de volgende (zaterdag)ochtend al in huis
AlgemeenBelsimpel is goed te vinden opTweakers. Dat komt natuurlijk ook omdat ze altijd nette prijzen hanteren. En een betaling via iDeal is natuurlijk ideaal.
VerzendingLekker vlotte levering.
AlgemeenWat accessoires besteld. Waren snel verstuurd, netjes verpakt en Belsimpel was 1 van de goedkoopste.
VerzendingSpullen waren netjes verpakt en levering was snel.
AlgemeenOverzichtelijke website, snelle levering, scherpe prijzen. Ik heb niet eerder bij Belsimpel besteld, maar ik vind het een prettig bedrijf voor een volgende koop.
AlgemeenDuidelijk website, makkelijk bestellen, snel en op tijd geleverd.
Zoals ik van Belsimpel gewend ben
Gewoon zoals het hoort. Op tijd, goed verpakt. Niets op aan te merken.
AlgemeeniPhone 1 was niet te koop in winkels Mediamarkt, Coolblue en Amac. Maar op zaterdag besteld en zondag geleverd door Belsimpel!
AlgemeenSnelle levering en net even scherpere prijs. Super handige app en de levering binnen een dag!
VerzendingIn drukke tijden netjes op tijd ontvangen
KlantenserviceHeldere beschrijvingen product en ook over leveringsproces
AlgemeenBelsimpel is een bedrijf welke zijn belofte nakomt en na de bestelling keurig op tijd zorgdraagt voor een snelle afhandeling en levering
Verzendingsnel geleverd
Klantenservicegeen klachten
AlgemeenProduct was gemakkelijk en snel te bestellen, verzending exact volgens de verwachting. Ik wenste één product terug te sturen, die afhandeling werd boven verwachting eenvoudig en snel geregeld.
Ik ben een kritische consument, dit is echt een fijne webshop!
Precies volgens opgave
AlgemeenVoelt heel betrouwbaar. Doen precies wat ze beloven! Snelle levering in de drukke Sinterklaas periode.
VerzendingZeer snelle levering. Werd prima op de hoogte gehouden.
KlantenserviceGeen klachtenafhandeling gehad. Maar tijdens bestellen/leveren krijg je het gevoel dat dit bedrijf hun service en klanttevredenheid oprecht belangrijk vindt. Complimenten!
AlgemeenNa wat rond gezocht te hebben op het web bij belsimpel het goedkoopst gevonden. Beschrijving klopte ook en net als ons andere producten makkelijk te bestellen en idd de volgende dag netjes thuis
Verzendingproduct was netjes de volgende dag in huis we hadden verwacht wat later ivm sinterklaas drukte. Product was netjes verpakt in een bubbeltjes folie en dan in een envelop.
Klantenservicehelaas werkte het product niet zoals het hoorde via de site aangemeld dat ik het terug stuurde. Kreeg een code die ik moest uitprinten en opplakken of met de code naar de post gaan zodat hun het uit konden printen. Nadat het product terug was bij hun kreeg ik netjes mijn geld terug.
AlgemeenSoepel werkende website. No nonsense, heldere informatie, direct kiezen en bestellen. Een voorbeeld voor veel andere webwinkels.
VerzendingIk heb al enkele keren besteld bij Belsimpel, en telkens weer waren ze supersnel, en het product was degelijk verpakt. Chapeau!
AlgemeenRedelijk laat in de avond besteld. Dit ging echt makkelijk. Ze hadden de laagste prijs dus moest het hebben. Was ook op voorraad! De volgende dag vroeg stond de bezorger al voor de deur. Goede informatie op de website en ook logistieke IP-adres gehad die ertoe deden. Niet teveel ook. Was fijn. Verdere afhandeling was top. Volgende keer zeker weer Beldimpel raadplegen voor losse verkoop van een telefoon of iPad.
VerzendingZie boven
AlgemeenDe betaling verliep soepel. In mijn geval geschiedde de betaling vooraf via iDeal. De productprijs en verzendkosten waren zeer schappelijk.
VerzendingSnelle levering die overeenkwam met de geadverteerde levertijd (overnacht). Het product was goed verpakt en de verzenddoos was niet overmatig groot.
AlgemeenKreeg mijn smartphone op tijd geleverd en voor de rest ook niks geen mankementen. Dus ben tevreden
AlgemeenPocophone F2 gekocht, net binnen de garantie (2 jaar ga ik vanuit) doet de flitser het niet meer via android. Via het CIT menu werkt deze gewoon. Softwareprobleem zou je zeggen.
Opgestuurd, krijg te horen dat ze het niet kunnen repareren, ze hebben het onderdeel niet en dat is blijkbaar mijn probleem. Ook krijg ik te horen dat het scherm is beschadigd (er zit slechts een kleine kras op, waar ik verder geen probleem mee heb en wat verder ook helemaal niets met mijn probleem te maken heeft)
Heb nog nooit een klantenservice / reparatie van zo'n niveau meegemaakt, denken niet in oplossingen, maar in problemen.
edit: klantenservice heeft contact met me opgenomen n.a.v. deze review. Netjes. Probleem weer uitgelegd. uitendelijk duurt het me allemaal te lang, zijn er uit gekomen
Bij ingewikkelde problemen met toestel of minder gangbare merken, verwacht geen wonderen van reparateur
AlgemeenGoede ervaring gehad met Belsimpel. Dit was de eerste keer dat ik iets heb besteld bij Belsimpel, namelijk de Google Nest Mini in de week van Black Friday. Alles keurig geregeld, netjes op de hoogte gehouden van mijn bestelling en keurig verpakt afgeleverd.
VerzendingKeurig op tijd en netjes verpakt geleverd.
AlgemeenEen Huawei Smartwatch GT 2 Pro besteld. Prettige site, simpel maar wel volledig. Koopproces is snel te doen. En de prijs was keurig.
VerzendingSnel geleverd, goed verpakt.
AlgemeenZelfs in de black friday periode hielden zij hun slogan aan.
Vandaag besteld morgen geleverd.
Slim bedrijf, de 3 dingen die ik besteld had zaten netjes bij elkaar in 1 doos en niet als losse pakketjes wat ik ergens anders wel eens mee gemaakt heb.
Algemeeneen groot aanbod, voor Oneplus moet je echt bij belsimpel zijn. Prettige behandeling in de winkel. Ik moest voor een adere telefoon een scherm beschermer hebben, die hadden ze al stond op de website dat ze uitverkocht waren.
VerzendingIk heb het in de winkel laten bezorgen omdat het een cadeau was voor een huisgenoot. Dat ging prima.