Gebruikers over webshop Belsimpel
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenMijn probleem toch uitstekend opgelost!
Vorige week schreef ik de hieronder staande ontzettend negatieve review over Belsimpel. De reden was een bestelling van 2 OnePlus watches bij Belsimpel waarover ik na betaling bericht kreeg dat ze niet leverbaar waren en vlak daarna weer wel. Toen had ik helaas de order al geannuleerd en ik kon niet opnieuw bestellen. Telefonisch kwam ik er niet uit met Belsimpel en dat schoot mij zo in het verkeerde keelgat dat ik hier een uiterst negatieve review schreef.
Na mijn negatieve review kreeg ik een mailtje dat er een paar dagen later contact met mij opgenomen zou worden. Inderdaad belde mevrouw "Roos" van klantenservice mij een paar dagen later en in het gesprek met haar kreeg ik een uitvoerige uitleg waarom de horloges niet door Belsimpel geleverd konden worden. Ook zij kon daar niets aan veranderen, maar wij zag wel kans om mij met een alternatieve levering heel plezierig tegemoet te komen. Mijn vertrouwen in Belsimpel is helemaal terug. En dat door een medewerkster die de "service" in serviceteam helemaal heeft begrepen. Bedankt mevrouw "Roos"!!
Mijn eerste absoluut achterhaalde negatieve review:
Na maanden wachten eindelijk op 14 april 4 OnePlus watches kunnen pre-orderen bij Belsimpel. Helemaal gelukkig. Helaas vanmorgen (17-4) mail van Belsimpel dat de watches niet leverbaar zijn. Dat was een domper! Contact opnemen met de serviceafdeling had geen zin stond in de mail want die wisten niet meer dan in de mail stond. Natuurlijk kwade mail gestuurd en order geannuleerd om mijn geld (€ 640) terug te krijgen. Tot mijn verbazing antwoord op mijn mail dat er dieo morgen helaas een verkeerde mail gestuurd was en dat de watches dus wél leverbaar waren. Dus toch maar bellen met de serviceafdeling, maar die konden (wilden?) helemaal niets voor me doen. Natuurlijk was het hun fout en ze zouden het uitzoeken, maar de order was geannuleerd en zij konden dat niet herstellen. En zelf kon ik ook niet meer bestellen op hun site, want de watches waren uitverkocht. Bedankt Belsimpel!!
Makkelijk om de problemen die je veroorzaakt op je klanten af te wentelen.
Men weigerde een oplossing te zoeken. Hun probleem werd mijn probleem. Tot een medewerkster van klantenservice contact opnam en van mijn probleem heel snel géén probleem maakte. Hulde!
AlgemeenHad eerder de oneplus watch besteld, bleek later niet meer leverbaar te zijn. Echter is djt keurig de klantenservice opgepakt en sturen ze een oneplus watch alsnog.
KlantenserviceIn het begin was de geboden oplossing vrij mager. Later is dit dik naar alle tevredenheid opgelost. Heb weer vertrouwen in Belsimpel gekregen.
AlgemeenHet toestel dat ik wilde kopen was het goedkoopst bij Belsimpel. Tevens ook een mooi hoesje voor het toestel beschikbaar.
VerzendingToestel werd zoals op de website was aangegeven de volgende dag bezorgd. Ook netjes een track&trace code ontvangen om de zending te volgen.
AlgemeenDe rumoer lijken waar. Belsimpel verkoopt tweede kans telefoons als nieuw.
Kocht een nieuw toestel, bleek een defect te hebben. Stuur het terug, wordt door gestuurd naar een reparatie bedrijf. 10 dagen later krijg het terug met de boodschap dat ze het defect niet hebben gevonden. Ze heb niet eens contact opgenomen voor meer uitleg. Dus ik weer bellen. Moet ik de telefoon weer terugsturen. 10 werkdagen later zeggen ze dat ik een nieuwe toestel krijg. Nieuwe toestel heeft dezelfde defect?! Lijkt wel of ze geen ander toestel toe hebben gestuurd.
Weer contact opgenomen met Belsimpel vragen ze voor de 3de keer dat ik het toestel terug moet sturen. Ben ik die telefoon dus al een maand kwijt. Wat een service.... Oftewel koop niet bij belsimpel. Ze verkopen kapotte telefoons en zijn waardeloos in de service.
Zeer slecht doen alsof ze willen helpen maar helpen niet
AlgemeenDe website is duidelijk en werkt erg prettig. Het bestellen ging zonder moeite. Het is duidelijk welke stappen doorlopen moeten worden. Vervolgens werd ik keurig op de hoogte gehouden. En, niet onbelangrijk: de prijs was ook nog eens heel scherp!
VerzendingHet artikel was keurig verpakt en is snel geleverd. Ik kreeg duidelijke updates over de voortgang van het proces.
AlgemeenIk kocht een iPhone 12, prijs was de laagste die ik vond online en het zou bovendien de dag erna geleverd worden. Het werd inderdaad de volgende dag geleverd, alles was tip top in orde!
VerzendingDe volgende dag in huis in een verzorgde doos.
AlgemeenTel Samsung m51 gekocht. Twee stuks.mooi toestel.een aanrader. In zwart was die plotseling veel duurder. Dus na de eerste bestelling ook maar een witte genomen.
VerzendingVlug
KlantenservicePrima
AlgemeenIk heb op 26 maart een review geschreven die niet positief was. De reden was dat ik een smartphone had besteld, maar nooit ontvangen omdat er in het distributiecentrum een pakket was gewisseld. Naar aanleiding van mijn review heeft Belsimpel contact opgenomen en alsnog gezorgd voor een nette oplossing.
VerzendingNadat er contact opgenomen was over het feit dat ik ontevreden was en niet geholpen werd, ben ik gebeld en heeft men binnen 1 werkdag alsnog een nieuw toestel opgestuurd. Dat is de Belsimpel methode zoals ik hem weer herken.
KlantenserviceFijn dat mijn probleem onderkend is en dat het is opgelost. Het zou nog beter zijn als dit direct gebeurt, en niet nadat ik zover moet gaan om publiciteit te zoeken hierover. Hopelijk kan dat de volgende keer voorkomen worden.
AlgemeenTen tijde van de bestelling waren ze de goedkoopste. duidelijk aangegeven of de producten op voorraad waren en vooraf indicatie van leveringsdatum. Site is overzichtelijk en 'denkt mee' in additionele handige zaken. kortom prima webwinkel voor wat betreft koopgemak.
VerzendingTwee bestellingen kort na elkaar gedaan. in beide gevallen direct een bevestiging van betaling, en mail op moment van verzenden. Duidelijk aangegeven wanneer verzending verwacht mag worden en bij verzending track & trace code.
AlgemeenIk heb een xiaomi redmi 10 besteld bij Belsimpel. Ik wilde een groene, en volgens de website was deze in voorraad. Bestel proces gevolgd, en nadat ik afrekende zag ik in mijn bestelling ineens dat deze telefoon NIET in voorraad was. Nu ben ik een dag verder, en ik zie nu dat de leverdatum gewoon een dag opschuift.
Gemiste kans dit. Als er staat dat ie in voorraad is, dan hoort hij ook daadwerkelijk voorradig te zijn.
Ik heb meteen een mail gestuurd, maar nog geen reactie gehad.
Bij nader inzien bleek die mail in de spamfiltering gestrand te zijn. Inmiddels is de telefoon binnen en heeft de klantenservice een aardige geste gedaan ter compensatie.
AlgemeenAl jaren klant vanwege snelle levering en scherpe prijs. Geen risico op "foute" bulk telefoons e.d. Goede service en helpdesk
VerzendingSnel en In discrete verpakking goed verpakt
AlgemeenBestelling plaatsen gaat heel simpel. Daarnaast houden ze de prijzen ook goed bij. Ook de garantie is voor mij een reden om hier te bestellen.
Algemeenbestelling vlot verlopen als ook de verwerking van de betaling, direct verwittigd over de levering
VerzendingLevering op tijd en zonder problemen
AlgemeenBestelling geplaatst en dag erna was het product al in huis. Waren het goedkoopst van het net voor het product.
Verzendingproduct was er dag erna al en goed ingepakt.
Klantenserviceik werd goed op de hoogte gehouden van de status van betaling en verzending.
AlgemeenOm 21:15 in de avond wat besteld, en de volgende dag was het nog voor het avondeten thuisbezorgd.
Verzendingsnel en stevig bezorgd. aan de buitenkant van de verpakking was niet te zien wat erin zat.
AlgemeenSnel gehandeld en super tevreden en heel blij met mijn nieuw toestel. Zeker was de moeite waard om via jullie te bestellen, bedankt.
VerzendingSnel genoeg.
AlgemeenProduct voldoet aan de verwachtingen.
Lekker licht om te dragen ondanks zijn formaat.
En laat zich makkelijk instellen.
Zaterdag middag besteld en werd Zondag middag geleverd.
In één woord geweldig,
Bel simpel, een dikke 10 voor jullie.
Tot de volgende keer.
Geen ervaring met de klantenservice, maar die zal ongetwijfeld dik in orde zijn.
AlgemeenApple iPad Air 2019 WiFi 64GB gekocht en snel geleverd. Product was op voorraad, betaling via IDEAL ging zonder problemen.
VerzendingGoed verpakt en snel geleverd. Product was op voorraad.
AlgemeenAirpods goedkoop kunnen bestellen, wat totaal niet moeilijk km ze te vinden en nog makkelijker om de bestelling te plaatsten en te betalen
VerzendingHet product werd goed beschermd en verpakt afgeleverd, in de tijd dat ze aan hadden gegeven dat de airpods pro zouden komen
AlgemeenTelefoon aangeschaft op 15 februari. Op 9 maart zag dat er actie was met gratis oordopjes. Hierover gemaild en kreeg als antwoord: De oordopjes die je nu bij de telefoon ontvangt kan ik niet voor je vergoeden aangezien wij deze niet verkopen. Mocht je toch willen annuleren kun je dit aangeven via de orderstatuspagina, je kunt het toestel dan retour sturen.
Aangezien de telefoon gebruikt en uit de doos is gaat dat niet lukken. Dus hierop de telefoon nogmaals besteld op 11 maart om zo doende toch de actie te kunnen ontvangen. Deze telefoon is teruggestuurd aangezien deze niet gebruikt was.
Hierover heb ik nog telefonisch contact op 13 maart (lange wachttijden) overgehad. Degene snapte het verhaal en zou doorgeven om de orders samen te voegen zodat het opgelost zou worden. Heb dit verhaal ook bevestigd per mail op 14 maart aangezien ik nog geen reactie had gehad.
16-03-2021 13:36:
Je hebt het laatst bestelde toestel weer geretourneerd en de “oude” telefoon en de oortjes van de actie heb je gehouden. Bedankt voor het meedenken hierin. Omdat dit niet de normale gang van zaken is, heb ik het nogmaals doorgegeven aan de desbetreffende afdeling. Zij gaan hier naar kijken en als alles in orde is, ontvang je hiervan ook een bevestiging.
17-03-2021 16:13:
We hebben besloten dat we de bestelling niet annuleren zonder de headset ook retour te ontvangen, omdat het niet de bedoeling is dat actieproducten na een annulering bij een klant blijven.
We bieden je daarom twee opties aan:
1. Je stuurt de headset retour, zodat we de bestelling in zijn geheel kunnen annuleren. Je kunt de headset opsturen via de instructies op deze pagina.
2. Je kiest ervoor om het nieuwe toestel weer retour te ontvangen. Je kunt dan je oude toestel alsnog op sturen om een annulering aan te vragen. Zoals eerder aangegeven moet hiervoor het toestel wel voldoen aan de voorwaarden om nog te annuleren.
Ik moet dus mijn ‘oude’ toestel terug sturen die geïnspecteerd gaat worden. En hopen dat ze dat accepteren. Om vervolgens het nieuwe toestel terug te ontvangen. Terwijl ze een ongebruikte terug hebben ontvangen. Het is zo Simpel waarom zo moeilijk doen Belsimpel? Flexibel zijn voor klantenbinding ontbreekt.
After sales is beneden peil. Ze kunnen niet meedenken en als je denkt dat ze meedenken krijg je een mail met het tegenovergestelde. Ik stuur de oordopjes wel terug, ben helemaal klaar met Belsimpel. Al veel besteld zakelijk maar mij zullen ze niet meer terug zien als klant. Ik zal ook zeker belsimpel niet aanbevolen aan anderen na deze ervaring.
**UPDATE** Na plaatsing van de review hebben ze contact genomen. Ze hebben het telefoongesprek teruggeluisterd. En alsnog de actie gestuurd.
Degene die ik aan de telefoon had was aardig en dacht ook mee. Begreep de situatie en gaf ook een passende oplossing. Achteraf blijkt dat het loze woorden zijn. Aangezien er niet aan de oplossing is gewerkt.