Gebruikers over webshop Belsimpel
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenGoede prijs voor high end koptelefoon. Eenvoudig bestelproces en netjes op de hoogte gehouden van de voortgang.
Snel bezorgd en stevig verpakt.
Ik koop graag bij Belsimpel.
Koptelefoon zat in een stevige verpakking en passende doos. Snelle bezorging, op de volgende dag al.
Vriendelijke bezorger.
AlgemeenGeleverd wat besteld is. In goede staat. Op tijd. Goed geinformeerd via de email over de staat van de bestelling en de levertijd op 2 uur nauwkeurig.
Erg tevreden
levering volgens afspraak, dus op tijd. Via email hierover geinformeerd en link ontvangen om het pakket te kunnen volgen.
AlgemeenDit is de tweede google pixel 8 pro die ik via Belsimpel bestel. Gaat gebruikt worden door mijn echtgenote.
---
Tot dusver de klantenservice niet nodig gehad. Hopelijk krijg ik ze aan de lijn om te horen dat ik in de prijzen ben gevallen.
Vlot en goed. Ik kan er niets op aanmerken. De bestelling was de volgende dag in huis.
AlgemeenBelsimpel had een mooie actie op de Google Pixel 8. Die kon ik nergens goedkoper krijgen. Voor mij ook een betrouwbare partij, waarbij ik eventueel naar een winkel kan gaan, mocht er wat zijn.
VerzendingGoed ingepakt, zodat de telefoon niet kon beschadigen. Ook tekenen voor ontvangst.
AlgemeenOoit een LG G7 gekocht deze kon ik niet updaten omdat die niet uit Nederland kwam gebelt met Simpel maar dat lag niet aan hun, rond gemaild en uiteindelijk lag het toch aan belsimpel.
Goh wat een verassing, was grijze inkoop, omdat de G7 niet meer leverbaar was moest ik bij betalen voor een G8.
Echt waardeloos die club.
Zelfs de retourkosten moest ik zelf betalen, schandalig echt geen knip voor de neus waard.
KlantenserviceIedereen verwijst naar een ander en de klant is de dupe.
meerdere keren gebelt maar iedere keer weer was het anders.
AlgemeenIk bestel vaker bij Belsimpel, ( mobiele telefoons) dit bevalt zeer goed, altijd scherpe prijzen goede producten en zeer goede service, betrouwbaar en snelle bezorging.
VerzendingSnelle bezorging, goede track en trace, goede beschermde verpakkingen top!
KlantenserviceBij eventuele vragen/problemen wordt je snel geholpen en vriendelijk te woord gestaan.
AlgemeenDit en afgelopen jaren meerdere bestellingen gedaan via Belsimpel.
De ervaringen tot nu toe met deze bestellingen zijn altijd 100% naar tevredenheid. Betrouwbaar, snel en de beste prijs.
De website is helder en eenvoudig. De reviews zijn goed.
Meestal weet ik al welke telefoon of tablet ik wil bestellen, maar weet al van te voren dat Belsimpel een van de voordeligste is.
Daarom altijd bestellen via deze site.
Direct na het bestellen de factuur in de mail. Deze kan zo de administratie in.
Ben altijd verbaast hoe snel de levering is. Soms erg laat besteld, en toch meestal de volgende dag al in huis!
Het achterliggende bedrijfsproces is snel en Belsimpel heeft het goed op orde.
De mails met verzendings an tracking informatie zijn helder
Een keer aanspraak moeten maken op de garantie. De te volgen stappen waren helder, en de claim perfect afgehandeld.
AlgemeenIk gebruik al jaren Belsimpel - het is simpelweg de fijnste vergelijker met de beste website. Absolute aanbeveling!
VerzendingIk doe al jaren zaken via Belsimpel en alle bestellingen tot nu toe zijn altijd exact volgens afspraak geleverd. Dik in orde dus!
AlgemeenElke keer komen we hier toch weer uit om een nieuw toestel in combinatie met abonnement te bestellen.
Het werkt gewoon prima, zoals het hoort.
En zelfs als het niet helemaal goed gaat, dan is er snel contact met de klantenservice en het wordt netjes en snel opgelost.
Volgende keer bestel ik hier gewoon weer.
Alles gaat goed en overzichtelijk totdat DHL de bezorging moet doen.
Die houden geen rekening met waarde van het pakket en overhandigen het aan iedereen, niet conform de voorwaarden. Deze keer wel blij mee, want was telefoon voor mijn dochter die het officieel niet zelf in ontvangst mocht nemen.
Hoesje meebesteld maar die sloot niet goed aan. Prima opgelost. Duidelijk aangegeven op website hoe te contacteren.
AlgemeenIk heb al vaak dingen gekocht en alles werkt heel goed maar heb pas mijn telefoon kapot gegooid en daarom wil ik die 500 euro winnen wandt heb een nieuwe te
lefoon nodig en werk nog niet helaas
Was snel binnen echt top ik heb een tip voor de mensen koop hier je digitale dongen bijvoorbeeld telefoon
KlantenserviceHeel snel en als er foute dongen waren kon ik het terug sturen en een nieuw item krijgen echt topp
AlgemeenIk koop al jaren mijn telefoons via belsimpel. altijd snel geleverd en in goede staat. De klantenservice is ook gewoon echt top!
VerzendingZe leveren altijd optijd en bij vertragingen krijg je altijd wel een mail.
AlgemeenAl weer X een nieuwe telefoon gekocht bij belsimpel, snelle levering en de beste prijs!
VerzendingGoed verpakt en zoals verwacht snel geleverd.
Nu 2X bij belsimpel besteld, beide keren perfect verlopen.
AlgemeenIk bestel al jaren bij belsimpel en het werkt perfect! Duidelijk overzicht van je abonnementen, overstappen met nummer behoudt en je oude abonnement wordt voor je opgezegd. Ik blijf bij belsimpel.
---
Ik heb geen ervaring met de klanten service, maar aangezien ik heel tevreden ben, vertrouw ik erop dat ik de klanten service prima op orde is.
Tot nu toe is het altijd de volgende dag binnen gekomen, zoals afgesproken.
AlgemeenIk heb hier een telefoon besteld. Deze werd snel geleverd en belsimpel was nog de goedkoopste aanbieder ook.
AlgemeenBelsimpel is intussen mijn vaste adres voor GSM en accessoires. Inmiddels heb ik hier al mijn vierde GSM besteld, inclusief accessoires. Verzending als altijd binnen 24 uur, prijsstelling van de producten is prima.
VerzendingHet bestelproces is snel afgerond, levering binnen 24 uur. Tevens wordt er veel zorg besteed aan de verpakking van een en ander.
KlantenserviceHoewel ik nog nooit eerder vragen, onduidelijkheden of klachten heb gehad, was recentelijk een accessoire (USB-kabel) tijdelijk niet leverbaar. Annulering van de bestelling en restitutie van het aankoopbedrag prima geregeld!
AlgemeenBelsimpel is destijds de enige plek geweest waar ik de Google Pixel telefoons in handen kon krijgen. Na de uitzonderlijk goede ervaring nooit meer gewijzigd! Top site. Telefoon altijd binnen 24 uur geleverd, volledige transparantie en gebruiksvriendelijke website.
Verzendingproducten worden altijd binnen 24 uur geleverd zoals afgesproken in goede staat. Contracten zijn eenvoudig online te bereiken van nieuwe en oude verlengingen.
AlgemeenZoals altijd is het een genot om te bestellen bij Bel Simpel.
De keuze is reuze, de site is zeer overzichtelijk en gebruiksvriendelijk.
De tips die je kunt vinden voor het instellen van je toestel zijn zeer uitgebreid.
Echt een aanrader.
Van begin tot eind wordt je goed op de hoogte gehouden van de voortgang van verzending. Duidelijker en makkelijker kan niet.
KlantenserviceGewoon top. Altijd bereid tot hulp en zeer vriendelijk / behulpzaam.
Algemeengeweldige website voor smartphones
veel keuzes in producten met of zonder abonnement waar jij jouw beste deal kan vinden
ook snelle en nette levering van je gekochte product.
de gekochte producten werden bij mij altijd netjes en op tijd geleverd
AlgemeenBestel al jaren producten bij belsimpel van accessoires tot aan apparaten. Altijd super geholpen en de stappen op de site kan je gemakkelijk en snel volgen.
Ook hebben ze genoeg te verkrijgen op belsimpel en dus voor ieder wat wils
Belsimpel doet ook mee met het belastingvrije fiscfree vanuit je werkgever. Dit is nog eens super ideaal waardoor je nog gemakkelijker gaat bestellen
Belsimpel zou ik aan iedereen aanraden om daar een kijkje op te nemen als je iets nieuws wilt hebben
Super snelle levering en je wordt netjes op de hoogte gehouden van het leveringsproces
KlantenserviceWord snel geholpen als je contact opneemt met de klachtdnservice
AlgemeenBelsimpel heb ik leren kennen in 2011 toen ze nog op een zolderkamer zaten. En volgens mij bediende de moeder de telefoon. Vanaf de eerste moment had ik een goed gevoel over hun. En tot op heden is dat niet anders geweest. Ze zijn allang geen klein bedrijf meer maar toch blijf de formule het zelfde. Service en meedenken als je een probleem heb. Natuurlijk zullen er mensen zijn die zich niet goed geholpen voelen. Voor mij is Belsimpel een top bedrijf. En ik wil nog steeds een keer komen kijken in het pand in Groningen.
VerzendingDe bestelling gaat makkelijk en snel en je wordt steeds op de hoogte gehouden
Klantenserviceals je wat meer wilt wten wordt je snel en tot laat in de avond geholpen