Belsimpel

Gebruikers over webshop Belsimpel

Inmiddels mijn 5e telefoon via Belsimpel besteld.
Eigenlijk altijd snelle en prima service wat mij betreft.

kort na het bestellen van mijn pixel 9 Pro zag ik dat hij op de KPN site ruim 100,- goedkoper werd aangeboden.
Toen ik Belsimpel hier op wees hebben ze me het verschil achteraf gecompenseerd.

Prima service.

Snelle verzending via PostNL. Verpakking eigenlijk ook altijd prima in orde.

Zie toelichting hierboven wat betreft prijsverschil tussen Belsimpel en provider.
Dmv laagste prijsgarantie die Belsimpel hanteert, snel en adequaat opgelost.

Telefoon liep snel leeg ( nieuwe telefoon ) . Deze supersimpel geruild voor een ander model. Geen poespas maar lekker duidelijk en snel.

Goed ingepakt en je krijgt ook een mail zodra je pakket is opgehaald bij postnl punt

Snel geholpen , duidelijk informatie stroom en verzenden gaat snel

Gisteren laat in de middag 2 telefoons besteld bij Belsimpel en vandaag vroeg in de middag al geleverd. Goed op de hoogte gehouden over de levertijd.
Geleverd wat we besteld hebben, dus helemaal prima in orde.

De producten ontvangen, die we besteld hebben en op de tijd die ze beloofd hebben. Helemaal top.

Geen klantservice nodig gehad, want de website, de omschrijving en de orderinformatie op de mail is duidelijk en accuraat gebleken.

De telefoon die ik kocht was hier het goedkoopst. Het bestelproces was duidelijk en ging vlot. Verder geen op- of aanmerkingen hierover.

Na hem gisterenmiddag op 07-01-2025 besteld te hebben, is hij vanochtend al geleverd op 08-01-2025. Goed op de hoogte gehouden.

top dus.

Website is overzichtelijk en productinformatie compleet. Ik bestel al jaren onze telefoons voor heel het gezin bij Belsimpel. De prijzen zijn, zoals vaak het geval is, de meest competitieve. Het bestellen van de telefoons gaat altijd fantastische en gaat heel gemakkelijk. Als je nog extra vragen hebt kan het altijd via de Chatbox worden opgelost, heel fijn.

De verzending gaat altijd heel snel. Vandaag bestellen morgen in huis.

De klantenservice is zeer vriendelijk en duidelijk. Ook toen ik van particulier naar een zakelijk abonnement ging was het zo geregeld.

Koop eigenlijk altijd mn telefoons via Belsimpel, stukken goedkoper dan bijv. De Media Markt en de websites van de fabrikant zelf.

Levering is snel. Had het rond kerstavond besteld en binnen drie dagen binnen.

Super snelle levering; maandagavond besteld, dinsdag 14.00 ontvangen via postNL. Kon het toestel nergens goedkoper vinden.

Super snel geleverd; Keurig veilig verpakt. Alleen afzender was onduidelijk.

Vlak voor kerst hier een nieuwe telefoon besteld. We liepen een middag langs een odido winkel en hebben daar enkele toestellen uitgetest. Hierna binnen enkele minuten de bestelling bij Belsimpel geplaatst en het toestel was de volgende dag binnen! Supersnelle levering dus, en ook nog tegen een prima prijs dat een stuk lager ligt dan bij concurrenten!

Ik heb er ook vaker hoesjes en screen protectors gekocht. Ook deze waren van top kwaliteit. Kortom, zeker een aanrader deze webshop!

Zoals altijd supersnelle verzending via postnl! Het pakket was binnen enkele uren aangemeld als verzonden. Ik had hem binnen 24u binnen.

Website is overzichtelijk en productinformatie compleet. De prijs was, zoals vaak het geval is, de meest competitieve. Alle accessoires die aangeboden worden zijn van merken met een goede reputatie en de rest van het bestelproces verliep erg fijn.

Zoals beloofd. Voor 00:00 bestelt en gelijk verzonden. Het pakket kwam mooi en compleet aan.

Laat in de avond besteld, volgende dag om 17:00 geleverd. Bestelling verliep soepel. Mooi horloge, was compleet volgens beschrijving.

---

Ik heb geen klacht of vraag bij klantenservice neergelegd. Dus hier kan ik weinig over zeggen.

Levering was volgend dag. Ondanks kerstavond toch levering. Heel tevreden met bestelling.

Eenvoudig te bestellen op de website. Verder een goede prijs kwaliteitsverhouding. Snelle levering ( de volgende dag)

Levering zoals afgesproken. Mooi vlot en je wordt goed op de hoogte gehouden.

Bestel al jaren telefoons voor mijzelf ,mijn vrouw,en mijn moeder .
Dit door de goede deals snelle levering ,het gehele traject van bestellen tot aan de levering .
Hier spreekt dus een heel tevreden klant

Eigenlijk wat ik al eerder gezegd hebt
Ik hou er van om op de hoogte gehouden worden van het gehele traject van selecteren van bijvoorbeeld mij. Telefoon tot aan de levering daarvan
En ben ook zeer tevreden over mij iPhone zoals verwacht

Heb deze eigenlijk niet nodig gehad alles loopt naar wens

Ik kocht een Google Pixel 8 Pro van Belsimpel, het was een cadeau voor het nieuwe jaar. Altijd al van deze telefoon gedroomd. De site van Belsimpel heeft geholpen mijn droom waar te maken. Bedankt.

Ondanks de feestdagen hebben ze de telefoon snel geleverd. Alles is geweldig.

Diverse malen besteld bij Belsimpel. Altijd correct geleverd. Nooit problemen gehad.
De voorlaatste bestelling was een redelijk dure telefoon. Mijn vrouw had het pakket bij het afhaalpunt afgehaald. Handtekening gezet. Toen ze de winkel uit wilde lopen dacht ze het pakket is wel erg licht. En inderdaad geen telefoon in het pakket.
Wij maakten ons al zorgen omdat we wel getekend hadden.
Belsimpel gebeld. We kregen instructies wat we moesten doen voor hun. (Aangifte formulier invullen)
Daarna binnen een week een nieuwe telefoon ontvangen.
Chapeau!!

Ook de klantenservice werkt erg fijn . Meelevend en probleemoplossend. Heerlijk. Kunnen veel grotere bedrijven nog veel van leren.

Ik bestel al jaren onze mobiele telefoons via Belsimpel. Ze zijn zeer betrouwbaar, hebben een breed assortiment met scherpe prijzen en ze leveren supersnel.

Verzending is altijd supersnel, met track & trace en goed verpakt.

Niet vaak nodig gehad, maar ze reageren snel en inhoudelijk goed op mails.

De Motorola Edge 50 Neo werd als Kerstdeal aangeboden voor een zeer scherpe prijs. Het bestelproces verliep vlot en ook de eventuele bij het toestel behorende accessoires werden duidelijk getoond.
De keuze was dan ook snel gemaakt.

De informatie over de levering volgde spoedig en accuraat. De levering zelf vond, ondanks de Kerstdrukte netjes binnen één dag plaats, top!

Wij maakten ons al zorgen omdat we wel getekend hadden.
Daarna binnen een week een nieuwe telefoon ontvangen.
Chapeau!!

Ook de klantenservice werkt erg fijn . Meelevend en probleemoplossend en kennis van zake. Heerlijk en schaars tegenwoordig. Kunnen veel grotere bedrijven nog veel van leren.

Overzichtelijke website, scherpe prijzen en eenvoudig een bijpassend hoesje voor de nieuwe telefoon van mijn vrouw weten te vinden.

De doos was wat te groot voor de telefoon en had meer bescherming kunnen hebben, maar alles kwam netjes en zonder schade aan.

Ik bestel al jaren mijn telefoons én abonnementen via Belsimpel. Hoewel mijn motivatie voor het schrijven van een review nu de winactie is, werd het wel eens tijd dat ik dat sowieso ging doen. Belsimpel stelt me nooit teleur! Ik bestel mijn (en die van mijn gezin) favoriete telefoons snel, betrouwbaar en tegen de beste prijs bij Belsimpel. Levering is altijd supersnel en service als er een keer iets is, is perfect!
Ook voor het afsluiten van mijn sim-only abonnementen maak ik graag gebruik van het aanbod van Belsimpel.
Op de website van Belsimpel kun je een goede selectie en vergelijk maken om zo tot het beste toestel voor jouw eisen te komen. Fijne website!

Verzending bij Belsimpel is altijd snel en betrouwbaar! Op werkdagen vóór 23.59 uur besteld is de volgende dag al in huis. Hierin heeft Belsimnpel mij nog nooit teleurgesteld. Zeker een aanrader dus!

Gelukkig heb ik de klantenservice niet vaak nodig van Belsimpel, maar als dat dan tóch nodig is (één keer nodig geweest voor een reparatie en één keer advies) staan ze altijd vriendelijk en vakkundig klaar voor je.
Reparaties worden goed en professioneel opgepakt en je hebt je toestel snel (ongeveer 2 weken) weer terug. Als je een keer advies nodig hebt, staan de support medewerkers van Belsimpel voor je klaar om je te helpen met de beste keuze voor jou.

Ik wilde een Pixel 8a hebben met 256 MB geheugen; Belsimpel was de enige die het toestel nog beschikbaar had

Op zaterdag besteld, op zondag bezorgd. Werd bezorgd in het vooraf aangegeven tijdvak, precies zoals het hoort

Scorekaart voor Belsimpel

Qshops