Belsimpel

Gebruikers over webshop Belsimpel

Al verschillende smartwatches, een tablet en nu een smartwatch bij Belsimpel gekocht. Prijzen zijn altijd goed en levering gaat razendsnel.

Altijd de juiste concurrerende prijzen en mega snelle levering. We hebben hier vaak mobiele telefoons besteld, nooit problemen.

Altijd netjes en snel verzonden.

Zakelijke bestelling geplaatst. Nadeel is wel dat de BTW niet automatisch wordt verlegd (bestel vanuit Belgie) en dat je hiervoor eerst een mail moet sturen. Maar binnen het uur al reactie en ik kon BTW vrij de betaling doen. Waarschijnlijk is dit ook bewust zo gedaan om misbruik te voorkomen. Uiteindelijk twee Pixel 6a's besteld tegen een in mijn ogen prima prijs.

Dag erop al geleverd in Belgie, dus dat is echt wel heel erg snel! Ook netjes verpakt.

Snel kunnen bestellen en volgens afspraak geleverd. De prijs was in orde en goedkoper dan op andere webshops

Goed verpakt en volgens afspraak geleverd. Goede omdoos zat erbij

Goed op de hoogte gehouden via de e-mail met een track en tracé code

Ik heb een telefoon sim only abbonement besteld en een samsung tab s pen.
beide onderdelen ontvangen in aangegeven datum en in goede conditie.

Ik heb hier vaker een telefoon besteld en dat gaat tot nu toe altijd goed!

Snelle verzending, netjes met track & trace.

De informatie op de website is duidelijk en gedetailleerd, scherpe prijzen en prima, snelle verwerking. Ook alles keurig verpakt. Houden zo!

1. The prices are competitive; There was also an official Smasung 100e cash return (select dealers).
2. Detailed descriptions and advice, good presentation of the product and all accessories/related products.
3. I ordered my S22 Ultra 512GB on a Saturday evening, I got it on Sunday evening, really happy about this.
4. The packaging was good, inside the box are reminders to keep everything neat in case I want to return anything.
5. They also offer repair service

I ordered on Saturday evening, got it the next day. Well packaged.

Bestelling plaatsen ging makkelijk, telefoon kwam snel binnen. Echter moet ik er achter komen dat mij een model met buitsenlandse SKU is verkocht. Hier kwam ik pas achter omdat ik geen verzekering bij Samsung kon afsluiten voor mijn toestel. Onacceptabel voor een telefoon van €941,- om mij niet te informeren dat het een geïmporteerd model is.

Erg snel verzonden, volgende dag in huis zelfs in het weekend. Niets op aan te merken.

Klantenservice gecontacteerd over dat het een buitenlands model is, dit niet duidelijk is gemaakt en ik geen verzekering bij samsung hierdoor kan afsluiten. Krijg een mail die ongeveer het volgende zegt: "Ja soms verkopen we buitenlandse modellen om zo de goedkoopste te zijn" (terwijl ze dat niet waren op de dag van aankoop voor mij) gevolgd door "Je kan wel een verzekering bij ons afsluiten! :)!". Te gek voor woorden

EDIT 2022-08-09 (2 Ster --> 4 Ster): Contact gehad met de klantenservice, ze nemen mijn feedback mee. Ik baal nog wel erg van de situatie, maar het word wel opgepakt

Ik heb geen problemen gehad, alles ging goed.
Heb de spullen besteld, en kwam netjes binnen, alleen lijkt het van een andere firma vandaan te komen.

Netjes afgeleverd

Ik had een smartphone besteld, en dit zou je de volgende dag kunnen ophalen in de winkel als je voor 23:59 zou bestellen. Nou... ik heb het product besteld, direct moeten betalen maar toen ik naar de winkel ging... was er geen product.. omdat de koerier niet "kon" komen wegens carnaval....

Maar toen ik achter de winkel liep reden er alleen maar autos... Terwijl daar juist altijd leveringen worden gedaan bij een winkel.... Eenmaal gesproken met de mensen van de klantenservice, krijg ik eigenlijk gewoon een dikke middel vinger van belsimpel.

Ik vind 1 ster echt teveel voor dit winkel. Als je iets beloofd, moet je het ook waarmaken. Als je het niet kan beloven, zet er dan een sterretje naast je "voor 23:59 besteld, morgen in huis" met elders een uitleg dat dit niet garandeerd kan worden. Als je ze belt doen ze net alsof hun neus bloed en ze hebben dit nog nooit meegemaakt..... Ja tuurlijk, en trump is zeker mijn vader??

Smartphone is een cadeau, vandaar dat ik zo pissed bent. Betalen gaat binnen 30 seconden, maar geld terug krijgen gaat 2 weken duren en een product krijgen ga je ook niet krijgen. Ik denk niet dat ik de 465 euro ooit nog terug ga zien.

De koerier dienst wou niet bezorgen omdat er carnaval was, maar er kon gewoon geleverd worden want er reden alleen maar autos daar.

Lezen uit een standaard boek en kunnen niet eens als mensen denken. Ik zit op allerlei manieren oplossingen te bedenken voor ze zodat ik alsog het product kan krijgen.

Zoals ophalen bij de koerier, of dat het bij een ander winkel word bezorgd. Maar ze willen van niets weten, ze kunnen niets en ze willen niets.

Waarom een klantenservice als ze toch niets kunnen? Product kennis hebben ze niet eens, ze moeten alles via de site bekijken, mensen helpen kunnen ze ook niet, en verkopen al helemaal niet.

Je kan net zo goed een stel bavianen neerzetten daar bij belsimpel. De effect is hetzelfde. Je leest het al. voor mij nooit meer belsimpel. Ik word echt simpel van al dat gebel naar ze.

Levering zoals op de site aangegeven de volgende dag. En een scherpe prijs. Duidelijke app roduct omschrijving

Vandaag bestellen morgen in huis klopt tot nu toe altijd!

Bij vragen een snelle reactie en ze zijn zeer klantvriendelijk

Vlotte levering, helaas ging er wel iets mis aan de kant van Belsimpel bij het inpakken. Dit is goed opgelost, zie hieronder.

Per abuis is het verkeerde artikel geleverd, klant contact gaf aan dat het waarschijnlijk verkeerd is ingeboekt in hun systeem. Keurig opgelost en het aanvullende artikel is nagezonden.

In plaats van een 2e-kans 2-pack ontving ik een 2e-kans enkel exemplaar. Formulier op de website ingevuld en voorzien van foto's, daarna contact opgenomen met kcc en vriendelijk geholpen door Jasper en een dag later teruggebeld door Bart. Oplossing: ze sturen een nieuw exemplaar op. Keurig! Heren: bedankt voor de vlotte service en duidelijke uitleg. Ook de toelichting waar het waarschijnlijk fout is gegaan was erg duidelijk.

Met de betaling en de keuze ging alles naar wens. De bevestiging hebben ze direct gezonden.

Bij de bestelling zou ik de telefoon de volgende dag na 17.30 uur aangeleverd krijgen maar uiteindelijk kreeg ik hem nog een dag later en niet na 17.30.

Voor 23:30 besteld, volgende dag in huis bleek niet waar. Zo'n hekel aan als dit wel op de site vermeldt staat.

Na succesvolle betaling laat op de avond berichtje voor rekeningverificatie. Ochtend erna pas gezien en dus vertraging. Had avondbezorging aangevinkt met donderdag in mijn gedachten, maar kon dus nog een hele vrijdag in de wacht zitten.

Besteld: woensdag 19u
Verzonden door winkel: donderdag 14u
Bezorgindicatie ontvangen: Vrijdag 05u
Bezorging: vrijdag 17:30-21:30

Na alle hoepels heeft men het redelijk snel overgedragen aan Pakketdienst.

Duidelijke informatie over het product, de verzending en de prijs. Geen verborgen of vage info.

Eigenlijk altijd snelle verzending dus de volgende dag in huis.

Helder en duidelijke site maar reclame achteraf :( nergens voor nodig en zeker niet aangevinkt.

Geleverd in een doos met wat bescherming op de geselecteerde dag, jammer dat PostNL de door belsimpel gekozen bezorger is.

Het bestellen verliep heel envoudig en de bestelde artikelen werden de volgende dag al geleverd, terwijl het zondag was.

Zaterdag om even voor elf 's avonds besteld, zondag geleverd.

Bestelling gedaan met creditkaart en volgende dag in de avond laten bezorgen.

Creditkaart bedrijven hebben zelf meerdere checks in plaats om ongeoorloofde betalingen tegen te gaan.

Toch besloot Belsimpel omm mij de volgende middag een 0.01 cent check te sturen vanaf mijn bankrekening of ik het wel was. (Bij de bestelling moest ik mn creditkaart app al gebruiken om hem te bevestigen)

3 dagen later is mijn bestelling nog steeds niet binnen en geen idee wanneer deze wel gaat komen.

Edit: Na meerdere malen contact te hebben gehad heeft belsimpel een regeling getroffen voor een compensatie voor de vertraagde dagen. Deze is geaccepteerd en het probleem is hiermee opgelost.

Niet geleverd na meerdere dagen wachten terwijl ze zichzelf promoten met voor 23.50 besteld morgen in huis.

Kunnen nog niks doen tot dat de bestelling daadwerkelijk gedaan is. Dus ik moet maar blijven wachten...

Uiteindelijk na meerdere malen contact te hebben gehad tot een oplossing en compensatie gekomen

Snelle levering en goede prijs en kwaliteitsverhouding. Makkelijke en duidelijke website. Product was goed verpakt.

Snelle levering en in goede staat.

Scorekaart voor Belsimpel

Qshops