Belsimpel

Gebruikers over webshop Belsimpel

Bestelde altijd al mijn apple producten bij Belsimpel dus nu 3 weken terug AirPods 2 gekocht, nog geen 10 uur muziek meegeluisterd en de rechter airpod doet het niet meer en hierdoor kan ik ook mijn linker airpod niet meer verbinden en heb ik er eigenlijk niks meer aan.

Verzending was top volgende dag in huis dus daar is niks op aan te merken.

Eerst al eens gemaild en bleek dat de airpods voor reparatie terug moesten, vind ik persoonlijk heel vreemd voor airpods die nog geen maand oud zijn. Hierna naar de winkel geweest om nog eens het probleem aan te kaarten, de vrouw vond dat ik helemaal gelijk had dat ik nieuwe wilde. Zij mocht hier alleen niks mee doen omdat zij geen beslissingen mag nemen zei ze. Nu zijn dus de airpods voor reparatie opgestuurd naar belsimpel om daar te bevestigen dat de rechter airpod het niet doet.. Ergste van alles is dat je gewoon je airpods in ieder geval 10 werkdagen kwijt bent. Waardeloze service.

EDIT:

Vandaag 19 september gebeld door Belsimpel dat zij mij nieuwe airpods gaan opsturen en zelf het af gaan handelen met het bedrijf dat de reparatie uit gaat voeren. Dit omdat de airpods het toch van korte duur deden en ze dit de best passende oplossing vonden. Ondanks alles dus super tevreden met de service!

Opzoek naar een nieuwe Apple Watch welke bij Belsimpel als een van de meest voordeligste naar voren kwam. Na de aankondiging van Apple van de nieuwe serie was de prijs van de huidige behoorlijk gezakt. De website is niet altijd even handig in gebruik. Vooral het betaalproces loopt niet lekker waarbij orders worden vastgehouden omdat een betaling niet verwerkt is en je krijgt ook mail dat de betaling nog niet verwerkt is terwijl dit wel het geval is.

Niet eerder in mijn gehele geschiedenis van het aankopen van Apple producten heb ik een compleet lege accu getroffen, hierbij dus wel. Of dit ligt aan niet FiFo vullen bij Belsimpel of parallelle import geen idee. Het duurde zeker een uur voordat er voldoende lading zat dat de Watch wakker werd. De accu-conditie gecheckt deze was 100%.

Wat me ook nog opgevallen is, het is import product, het betrof zeker geen Benelux model maar oostblok of Scandinavische instructies op/in de verpakking. Product zelf was wel NL in te stellen.

Voor 23:59 uur besteld is zeker geen garantie dat je daadwerkelijk de volgende dag geleverd krijgt. Product zat verpakt in hoek opgevuld met luchtkussens.

Vervolgens krijg je na de bezorging de volgende dag van DHL een e-mail dat je bestelling klimaatneutraal bezorgd is, nou als een vieze oude ronkende en stinkende dieselbus klimaatneutraal is dan geloof ik dat ik de definitie klimaatneutraal verkeerd begrepen heb; dit staat los van Belsimpel.

Mail verzonden naar de klantenservice waarom de bestelling, welke is besteld voor 23:59 uur niet verzonden is en ik hem de dag erna pas ontvangen had. Antwoord kwam als mosterd na de maaltijd dat het wel eens kan gebeuren maar dat ze zagen dat het product bezorgd was en wenste me veel plezier ermee. Handig was het niet, heb niet voor niets de volgende dag de avond-bezorging verkozen.

Update na contact klantenservice:
Naar aanleiding van deze review is er door een vriendelijke dame van Belsimpel telefonisch contact gezocht met vragen over de gemelde punten. Deze pro-actieve houding met vragen maak ik niet vaak mee bij (online) retailers.

De compleet lege accu is gemeld bij toeleverancier vond ze raar want had zelf ook nooit een Apple product in handen gehad met lege accu. Aangezien deze Apple Watch vrij kort bij hen zelf op voorraad was lag dit niet aan FiFo, ook klopte het dat het een importmodel betrof; dit omdat dit het product uiteindelijk goedkoper maakt. Voor het product/garantie maakt dit niet uit.

Dat het betaalproces nogal verwarrend overkwam dat de bestelling niet betaald zou zijn ging ze doorspelen aan juiste afdeling. Bij online betalingen had deze gelijk zichtbaar moeten zijn, dat was hij niet en ook ontving ik mail om alsnog te betalen.

Wat betreft de verzending hier kwam niet echt duidelijk naar voren wat hier niet goed gegaan was. Voor mijn kennis zou product volgende dag geleverd worden maar in hun systemen stond de dag erop. Wellicht met de optie avondlevering dat er iets versprongen is in het proces, hiervoor is medegedeeld dit te laten onderzoeken. Ook zal DHL worden aangesproken op het 'voor de deur leggen en aangeven bij openen deur zonder handtekening'.

Voor de opeenstapeling van ongemakken is door dame/Belsimpel wat aangeboden wat zeer op prijs gesteld is en dit hoofdstuk tot goed einde gebracht heeft.

Besteld een Garmin smartwatch. Scherpe prijs, zeer snelle levering, goede service. Afgelopen twee jaar(meerdere gezinsleden) meerdere telefoons en andere producten (earbuds/koptelefoons etc) gekocht bij Belsimpel met volle tevredenheid.(prijs/levering/service - garantieafhandeling)
Voor ons, Keep it (Bel)simpel.

Product zoal beschreven.
Netjes en goed verpakt. (hufterproef mbt tot de bezorgdiensten...)
Juiste info mbt levering. (status/datum/bezorgdienst)

Makkelijk te bestellen. Duidelijke website. Product zoals omschreven. Goede prijsstelling. Geen problemen ondervonden. Echte aanrader.

Duidelijke website, aantrekkelijke prijzen en snelle bezorging. Top! Al jaren tot volle tevredenheid klant. Aanrader

Met zorg verpakt en snelle levering, Alles is via de website overzichtelijk en klantvriendelijk.

Altijd snelle levering, en goede prijs! Ook het aanbod is altijd goed, als ik iets telefoon gerelateerd nodig heb, heeft Belsimpel het bijna altijd!

Duidelijke website met een gemakkelijk en intuïtief bestelproces. Er werden goede opties getoond omtrent producten die bruikbaar zouden kunnen zijn bij de aankoop van alleen deze telefoon (bijv. oplader). Ze hadden toevallig een mooie aanbieding, dus dat is mooi meegenomen.

Ik ben tevens niet woonachtig in Nederland, maar al snel werd duidelijk dat ze verzendingen naar andere landen (selectief aantal, waaronder waar ik woon) actief ondersteunen. Tevens werd vermeld dat de prijs iets kan veranderen (na het invoeren van het bezorgadres, en dat gebeurde ook (een paar euro). Dus hun informatievoorziening is ook prima.

Het werd eigenlijk direct gereedgemaakt voor verzending. De levertijd was in mijn geval iets anders (buitenland) maar vergeleken met andere pakketjes hier kwam dit snel aan. En, last but not least, het was degelijk verpakt en is schadeloos aangekomen.

Precies wat je zou verwachten en zoals het hoort. Makkelijk betalen en duidelijke informatieverschaffing rondom het bestelproces.

Snelle levering is absoluut prettig, plus de mogelijkheid om op een afhaalpunt het product op te halen is handig.

Over het algemeen goede ervaring met bestelproces, levering, service wordt uiteindelijk verleend als je doorzet, kan iets beter.
Informatie op website kan beter.
Prijs is top, service kan iets beter, algemeen goed.

Doos op de post doen is niet moeilijk, die taak heeft men volbracht. De pakketdienst doet het meeste werk hier. Levertijd was prima in orde.

Eerste reactie op informatieaanvraag is standaard mail, waarschijnlijk om onzinnige aanvragen af te schrikken. Na verdere reactie is men bereid om mee te denken en een oplossing te bieden aan legitieme aanvragen. Al met al goed, maar verbetering is mogelijk.

Na twee verschillende prijsopgaven te hebben ontvangen voor dezelfde reparatie (Asus zelf en Belsimpel) en ook nog eens slecht contact met de klantenservice van Belsimpel schoot de moet mij in de schoenen. Gelukkig ben ik hierna benaderend door de klantenservice en hebben ze middels coulance het probleem opgelost.

Track en trace codes die gegeven worden werken niet altijd. Voor de rest heb ik er niets op aan te merken.

Initieel geen prettig contact met de klantenservice en geen informatie gekregen die wel telefonisch was afgesproken. Uiteindelijk wel zeer netjes geholpen door coulance die geïnitieerd werd vanuit Belsimpel zelf.

Heel snel geleverd zonder moeite. Product ook van hoge kwaliteit. Website ook handig in gebruik.

Goede overzichtelijke website, makkelijk de juiste product(en) te vinden. En dan ook nog scherpe prijzen. :-)

Volgende dag geleverd, zoals beloofd. Tja wat valt er dan nog verder over te zeggen?

Gewoon prima, bestelde op voorraad en geleverd zoals beloofd.
Voor Belsimpel gekozen omdat er weinig klachten waren de laatste tijd.
Klopt dus ook, alles ging soepel.

Prima webshop, gingen niet omhoog met hun prijs toen iPads slecht leverbaar waren, dit in tegenstelling tot veel andere shops.

Zeer betrouwbaar met het aangeven van leverdata, zaten er tot nu toe nog niet een keer naast.

Er zat een verkeerde stekker bij een bestelling, na contact per kerende post een juiste stekker thuis bezorgd gekregen. Werd een dag later gebeld of alles in orde was, dat kom je nog maar weinig tegen.

Meerdere keren iets besteld….schaarse producten vaak goed beschikbaar en tegen een goede prijs…nu >3 woorden om aan criteria te voldoen

Makkelijk en snel

Erg gemakkelijk bestellen groot assortiment
Snel bezorgd .
Prima kwaliteit.
Kortom een aanrader .
Om bij belsimpel een bestelling teplaatsen .

Snel en goed verpakt geleverd

(UPDATE 30-8 over klantenservice onderaan)
Bij de eerste bestelling sturen ze een telefoon waarvan het doosje al is open gemaakt en dus de verzegeling verbroken is. Na telefonisch contact gezegd hebbende dat ik een nieuwe telefoon heb besteld en niet een waarvan iemand anders al mee aan de haal is geweest, zouden ze een nieuwe sturen.

Bij het 2de pakketje sturen ze wéér een gebruikte telefoon waarvan de verzegeling van het doosje verbroken is! Waardeloos! Ik zal hier niet nog eens een telefoon bestellen.

Ook was de omdoos al open toen de bezorger aan de deur stond. De handtekening die al gezet was, was dan ook zeker niet van mij

De omdoos was al open toen de bezorger aan de deur stond. De handtekening die al gezet was, was dan ook zeker niet van mij.
Dit was een fout van Postnl, hier kon Belsimpel niks aan doen

Ze doen net of het heel vreemd is dat de verzegeling al verbroken is maar blijkbaar is dit bij belsimpel heel normaal als ze tot 2 keer toe een gebruikte telefoon sturen.
UPDATE 30-8 ;
Belsimpel heeft zelf contact met mij opgenomen en heb meerdere keren contact gehad met Lotte. Ze heeft haar best gedaan om toch nog aan een nieuw toestel te komen maar deze leek (tijdelijk?) uitverkocht bij de fabrikant. Ze heeft een andere oplossing aangeboden waar ik zeker tevreden over ben. Uiteindelijk is het dus netjes opgelost, dankzij Lotte van Belsimpel

Belsimpel heeft een overzichtelijke site en hanteert prima prijzen en een keurige verzending met PostNL, met verzending naar een PostNL punt.

Gewoon uitstekend met Postnl.

In search for Moto G52 they had the 6GB variant 128 I was looking for. Order and progress was seamless. And shipping to I a different address was easy either. And yes. Very fast delivery.

Alle telefoons die ons gezin gebruikt via Belsimpel gekocht.
Zijn eigenlijk altijd de goedkoopste.
Assortiment is bijna onbeperkt.
En de verzending is super snel.
Vandaag besteld, altijd de volgende dag in huis.

Verzending is altijd zeer snel.
Vandaag besteld is altijd de volgende dag in huis.
Je kunt zelf ook een dag kiezen als dat beter uitkomt.

Voor vragen kun je altijd terecht. Snel en vakkundig antwoord.

Scorekaart voor Belsimpel

Qshops