Belsimpel

Gebruikers over webshop Belsimpel

Mensen let op! Belsimpel biedt op het moment iPhone 14s aan vandaag gekocht morgen geleverd. Die worden dus niet uitgeleverd. Je wordt aan het lijntje gehouden. De bestelling wordt aangenomen en blijft hangen op abonnement wordt behandeld door ‘provider’.

Als je de klantenservice belt wordt aangegeven dat het diezelfde dag nog behandeld wordt. Heel vriendelijk. Maar dat gebeurd dus niet. Order blijft hangen.

Voldoende vriendelijk en snelle reactie per telefoon. Alleen de info die ze hebben klopt niet.

Bestelling was netjes op tijd. Vanaf het eerste moment werd ik op de hoogte gehouden.

De bestelling was er eerder dan ik dacht. Netjes verzorgd.

Beste prijs voor het mobieltje dat ik zocht. Makkelijk te vinden via tweakers, prima website en snel geleverd.

Heel snel geleverd.

over meerdere jaren ben ik klant. altijd uitstekend verlopen. ik vind de site prettig want ik kan filteren op hele specifieke eigenschappen.

men komt na wat men belooft heeft.

De bestelling en nazorg werd uitstekend gedaan.
Prima service. Maar dat wist ik al. Al jaren abonnee.
Houwen zo

Zeer snel

Zoals altijd vriendelijk?

Overzichtelijke site, groot assortiment, heldere informatie, snelle levering, duidelijke factuur, goede en actuele informatie tijdens verzendproces.

Makkelijk te bestellen, prima prijs. . . . .. . . . . . .

Netjes verpakt, volgende dag in huis.

De bestelling was eenvoudig te plaatsen, betaling verliep vlekkeloos. Duidelijke beschrijving van het product en van het hele betaalproces.

Goed en ergonomisch verpakt, snel verzonden en gewoon gelijk een degelijk product thuis krijgen.

Goede en snelle levering van mijn Samsung Galaxy Watch 4 44mm, en dan ook nog met een heel goede prijs.

Bestelling ging moeiteloos en levering was snel, wat wil je nog meer?

Het is lastig te beoordelen want ik heb geen contact met ze gehad, in het verleden wel eens, en dat ging prima

De laagste prijs. Snel geleverd. Helder bestel proces. Accurate omschrijving van het bestelde product. Voorgestelde bij te bestellen producten zijn relevant.

Levering was gewoon prima op tijd.

Tja wat kun je zeggen. Prijs was goed en toestel werd volgende dag geleverd. Gewoon prima.

Kon voor zelfde bedrag, gratis, 's avonds laten bezorgen. Fijne optie.

Helaas heb ik mijn bestelling alweer niet op tijd ontvangen. Vandaag besteld, morgen in huis is bij Belsimpel een leugen. Iedere keer als ik iets bestel ontvang ik mijn bestelling te laat, dit is meer regel dan uitzondering. Haal die misleidende informatie van de site als het toch niet nagekomen kan worden!

De klantenservice vind het zoals gewoonlijk heel vervelend maar kan er niks aan doen. Daar heb je dus ook niks aan. En geef de bezorgdiensten niet de schuld als het pakket niet eens verzonden is.

precies zoals verwacht net als bij eerdere bestellingen. Online contact zoals het hoort te zijn.

Ook hier zoals beloofd, geleverd op tijdstip en met snelheid zoals wordt geadverteerd.

Twee bestellingen geplaatst, die netjes op tijd geleverd werden.
Geen enkel probleem. En ook geen leveringsproblemen, zoals bij MM.

Ik heb tot nu toe al meerdere keren een toestel besteld bij Belsimpel.nl. Elke bestelling is op tijd en in goede orde ontvangen. Via de mail werd ik goed op de hoogte gehouden over de status van mijn bestelling.

Belsimpel was de eerste winkel die een Xperia 5 IV kon leveren , voordat andere winkel dit konden. Prima aanbod. Bestellen was eenvoudig en binnen enkele klikken klaar. Voorwaarden van Sony promotie actie stonden ook helder toegelicht op de website. Algemeen zeer tevreden.

Pakket is rap verstuurd en aangekomen op de aangegeven tijd. Vele opties voor verzending , waaronder ophalen op andere locatie , zijn voor mij een groot pluspunt.

Google Nest Audio speaker besteld. Alles netjes en op tijd bezorgd zoals verwacht. Verder niks aan te merken.

Alles netjes verpakt en op tijd geleverd. Niks op aan te merken.

De afgelopen jaren gsm's gekocht en een smartwatch. Prijs was net ietsje lager dan bij anderen. Bestelling en levering gaat vlot..service vooraf en achteraf verloopt snel

Levering is altijd snel..je wordt goed op de hoogte gehouden van het proces van verzenden .

Bij vragen word ik snel en vriendelijk geholpen

Donderdag 15 september besteld, maandag 26 september toestel in handen (11 dagen later). Amper communicatie, geen excuses, geen verantwoordelijkheidsgevoel.

Donderdag 15 september heb ik een bestelling geplaatst voor een toestel met abonnement. Ik kan mijn Vodafone vervroegd verlengen (toestellening heb ik paar maanden geleden afgelost), wat de verlengchecker van Belsimpel zelf ook aangaf. Echter de volgende dag kreeg ik een mailtje dat ik nog niet kon verlengen. Telefonisch contact gezocht (half uur in de wacht), werd mij verteld dat ik dat had moeten aangeven. Geen idee hoe ik dat had moeten aangeven, maar goed dat heb ik toen direct maar gedaan.

Dag later, storing bij Vodafone. Kan Belsimpel weinig aan doen vermoed ik, maar communicatie bleef uit. Aantal keer zelf gebeld voor een update, en dinsdagavond (20 september) was de storing opgelost. Mijn bestelling is toen weer onderaan de stapel gekomen vermoed ik want ik kreeg een mailtje dat ze mijn bestelling helaas niet hebben kunnen aansluiten vanwege drukte (terwijl mijn bestelling was geplaatst vóór de storing?). Goed, een dag later kon er ook nog wel bij.

Echter de volgende dag kreeg ik weer een mailtje dat mijn abonnement niet verlengbaar was! Dat verhaal kende ik al dus na weer een tijd in de wacht werd mij verteld dat dit een foutje was van een collega en dat ze nog een poging gingen doen. Op mijn vraag of ik nu weer onderaan de stapel zou belanden werd geantwoord 'weet ik niet, is een andere afdeling'.

Diezelfde avond kreeg ik vervolgens een mailtje dat Vodafone 'meer tijd nodig heeft.' Nogmaals, communicatie erg gebrekkig want ik heb geen idee wat dat betekent. Ik weet wel dat we intussen een week verder zijn (22 september), ik nog steeds geen telefoon heb (met alle ongemak van dien) maar wel 400+ euro lichter ben, en geen idee heb wanneer ik dan eindelijk mijn product mag ontvangen.

De bestelstatus-pagina is overigens ook volstrekt betekenisloos want die geeft gewoon iedere dag 'morgen' aan als leverdatum.

Update: vrijdag 23 september kreeg ik bericht dat mijn abonnement was aangesloten. Echter diezelfde avond nog kreeg ik weer een berichtje dat het ze nogmaals niet gelukt was mijn bestelling op tijd te verzenden... Zondag leveren ze niet dus het is maandag 26 september geworden dat ik eindelijk mijn toestel in handen had.

Hoewel de mensen die ik gesproken heb sympathiek overkwamen heb ik niet het idee dat ze ook maar iets konden doen aan mijn probleem. Ik hoorde alleen maar 'dat is een andere afdeling', 'ik kan niets garanderen' en 'wij kunnen hier ook niets aan doen.' Volgens mij is mijn bestelling meerdere keren achteraan de rij aangesloten, ondanks het feit dat Belsimpel degene is die de fouten maakte. Ook hebben ze geen enkele mogelijkheid om een bestelling een bepaalde prioriteit te geven of op zijn minst te voorkomen dat de bestelling weer achteraan moet aansluiten.

Ik heb een Google Pixel 6 met glasprotector besteld rond een uur of 20:00 in de avond en warempel de volgende ochtend zat hij daadwerkelijk bij de post! Fantastisch. Alleen een klein kleinigheidje met de screenprotector, maar dat is zeer professioneel opgelost.

Voor 23:59 besteld, volgende dag in huis maakt men hier echt waar, super!

Er zat een heel iets pietsie mini barstje in mijn glasprotector. Dit heb ik op de mail gezet en de dag er op kreeg ik gewoon een nieuwe toegestuurd. Tof. Daarom heb ik ook nog een hoesje bij ze besteld. Prima service, vriendelijke medewerkers.

Scorekaart voor Belsimpel

Qshops