Gebruikers over webshop Belsimpel
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenKom vaak uit bij Belsimpel bij het zoeken naar een product.
En Belsimpel heeft vaak de laagste prijs.
Gaat altijd goed
AlgemeenBestel- en betaalproces gaan gemakkelijk, zonder problemen en duidelijk aangegeven door Belsimpel. Betaling loopt ook soepel.
VerzendingVolgende dag telefoon al binnen. ondanks de aanloop naar de Blackfriday gekte.
AlgemeenProduct scherp geprijsd bij belsimpel, ook de verzending was erg snel. dus zeker een aanrader
AlgemeenAl eerder een telefoon hier gekocht en gaat snel en goed met verzenden, ook een prettige ervaring met deze aankoop en ik denk een zeer serieus bedrijf met goede site en dito handige tips ....
VerzendingKort en bondig , prima bedrijf !
VerzendingOp de website van Belsimpel staat vaak volgende dag in huis. De praktijk is anders. Dit heb al meerdere keren ondervonden. Waarom staat deze tekst er als je dit keer op keer niet kunt waarmaken? Ik hoef niet per se artikelen de volgende dag in huis, maar wil wel graag duidelijkheid. Reden voor mij om bij een volgende bestelling ergens anders te kijken
AlgemeeniPad besteld bij Belsimpel tijdens Black Friday omdat deze bij hen het voordeligste was. Binnen 24 uur ontvangen via de post. Was allemaal in orde.
VerzendingPakket was binnen 24 uur al bezorgd en keurig verpakt.
AlgemeenWeer bij Belsimpel.nl een telefoon gekocht. Zoals altijd volgende dag ontvangen, geen enkel probleem. En de prijs ik ook vaak het beste. Prima webshop!
VerzendingNu ook weer keurig verpakt mijn telefoon ontvangen. Net als altijd, prima.
AlgemeenTweakers gechecked en belsimpel had de laagste prijs. Logistiek prima op orde en netjes de volgende dag mijn bestelling in huis.
VerzendingVoldoende communicatie en op tijd geleverd.
AlgemeenFijne webshop, scherpe prijzen en snel met leveren. Ze hebben een groot assortiment en het is gemakkelijk om tot een keuze van je product te komen. Sim only is er ook van volgens mij elke provider te krijgen.
VerzendingDegelijk verpakt. 's nachts besteld en 's morgens om 8:30 al een bericht dat pakket al verwerkt is en op weg is naar je huis adres. Om 18:56 was de zending dan echt ontvangen door PostNL en de dag erop in de middag lag hij dan bij een ophaalpunt. Prima als je bedenkt dat het net het weekend na blackfriday was.
AlgemeenSnel duidelijk en goedkoop. Makkelijk te bestellen met duidelijke omschrijving welke versie airpods het zijn.
VerzendingSnel met goede track & trace.
AlgemeenVoor abonnementen goed overzicht en prijs-concurerend met afsluiten via aanbieder zelf.
Breed aanbod aan toestellen, ook minder bekende zoals Google Pixel 6a. Goede aanbiedingen. Helaas geen bijpassend Spigen hoesje te koop. (later over teruggebeld door Belsimpel, zie onder)).
Telefoondoosje en kartonnen doos zonder enige valbescherming daar in (later over teruggebeld door Belsimpel, zie onder)).
KlantenserviceAdhv review week later gebeld door Belsimpel.
Zij gaven aan dat toesteldoosje omgeven had moeten worden met foam of luchtkussentjes, en daarvoor excuses aangeboden. En dat er nu Spigen hoesjes beschikbaar zijn via Belsimpel.
Ter compensatie gratis hoesje van Spigen ontvangen.
AlgemeenDe verkoop van de Google Pixel 6 Pro ging zeer soepel en ook vriendelijk (shop Utrecht). Na vier maanden werd het scherm in gedimd licht groenig. Een internationaal wat vaker gemeld probleem met dit toestel.
Onder garantie het toestel ingestuurd. Nu bijna twee maanden verder.
Ik was akkoord met een nieuw toestel maar die komt er niet omdat drie weken geleden er sprake leek van gebruiksschade. Hoe of wat is mij nog niet bekend.
Belsimpel maakt voor Google reparatie gebruik van een bedrijf in Duitsland. Communicatie van Belsimpel met dit bedrijf duurt lang en ondertussen wacht ik als consument.
De termijn van 14 dagen die ze voor reparatie op de site aangeven wordt door Belsimpel als indicatief gegeven. Niet als (hardere) richtlijn.
Edit: typo
De berichten vanuit de klantenservice zijn altijd vriendelijk. Over de toon valt niks te zeggen. De voortgang van het proces in hun tweede lijn is echter dramatisch.
Men geeft aan dat het ook komt doordat het een Google toestel is en deze via een ander (buitenlands) kanaal loopt waar men weinig grip op lijkt te hebben (anders dan bijvoorbeeld met Samsung).
Dit laatste geldt dus als een waarschuwing voor ieder die een Google-toestel via deze organisatie aankoopt.
Update 08-12: Er is gebruikersschade aan het toestel. Welke? Niet bekend. Wel is het zo dat er met een gebruikersschade ieder recht (volgens Belsimpel) op een garantie vervalt. Ook al heeft het een niet met het ander te maken. Dus zie het ook hier als waarschuwing voor potentiële klanten.
Welke schade het betrof, dat weet men nog niet. Evenzo het precieze reparatiebedrag (rond 388 euro). Klinkt bijna als een total loss.
Update 20-12: Ik kreeg een bericht dat ik het toestel op kon halen in Amsterdam. Helaas wist de klantenservice van niks en was nog in overleg met reparateur. Op 14-12 lag het toestel in Utrecht. Ook hier: klantenservice wist niet wat er in Utrecht lag, Was het toestel nu gerepareerd of niet? Wat is de status van de gebruikersschade? En hoe nu verder financieel?
Verrassing toen 17-12 de Klantenservice contact opnam. Het toestel lag gerepareerd bij hen. Hij zou opgestuurd worden. Geen factuur. Op de inhoudelijke vragen nog geen antwoord.
19-12: het toestel kwam bij mij binnen. Zo te zien een nieuw scherm. Uiteraard meteen aan de slag. Tot de melding “Registratie niet voltooid. Kan vingerafdruksensor niet gebruiken. Ga naar een reparateur of naar [url]”. Reboot, opnieuw installeren etc. Via google leerde ik in ieder geval dat bij schermvervanging de vingersensor regelmatig de mist in gaat. Klantenservice maar gebeld. Wilt u het toestel opnieuw naar ons opsturen?
Update 31-12
Na contact met de manager klantenservice zou ik het geld van het toestel terugkrijgen. Hij geeft toe dat alles wat mis zou kunnen gaan, mis ging.
Toestel is teruggestuurd en de ontvangst bij Belsimpel is bevestigd. Geld komt met 5 werkdagen.
En het werd erger. Belsimpel heeft mijn abonnement bij Vodafone opgezegd. Het zou niet moeten kunnen op een abonnement wat al lang loopt, zegt ook Belsimpel. Al mijn gegevens zijn bij Vodafone verwijderd. Mijn nummer lijkt duurzaam opgeheven.
Belsimpel gaat kijken wat ze nu samen met Vodafone kunnen regelen om mijn nummer weer in de lucht te brengen. Wordt vervolgt.
Update 12-01. Het dossier kan dicht. Het geld van mijn toestel is retour. Uiteindelijk mocht ik op oudjaarsdag zelf bellen met Vodafone en had ik om 16:30 uur mijn nummer weer in de lucht. Dagje stress want wat als mijn nummer niet meer terug was gekomen?? Van de voorbereidingen hiervoor werd ik in ieder geval al niet helemaal blij. Je mobiele nummer is toch een beetje je digitale identiteit.
Gisteren laatste contact gehad met Belsimpel. Ook zij weten niet precies hoe mijn abbo was opgeheven. Mijn case gaat wel gebruikt worden om intern te laten zien hoe het dus niet moet en het vlek op vlek kan worden.
De medewerkers van de klantenservice bleven in ieder geval tot en met het laatste moment super vriendelijk.
AlgemeenPixel pro 7 128 gb besteld en geannuleerd omdat er een 256gb versie ineens beschikbaar was en die ook nog euro's voordeliger werd. Door drukte na black friday verliep annulering niet zo soepel bij belsimpel als gebruikelijk.
Verzendinglevering conform berichtgeving Belsimpel Door annulering telefoon geweigerd aan de deur en retour gezonden
KlantenserviceAfhandeling na retour correct verwerkt en geld terug ontvangen.
AlgemeenNieuwe smartphone gekocht. De volgende dag keurig bezorgd, zoals beloofd. Het bestelproces verliep vlot en probleemloos.
VerzendingBezorging door Post.nl kwam volgens de app tussen 10 en 20 uur.
Vlak voor 20 uur kreeg ik een bericht dat men het nog tot 22. Uur zou proberen te bezorge. Het werd rond 21.30 uur
AlgemeenBestelling werd snel en correct geleverd. Product was goed verpakt, handtekening van mijn echtgenoot werd geaccepteerd.
---
Geen ervaring mee gehad, maar ik ga ervan uit dat het goed is
Prima verpakt
KlantenserviceGeen ervaring mee gehad, maar ik ga ervan uit dat het goed is
AlgemeenNet als altijd vlekkeloos bestelproces, overzichtelijke bestel-updates. invoeren, bestellen, betalen en afronden. geen enkel probleem
VerzendingWerd wel goed verzonden, maar door drukte bij postnl werd de bestelling een dag uitgesteld, daar kon belsimpel niets aan doen.
AlgemeenAls het product op voorraad is, supersnelle levering. Als het product echter niet op voorraad is, worden er geautomatiseerde mailtjes gestuurd waarin wordt aangegeven dat het morgen toch echt gaat lukken. De teller voor mijn bestelling staat inmiddels op 2 dagen vertraging, en ik wacht nog. Maar omdat de mailtjes geautomatiseerd zijn, heb ik er geen enkel vertrouwen in dat de gecommuniceerde status klopt.
Het product in kwestie is volgens de website van Belsimpel echter nog steeds op voorraad en per direct leverbaar. Dat wordt dan weer niet automatisch aangepast.
Omdat ik zeer tevreden ben als alles goed gaat (snel, tijdig mailtjes met status, goed verpakt, etc) en zeer ontevreden wanneer het niet goed gaat (geautomatiseerde mailtjes met standaardteksten die niet blijken te kloppen, website wordt niet aangepast met actuele voorraadstatus) heb ik mijn beoordeling gemiddeld. Omdat 2.5 ster niet kan is het 2 geworden.
AlgemeenGoogle Pixel 6a besteld. Duidelijke site. Prijs komt overeen met pricewatch. Snel besteld en snel verzonden.
AlgemeenHet bestellen via Belsimpel was eenvoudig en bestelling was zoals was aangeven. Het product (telefoon) was netjes verpakt.
VerzendingDe levering was (ondanks de black friday gekte) gewoon netjes op tijd.
AlgemeenVia internet besteld, service altijd goed. Nu verder geen vragen meer gesteld over het artikel
VerzendingPrima op tijd zoals werd aangeven, verder had ik mij al georiënteerd over dit product.
KlantenserviceHier heb ik verder geen opmerking over te maken. Geen contact gehad met de klantenservice.