Belsimpel

Gebruikers over webshop Belsimpel

Gisteren om 23:00 uur tablet besteld , volgende dag 17:45 binnen gekregen.
Prijs zat 60 euro onder de mediamarktjes/coolbluetjes..
keurig verpakt en wordt prima op de hoogte gehouden wanneer het aankomt.

Niet mijn eerste ervaring met Belsimpel en ben eigenlijk niet anders gewend van ze.

gisteren om 23:00 uur tablet besteld , volgende dag 17:45 binnen gekregen.

Na de bestelling krijg je dagelijke een update van de bestelling.. dit is een netjes en duidelijk.
De website is goed overzichtelijk en makkelijk te navigeren.

Leveringen zijn veilig ontvangen. De verpakking is goed en heeft een anoniem uiterlijk

Geen klachten over de klanten service. Zijn goed bereikbaar.
De wijze van communicatie is makkelijk te vinden op de site.

Jaar geleden een telefoon besteld de a52s en dat is ongeveer in 2018 dat is de langste telefoon nu ooit gehad heb het mij door zware tijden geholpen het is goed om goede telefoon te hebben Belsimpel Ik geloof niet wonderen maar die telefoon Ik heb er geen woorden voor Ik heb nu alles overleefd maar hij gaat bijna kapot Het is pijnlijk om weg te doen Ik heb ondertussen nieuwe telefoon gekocht s24 ef Ik ben heel blij mee Ik wil die hartstikke bedanken en miljoen dank u wel

Het gaat altijd goed ik heb nergens last van is goed op tijd gebracht geen beschadiging mega service

Ik weet niet maar ik heb nooit ervaring mee gehad zo wel goed doen is het

Laagste prijs die ik kon vinden, bestelproces heel gemakkelijk, betaling middels verschillende manieren mogelijk.
Bevestiging meteen ontvangen en product zelfde dag nog verstuurd.
Product binnen 24 uur binnen en dat in de drukke periode, chapeau

Snel en goed verzorgd en dat in deze hele drukke periode van het jaar.

Betaal proces was snel en soepel. Kon via ideal en paypal. Denk ook creditcard. Meerdere betaalopties aanwezig.

Snelle verzending. Veel verzending informatie. Product goed ingepakt. Werd hele proces goed op de hoogte gehouden.

Bestelling van nieuwe telefoon. De volgende dag al in huis. En eigenlijk zijn ze met losse toestellen altijd de goedkoopste. Dus stop mt al dat zoeken en ga gewoon naar hun site.

Volgende dag al in huis. Super snelle levering dus. En had notabene savonds de bestelling gedaan.

Snel bevestigingsmail en een aantal dagen nog een soort helpmail voor als je er niet zou uitkomen.

Nieuwe telefoon besteld bij Belsimpel. De meeste andere providers gaven een schatting van langer dan 2 weken levertijd maar kon ook langer duren (Wat bij een vriendin van me is gebeurd). Belsimpel gaf hierin een realistische 4 weken en voor de pro versie binnen 1 dag levertijd wat mijn keuze snel bevorderde.

Voor de rest hierbij dus snelle levering en goed contact over de bezorging.

Levering was snel en binnen 1 dag. Verder werd er goed contact gehouden over de tijd van de bezorging en de doorverwijzing naar de bezorger.

Bij Black Friday een Motorola Edge 60 pro gekocht. Belsimpel was de goedkoopste met nog de Moto Buds plus oortjes erbij.

Volgens de website voor 23:59 besteld, de andere dag in huis. De telefoon op vrijdag besteld, maar toch pas de maandag erop af te halen bij een afhaalpunt.
Snap de drukte, maar aanpassing op de website was wel net zo netjes geweest.

Telefoon gekocht i.c.m. met een Sim Only abonnement.
Dat levert een mooie korting op het toestel op. De site is overzichtelijk en alle prijzen staan helder vermeld.
Geen misleidende verkoop praktijken.

Super snelle levering van het toestel. Netjes verpakt in onopvallende doos.

Herl vaak goedkoopste webshop voor telefoons, horloges etc.
Betrouwbare site. Goede service.
Ik bestel er vaak

Netjes te volgen. Geen overdadige vloed aan emails. Fijnbook de PostNL opties voor aflevering

Prima.
Slechts 1x nodig gehad en correct afgehandeld.
Geen gedoe

Belsimpel is voor mij inmiddels de plek waar ik mijn telefoons bestel. Het werkt gewoon goed. De site is duidelijk, je ziet meteen wat je krijgt en wat het kost, zonder gedoe. Bij mijn OnePlus wist ik precies waar ik aan toe was en de prijs was lager dan bij andere winkels.

Het bestellen ging snel en mijn telefoon was er eerder dan ik had verwacht. Alles zat netjes verpakt en ik kon meteen aan de slag. Geen gezeur, geen verrassingen.

Wat ik fijn vind, is dat Belsimpel je helpt met kiezen zonder je iets op te dringen. De info klopt, je hoeft niet eindeloos te zoeken en je weet zeker dat je een goede keuze maakt.

Kort gezegd: goede prijzen, snelle levering en duidelijke informatie.

De verzending verliep zonder problemen. Nadat ik mijn bestelling had geplaatst, kreeg ik meteen duidelijke updates over de status, zodat ik precies wist wanneer ik mijn pakket kon verwachten. Het toestel werd netjes en goed beschermd geleverd, waardoor ik direct kon beginnen met uitpakken en instellen. Alles kwam aan zoals beloofd, op tijd en in perfecte staat. Daarom heb ik de verzending als ‘goed’ beoordeeld.

De klantenservice heeft me positief verrast. Ik had een review geplaatst omdat ik tevreden was over mijn nieuwe telefoon en de service, en tot mijn verbazing kreeg ik later per post een persoonlijk bedankje. Dat voelde echt als extra aandacht voor de klant. Het liet zien dat ze niet alleen verkopen, maar ook waarderen dat je je ervaring deelt.

Na veel vergelijken op o.a. Tweakers een Edge 60 fusion gekocht voor m'n zoon.
Tijdens black friday en cyber monday (tevens magic monday) de laagste prijs. De dag erna, dinsdag echter nog lager.
Dat voelt een beetje vreemd. Inmiddels contact gezocht. Ben benieuwd naar de reactie.

De telefoon is vlot verzonden in een stevig doosje met onopzichtig label. Zelfs in deze drukke tijd maken ze hun verzendbelofte waar, petje af!

Al meerdere jaren zowel verlengen als waerables aangeschaft via belsimpel. Ook anderen inmiddels overtuigd.
Het gaat bijna altijd goed, en zo niet wordt er razendsnel gezocht naar een passende oplossing.

Snelle levering, kan qua bezorgdienst eens verschillen maar altijd binnen 2 dagen nog ontvangen.

Er is menselijk contact. Zaken worden snel opgepakt en afgehandeld. Geen gedoe of onduidelijkheid.

Ik bestel al jaren mijn smartphones bij Belsimpel. Voor de prijs, maar inmiddels ook voor de service. Er is wel eens iets misgegaan, maar dan wordt het vlot opgepakt en opgelost.

Nogmaals: er gaat wel eens iets fout. Deze smartphone bleek na een week nog steeds in het magazijn te liggen. Een telefoontje was voldoende en een dag later had ik m in huis.

Geen irritante chatbots die niets weten, maar direct iemand van vlees en bloed aan de lijn. Vriendelijk, behulpzaam, open als er een foutje is gemaakt en vooral snel opgelost.

Hele snelle verzending, prijs kwaliteit prijs verhouding een top toestel g15, super boost werkgeheugen totaal 24 gig.
Lekker goedkoop 105€

Snelle verzending.
Alles duidelijk met voortgang bestelling.
Ik raad iedereen Belsimpel aan.
Scherpe prijzen.

Duidelijk uitleg, voortgang bestelling via email erg duidelijk en vriendelijke personeel.

Heb een Samsung telefoon A56 gekocht. Het kwam zoals aangegeven op de juiste dag aan en de telefoon doet het goed. Ben tevreden over de prestaties van de telefoon. Heb eerst wel op tweakers gekeken naar de meest gunstige prijs en testen die zij hadden gedaan met de telefoons. Deze kwam er goed uit met de test. Ben tevreden.

Kreeg keurig de in ontvangst name code toegestuurd en de levering was zoals afgesproken.

Het proces van bestellen ging erg soepel. Je kunt de status van de bestelling makkelijk bijhouden, ook _zonder_ een account aan te maken (toppie!).

De reden dat ze van me geen 'uitstekend' krijgen is omdat het inloggen via ordernummer vind ik nogal onopvallend in de user interface. Ben blij dat het er is, maar het wat prominenter aanwezig zijn (het is nu een tekst-link onder de grote groene "Inloggen" knop)

De reden dat ze van me geen 'uitstekend' krijgen is vanwege de marketing. Volgens de website zou het pakket de volgende dag geleverd moeten worden (en de bestelling werd gedaan, laat op zaterdag). Natuurlijk kon dat niet (waarschijnlijk ook ivm nummerbehoud goedkeuring etc.). Een realistische 'marketing' had ik beter gevonden. Een dag of week extra wachten is geen probleem, als je het maar vantevoren weet.

Ik had draadloze oortjes besteld, en die kwamen zoals aangegeven de dag later bij het ophaal punt binnen. Het product was ook zoals verwacht.

Met ervaring uit het verleden bij Belsimpel, heb ik er nu mijn volgende telefoon weer besteld, eenvoudig besteld via de site

Geen kosten voor verzending bij bestelling met levering binnen 2 dagen

Eerder contact gehad snel en zonder problemen, met goed advies

Belsimpel is ook echt simpel. Ik heb hier al mijn 4e telefoon besteld. Begin vaak ergens anders en dan kom ik toch hier terecht. Echt top. Je kan het snel bestellen, de prijzen zijn altijd laag(st) en je krijgt het snel geleverd. Code voor postnl via de mail. Wel iets om rekening mee te houden

ik doe mee aan de winactie, waarvoor het niet uitmaakt wat ik hier schrijf.

Scorekaart voor Belsimpel

Qshops