Belsimpel

Gebruikers over webshop Belsimpel

super makkelijk en snel een samsung galaxy s25 ultra besteld en de volgende dag al in huis

ruim op tijd geleverd door een zeer vriedelijke bezorger en zeer netjes verpakt

Ik heb al meerdere telefoons bij Belsimpel gekocht en hebben mij nog nooit teleurgesteld. Als ik het me goed herinner de afgelopen 10 jaar al ofzo. Ik koop meestal midrange/lowrange modellen en Belsimpel heeft dan vrijwel altijd de beste prijs en nagenoeg altijd voldoende voorraad.

Het assortiment is groot en bij alle modellen wordt alle relevante informatie op de productpagina getoond. De integratie met de Tweakers Awards geeft mij extra zekeheid en is een belangrijke eigenschap in het kiezen van de telefoon (best buy/great value etc.).

Belsimpel, de naam zegt het al: eenvoudig, simpel, geen poespas maar gewoon goede service en producten. Mijn oprechte complimenten voor deze webshop.

Ik heb nog geen gebruik gemaakt van de klantenservice. Vandaar dat ik die niet beoordeel.

Mijn bestelling werd 1 dag later bezorgd dan in eerste instantie was gepland. Dit kwam door de vele sneeuwval in de eerste week van 2026. Hier kon Belsimpel niets aan doen. Het pakketje is alsnog in goede staat afgeleverd, de telefoon is heelhuids aangekomen.
Ik heb hier niets negatiefs op aan te merken. Ga zo door.

Ik bestel altijd de telefoon via BelSimpel omdat ze daar in de regel goedkoper zijn. Sowieso betrouwbaar in levering.

Goed verpakt, doosje onherkenbaar gemaakt dus ook minder steel gevoelig.

Al jaren klant bij belsimpel.
Diverse telefoons met abbo besteld en verlengd.
Laatste x problemen met mijn moto edge 40 en door belsimpel zeer netjes opgelost door het aanbieden van een vervangend toestel de egde 50.
Nu was verlengen mogelijk dus ... Belsimpel is het antwoord.
Morgen komt mijn nieuw edge 60 Pro en kijk er naar uit.
De afhandeling liep goed en zal Belsimpel zeker aanraden bij een ieder die ik.
Top service

Perfect, zoals elke keer gaat de levering goed zonder problemen

Zoals hierboven al gemeld perfecte oplossingen die ze geven aan je.

Voor mijn schoonmoeder een Samsung Galaxy A26 besteld. Ze was onder de indruk van de snelheid van de website en hoe eenvoudig het was de bestelling te plaatsen. Belsimpel maakte handig gebruik van 'kassakoopjes', waardoor mijn schoonmoeder er gelijk een hoesje bij wilde bestellen ;-)

Telefoon en hoesje werden netjes de volgende dag geleverd en waren goed verpakt.

Klantenservice niet gesproken, daarom enkel beoordeling over de informatievoorziening vanuit de webshop. Alle tussenstappen van bestelling tot verzending werden netjes per e-mail verstuurd zodat ik, en vooral mijn schoonmoeder ;-), goed op de hoogte bleven.

Je moet wel oppassen met belsimpel. Ik had na cashback een maand abonnement van €1,25 maar belsimpel verhoogt nu in januari met €0,26 zodat ik nu €1,51 betaal. Een kleinigheid maar zo staat het wel niet in hun berekening van 2 jaar abonnement. Ik vind dat misleidend want dit zie je niet terug in de berekening die ze doen voor de 2 jaren dat je aan het abonnement vastzit.

Hoi ik heb laatst voor de 4e keer een nieuwe gsm met abonnements verlening gedaan bij Belsimpel.nl en ben hier super tevreden over. Ik zit bij odido en de samsung z fold 7 was daar met €890 bijbetalen en bij belsimpel €260.- dus ja dan is de keuze snel gemaakt.ik heb nu dus voor de 4e keer bij hun een verlenging gedaan en het gaat normaal super makkelijk en de gsm is ook altijd snel in huis. Deze keer ging het wat moeilijker maar dat lag aan odido want die keurde tot 2x toe mijn aanvraag af. Maar met hulp van belsimpel en een brief naar odido was het snel geregeld. De klantenservice is ook altijd goed bereikbaar en zeer vriendelijke en behulpzame mensen dus helemaal top ...........100x beter dan die service van odido want dat is echt waardeloos. Ik zou zeggen een dikke 10 voor belsimpel en over 2 jaar bestel ik gewoon mijn nieuwe gsm weer lekker bij jullie👍

Levering was door de heftige sneeuwval een dag later maar verder alles prima en goed verpakt

Super tevreden en zeer vriendelijke mensen die je goed helpen en met je mee denken. Wachtijden vallen ook reuze mee

Ik ben erg tevreden over mijn bestelling bij Belsimpel. Het hele proces verliep soepel en overzichtelijk. Van het uitzoeken van de telefoon tot het afronden van de betaling voelde alles duidelijk en betrouwbaar. Mijn nieuwe Samsung S25 werd netjes verpakt geleverd en ik ben tot nu toe heel blij met mijn aankoop.

Ik had mijn bestelling op 7 januari geplaatst en volgens de website zou deze op 8 januari binnenkomen, omdat ik voor 23.49 had besteld. Door de slechte weersomstandigheden werd het uiteindelijk een dag later geleverd. Persoonlijk vond ik dat geen probleem, want ik snap dat dit soort dingen soms gebeuren. De verzending was verder goed geregeld en ik werd netjes op de hoogte gehouden.

Ik heb geen contact hoeven opnemen met de klantenservice, maar het bestelproces en de informatie op de website waren zo duidelijk dat dat ook niet nodig was. Alle informatie die ik zocht over het toestel en de levering was makkelijk te vinden. Hierdoor kon ik zonder twijfel mijn bestelling plaatsen.

Zeer scherpe prijzen voor losse toestellen , vandaar is de keuze op belsimpel gevallen.

Bestellen en betalen ging uiterst eenvoudig zoals verwacht , savonds al een mailtje dat hij onderweg was met het imei nummer e.d. in de mail.

Zeer zeker een aanrader

Zoals geadverteerd idd zelfde avond verzonden , door de hoeveelheid sneeuw 1 dag vertraagd voor de levering echter kon daar belsimpel niets aan doen en lag dat bij de vervoerder

De afgelopen jaren meerdere telefoons en nu een tablet gekocht bij Belsimpel.
Heel goede prijs, snelle service, betrouwbaar.
Samsung Tablet A11+, heel fijne tablet voor normaal gebruik

Zelfs in de drukke kerstperiode een snelle bezorging , duidelijke communicatie hierover

Samsung A56 5G (256gb) + hoesje op oplader besteld bij Belsimpel
Zeer tevreden over de prijsvorming, scherp geprijsd in vergelijking tot andere aanbieders.
Snelle en complete levering met een zorgvuldige verpakking!

Belsimpel is een aanrader en de Samsung A56 een toptoestel!

Snelle en complete levering met een zorgvuldige verpakking!
Zelfs in de vakantieperiode

Onze zoon wordt 6 en als drukke ouders zijn wij totaal vergeten het kado optijd te bestellen! En hij wou graag een nieuwe tablet. Dus ben ik vandaag op werk gauw naar tweakers gegaan, en voila, Belsimpel belooft 24u levering! En het product op voorraad! Dus bestellen en fingers crossed!

Nu is het superspannend met dit weer! Want in apeldoorn valt het sneeuw enorm mee vandaag, echter morgen gaan we zien of post NL de tablet brengt.

Belsimpel heeft de order overigens binnen 3-4u verstuurd! Top service! (En een leuke winkans als verassing bij de aankoop!)

Al meer bij Belsimpel besteld en altijd soepel verlopen. Vandaar weer een bestelling gedaan. Bestelproces verliep zoals gewoonlijk heel soepel. Mooie scherpe aanbieding!

Door het slechte weer had Post-NL uiteindelijk 4 dagen langer nodig, kan gebeuren.
Wel vervelend dat je telkens de melding krijgt dat ze vandaag langskomen en dan aan het eind van de middag melden "dat het vandaag helaas niet gelukt is".
Je moet een code aan de postbode geven, dus er moet altijd iemand thuis zijn.

Zeer klantvriendelijk snelle levering en duidelijke info omtrent product en levering is gegaan zoals er werdt aangegeven

Bestelling zeer snel verzonden en mij op de hoogte gehouden over de levering top!

De website is duidelijk en werkt makkelijk, de productinformatie is goed en de prijzen zijn scherp. Wat wil je nog meer?

Ondanks de code oranje (!!!) door de enorme sneeuwval was de bezorger er de volgende ochtend al!

Ik had zelf een foutje gemaakt met een tikfout in het email adres. Met een telefoontje 's avonds laat naar de klantenservice werd dit met weinig wachttijd snel hersteld!

Samsung Galaxy Tab A11+ WiFi + 5G 6GB/128GB Grijs Enterprise Edition besteld. Veruit de laagste prijs en Belsimpel heeft een prima reputatie, dus keuze snel gemaakt.
Bestelling snel en makkelijk geplaatst. Terugkoppeling over levertijd en wanneer het geleverd wordt is snel en overzichtelijk terug te zien.
Plus punt is prijs en snelheid.

Snel, op tijd en keurig afgeleverd. Ondanks de sneeuw en chaos in Nederland, binnen 1 dag geleverd.

Altijd snel geholpen en vriendelijk. Gecontacteerd ivm sneeuw/levertijd en vriendelijk en behulpzaam geholpen.

Mijn eerste bestelling was januari 2015. Ik bestel bijna 11 jaren via belsimpel.nl. Begin was beetje moelijk door documenten moeten printen, scanen terug sturen. Laatse 5/6 jaren zijn makkelijker geworden.

Bijna 11 jaren geen een probleem gehad met mijn bestellingen. Mijn bestellingen kwamen op te tijd.Door sneeuw of bij kerst drukte maximum 1 dag later gekomen.

Altijd snel geholpen. Ze zijn behulpzaam en aardig
Ik heb Samsung Z fold 7 besteld zonder oplader. Mijn eigene oplader was niet snel genoeg. Ik heb naar klantenservice gebeld voor info en gelijk een nieuwe oplader besteld.

Goede service de verkeerde maat besteld , via bellen kunnen opruilen en gecrediteerd het verschil, zou weken levertijd zijn maar toch binnen week gelukt te leveren. Topservice

Ondanks winterse weer goed aangekomen , aan dit kunnen belsimpel en bezorgdienst niets doen.

Positief meegedacht en hele bestelling opnieuw gedaan met altertieve voorstellen en goed meedenken

Ik verleng nu al voor de 3de keer via BelSimpel.nl en wat een top service! Duidelijkheid met of het binnen je budget/inkomen past en een hele ruime keus. Al 2 x in het verleden contact moeten opnemen en dat was ook altijd snel, makkelijk en helder. Ik raad belsimpel bij iedereen aan en al meerdere naar jullie toegestuurd, van wie ook hun allen tevreden klanten zijn inmiddels. Toppers en super bedankt voor alles. Een heel goed Nieuwjaar voor het hele team!

De levering is altijd erg snel en wat ze zeggen maken ze waar, mocht het iets vertraagd zijn door het weer of de post is dit niet hun fout, dit is buiten hun macht. Maar altijd de volgende dag in huis gehad 🙏🏻

Altijd snel geholpen en erg vriendelijk, 2x moeten contacteren en echt vriendelijk en behulpzaam waar je ook mee komt. Toppers!

Gisteren besteld, abonnement met overstap en vandaag al geleverd. Ik voel mij bijna slecht dat het zo snel geleverd wordt gezien de weersomstandigheden.

Dag later geleverd. Sneller kan bijna niet. Communicatie was goed.

Scorekaart voor Belsimpel

Qshops