Belsimpel

Gebruikers over webshop Belsimpel

Via een collega de tip gekregen dat een anker 737 powerbank in de aanbieding was. Anker is wat mij betreft apple kwaliteit maar zonder het apple prijskaartje. Via de belsimpel website makkelijk kunnen bestellen, ditto betalen.
Een dag later werd de bestelling keurig verpakt bezorgd.

Eigenlijk helemaal tevreden, snelle levering en een prima powerbank rijker.

Aanrader ! Deze mag vaker in de aanbieding.

Makkelijke bestelling, zeer goede prijs, supermakkelijke betaling, snelle levering, prima verpakking.

Hi tweazer, wat fijn om te lezen dat je helemaal tevreden bent en dat de powerbank goed bevalt. Bedankt voor je review! Groet, Fleur van Belsimpel.

Gemakkelijk bestellen en zeer snel geleverd. Zondag besteld en volgende dag (maandag) in de ochtend geleverd. Duidelijke communicatie middels e-mails en track en trace. Bestel hier vaker accessoires en smartphones, uitstekend bedrijf en ook uitstekende service.

Snel verstuurd, duidelijke communicatie. Geleverd zoals beloofd, de volgende dag.

Met betrekking tot deze order geen contact gehad met de klantenservice. Eerder wel m.b.t. andere order en dat was uitstekend.

Hi Esteban88, fijn om te lezen dat je een goede ervaring met Belsimpel hebt! Groet, Fleur van Belsimpel

Product was eenvoudig te vinden. Aaanvullend werden een aantal optionele producten geboden ter aanvulling van de telefoon. Telefonisch contact was netjes en correct. De retourprocedure was duidelijk en het retoudrag kwam vlot weer op de rekening.

Voldeed aan de verwachting die geschetst werden door de site van Belsimpel.

Waren correct en netjes aan de telefoon. Retourprocedure werd goed beschreven en ook nog goed uitgevoerd.

Hi delaaf33, goed om te lezen dat je een positieve ervaring hebt overgehouden aan ons bestelproces! Groet, Fleur van Belsimpel

Bestelproces gemakkelijk te doen via de website die erg goed en duidelijk is om te gebt

---

Ik heb deze keer de klantenservice niet nodig gehad omdat alles vlekkeloos en naar tevredenheid verliep

Volgende dag al geleverd zoals via de website was beloofd
al op de volgende dag

Hi AatSchil, fijn om te lezen dat het bestellen gemakkelijk en duidelijk voor je was. Dankjewel voor je review! Groet, Fleur van Belsimpel

Ik had een Deltaco snellader gekocht en twee keer begaf het USB-C kabeltje het. Ik kreeg zonder meer een nieuwe kabel.
Eerder had ik feed-back gegeven over het niet goed werken van het kiezen van een bezorglocatie in het bestelsysteem met mijn browser. Het werd niet alleen verholpen, maar ik kreeg zelfs per post een Groninger ontbijtkoek als dank.
Dat zijn momenten dat je goede service kan herkennen.

Dat zijn momenten dat je goede service kan herkennen.

Hi Mark Salomonson, wat leuk om te lezen dat je naar tevredenheid bent geholpen door onze klantenservice en het probleem met je kabel is verholpen! Groet, Fleur van Belsimpel

Ik had per ongeluk een verkeerd hoesje binnengekregen, en daar wilde ik graag contact voor opnemen. Het was al 18:30, maar ik zag dat ze 24/7 open waren dus ik besloot om te bellen en ik werd supersnel te woord gestaan! Dat ten eerste, daarna werd ik geholpen door een hele aardige dame (Maud) en die heeft me op een hele (klant)vriendelijke manier geholpen met mijn probleem. Het probleem was binnen 5 minuutjes opgelost. Ik zou zeker hier bestellen, top ervaring! Denk oprecht nog nooit zo goed geholpen 😄 Dankjewel Maud van belsimpel!

De bestelling werd snel verzonden (binnen 1 à 2 dagen), netjes verpakt. Alleen dus een verkeerd hoesje (voor iPhone 14 Plus ipv iPhone 15 Plus)

Zie mijn toelichting bij de algemene beoordeling voor wat ik vond van de klantenservice. Heel erg tevreden 😁

Hi Gemmelegeer, fijn om lezen dat het probleem goed is opgelost. Veel plezier met de bestelling! Groet, Merlijn van Belsimpel

Vanuit de pricewatch kwam Belsimpel er als 2e goedkoopste uit, maar de betere reviews daarom gekozen om hier te bestellen. Dit ging erg makkelijk, qua bestellen en voorkeuren voor het bezorgen.

Prima verpakt en snelle duidelijke e-mails over de verzending en wanneer deze te verwachten. Gekozen voor PostNL punt en binnen 24 uur geleverd.

Was op zoek naar een nieuwe smartphone en belsimpel was voor mij zeer aantrekkelijk vanwege de snelle levertijd en de goede reviews.

Juiste (en duidelijke) informatie! Het bestelde kwam ruimschoots, zoals beloofd, op tijd binnen! Precies hetgeen ik in gedachten had

Belsimpel heeft regelmatig goede aanbiedingen en daar heb ik voor mezelf en mijn familie al meerdere keren gebruik van gemaakt. Ook fijn dat ze fysieke winkels hebben waar je de toestellen kunt zien en eventueel kan ophalen. Prima winkel!

Levering werd op de aangegeven dag en tijdstip bezorgd door DHL. Geen problemen gehad dus.

Prima webwinkel met hoge score op Trustpilot en lage prijzen. Zakelijk account maken zonder gedoe. Bezorging snel, hele proces prima. Had alleen graag willen kiezen welke partij het pakketje kwam leveren.

Snel bezorg (15.00 besteld, volgende dag 10.30 in huis). Verpakking uitstekend. Maar, ster aftrek omdat ik de optie niet kon vinden om de bezorgdienst te kiezen (of niet aanwezig, of niet makkelijk te vinden). Bij ons in de buurt hebben de oranje-witten nogal eens moeite om op te komen dagen, terwijl de geel-roden er altijd netjes op de beloofde dag zijn.

Zakelijk account maken was erg makkelijk. Snelle no-nonsense e-mailbevestigingen. Vragen om beoordelingen (de aanleiding dat ik deze beoordeling schrijf) niet opdringering, maar vrij subtiel als een pdf-bijlage in de bevestigingsmail.

Gewoon goede prijs voor de een fairphone 6. Op tweakers 1 van de voordeligste met hoogste betrouwbaarheid en die is utgekomen.

Binnen 24 uur de nieuwe telefoon met hoesje geleverd! Nu even afhalen bij een postnl punt in de buurt.

Probleem met bestelling die vertraagd werd geleverd.

Na wat mailwisseling en het plaatsen van een kritische review werd alles snel opgelost en opgevolgd met excuses.

Goed opgelost, al moest ik er in eerste instantie wel zelf achteraan per mail en telefoon.

Issue van twee jaar geleden (!) uitstekend opgelost door belsimpel.nl
Meer dan tevreden hierover, dus uiteindelijk een uitstekende beoordeling!

Issue van twee jaar geleden (!) uitstekend opgelost door belsimpel.nl
Meer dan tevreden hierover, dus uiteindelijk een uitstekende beoordeling!

Hi Rutgertje, fijn dat we er samen uit zijn gekomen! Groet, Jochem van Belsimpel.

Website is voor verbetering vatbaar, maar bestelling plaatsen was makkelijk.
Informatievoorziening na bestelling gebeurt snel en volledig, soms ietwat teveel/dubbel.

Op dinsdag in de namiddag besteld en de volgende dag voor 12 uur afgeleverd door PostNL. Prima!

Had na ontvangst bestelling nog een vraag en werd keurig en adequaat te woord gestaan en kreeg direct het antwoord op mijn vraag ook nog schriftelijk bevestigd via e-mail.

Hi j.schenkenberg, heel erg bedankt voor je eerlijke review. Fijn dat de levering van je pakket verliep volgens planning en je goed te woord bent gestaan door onze klantenservice. Dat vinden wij belangrijk! Groet, Fleur van Belsimpel

Heel duidelijk. Als je niet snapt helpen ze je geduldig. Service gericht viel mij op dat geeft een vertrouwd gevoel.

Heel snel track en trace enz. Na bestelling had ik heel snel info over levering en de levering komt precies op tijd via bezorgdienst dat verbaasde mij

Geduldig , klantvriendelijk, hele aardige klantenservice altijd netjes. Had een keer voor info gebeld toen viel mij het verschil op waar ik klant was vandaar overgestapt de klantenservice was de reden van overstap naar Belsimpel.

Hi Coskad, bedankt voor je review en goed om te lezen dat je een vertrouwd gevoel hebt over gehouden aan Belsimpel. Veel plezier gewenst met je bestelling! Groet, Fleur van Belsimpel

Sinds ik Belsimpel heb ontdekt koop ik al mijn telefoons bij Belsimpel, vanwege de uitstekende service en prijs/kwaliteitsverhouding. (Vooral voor de Pixel telefoons, ik ben Google fan.)

Verzending is top, product volgende dag in huis of winkel.
De enigste redenen waarom ik geen vijf sterren geef is omdat ik een product wat ik online heb gekocht, niet kan retourneren/omruilen in de winkel.
En tweede reden is dat mijn Belsimpel winkel (vestiging Zwolle) vaak de telefoons (Google) niet op voorraad heeft, soms wil je toestel ook in het echt even zien voordat je het koopt, en kan em dan ook niet gelijk meenemen als ik besluit dat ik em wil kopen.

Top service, erg coulant en vriendelijk, je kunt zelfs binnen 30 dagen iets retour, en er wordt niet moeilijk gedaan.

Hi Floris299, bedankt voor je uitgebreide review en de feedback punten. We zijn blij dat je zo'n fijne ervaring hebt met onze klantenservice! Groet, Fleur van Belsimpel

Veel keuzes in betaal mogelijkheden
En ook advies over de mogelijkheden
Geen kosten voor de diverse mogelijkheden

Snel een verzendbevestiging
En netjes op tijd bezorgd
Goed verpakt en nette bezorger
Diverse meldingen over waar het pakket zich bevindt.

Hi jaap van zoeren, wat leuk om te lezen dat je tevreden bent over de bezorging en de mogelijkheden op onze website. Veel plezier met je bestelling! Groet, Fleur van Belsimpel

Aanspraak op garantie moeten doen maar geen enkel probleem. Toestel kosteloos opgestuurd en snel weer een nieuwe mogen ontvangen.

Kon het defecte toestel kosteloos verzenden en deze belandde snel bij de reparateur. Uiteindelijk weer snel een nieuw toestel mogen ontvangen.

Hi The True King, wat fijn dat je snel een oplossing hebt ontvangen voor je defecte toestel. Bedankt voor je review en veel plezier met je nieuwe toestel! Groet, Fleur van Belsimpel.

Het is eenvoudig en duidelijk om een bestelling te doen, als je er een vraag over hebt dan bel je even!

Geweldige klantenservice die ook s avonds prima bereikaar is en je goed helpt!

Geweldige klantenservice die ook s avonds prima bereikaar is en je goed helpt!
Alle lof voor de goed geinstrueerde medewerk(st)ers en een het prima softwarepakket waar zij mee moeten werken want zij vinden in no-time se juiste gegevens waardoor zij een adequaat antwoord kunnen geven!

Hi Josvdh33, bedankt voor je review! We vinden het belangrijk om een goede klantenservice te bieden. Fijn om te lezen dat je dat ook zo ervaren hebt! Groet, Fleur van Belsimpel

Heel veel keus in toestellen, gemakkelijk het juiste toestel gevonden, bestellen ging vlot en betaling is simpel en veilig.

De volgende dag al geleverd, goed verpakt en goede communicatie over de levering. Kan geen verbetering bedenken.

Hi Johnzondag, fijn om te horen dat je een positieve ervaring hebt overgehouden aan je bestelling bij Belsimpel. Veel plezier met je nieuwe toestel! Groet, Fleur van Belsimpel

Scorekaart voor Belsimpel

Qshops