Belsimpel

Gebruikers over webshop Belsimpel

Voor mijn dochter op zoek naar een nieuwe telefoon, incl verlenging/overstap abo.
Via Belsimpel een prima deal gevonden met een toestel wat op de site van de huidige aanbieder niet beschikbaar was. Op het moment van aanvraag lag de datum voor mogelijkheid tot verlengen nog 10 dagen in de toekomst. Belsimpel heeft dit super opgepakt; Zodra het abo verlengd kon worden is dit automatisch gedaan, heb er zelf niets meer voor hoeven doen. Top!

Telefoon is dezelfde dag dat het abo verlengd kon worden verzonden, super!

Hi EmTri, bedankt voor je uitgebreide review. Het klopt inderdaad dat we bestellingen automatisch oppakken, zodra een verlenging mogelijk is. Leuk om te lezen dat je tevreden bent me deze werkwijze! We wensen je dochter veel plezier met haar nieuwe toestel. Groet, Myrthe van Belsimpel

Headset via tweakers gevonden, doorgelinked naar belsimpel bestelpagina. Makkelijke bestelprocedure, snelle/eenvoudige ideal betaling, snelle levering (2dagen)

De headset werd de volgende dag al afgeleverd. Kan niet beter...

Hi Jeroen1976, bedankt voor je 5-sterren review! Leuk om te lezen dat je via Tweakers op onze Belsimpel website terecht bent gekomen. We hopen je in de toekomst vaker als klant terug te mogen zien! Groet, Myrthe van Belsimpel

Erg snelle verzending en ook een goede prijs/kwaliteit van het toestel. Ook was het bestellen snel en simpel zonder teveel poespas. Daarnaast is de website makkelijk te navigeren en heeft deze goede filteropties.

Goede, stevige verpakking en volgende middag al in huis. Ook was er de mogelijkheid om te kiezen voor een ander bezorgmoment als dit beter uitkwam.

Hi ItsTimpie, we willen je graag bedanken voor je positieve review. Erg leuk om te lezen! Groet, Myrthe van Belsimpel

Voor in totaal € 1600 aan telefoons en accessoires gekocht, maar mijn meest recente telefoon was meteen de laatste door de ervaring met de klanten"service".

Shop heeft eigen voorraad en verstuurt dezelfde dag nog; keurig verpakt en op tijd.

Ik koop mijn derde telefoon in een jaar of zeven à € 695 en bestel daarbij een nepleren beschermhoesje: een "Mobilize PU-leer Book Case" van € 19,95.

Binnen twee weken valt het hoesje letterlijk uit elkaar. Iedere kras van een nagel blijft zichtbaar (handig voor een ding dat je meerdere keren in je hand hebt) en het nepleer laat los van het hoesje, waardoor er kleine gaatjes ontstaan in de cover. Misschien een maandagochtendmodel, misschien niet goed gelijmd, misschien Ali Express-troep à € 0,94 die ze met een lekkere marge doorverkopen, wie zal het zeggen.

De klantenservice in ieder geval niet. Als ik dit manco met foto meld, krijg ik terug:

"De krassen en het gaatje in het nepleer zijn waarschijnlijk veroorzaakt door gebruik van het hoesje. Ik kan me voorstellen dat dit er minder mooi uitziet, maar het zorgt er niet voor dat het hoesje minder goed beschermt. Daarom zien we deze schade vooral als gebruikerssporen, en dit is niet iets wat wordt gedekt door de garantie, en kunnen we hierin geen oplossing bieden."

Want stel je voor dat je een beschermhoesje ... gebruikt. Daar was ik het dus niet mee eens, zo werkt garantie niet, dus ik vroeg om opheldering.

Als antwoord krijg ik ineens dat ik voor de helft van de prijs een nieuw hoesje mag kopen (waarschijnlijk nog steeds met dikke marge):

"Ik kan me voorstellen dat je je hoesje[sic] graag op een veilige manier beschermt en dan ook graag ziet dat dit hoesje er goed uit ziet. Daarom stel ik voor om de kosten voor een nieuw hoesje te splitten. Belsimpel vergoedt dan €10,00 waardoor er voor een nieuw hoesje een bijbetaling rest van €9,95."

Ik ga ze uiteraard niet nóg meer geld geven voor dezelfde troep. Ik geef ze met een boel links naar ACM Consuwijzer en dergelijke twee opties, namelijk: gratis een nieuw hoesje dat langer mooi blijft of de koop van het hoesje ontbinden omdat het een ondeugdelijk product is.

En plots kan het aankoopbedrag worden teruggestort.

Door de faux-beleefde maar halsstarrige communicatie, het drie keer moeten zeuren om geholpen te worden met een prutsproduct en het overbodig wollige ChatGPT-achtige samenvatten van de eerdere conversatie ("Uit je e-mail begrijp ik [...]. Ik kijk meteen even met je mee!"), voel ik me geschoffeerd en koop hier nooit meer iets.

Update: Belsimpel heeft naar aanleiding van deze review contact met me opgenomen en kosteloos een ander hoesje opgestuurd. Dat is een fijne oplossing, maar neemt niets weg van wat ik hierboven schreef. Daarnaast blijven ze spammen per telefoon en mail om deze review te updaten, dus bij dezen.

Hi CodeCaster, we balen ervan dat je een negatieve ervaring hebt over Belsimpel. Inmiddels hebben we contact met je opgenomen om de situatie te bespreken. We hopen dat je daardoor weer iets meer tevreden bent over Belsimpel! Groet, Myrthe van Belsimpel

Levering was op tijd afgeleverd.
Ik ben erg tevreden met de aankoop
Aanschaf bij Belsimpel is een aanrader.

Alles keurig op tijd geleverd en goed verpakt.
Ging als verwacht

Geen contact gehad met klanten service.
Heb via internet besteld

Hi Paul, fijn dat je een positieve ervaring hebt over je bestelling. We hopen je in de toekomst opnieuw als klant te mogen verwelkomen! Groet, Myrthe van Belsimpel

Op de website kan ik prima producten vergelijken. Ze zijn snel bezorgd en aftersales zijn goed voor elkaar!

Bestellingen heb ik altijd de volgende werkdag ontvangen. Eén keer ging het mis, en werd een bestelling naar mijn vorige woonadres gestuurd. Dat terwijl mijn juiste adres in mijn profiel staat. Deze werd gelukkig retour gestuurd (naar Belsimpel) en de bestelling kwam binnen een paar dagen alsnog op het juiste adres. Gelukkig ging het om slechts een screenprotector. ;-)

Onlangs een klacht ingediend over een ontvangen product en daar werd ook binnen een dag op gereageerd en met positief resultaat! Goed voor elkaar.

Hi JoostyBoy, bedankt voor je uitgebreide review over Belsimpel! Goed om te lezen dat je screenprotector uiteindelijk in goede orde is ontvangen Groet, Fleur van Belsimpel

Het bestellen ging erg gemakkelijk en de prijs van mijn product was erg goed. De website is erg handig met een zoekbalk filters alles erop en eraan. Daar was ik erg tevreden over.

Om te beginnen was er geen verzendkosten extra op de prijs, waardoor dus de prijs die je ziet ook de prijs is die je betaald. Op de website stond voor 23.59 uur besteld morgen thuisbezorgd waar ze zich netjes aan hebben gehouden. De volgende dag rond 17.00 uur kwam de bezorg met mijn pakket

Hi Lars.van.Vliet, wat leuk om te lezen dat je tevreden bent over onze website en de levering van je pakket. Veel plezier gewenst met je bestelling! Groet, Fleur van Belsimpel

Ik was op zoek naar een Samsung flip en eigenlijk maak ik niet zo vaak gebruik van webshops, dus ik wou de flip bij de M-markt halen maar dat kan tegenwoordig niet meer ivm plaatsgebrek ofzo, en online bestellen was een ramp.
Via Tweakers kwam ik op de webshop van belsimpel vond direct de flip die ik hebben wou en ook nog tegen wat ik vond de goedkoopste prijs wat ik kon vinden, een beter aanbod dan de M-markt!.
Bestellen was makkelijk ik wilde geen abbo, betalen gemakkelijk en de volgende dag kon ik al genieten van de flipper :)
Aanrader dus als je snel een goeie telefoon wilt en geen rib uit je lijf ;)

---

Ik had geen vragen. alles is helder tot nu toe had ik geen klantenservice nodig

Snelle levering, goede stevige verpakking geen beschadigingen alles duidelijk uitgelegd.

Hi WC-Juf, wat een leuke review om te lezen! Fijn om te horen dat je een positieve ervaring hebt en we wensen je veel plezier met je Samsung Galaxy Flip. Groet, Myrthe van Belsimpel

De Garmin Venu 3S was bij Belsimoel het goedkoopst. Bestellen was eenvoudig en werd de volgende dag al bezorgd. Top!!

De smartwatch was goed verpakt. Bezorging was binnen 2r uur.

Hi Nienke5, wat fijn om te zien dat je bestelling snel en naar tevredenheid is verlopen. Veel plezier met je nieuwe smartwatch! Groet, Fleur van Belsimpel

Fijn Nederlandse webshop. Website is snel, informatie is volledig en duidelijk, de prijs is scherp en alle voorwaardes zijn duidelijk vermeld. Aandachtspuntje is wel dat je een iDeal betaling nu 2x vraagt om je bank te bevestigen (1x in checkout en 1x bij de betalingsprovider).

Hi Jelv, bedankt voor je review over Belsimpel. Fijn om te lezen dat de website erg duidelijk is! Groet, Fleur van Belsimpel

Nadat mijn tablet uit 2011 wel erg traag was geworden weer een tablet besteld. Ik bestel wel vaker bij Belsimpel en ook nu ging het weer simpel en snel. Niks op aan te merken. (en dat zeg ik niet omdat ik kans maak op een prijs ;-) )

Op tijd geleverd in nette verpakking. De verpakking was niet te groot zoals je nog te vaak ziet bij online aankopen.

Hi kdrkdr, fijn om te lezen dat het bestelproces simpel en snel is verlopen. Veel plezier gewenst met je nieuwe tablet! Groet, Fleur van Belsimpel

Telefoon was stuk gegaan. S'avonds laat besteld en de volgende dag toch alweer in huis, waardoor ik bijna niet zonder telefoon heb gezeten.

Laten versturen naar een ophaalpunt en hier was die snel bezorgd.

Hi jeddie007, fijn om te lezen dat je spoedig je nieuwe toestel in huis had. Bedankt voor je review! Groet, Fleur van Belsimpel

Fijne website om te bestellen. Heb al 3x besteld bij Belsimpel. Snelle levering van bestelde artikelen.

In goede staat geleverd. Toestel kwam 1 dag later door pakketten dienst. Doos was goed verzegeld.

Kan klantenservice niet beoordelen omdat ik geen problemen heb ondervonden.
Heb al 3x probleemloos besteld en ontvangen van Belsimpel.

Hi OB65twGb, bedankt voor je review over Belsimpel. Leuk om te zien dat je al drie keer een fijne ervaring hebt overgehouden aan je bestelling bij Belsimpel, we zien je dan ook graag in de toekomst weer als klant tegemoet! Groet, Fleur van Belsimpel

Als enige nog een Samsung A54 in de aanbieding rond pasen, besteld, en dag na pasen al binnen. Uitstekende service en snelle verzending.

Hi AlexZuH, wat fijn dat je nieuwe toestel zo snel in huis was. Bedankt voor je review en veel plezier met je nieuwe Samsung A54! Groet, Fleur van Belsimpel

Voor mijn vader op zoek naar een nieuwe telefoon, keuze uiteindelijk gemaakt en via de pricewatch kwam Belsimpel wederom als goedkoopste uit.
Simpele maar overzichtelijke website, bestellen was een makkie gezien ik al een account had, alleen het bezorgadres wijzigen en klaar. Vrijdagavond besteld en zaterdagmiddag werd het pakketje al afgeleverd. Wederom helemaal tevreden.

Supersnel verzonden, rond 21.00 op vrijdagavond besteld en zaterdag al in huis. Goed verpakt en product dus in goede conditie

Hi John82, wat fijn om te lezen dat het bestellen makkelijk en snel is verlopen. Ik wens je vader veel plezier met zijn nieuwe toestel! Groet, Fleur van Belsimpel

Al jaren bestel ik mijn nieuwe toestel bij Belsimpel. Omdat er geen goedkopere abonnementen plus toestel zijn. Omdat de verzending snel en probleemloos is. Omdat ik steeds een melding krijg wanneer ik kan vernieuwen.
Het schijnt dat het heel eenvoudig is om te reclameren en te retourneren. Maar dat zou ik niet weten. Nooit nodig gehad.

Alsof ze stonden te wachten op mijn bestelling. Nog voordat ik op Verzend had geklikt was het pakketje al onderweg. Nou ja, bijna.

Hi Gademann, wat leuk om te lezen dat je al jaren klant bent van Belsimpel en de verzending erg spoedig is verlopen. Bedankt voor je review, we zien je de volgende keer weer graag als klant tegemoet! Groet, Fleur van Belsimpel

Een nieuwe iphone gekocht bij belsimpel. Ik vind het een fijne site om te bestellen. Je ziet direct wat de voorraad, kleur en prijs is van de verschillende modellen, zodat je makkelijk kan kiezen. Daarnaast is de prijs ook nog zeer scherp.

Je kan makkelijk aangeven waar ik mijn telefoon laat afleveren. In dit geval doe ik dat liever bij een afhaalpunt. Zo loop ik niet het risico dat het voor de deur wordt gelegd als ik niet thuis ben.
Precies zoals beloofd is het product de volgende dag bezorgd.

Hi Speedwit, bedankt voor je review! Goed om te zien dat het bestelproces spoedig en naar tevredenheid is verlopen. Groet, Fleur van Belsimpel

prima prijs, had eerst nog verder gekeken naar een Motorola, maar hier was het het goedkoopst.

snelle verzending, goede verpakking, gelukkig een goed passend doosje, en niet een doos die 3 keer te groot is.

Hi jeroen vd vaart, fijn om te lezen dat je tevreden bent over de prijs en de verzending van je toestel. Veel plezier met je bestelling! Groet, Fleur van Belsimpel

Ik gebruik belsimpel al webwinkel voor jaren nu.

Het is altijd (simpel) makkelijk om te bestellen. Een goede webwinkel waar de producten in perfect staat.en uitstekende uitleg over de producten. Belsimpek is een uitstekende webshop.

Het was supersnel en betrouwbaar.
Ik had vaak bestelling geplaatst, belsimpel heeft goede system om binnen 24 uur jou product kan krijgen.

Je werd altijd geholpen als het nodig is zo snel mogelijk.
Met vriendelijke medewerkers.
Ik beveel belsimpel ook aan iederen.

Hi A23, leuk om te lezen dat je vaker bestellingen bij Belsimpel hebt geplaatst en hier tevreden over bent. Hartelijk bedankt voor je review! Groet, Fleur van Belsimpel

Mobiele telefoon gekocht. Was de goedkoopste en had goede recensies, en er zijn er fysieke winkels in Nederland.
Besteld, betaald en een paar dagen later had ik telefoon en verschillende accessoires bezorgd gekregen.
Eenvoudige handleidingen en beschrijvingen. Mobiel snel overgezet en alles functioneerde in zeer korte tijd.

Daarnaast goede service. De bestelde oplader bleek helaas niet te werken omdat de kabel niet functioneerde. Via formulier op website klacht duidelijk gemaakt, gratis terug gestuurd en 2 dagen later had ik mijn oplader weer terug inclusief een werkende kabel. Toppie.

Zeer snel geleverd. Moest tekenen, maar goed ook gezien de prijs.
Alles in één keer (mobiel plus diverse accessoires) keurig en veilig verpakt in 1 pakketje.

Vriendelijk, eenvoudig, snel, behulpzaam, en zonder kosten.

Ervaring goede service:

Hi RoeldJ, fijn om te zien dat het probleem met je defecte kabel naar tevredenheid is opgelost. Heel erg bedankt voor je uitgebreide review over je ervaring met Belsimpel! Groet, Fleur van Belsimpel

Scorekaart voor Belsimpel

Qshops