Belsimpel

Gebruikers over webshop Belsimpel

Uitstekende afhandeling: zaterdagavond 22.30 uur een tablet besteld, zondagmiddag 15.00 uur bezorgd. Verder goed op de hoogte gehouden van elke afhandelingsfase. En tablet is prima, goed verpakt, en voor een goede prijs.

Makkelijk en snel te bestellen, goed website, goede prijs/kwaliteit verhouding. Dus een prima winkel. aanrader

Prima geregeld en keurig op tijd

geen problemen mee ondervonden

Website goed en overzichtelijk, bestellen ging makkelijk en vlot.
Prijzen zijn ook aantrekkelijk i.c.m abonnementen.

de daadwerkelijke reparatietijden zouden kunnen worden verbeterd.

klantvriendelijk.
netjes.

Medewerkers van de klantenservice spreken elkaar tegen en de informatie op de website is misleidend.

Toen de levering eindelijk door ging was dit ok.

De klantenservice is helemaal waardeloos. Je wordt van het kastje naar de muur gestuurd en zelf bellen met de provider om verhaal te halen (die je wel kunnen vertellen hoe het zit!). Als je hier iets van zegt beloven ze van alles, maar als puntje bij paaltje komt moet je er weer zelf achteraan. Ik vind het nog slechter dan waardeloos.

Goede, duidelijke website. Zeer snelle verzending en vriendelijke klantenservice. Het toestel dat ik ontving vertoonde helaas een defect, maar binnen een week heb ik een nieuw exemplaar ontvangen.

Zorgvuldig verpakt.

Je wordt netjes te woord gestaan en je krijgt snel antwoord. Prettige (telefonische) afhandeling van het probleem met de kapotte telefoon.

Bestellen via de website gaat makkelijk. Alles werkt vlot en makkelijk en je hoeft niet allerlei kopietjes van ID-bewijzen te mailen.

Belsimpel maakt gebruik van DPD als bezorger. Een telefoon besteld op donderdagavond, wordt zaterdagochtend bezorgt. Geen vooraankondiging, of mogelijkheid om tijd / datum te bekijken. Dus, helaas niet thuis.
Kaart in de bus om nieuwe afspraak te maken, maar er valt helemaal geen afspraak te maken. Telefoon is namelijk afgeleverd bij een DPD-shop twintig kilometer verderop. Daar mag je dan je telefoon gaan ophalen

Ze geven netjes en snel antwoord, maar zoals in mijn geval mag je het gaan uitvechten met DPD. Oh ja, met excuses dat dan nog wel.

Belsimpel was de goedkoopste met een iPhone. En omdat er ook op zondag (gratis) wordt geleverd was de keuze snel gemaakt. Eenvoudig te bestellen, makkelijk betalen, uitstekend op de hoogte gehouden van de voortgang van de bestelling en het juiste product geleverd op zondag dus.

Kortom, uitstekend!

Op zaterdagavond bestellen en zondag leveren! En voortdurend op de hoogte gehouden van de voortgang. Top!

In oktober 2015 de nieuwe IPhone 6s besteld in combinatie met een abonnement. Helaas was de service toen niet naar wens. (Late levering en fout in het abonnement waardoor er een foutief maandbedrag werd afgeschreven). Inmiddels is de fout netjes opgelost. Ik heb een vergoeding ontvangen voor de misgelopen korting en voor het te laat ontvangen van mijn nieuwe abonnement.
Daarnaast kreeg ik netjes excuus en een heerlijke Groningse notenkoek.
Gelukkig netjes afgehandeld

Probleem uiteindelijk netjes opgelost. Uitgebreide beschrijving hierboven.

Na alle goed reviews besteld bij belsimpel. Helaas, sta in de kou. PostNL heeft pakket geretourneerd omdat mijn adres onbekend zou zijn. Nu kan belsimpel niets voor mij doen tot het pakket terecht is. Veel spijt van mijn bestelling. Als klant voel ik me in de kou staan.

Geen handreiking door de klantenservice om mijn probleem op te lossen. Ik moet het maar afwachten. Waardeloos

alles is goed verlopen, in het begin een paar kleine dingen die fout gingen maar dit is prima opgelost!!

Uitstekend geholpen door de klantenservice. erg tevreden!

Na eerder een minder goede ervaring gehad te hebben met BelSimpel werd ik vandaag benaderd over de gang van zaken. Eerder had ik al een klein presentje gekregen als excuus voor het lange wachten destijds. Hierna ben ik gebeld met excuses en ik ga er dan ook van uit dat er beterschap is in het bedrijf.

De verzending is prima. Er kan natuurlijk altijd wat mis gaan maar dat wordt uiteindelijk wel met gemeend excuses opgelost. Dat waardeer ik.

De klantenservice is goed bereikbaar per telefoon en mail. Ik ben hier tevreden over.

Heb een toestel gekocht waar dat ik eerst een slechte ervaring mee heb gehad, ondanks dat belsimpel mij hiermee niet direct kon helpen werd ik aangenaam verrast dat toch na 3 maanden het probleem alsnog is opgelost

de prijzen bij deze webshop waren 'gewoon' dus inclusief BTW enzovoorts.
ook was de verzending snel (zie beoordeling 'verzending').

de bezorging was snel en m'n pakketje was veilig in bubbeltjes plastic verpakt, van mij mag het wel in een kleiner doosje verpakt worden.

Bestelling plaatsen was een eitje, overzichtelijke website en makkelijk betalen via Ideal. Prijzen staan duidelijk aangegeven.

Had een telefoon met abonnement besteld en net als vele andere hier reeds gemeld hebben lukt het Belsimpel dan niet om de volgende dag te leveren. Misschien wel logisch, maar zet dan niet op je website dat je de volgende dag levert bij een bestelling voor 23:59 uur...

Overzichtelijke site. Zeer vlot te doorlopen, met goede filtermogelijkheden. Goede prijs / kwaliteit. Mededeling bij het product van cache-back mogelijkheden.

Zeer snelle levering.

Geen klachten te melden. Geen contact nodig geweest. Wel vlotte emailcorrespondentie en de bestelling was zeer goed op te volgen.

eerst keer ik bestel mobiel op belsimple website en ik ben heel blij bij the bestelling.

ik ben ook blij bij the verzenden van mij bestelling bij the belsimple dat ik kreeg volgende dag dat is zaterdag.

ik ben heel blij bij the klant service bin belsimple. klant service is heel handig met the klanten.

Mijn eerste bestelling ooit bij Belsimpel.nl heeft een zeer goede indruk achtergelaten.
Het hele besteltraject per email: (bevestiging bestelling-betaling ontvangen-pakket ingepakt-bestelling verstuurd) duurde slechts 31 minuten.
De volgende ochtend werd het pakketje keurig verpakt bezorgd.
Verder was ik ook zeer tevreden over de mooie en duidelijke website.

Overzichtelijke site, snel bestellen (om half 10 's avonds) en toch nog de volgende dag in huis. Goeie prijs, Helemaal top. En in de doos nog een paar tips voor gebruik.

Supersnel!

Super snelle en goede levering. 's avonds om 22:00 besteld en de volgende ochtend om 11:00 uur in huis.

De avond er voor het product (Iphone 6) besteld en volgende dag gelijk geleverd rond 2 uur s' middags. Verder duidelijke website en ook een duidelijke mail over de bestelling en bezorging.

Snel geleverd en mankeerde niks. Dus top!

Scorekaart voor Belsimpel

Qshops