Gebruikers over webshop Belsimpel
Review toevoegenGoede prijs / kwaliteit verhouding. Zeer tevreden over het hele proces.Zeker weer voor herhaling vatbaar,
VerzendingSuper snelle levering, zaterdag besteld, zondag in huis. Pakketje was goed/stevig verpakt.
Lumia 640 XL en hoesje besteld. Goedkoopste aanbieding. Voldeed volledig aan mijn verwachtingen. Zeer snelle levering. Uitgebreid op de hoogte gehouden.
VerzendingMooi doosje, deugdelijk ingepakt.
Slechte klantenservice, aan de telefoon worden andere dingen verteld dan in de winkel. Eigenlijk liegen ze gewoon keihard tegen je,
KlantenserviceNa 1 1/2de maand een iPhone 5s te hebben blijkt dit 1 te zijn met een slechte batterij, de telefoon gaat net 4 uur mee. Hierover heb ik telefonisch contact opgenomen met belsimpel.nl de klantenservice en gevraagd als het mogelijk is het toestel om te ruilen voor een ander product in de winkel het antwoord was ja. Nu kom ik bij de winkel en kan een product schijnbaar niet veranderd worden. In de winkel hadden ze geen verstand van telefoons wat ook heel raar is in een telecomwinkel. Overigens heb ik niets tegen veel jonge werknemers in een winkel maar als deze jonge mensen geen verstand van zaken hebben is dit flink frustrerend.
Een tip voor andere consumenten, weet dat het product dat je wilt gaan kopen geen kuren krijgt want de retour/ruilafhandeling bij belsimpel.nl is waardeloos. Of bestel gelijk 2 iPhones anders heb je de kans dat je 4 weken moet gaan wachten. Terwijl je de telefoon niet kan missen.
Bedankt Jeroen en Jeroen.
Shop gevonden via pricewatch. Product toegevoegd aan winkelwagen en zonder problemen afgerekend. Verder geen bijzonderheden. Website niet opvallend goed of slecht.
VerzendingSnelle levering (next day). Verpakking goed genoeg.
De vriendelijke website is aangenaam om te winkelen. Bovendien kreeg ik het vermoeden bevestigd dat dit een uiterst veilige webwinkel is. De prijzen zijn scherp t.o.v. concurrenten met een vriendelijke website.
VerzendingHet product is uiterst zorgvuldig ingepakt waardoor er geen schade kon ontstaan, een must bij elektronica. Er staat volgende dag in huis, ook dat klopte.
Al vele malen iets besteld. Duidelijke shop, snelle levering. Jammer dat betalen met creditcard extra geld kost
Overzichtelijke website wat het makkelijk maakt om te vinden wat je zoekt. Geen account is nodig voor het plaatsen van een bestelling, wat ook erg fijn is!
goedkoopste (moto g3), binnen dag bezorgd. telefoon besteld dat niet aan de verwachting voldeed, maar er stond in geen enkele review dat er geen gyro in zat.
VerzendingTelefoon was goed ingepakt, s'avonds besteld, volgende dag met pakket post bezorgd.
KlantenserviceToestel (moto g3) bleek geen gyro te hebben, zoon teleurgesteld, had hem speciaal voor pokemon gekocht.
Ondanks 2 uur "gebruikt" konden we hem gewoon omwisselen voor de moto g4. Helaas duurt het met kyala wel 4 dagen om een telefoon terug te sturen, dus toen het geduld op was de telefoon afbesteld (geld terug ipv ander toestel), ook dat was ook geen enkel probleem.
Geld binnen 2 dagen na binnenkomst van toestel weer op de rekening. 4 keer mail contact gehad en 1 keer gebeld. Alle keren uitstekende service.
Via tweakers het toestel (Moto G) gevonden en vervolgens bij belsimpel besteld aangezien zij de beste prijs boden. Alles is vlot en netjes verlopen dus niets op aan te merken.
VerzendingBesteld en de volgende dag al in huis, niets op aan te merken dus
Ik kwam via Tweakers op Belsimpel terug vanwege de scherpste prijs. Belsimpel heeft een duidelijke site en betaling is op verschillende manieren mogelijk waaronder iDeal. Het hele proces verliep soepeltjes.
VerzendingSnel bezorgd, goed verpakt
KlantenserviceDe headset van een eerste bestelde smartphone werkte niet goed. Na melding werd het zeer professioneel afgehandeld en een nieuwe headset werd snel geleverd. Na verlies van deze smartphone heb ik direct een nieuwe besteld en had die de dag erna in huis.
Zeer snelle levering: 's ochtends besteld, 2 uur later ingepakt en vrijwel meteen daarna verzonden!
makkelijke website, goede prijs, snelle levering, order goed te volgen, binnen 1 dag geleverd. emails met status.
Verzendingsnelle levering, goede voortgang
1 ster om tegenwicht te bieden aan al die sterren die ze krijgen als een bestelling volgens het boekje verloopt.
De reden? Ze liegen, en daar hou ik niet van. Voor 23:30 besteld, de volgende dag geleverd. Niet dus. De bestelling was afgerond om 23:26 en staat nu de volgende ochtend nog steeds op "op voorraad en voor je gereserveerd". Klantenservice: "Ja, ik denk dat ie te laat was voor de laatste ronde". Oplossingen konden ze ook niet verzinnen. Ophalen bij de winkel: te lastig om dat administratief aan te passen. Andere oplossingen: niet te verzinnen. Geld terug? Ja, dat kan, maar dan moet ik 5 dagen wachten.
Kortom: beloftes doen die ze (door eigen toedoen!) niet waar kunnen maken is voor mij een no go, ook al zocht ik de grens op. Dit was mijn eerste en tegelijk laatste order hier.
Te laat. Ik was voor de deadline om de volgende ochtend iets in huis te hebben, dus dan wil ik ook geen smoesjes als "te laat voor de laatste inpakronde" of whatever. En wees flexibel. Hij ligt zelfs in de winkel, maar daar ophalen waar ik al voor betaald heb is boekhoudkundig niet te doen.
KlantenserviceMedewerker was vriendelijk.
het was makkelijk om een bestelling te doen, ik had geen problemen met de betaling. alles verliep heel soepel
VerzendingHet pakketje was goed ingepakt, was aan de buitenkant niet te zien dat er een telefoon in zat. zoals je met andere sites wel hebt van een telecombedrijf ofzo
De bestelling plaatsen op de site is eenvoudig. Het email contact vóór de aankoop ging vlot en naar behoren. Na betaling via IDeal is de verwerking snel en vlekkeloos gegaan.
VerzendingDe levering is conform toezegging uitgevoerd. Tevreden hierover.
KlantenserviceVia Belsimpel.nl een Samsung Galaxy XCover 3 aangeschaft. In eerste instantie tevreden over het toestel, deed wat het moest doen.
Belsimpel.nl hebben op hun website staan: "niet alleen stofdicht maar ook waterproof". Nou dat laatste valt vies tegen. Na een keer onder water te hebben gehouden (enkele minuten (max.) op ca. 30-40 cm diepte) reageerde het scherm slecht en even later helemaal niet meer. Na afspoelen en goed afdrogen zou het wel verholpen zijn: niet was minder waar.
Na opsturen van de telefoon ter reparatie wordt me doodleuk medegedeeld dat het een waterschade betreft en derhalve buiten de garantie valt!?!? Men verkoopt een telefoon als zijnde waterproof, dan komt er toch water in en dan valt het buiten de garantie. Wie kan dit met droge ogen uitleggen?? Ik heb gereclameerd op het bericht en ben nu in afwachting van reactie van Belsimpel.nl.
Wordt vervolgd...
prijs en kwaliteit 100% in orde even wachten tot de note 7 uitkomt dan bestel ik hem ook direct bij belsimpel.nl
Verzendingprima in anonieme verpakking ontvangen
Ik woon vlakbij de winkel. Helaas, daar was de telefoon die ik wilde niet voorradig. Zeer vriendelijk geholpen en met excuses doorverwezen naar de website. Dat die efficiënt werkt is ondertussen wel bekend, denk ik: de volgende dag had ik mijn telefoon.
KlantenserviceZie boven.
Belsimpel had precies de telefoon die ik wilde, inclusief het bijpassende hoesje. Bestellen, betalen en leveren ging makkelijk en snel.
VerzendingMijn telefoon werd de volgende werkdag bezorgd, precies zoals beloofd, dus dat was heel fijn. Er zat zelfs een vriendelijke uitleg bij over wat ik zou kunnen doen/aanschaffen om mijn telefoon te beschermen tegen beschadigingen.
KlantenserviceIk werd erg netjes en vlot te woord gestaan toen ik belde met een vraag.
Ik wist precies wat ik nodig had dus via de PriceWatch van Tweakers kwam Belsimpel als winnaar uit de bus.
Bestellen was simpel en snel. Precies wat je van een webwinkel mag verwachten.
De iPad heb ik om 21:30 uur besteld en een uur later kreeg ik al een mail dat de order verzonden was. Er waren meerdere opties voor de aflevering. Besloten om deze op een postNL punt af te laten leveren en de volgende middag rond 15:00 uur was de iPad al geleverd. Om 16:00 uur kon ik pas langs gaan/ Dus nog geen 20 uur na bestellen had ik het apparaat in mijn handen. Top, wat een snelheid!!!
De telefoon was volgens tweakers het goedkoopst bij Belsimpel. Daar dus besteld en de volgende dag in huis. prima
VerzendingSnel en volgens afspraak en traceerbaar.