Gebruikers over webshop Belsimpel
Review toevoegenEerste en laatste keer hier besteld. Belsimpel levert niet NL telefoons (ik heb een Franse versie ontvangen van de Sony Z5C). Instellingen mbt bv internet zitten er niet in, hopeloos om dit goed te krijgen. Een 56k modem is nog sneller dan het internet op de Z5C momenteel. Internet buiten NL werkt helemaal niet.
VerzendingGewoon op tijd.
KlantenserviceDoen je klacht snel af als zijnde afgehandeld terwijl dit niet het geval is.
De website is duidelijk en helder. De bestelling is snel gemaakt en je word van de verschillende stappen van de orderafhandeling, per e-mail, op de hoogte gehouden. Op de website wordt ook aangegeven of het product op voorraad is, terwijl de prijzen concurrerend zijn.
VerzendingDe verzending is snel en de verpakking is goed. Zondagavond besteld en maandagmiddag bezorgd : kortom een aanrader.
Omdat ik geen kontakt heb gehad met de klantenservice weet ik ook niet hoe deze is.
Overzichtelijke en professionele website. Scherpe prijzen, fantastische levertijd. Veel over gehoord via radio reclame, wordt ook waargemaakt.
VerzendingLevering binnen een dag dus echt heel erg snel. Ook fijn dat je statusupdates per email krijgt, dan weet je precies wat je kunt verwachten
KlantenserviceGeen ervaring, maar verwacht dat het net zo goed is als de rest van de service.
Met enige uitleg aan de telefoon was het produkt wat we zochten goed te vinden. Overigens zou de in onze ogen overbodige mail berichten die blijkbaar bij ieder scanmoment automatisch worden verzonden achterwege mogen blijven. Beperk negatieve ballast in je mailbox.
VerzendingPrima verpakt en bezorgd.
KlantenserviceNetjes te woord gestaan tot al mijn vragen waren beantwoord.
Duidelijke website, een goede service en een scherpe prijs. Daarbij een goed order process met duidelijke updates per mail.
VerzendingVolgende dag in huis, netjes optijd
Alles aan de bestelling ging gewoon goed en netjes. Op tijd, overzichtelijk, eenvoudig en goede klantenservice. Mijn review is vooral een compliment aan Tulip Assist, de verzekeraar van Belsimpel
VerzendingHet bestelde product was op tijd in de winkel aanwezig toen ik het kwam halen. Wel jammer dat in de winkel niets van een hoesje te krijgen was.
KlantenserviceDe klantenservice was zeer prettig, maar vooral toen mijn telefoon gestolen was bleek Tulip Assist het stereotype van waardeloze telefoonverzekeringen niet waar te maken. Ik kreeg goede informatie over wat ik moest doen voor mijn claim, medewerkers reageerden erg sympathiek. De afhandeling ging zeer snel en ik werd prima op de hoogte gehouden van de voortgang en hoe lang het een en ander nog ging duren. De telefoon werd netjes vergoed en een medewerkster dacht goed mee hoe het voor mij op de handigste manier te regelen was. Niets dan lof voor deze service.
Wederom een uitstekende ervaring met Belsimpel; zeer duidelijke website met uitgebreide informatie over het zeer ruime assortiment en dat vrijwel altijd tegen de laagste of bijna laagste prijzen. Het bestel- en betaalproces is erg duidelijk en ook de bezorging verliep vlekkeloos.
VerzendingSnelle levering (volgens afspraak) in een verrassend kale doos die juist na opening een aan duidelijkheid niets overlaat. Leuk als tegenhanger van een ander groot internetbedrijf dat de spullen juist in een zeer opvallende doos levert.
Scherpste prijs, even gecheckd en nu nogsteeds.
Verzending bij prijs inbegrepen (wordt vermarkt zijnde "gratis")
En een handige site.
Voel me bijna een schurk zo goed is alles geregeld in verhouding tot de prijs.
Klantenservice heb ik niet nodig gehad, dus "geen mening".
Wat snel man.. donderdags 2130u besteld, vrijdags 13u "ding-dong (deurbel)"
Erg leuke doosjes trouwens (saaaaaaaaai van buiten........ lol van binnen)
Het hele proces van eerste oriëntatie tot aan de afronding verloopt gewoon heel soepel en zonder haperingen. In mijn geval heb ik direct betaald met ideal, en die betaling bleef blijkbaar even hangen. Op de bankrekening was het bedrag al afgeschreven, en bij Belsimpel stond nog in beeld dat men in afwachting was van de betaling. Maar ook dit was iets later opgelost. Verder niets dan lof!
VerzendingHoewel ik geen voorstander ben van levering op zondag (de bezorger heeft ook recht op een vrije dag tenslotte), kwam het nu goed uit.
Helemaal top gebeurt wat moet gebeuren en maken waar wat ze beloven op de website 👍🏻
VerzendingDoen wat ze beloven
Via de pricewatch kwam ik op een zeer mooie aanbieding van een blauwe Nexus 5X.
Directe link, alles klopte, betaling snel en vlekkeloos, duidelijke uitleg over verzending, Track & trace, en levering aan mijn deur in minder dan 20 uur. Top!
Prima, verpakt, niet te veel, niet te weining
Na een jaar ging mijn mobiel (Samsung Galaxy s6) kapot. Het toestel viel telkens uit, dat kan uiteraard gebeuren. Toen ik het toestel naar de winkel terugbracht was de enige mogelijkheid om de mobiel op te sturen voor reparatie. Het zou 5 tot 10 werkdagen duren en ondertussen was er geen mogelijkheid voor een leen-toestel. Ik zou gebeld (!) worden wanneer het toestel weer klaar lag in de winkel.
Afijn, na precies 10 werkdagen kon ik mijn gerepareerde mobiel weer ophalen op locatie. Het toestel deed het één dag waarna het apparaat steeds weer uitviel en niet meer aan ging. Ik ging terug naar de winkel waar duidelijk werd gemaakt dat zij het druk hadden op kantoor. Daardoor zou het deze keer wel 15 werkdagen kunnen duren. De medewerkster raadde aan om zelf het pakketje op te sturen om zo sneller geholpen te worden. Op het eerste gezicht erg aardig, maar toch duurde de tweede reparatie weer 10 werkdagen. Na een maand zou ik dan toch mijn mobiel gerepareerd en wel terug hebben. Niets was minder waar. Dezelfde dag dat ik het toestel terug had, toonde het dezelfde kuren als daarvoor. Lichtelijk geërgerd ging ik terug naar de winkel, omdat ik na een maand wel klaar was met het wachten op een werkend toestel. De medewerkster (een andere dan de vorige keer) vond het allemaal erg vervelend en stelde voor om het toestel naar de medewerkers van het hoofdkantoor te sturen zodat zij met een andere oplossing konden komen. Ik hoopte hierdoor een snelle oplossing te vinden voor het langdurige probleem.
Na twee werkdagen werd ik gebeld door een medewerkster van het hoofdkantoor. Er konden geen andere mogelijkheden uitgezocht worden totdat het toestel minimaal drie keer voor reparatie opgestuurd zou zijn. Voordat het toestel werd verstuurd moest ik nog bewijzen dat mijn mobiel voor de tweede keer naar een reparateur is gestuurd (wat op zichzelf al een belachelijke service is). Mijn mobiel zou ditmaal naar een andere reparateur worden gestuurd om te kijken of zij wel het probleem konden verhelpen. Wederom zou het toestel 5 tot 10 werkdagen weg zijn voor reparatie.
Na 10 werkdagen hoorde ik nog steeds niets (ondertussen zitten we op 35 werkdagen wachttijd). Dus ik ging weer terug naar de winkel om verhaal te halen. De medewerkster (de derde) legde uit dat het langer zou kunnen duren omdat dit een andere reparateur is. Ze zou meteen de technische dienst contacteren om uit te zoeken hoe ver de reparatie is. Na de logische vraag hoe lang dat zou duren kreeg ik als antwoord: "Niet meer dan een paar werkdagen".
Nu moet ik dus nog steeds wachten op allereerst bericht van de technische dienst. Daarnaast moet ik god weet hoe lang wachten tot ik weer werkend toestel heb. Ik ben nu bijna twee maanden bezig met mijn toestel terwijl ik ondertussen nog steeds de volle pond betaal zonder mobiel.
Kortom ik raad deze winkel absoluut niet aan. Mijn tip: kijk voor aanbiedingen op de website van Belsimpel en regel je toestel en abonnement direct met de provider. Dit is de laatste keer dit ik mij zo laat belazeren door deze schandalige service van Belsimpel.
Zie bovenstaande toelichting over de algemene service van Belsimpel en de klantenservice.
Bestellen gaat makkelijk en eenvoudig. Ook heb je meer keus in toestellen dan bij je eigen provider. Helaas maken ze hun eigen leus "30 dagen proberen" niet goed waar. De ervaring die ik heb gehad was ronduit slecht maar uiteindelijk heb ik mijn gewenste toestel voor de gewenste prijs ontvangen. Maar voor mij heeft Belsimpel niet de schoonheidsprijs verdiend.
KlantenserviceGeholpen door verschillende medewerkers van de klantenservice. De klantvriendelijkheid was op zich in orde maar de afhandeling van mijn probleem was niet goed. Helaas had het indienen van een officiele klacht geen enkele zin. Het plaatsen van een review in de "Social Media" was echter wel een reden voor Belsimpel om mij tegemoet te komen. Zelf vind ik het jammer dat men niet eerder (bv na het indienen van een schriftelijke klacht) tot inkeer was gekomen
Ik had bij belsimpel mijn huidige KPN-abonnement verlengd in combinatie met de Samung Edge 7. Na deze bestelling werd de Note 7 aangekondigd. Probleemloos heb ik de Edge 7 kunnen terugsturen en de Note 7 kunnen bestellen.
Kort daarop werden de leveringsproblemen bekend. Op 2 september heb de bestelling van de Note 7 via de klantenservice ongedaan gemaakt en gevraagd om de bestelling terug te draaien en mij de Edge 7 toe te sturen. Het eerder afgesloten abonnement hoefde niet gewijzigd te worden, enkel een ander toestel.
Inmiddels is het 10 september en nog steeds geen toestel ondanks dat het op voorraad is.
Update:
Op 13 september mijn bestelling ontvangen. Een dag later een Groningse koek met een brief met excuses dat het zo lang geduurd heeft. Eind goed al goed.
Ik betwijfel of er enige vorm van communicatie is tussen de klantenservice en de afdeling die de abonnementen verzorgd. Als ik bel naar de klantenservice wordt er veel beloofd en praten ze over 1 tot 3 werkdagen. Als je na een paar dagen terugbelt, krijg je te horen dat er nog geen terugkoppeling is geweest van de betreffende afdeling en daar blijft het dan bij. Inmiddels zijn er 7 werkdagen voorbij voor enkel het opsturen van een mobiel en verrekenen van het teveel betaalde bedrag.
De orderstatus van mijn bestelling staat nog steeds op 31 augustus.
De slogans " het uiterste voor jou" en "abonnement zonder gedoe" maken ze in mijn ogen niet waar.
Goedkoopste prijs, snel geleverd, duidelijk besteltraject. Aanbevolen extra producten zijn voor een gereduceerd tarief er bij te kopen. Volgende dag al in huis.
Alles ging super, super snel ontvangen. Rond half 9 besteld, nog de volgende dag in huis.
VerzendingHeel snel geleverd, in goede staat.
KlantenserviceReageren snel en geven duidelijke antwoorden.
SIte is redelijk overzichtelijk. Het bestelproces is goed te volgen. Betalen via Ideal vind ik praktisch. Maar dan begint de ellende
Verzending05-09-2016 bestel ik een I pad air welke volgens de site op voorraad is en de volgende dag geleverd zal worden. 06-09-2016 bekijk ik de orderstatus en zie dat het artikel niet op voorraad is en de levertermijn een dag op schuift. Ik kijk nog even op de site en daar staat het artikel nog steeds op voorraad.Ik bel met de klantenservice die mij vertellen dat het artikel 06-09-2016 binnenkomt en de volgende dag geleverd gaat worden. 07-09-2016 ik kijk weer naar mijn orderstatus en wederom is de levertijd gewijzigd omdat het artikel niet op voorraad is. wederom kijk ik op de site waar het artikel uit voorraad leverbaar is. Weer de klantenservice gebeld waar ik weer het verhaal te horen krijg: het komt vandaag binnen en wordt morgen geleverd. Op de vraag hoelang ze dit denken vol te gaan houden krijg ik geen antwoord. Naar aanleiding van dit gesprek heb ik de order geannuleerd. Nu moet ik nog 5 dagen gaan wachten op mijn geld want je moet wel vooruit betalen maar terug betalen duurt 5 dagen. Ik hou mijn hart vast.
KlantenserviceALs je belt hebben ze een standaard verhaal klaar maar geen oplossing
De goedkoopste en supersnelle levering.
Voor 23:30 besteld de volgende dag opgehaald bij een post nl ophaalpunt.
Eigenlijk alleen maar lof.
Voor 23:30 besteld de volgende dag geleverd.
Ook goed dat gelijk de keuze gegeven wordt om bij een post nl punt af te halen.
De website van Belsimpel is overzichtelijk en geeft goede informatie over het gewenste product, in dit geval een los toestel.
VerzendingSnelle levering (binnen 1 dag). Goed en schokbestendig verpakt.
Het was makkelijk een bestelling te plaatsen en het was relatief goedkoop (ik had op tweakers gekeken en Belsimpel was de goedkoopste).
Het betalen ging ook makkelijk en snel.
kortom: Uitstekende website.
De telefoon was goed en zo maar op de Belsimpel website stond wel dat ik hem op zondag zou krijgen. De telefoon is uiteindelijk op dinsdag geleverd. Het was dus wel op tijd alleen een foutje op de website denk ik.