Gebruikers over webshop Belsimpel
Review toevoegenBelsimpel heeft mijn verwachtingen overtroffen! Het was weer tijd om mijn abonnement te verlengen. Dit heb ik gedaan op donderdagavond 21:30 en heb hierbij een Iphone 6S 32GB Rose Gold uitgezocht. De volgende dag had ik mijn nieuwe telefoon al in huis.
VerzendingBelsimpel houdt je per mail op de hoogte van de status van je bestelling. Zodra ze het pakket hebben overgedragen aan PostNL krijg je een track&trace code. Via PostNL heb ik mijn pakket gevolgd en werd er een indicatie gegeven hoe laat ik het pakketje zou ontvangen. Dit kwam overeen met het tijdstip van ontvangst.
KlantenserviceIk heb mij telefonisch laten voorlichten voor het beste abonnement. De medewerker heeft geluisterd naar mijn wensen en mij geholpen de juiste keuze te maken. Ik hoefde niet te wachten om een medewerker te spreken en kreeg direct de juiste persoon aan de lijn.
goede site met veel informatie, makkelijk kiezen en filteren (zeker na eerst op Tweakers goed gekeken te hebben)
VerzendingOp tijd, netjes verpakt en met een paar leuke attenties.
KlantenserviceDuidelijke communicatie zonder te opdringerig te zijn (zoals bv CoolBlue).
Duidelijk en eenvoudig. Ik wist al wat ik hebben wilde en dan is het gemakkelijk gevonden.
VerzendingVrijdagavond besteld, zaterdagmiddag in huis.
Belsimpel oftewel be"STEL"simpel.
Overzichtelijke site, zeer goede prijs en super snelle service. Binnen 24 uur correct geleverd in huis. Een echte aanrader.
Iphone se is een geweldig toestel, klein van formaat dus past in broekzak of handtas maar de mogelijkheden zijn zeer uitgebreid. De software is super snel dus een top toestel voor een prima prijs.
Klantenservicewe hebben geen klacht hoeven in te dienen.
Aankoop van een Iphone 5s in juni 2016 en in December een Samsung Galaxie J3 met Flip Cass . Kan niet anders zeggen dat ik tevreden ben over goede service en overzichtelijke site
VerzendingAlles was goed verpakt en snelle levering ben goed te spreken over Belsimpel
Grote chaos, verkeerde informatie, het niet nakomen van afspraken en valse aantijgingen van Tulip Assist drijven ons tot wanhoop. Na tientallen mails, telefoontjes van Belspel en Tulip Assist is mijn toestel nog altijd niet gerepareerd en blijven de valse aantijgingen en verkeerde informatie elkaar opvolgen, sterker nog het toestel is nu niet te traceren zegt Belsimpel.
We zeggen onmiddellijk al onze verzekeringen op en raden iedereen af om bij Tulip Assist een verzekering af te sluiten!!
Na 2 weken bezig te zijn geweest met een bestelling. Toch iemand aan de telefoon gekregen die het probleem begreep en vanuit belsimpel een oplossing geboden heeft. Jammer dat het zo lang geduurd heeft. Fijn dat ze toch een oplossing hebben geboden.
KlantenserviceWisselend sommige proberen echt een oplossing te zoeken anderen zijn zeer beperkt. Belsimpel is uiteindelijk wel klantgericht gebleken. Alleen het heeft wel even geduurd.
De website is wellicht wat druk waardoor je iets beter moet zoeken naar je uiteindelijke product. Er worden tijdens het afrekenen ook diverse opties/extra's aangeboden, maar deze zijn standaard niet aangevinkt.
Updates via de mail zijn overzichtelijk en duidelijk.
Netjes verpakt in een anonieme doos. Product was goed beschermd d.m.v. luchtzakjes.
Bestellen is simpel, betalen is mogelijk met ideal of creditcard. Helaas verzuimt de website te vermelden dat ze een lagere prijs bieden omdat het geen Nederlands toestel is.
KlantenserviceTablet blijkt een Hongaars toestel te zijn, alle instellingen zijn in het Hongaars, evenals de gebruiksaanwijzing. Alleen met behulp van een Hongaars woordenboek kon ik de instellingen veranderen in Nederlands. Zelfs na 2 weken kom ik nog steeds Hongaarse woorden tegen op mijn tablet die ik eerst weer moet vertalen om verder te kunnen. Volgens de klantenservice is dit omdat ze op Europees niveau inkopen om een scherpere prijs te kunnen bieden. Helaas wordt dit niet van tevoren vermeld, anders had ik de keus gehad tussen een lagere prijs of een toestel en gebruiksaanwijzing die ik wel begrijp.
Enorm tevreden. iPhone besteld via FiscFree. Bestelling geplaatst voor het weekend en bezorgd op Sinterklaas-maandag!
KlantenserviceVia klantenservice geadviseerd om afhaaladres te wijzigen bij PostNL, zodat levering zeker kon worden afgehaald.
Wileyfox spark + besteld. Verwachte levertijd stond op 4 dagen. Dit werden 3 maanden.
Na een maand stuk , defecte accu. Deze ter reparatie verzonden en 25 werkdagen later nog niets gehoord. Helpdesk weet van niks want alle reparaties worden blijkbaar extern uitbesteed naar andere reparatiewinkels.
Webshop is dus typisch een gevalletje mooi aan de voorkant om te verkopen maar een waardeloze achterkant waar naar mijn idee totaal geen moeite in wordt gestoken. Koop hier dus niks, als je telefoon stuk gaat in de garantieperiode dan ben je de pineut
Niet goed verpakt aan de onderkant. Geen seal tape. Kan eenvoudig worden open gemaakt en dichtgemaakt zonder zichtbare beschadigingen
KlantenserviceSlechtste klantenservice van nederland. Gaat je telefoon stuk dan ben je de pineut, andere reviews bevestigen dit verhaal.
Het zoeken op de site en vinden wat je wil is makkelijk te doen bestellen was eenvoudig en simpel
VerzendingHet bestelde product was precies wat ik ervan had verwacht
Via FiscFree regeling van mijn werk een iphone besteld. Bestelling, betaling en levering verliep allemaal vlekkeloos. Binnen 2 dagen telefoon ontvangen zonder gedoe.
VerzendingHandig dat de telefoon op werk of een afhaalpunt kan worden afgeleverd.
Snelle levering, telefonisch goed bereikbaar, wel wat problemen gehad met een reparatie maar alles lijkt nu opgelost te zijn.
- Goede prijs
- Snelle levering
- Overzichtelijk en eenvoudig bestel- en betaal proces
- Ontvangen wat ik besteld heb
- Nog geen ervaring met aftersales aangezien alles goed is verlopen en het product werkt
- Nadat ik het product had ontvangen kreeg ik nog een mail met suggesties (hoesjes enz) die ik ook nog kon aankopen. Ik snap dit vanuit commercieel oogpunt, maar dit had van mij niet gehoeven (wanneer wordt service opdringerig?)
Het kan natuurlijk altijd sneller
Prima producten. Niet duur. Vandaag bestel is morgen in huis!
Gewoon een klasse shop en blijf er dus zeker bestellen..
Goed en snel geleverd.
Al meerdere keren via belsimpel besteld. De site is overzichtelijk en je kunt gemakkelijk een nieuw toestel vinden en bestellen. Na bestelling word je op de hoogte gehouden van het proces via de mail. De bestelling wordt vervolgens snel en in goede staat geleverd. Erg tevreden.
Ik heb 3 weken geleden mijn telefoon, Moto G4 Plus, gekocht op BelSimpel. De batling verliep soepel en er werd meteen gemaild van wat er ging gebeuren. Kreeg een mail dat het die dag nog was verzonden en dat het morgen in huis was. Bezorger kwam om 10 uur en het pakketje was in goede staat. Tot nu toe verloopt alles erg netjes en ben er erg blij mee!
VerzendingSnelle levering volgende dag al in huis en goede verpakt en veilig.
KlantenserviceDoor alle mailtjes was ik erg op de hoogte van alles en dat was erg fijn voor de rest heb ik niet echt veel te maken gekregen met de klantenservice maar dit was wel erg goed.
Het was zeer eenvoudig om een mobiele telefoon te vinden, de verschillende keuzes te vergelijken en de bestelling te plaatsen.
VerzendingIk besteld om 22:30 op zondag en mijn telefoon werd geleverd op maandagmorgen.
zondag's voor 23.00 uur bestelt volgende dag geleverd ? nee dus werd din
sdag .
maar ook dat was tijd genoeg . alles goed gegaan zover .
zondag's voor 23.00 uur bestelt volgende dag geleverd ? nee dus werd din
sdag .