Gebruikers over webshop Belsimpel
Review toevoegenGoede logistiek. Pakketje de vrijdag voor de kerst besteld tegen 22:45 en toch de volgende dag in huis.
KlantenserviceNa aanvraag van een digitalefactuur deze de volgende dag al in de mailbox in het gewenste formaat
De bestelling net voor de kerst verzonden op een vrijdag en zaterdags al in huis. Prima logistiek.
Site is eenvoudig en goed te gebruiken. Eigenlijk maar 1 klein nadeel, je hebt geen account om daarna in te loggen. Je hebt order nummers en een Email nodig. Om later dit ooit terug te vinden, kan lastig zijn.
VerzendingVia POSTNL en gratis. 5 sterren.
Mijn oude iPhone (uit 2011) kon niet meer naar een nieuwe IOS ingesteld worden, dus tijd voor een nieuwe smartphone. Ik ben helemaal klaar met Apple, dus die keuze was al gemaakt. Uiteindelijke gekozen voor Huawei Nova, die bij Belsimpel het goedkoopst was. Ik had ook al goede verhalen gehoord over hun klantenservice, dus het was gemakkelijk kiezen.
VerzendingIk had op de site niet in de gaten dat de bovenste aanbieding steeds een andere kleur telefoon betrof. Ik bestelde wat ik eigenlijk niet wilde. Ik kreeg best snel antwoord op mijn mail, maar toen was het pakket al bij post.nl
Uiteindelijk vind ik de bestelde kleur heel mooi, anders had ik kunnen ruilen.
Een aardig antwoord van een meedenkend persoon.
Mijn oude telefoon - een Android - was nu echt toe aan vervanging en omdat ik veel collega's met iPhones heb kon ik er niet onderuit ook een iPhone aan te schaffen.
Via Tweakers vond ik uit dat de snelste en goedkoopste manier om een iPhone aan te schaffen via Belsimpel was. s'Avonds besteld en ja hoor... de volgende morgen in huis. Moest ik alleen nog wachten op de juiste (nano) SIM die van mijn werk moest komen.
Al met al snel en de goodkoopste... ik ben tevreden.
De telefoon 's avonds besteld en de volgende morgen in huis. Netjes afgeleverd in een (iets te) ruime doos en goed aangegeven wanneer ik het toestel kon ontvangen.
2X APPLE IPAD AIR 2 GEKOCHT BIJ BELSIMPEL .ZEER TEVREDEN OVER DE WIJZE VAN BETALING EN HET VERDERE VERLOOP kAN OOK VANUIT JE LUIE STOEL BEKEKEN WORDEN VIA DE BEZORGSTATUS SNELLE LEVERING ZEER TEVREDEN EN ZEKER MIJN KLEINKINDEREN
VerzendingZEER SNELLE LEVERING NIKS OP AAN TE MERKEN EN DAT VOOR EEN HEEL GOEDE PRIJS
KlantenserviceZEER PRETTIG KAN NIET ANDERS ZEGGEN PETJE AF
De prijs van mijn telefoon was uitstekend, maar de service bij reparatie is uitzonderlijk slecht. Nog niet eerder zo dramatisch meegemaakt.
VerzendingHet toestel zelf heb ik in de winkel gekocht, maar eerdere ervaringen en ook het versturen van het vervangende toestel was in orde.
KlantenserviceDe klantenservice is werkelijk abominabel bij reparatie. Initiele reparatie duurde al 2 weken, terwijl de Teleplan service liet zien dat ze het toestel slechts enkele uren in reparatie hadden. Vervolgens kostte het BelSimpel nog eens 2 weken (!) om er achter te komen dat het toestel niet was voorzien van een verzegeling en daarom niet gerepareerd kon worden.
Ondanks dat ze mij dus een ondeugdelijk product geleverd hadden, kostte het aardig wat moeite om een vervangend toestel te krijgen. In plaats van een nieuw toestel, leverden ze een 'outlet toestel', dat volgens hun door een andere klant na 2 dagen terug gestuurd was. Omdat het toestel er OK uit zag, was ik van plan om dit maar te accepteren om van het gedonder af te zijn. Echter, de vingerafdruk scanner bleek kapot te zijn, dus begon het gedonder weer van voor af aan.
In het algemeen is de helpdesk waardeloos, ondanks de zeer ruime openingstijden. De medewerkers kunnen echter niets wat van de gebaande paden afgaat, kunnen 'niets beloven' en alles duurt '1 tot 3 werkdagen'.
Inmiddels zit ik anderhalve maand zonder een goed werkend toestel of zicht op een goede oplossing.
Prima overzichtelijk proces. Alles duidelijk en (bel)simpel. Goede informatie van product. Prijstechnisch ook duidelijk beter dan de concurrenten ...
Verzending's Avonds om 23:33 besteld - volgende ochtend om 8:15 al geleverd. Sneller kan bijna niet ...
Website ziet er overzichtelijk uit. De producten zijn makkelijk te vinden. van bestellen tot aan de betaling gaat makkelijk.
VerzendingDe bestelling was op tijd in huis. Telefoon + accessoire waren naar mijn inzicht voldoende verpakt, de ruimtes werden opgevuld met luchtkussens.
Makkelijk en snel bij belsimpel.nl
Prachtige telefoon gevonden, die alleen zij konden leveren tegen een prijs waarvoor ik hem in UK niet eens vond (waar hij gemaakt wordt). Top!
Gratis en snel. Leuk ook dat de buitenkant een brown box is en de binnenkant dan bedrukt. Geeft een grappig effect als je de doos opent!
KlantenserviceSnel iemand aan de lijn. Gebeld omdat ik een nano simkaartje wilde hebben van de provider simpel. Oeps! Die twee dus niet door elkaar halen. Belsimpel is een handige en nette en prima webshop en Simpel een niet-al-te-beste-maar-wel-goedkope provider. Ook dit werd (in andere bewoording uiteraard) netjes uitgelegd door de medewerkster van Belsimpel.nl en ik kreeg de tip om Simpel te bellen of de simkaart te laten knippen voor nop bij een telecomwinkel.
Na lang zoeken kwam Belsimpel er als de goedkoopste uit
Je moest alleen wel je geboorte datum opgeven ( alvast voor als je een abonnement aanschaft ) wat ik iets wat vreemd vind als je een simpele aankoop doet. daarom geen 5 maar vier sterren
Snel ! de volgende dag in huis !
KlantenserviceVerder geen ervaring met de klantenservice!
Alles volgens afspraak geregeld zelfs tijdens de feestdagen. Toestel is keurig ingepakt en op de site staat gelijk welke toebehoren er bij moeten zonder enige verplichtingen. Wij bestellen echt alles bij belsimpel gezin van vijf en hebben nog nooit problemen gekend bij belsimpel. Dus bij eventuele problemen ivm defect toestel is bij ons niet bekend. Wij zijn op dit moment super tevreden.
VerzendingHet toestel is keurig ingepakt en prima op tijd geleverd zelfs met de feestdagen.
Alles is prima te volgen via internet.
Supersnelle service! Zondagavond had ik mijn bestelling geplaatst en maandagmiddag had ik het product al in huis! Hartstikke fijn. Ook is bestellen eenvoudig en veilig.
VerzendingZeer snelle levering, zondag besteld, maandagmiddag al in huis! Geweldig!
Goede communicatie over het order, duidelijke website, goede prijzen, op het eerste gezicht niets op aan te merken. Service en aftercare na verkoop is echter hopeloos slecht. Als je bij deze winkel iets koopt mag je hopen dat het nooit stuk gaat, want als ik de reviews hier lees ben ik niet de enige die maanden moet wachten op garantie / reparatie!
Absolute afrader, deze winkel zoveel mogelijk vermijden!
Er stond 'voor 23.30 uur besteld, morgen in huis', dat werd één dagje later, maar aangezien ik mijn bestelling om 23.28 uur deed is dat te vergeven.
KlantenserviceHelaas ging de bestelde telefoon stuk op 25-11-2016. Dezelfde dag nog opgestuurd en aangemeld voor garantie. Op 1 december kreeg ik de melding dat telefoon in het reparatie centrum aangekomen is en dat het maximaal 5-10 dagen ging duren. Inmiddels wacht ik al ruim 5 weken op de reparatie van mijn telefoon. Meerdere malen via mail en telefoon contact gehad en iedere keer dezelfde informatie: we kunnen niets voor je doen, we moeten nog even afwachten. Uitermate teleurstellend! Ik hoop nog altijd dat ik ooit mijn telefoon terug krijg, maar gezien de andere shop reviews op tweakers kan het nog wel even duren.
Onze dochter had een LG L70 gekocht na bijna een jaar begaf het toestel het. Dus opgestuurd en het bleek verholpen te zijn, maar helaas, binnen een paar weken weer moeten opsturen. Het toestel is in totaal drie keer weg geweest voor reparatie. En bij de vierde keer kwam Belsimpel.nl met een passende oplossing om verdere problemen te voorkomen ze noden aan om het toestel om te ruilen voor een ander toestel dr HTC530 Ze is er helemaal blij mee en netjes afgehandeld door de medewerkers van BelSimpel top!!!!!
VerzendingNa het opsturen van ons toestel vlak voor de feestdagen en.op oudejaarsdag hadden wij het nieuwe toestel thuis
KlantenservicePositief, zoeken naar de beste oplossing en zijn behulpzaam
Inloggen is niet secuur. Bij gebruik van de Sony cashbackactie ben ik hier achter gekomen. Zij hebben nu mijn ordernummer en emailadres waarbij de medewerkers van Sony, en wellicht ook anderen, nu mijn persoonsgegevens en dergelijke kunnen inzien. Of dat een datalek is valt over te speculeren maar een dom systeem is het zeker. Ik ben benieuwd wat de Autoriteit Persoonsgegevens (handhavers van het WbP) hiervan vind.
De website werkt verder prima al vind ik dat wanneer er wordt gevraagd naar een identiteitsbewijs dat er vermeld moet worden dat het burgerservicenummer doorgekrast kan worden.
Zoals je begrijpt neemt Belsimpel vertrouwelijke gegevens van haar klanten niet serieus. Alleen al daarom kan ik deze winkel niet aanbevelen.
Daarnaast had ik eerder nog een bestelling proberen te plaatsen die ik zelf heb afgebroken. Daarover wordt ik nog steeds erg vaak gespammed. Zowel SMS'jes als emails. Zeg maar gerust een stuk of 10 alles bij elkaar. Erg irritant.
Moment tot verzending duurder langer dan aangegeven. Verpakken had beter gemogen, want waarom alleen luchtkussens bovenop en niet rondom?
Gemakkelijk proces tot betaling, snel bevestiging e-mails met uitleg over verdere proces. Verzending conform afspraak binnen 24 uur.
VerzendingIn pakket van iPhone 6 zit standaard een UK-stroomnet adapter. Je krijgt er apart een NL-adapter bij.
Het aangeboden toestel bleek bij levering een UK model te zijn met bijgeleverd verloopje voor de stroom. Hier was ik liever op de productpagina in de webhsop van op de hoogte gesteld.
Edit: volgens Belsimpel.nl is dit niet mogelijk in verband met inkoopprocedures voor de laagste prijs.
Om een los toestel af te rekenen ben je verplicht om je geboortedatum in te geven. In mijn ogen niet nodig, zeker niet als je geen abonnement afsluit.
Edit: volgens Belsimpel.nl is dit in verband met veiligheidsmaatregelen en inderdaad ook voor abonnementen.
Aangepast van slecht naar voldoende na toelichting.
Gratis, op tijd en goed ingepakt.
Edit: van goed naar uitsteken aangepast, je kan immers gratis terugsturen en je krijgt er een pen bij
Waar je bij veel, grote, webshops een kant en klaar pakketje uit de printer kan laten rollen voor de retourzending is dat bij Belsimpel.nl niet geval. Het verzoek op de klantenservicepagina is om zelf een brief te schrijven waarmee je de verkoop ontbindt. Aangezien mijn gegevens al bekend zijn moet dit relatief eenvoudig te automatiseren zijn.
Edit 04-01-2017
Klantenservice heeft na aanleiding van deze review contact opgenomen en de aangehaalde punten toegelicht. Dat is uiteraard heel netjes en ik heb begrip voor de uitleg. Dat neemt niet weg dat sommige dingen onhandig zijn . Hierdoor extra punt erbij voor de klantenservice!
Edit: 06-01-2017
Klantnservice heeft opnieuw contact opgenomen en goede duidelijk uitleg gegeven. Beoordeling aangepast naar goed.
Gehele proces van zoeken tot betalen is "SuperSimpel" . Prijs was zoals werd vermeld in de prijsvergelijker van Tweakers. Via die vergelijker eenvoudig naar het gewenste product kunnen springen.
VerzendingVolgende dag geleverd, zoals beloofd.
Levering 7 dagen p/w voor 23:30 besteld, morgen in huis!
Hebben ze niet waar kunnen maken. In plaats van 24e leveren wordt het de 30e. Ik ben middels mail direct na bestelling geïnformeerd. Waarom informeer je je klant niet voor de bestelling via de webpagina?