Gebruikers over webshop HelloTV
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenOnlangs een mooie LG OLED B9 televisie gekocht bij PlatteTV.nl. Bij de aanschaf van het toestel werd mij per mail gevraagd of ik niet wilde "upgraden" naar het SLA model (in plaats van het PLA model). Verschil in prijs tussen de 2 modellen is zo'n 300 euro.Na onderzoek blijkt dat dit dezelfde TV is welke enkel in 2020 een nieuw serienummer heeft gekregen. Nu is het verkopen van dezelfde TV met een ander serienummer met een verschil van 300 euro het goed recht van de winkel maar toch zeer bijzonder te noemen. Echter als ik de klantenservice vraag wat het verschil tussen de modellen is geven zij aan dat het SLA model een betere processor heeft dan het PLA model wat dus onjuiste informatie is. Vervolgens op verzoek van PlatteTV.nl een mail gestuurd waar ik na 30 minuten reactie op zou krijgen volgens hen zelf, echter na 3 dagen en een extra mail ter attentie nog steeds geen respons.
VerzendingNetjes verzonden, updates per mail en SMS. Niks op aan te merken.
KlantenserviceZie de bovenstaande toelichting voor het probleem. Voor de rest is de klantenservice wel altijd beleefd.
AlgemeenSnelle reactie. Peima service. Aandachtspunt zou zijn beter uitleg van verschillen tussen 2 producten. Dat miste ik.
VerzendingVorige keer ging netjes. Ga ervan uit dat het nu ook netjes gaat.
KlantenserviceSnelle reactie. Verdere toelichting op verschillen had uitgebreider gekund.
AlgemeenGoed advies wat betreft welk product aan te kopen en een duidelijke website met de goedkoopste prijs.
KlantenserviceSnelle antwoorden met de juiste informatie.
AlgemeenGoede prijs en alles vlot verlopen. Verkoper vriendelijk en zeer coöperatief.
Volgende keer zeker terug bij Platte TV bestellen.
Correct en op tijd geleverd
AlgemeenPrima en echt vriendelijke klantenservice. Ook de prijs is weer uitstekend. Zeker voor herhaling vatbaar.
KlantenserviceSnelle reactie en erg vriendelijk.
AlgemeenNa contact via de mail een mooie aanbieding ontvangen die op een persoonlijke wijze verder afgehandeld werd.
AlgemeenDe vriendelijke medewerkers zijn zeer toegankelijk en helpen zeer snel. Ook voor technische vragen kan je bij hen terecht.
AlgemeenOnderhandelen over prijs is mogelijk, contact vriendelijk en deskundig. Zeer goede beschikbaarheid medewerkers. Vlotte behandeling via internet, helemaal tevreden
VerzendingAlles prima verlopen
KlantenserviceEr wordt goed geluisterd en daarop ook geacteerd
AlgemeenUitstekend goed geholpen door de medewerkers! Erg aardig en behulpzaam. Aanrader om hier wat te bestellen!!!
KlantenserviceZoals eerder gezegd, top service. Fijn contact gehad en snel geholpen. Snelle reacties van de medewerkers en duidelijk!
AlgemeenMet de summerdeal van PlatteTV een mooie aanbieding gekregen op een nieuwe tv, met een lagere prijs dan in andere webwinkels te vinden. Contact verloopt snel en vriendelijk.
AlgemeenNa e-mail contact over prijs afspraak, zijn we het snel eens geworden. Top geregeld. Goede service.
VerzendingSnelle levering, zoals bekend is van Platte TV.
KlantenservicePrima service, snel geholpen. Top.
AlgemeenVia Tweakers hield ik de Samsung Q90R en de 2020 Q90T en 95T in de gaten. Vanwege laagste prijs, en nog bij de winkel in mijn woonplaats, de site van PlatteTV bezocht. Voldoende informatie over de TV te lezen waarna het bestellen snel en makkelijk ging.
VerzendingConform vermeld een dag later op 11 augustus geleverd. Goed verpakt. Bezorger heeft de tijd genomen om tv te controleren en 'kijkklaar' te maken. Perfect.
KlantenserviceOp 10 augustus 's middags bestelling (Samsung TV Q90R) geplaatst. Binnen uur reactie met voorstel Q90T voor dezelfde prijs als laagste prijs Q90R. Binnen een half uur alles geregeld en bevestigd. Keurige en nette service. Had dit per mail al op 11 augustus laten weten!
AlgemeenVriendelijk geholpen door de klantenservice met een snelle respons tijd en een mooie aanbieding ontvangen.
AlgemeenContact opgenomen met Platte TV om een goede deal te krijgen. Kreeg netjes en snel (!) antwoord terug met een mooie korting!
AlgemeenHeb er een LG OLED TV gekocht en een mooie prijs verkregen, hun modellen zijn bestemd voor de NL- en BE-markt, dat was voor mij een must. Steeds snel een professioneel antwoord gekregen op al mijn vragen. Alle afspraken werden stipt nagekomen.
Een eerlijke (web)winkel die een aanbeveling verdient.
De vastgelegde afspraak voor leveringsdatum en uur werden perfect nagekomen zoals afgesproken via mail.
De installateur was vriendelijk en behulpzaam. Na een uurtje was ik TV aan 't kijken op een perfect afgesteld toestel.
Mijn ervaring tot dusver (van bestelling tot levering) is zeer positief. Ze reageren erg snel, ook na bestelling en betaling. Bij levering werd alles goed uitgelegd.
AlgemeenContact met Platte Tv is super, klantenservice reageert nagenoeg onmiddellijk op gestelde vragen en heeft mooie aanbiedingen
VerzendingSnelle levering, keurig en goed verpakt
KlantenservicePrettig contact en klantenservice doet wat ze beloofd
AlgemeenIk heb de QE55Q80R besteld - en op dat moment EU 1000 betaald - om 16:00 op dinsdagmiddag. Daarna werd mijn order direct in de wacht gezet omdat ze mij een aanbieding wilden doen voor een andere tv (QE55Q85R). De tv werd dus niet op woensdag geleverd. Dat je grote bedragen betaalt vinden ze prima, maar het product leveren waarvoor is betaald kunnen ze niet.
Ik ben akkoord gegaan met de QE55Q85R op woensdagmiddag en heb donderdagochtend vrij genomen om de televisie die ochtend te ontvangen. Aan het begin van de middag kreeg ik een bericht dat de toeleverancier mijn pakket niet heeft kunnen vinden ("Wij hebben de order niet kunnen traceren bij het laden").
Zeer vreemde werkwijze en minimale klantenservice.
Uiteindelijk denk ik dat ze me een refurbished model hebben willen aansmeren.
Donderdag nog gemaild maar vanaf vrijdag kreeg ik geen reactie meer. Het ging ze puur om het geld. Ik heb de order geannuleerd.
Meerdere dagen moeten wachten ondanks dat er op de site staat dat er de volgende dag geleverd wordt. De televisie is nog niet binnen. Geen idee wanneer hij wel komt. Er wordt niet gecommuniceerd door Platte TV.
De verzending is uiteindelijk niet gelukt. Er is nog een aanbod gedaan om de tv zelf op te halen bij hun filiaal.
Er wordt alleen gereageerd op e-mails waar ze zelf wat aan hebben. Vragen over waarom er een ander model wordt aangeboden worden niet beantwoordt. Als ik akkoord ga met hun aanbod, waar ze blijkbaar zelf profijt van hebben, krijg ik binnen zeer kort tijdsbestek een e-mail terug.
Telefonisch zijn ze niet bereikbaar. Ik heb tweemaal op verschillende moment een kwartier in de wachtrij gehangen.
De livechat wil me niet helpen en zegt dat ik moet wachten op e-mails.
AlgemeenTot nu is jeu proces van interactie goed doorlopen en is de tot stand koming van de bestelling gepaard gegaan met de juiste ondersteuning en aanvulling vanuit deskundigheid
Verzendingnog niet het huidige product ontvangen doch eerdere ervaringen zijn prima verlopen
Klantenservicecorrecte ondersteuning en toevoeging zonder vervelend over te komen waardoor de interactie zet soepel is verlopen
AlgemeenSnelle service en afhandeling van de bestelling. Zeer tevreden over de afhandeling zoals bij andere orders
AlgemeenHele goede service en snel reactie op je persoonlijke aanbieding. Ben je dus op zoek naar een betrouwbare site voor al je apparatuur? Kies dan voor Platte TV.