Gebruikers over webshop HelloTV
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenWas op zoek naar een Philips Ambilight tv ook omdat ik via Hue al mijn lampen al aanstuur en kreeg een zeer scherpe deal aangeboden voor het 2022 model en inruil van mij oude LG C8. Contact met Tim van Hello TV als zeer prettig ervaren en de deal was snel gesloten.
Ik heb gekozen voor de installatie en ophangservice omdat het een 77" model betreft. De installateur heeft het perfect en naar wens opgehangen, en daarna nog mijn Hue systeem op ambilight aangesloten. Daarmee kunnen de Hue lampen ook worden aangestuurd door Ambilight voor een extra effect tijdens films, daar was ik mij nog niet eens van bewust dus dikke kuddo's daarvoor.
De order is ook een dag later door Hello TV gemaakt zodat ik gebruik kan maken van de cashback van Philips. Daardoor loop ik de cashback niet mis. Bedankt daarvoor Tim!
gewoon prima!
KlantenserviceMeer dan prima. Fijn dat ze een persoonlijke deal met je maken en niet een vaste prijs hanteren. Bij Coolblue/Bol had ik de hoofdprijs moeten betalen. Dit is zeker een meerwaarde.
AlgemeenBij het vinden van de Sonos beam gen 2 met 2x one sl package deal op de website van HelloTv gelijk de klanten service gekontact voor de extra korting optie.
Deze werdt beantwoord via email binnen 1 uurtje met nog eens 30euro korting.
Zeer prettige en snelle info emails werden gewisseld tot aan beslissing tot aankoop.
Binnen 20 uur na betaling waren de bestelde items thuis bezorgd via post.nl
Top!
Zeer goede klanten service!..snelle reacties op mijn emails, beleefd en professionele service agents.
Dank jullie wel..Tessa, Tim en Ivo👍
Algemeenslechte verkoop. houden je gabakkenlucht voor en prijzen komen niet overeen met de prijzen in de winkel. ook smeren ze je een duurdere tv aan, dan de tv die je eigenlijk wilde hebben.
daarnaast hebben ze actie om je tv inte ruilen en vraag naar de inruilprijs. nee sorry je krijgt niks voor de oude, maar we kunnen hem wel bij levering van een nieuwe meenemen. HELLO Hellotv, postnl neemt niks mee retour. Alleen maar misleiding.
Als je dan belt waar je tv blijft en een dag vrij hebt genomen om de tv in ontvangst te nemen, wordt er populair opgenomen met "hey man hoe is". HELLO hellotv, zo ga je niet met klanten om, dat doe je maar bij je vriendjes.
Dan hebben ze mooie gesponsorde links op FB om bij ze komen werken. Reageer je daar negatief op, dan verwijderen ze je bericht.
Dus nee nooit, maar dan ook nooit meer een tv van hellotv. Service mag voortaan wat extra kosten bij een bedrijf dat wel service biedt.
levering wordt later bezorgd dan afgesproken. postnl doet niet aan retouren en kan je de oude tv alsnog zelf weg gaan brengen
Klantenservicemeerdere keren afwijken van afspraken. kost te veel tijd om hier achteraan te moeten gaan. ik hou me hart vast als de tv kuren krijgt
Beste heer/mevrouw,
Wat vervelend om te vernemen dat je niet helemaal tevreden bent over je aankoop bij ons, dat is zeker niet de bedoeling.
Graag zou ik verder met je in contact komen omtrent deze klacht, zou je zo vriendelijk willen zijn jouw ordergegevens even door te mailen naar contact@hellotv.nl?
Ik verneem graag van je!
Tim
HelloTV
AlgemeenEen LG oled c2 48" gekocht, via de aanbieding knop gekeken wat de laagste prijs zou zijn obv een inruil van m'n oude Sony 49", had een erg leuk aanbod maar een dag later zag ik een tweede kans op hun site..scheelde nog meer en de verpakking zou open zijn geweest..besteld en makkelijk betalen via ideal en twee dagen later tv in huis, de tv is overduidelijk eerder gebruikt maar alles was netjes en zag er goed uit (en de prijs was er ook naar) tv hangt inmiddels en ik ben erg blij met deze goede deal
VerzendingGeen opmerkingen, verzending was prima in orde, het was dan wel niet één dag maar nog een dag later in huis..ik had er geen moeite mee
KlantenserviceSnel en prettige reactie via email en de mensen weten ook daadwerkelijk wat ze verkopen..dat is ook wel prettig
AlgemeenNa een prijsaanvraag voor een 65" Samsung 2021 model, een erg gunstig aanbod ontvangen voor een 2022 8K topmodel. Maar dat werd toch iets te gortig en 8K heb ik niet nodig. Als alternatief een 65” Samsung 4k tv aangeboden gekregen, ook weer voor een topprijs. In combinatie met een redelijke inruilprijs voor een 55" en de Samsung € 300 retour actie een uitstekende deal gesloten. Omdat de inruil tv werd opgehaald door eigen personeel, was levering de volgende dag niet mogelijk, maar wel na ongeveer 1 week. Begrijpelijk.
Door enthousiasme van de bezorger bij hem ook nog de speciale Samsung ultra vlakke ophangbeugels gekocht. Achteraf waren deze voor mij toch niet zo geschikt en heb ik de elite van Vogels gebruikt. De ongebruikte Samsung beugels netjes retour gebracht bij de winkel in Amsterdam en geld terug ontvangen. Kortom een prima algemene indruk!
Bezorger was keurig op tijd in een smetteloze bus, verontschuldigde dat hij niet vooraf het gebeld, maar hij was letterlijk om de hoek, dus dat had weinig zin gehad. Keurige aflevering en na test van de "oude" tv werd deze in orde bevonden en meegenomen. Bezorger was wel zo alert de CI+ module te verwijderen. Dat zou ik zo vergeten zijn. Prima dus!
Algemeenop email werd snel gereageerd, ook buiten kantooruren. Uitgebreide prijsvergelijking gedaan en nergens goedkoper uitgekomen. Duidelijk kennis aanwezig en de TV voldoet aan het gebodene. Afspraken werden nagekomen. Betaling eenvoudig met de meegestuurde link.
VerzendingConform de gemaakte afspraak. Van te voren werd nog netjes gebeld dat ze er aan kwamen. Door de inlevering van de oude TV niet binnen 24 uur geleverd, maar wel netjes op afspraak. De koerier was er op de afgesproken tijd.
AlgemeenPrima deal ontvangen voor een nieuwe TV via de "Korting aanvragen" knop op hun website.
KlantenserviceVriendelijke correspondentie en snel antwoord via de mail waarbij ze je helpen met het plaatsen van een bestelling.
AlgemeenKreeg goed advies om tot TV keuze te komen. Moest speciaal dit type toestel 2020 versie van Samsung The Frame hebben.
VerzendingWerd keurig afgeleverd. De vrachtwagen chauffeur was zo vriendelijk om even met mij mee te rijden naar ons nieuwe huis want net klaar was.
KlantenserviceHello TV Goodbye Service en garantie.
Vorig jaar Samsung The Frame TV gekocht 60 euro extra betaald voor 3 jaar garantie en reparatie aan huis.
Maar als de TV dan stuk gaat dan geven ze niet thuis.
Samsung moet het maar oplossen.
Maar daar heb ik de TV niet gekocht. Ik heb aan Hello TV die 60 euro betaald.
Koop dus niets hier want als er wat gebeurt dan kom je nooit aan de beurt!
AlgemeenGoede uitleg en ondersteuning in het maken van de keuze en het plaatsen van de order
AlgemeenUitstekend geholpen door Tim. Hele mooi prijs betaald voor een Samsung The Frame 75 inch 2022.
Ik had hiervoor een The Frame 2020 65 inch, ook bij Hello TV gekocht.
Levering volgens afspraak, nette en behulpzame bezorgers. Duidelijke e-mails.
AlgemeenNadat ik eerst al een top deal voor mijn nieuwe tv had gemaakt met Ivo, wilde ik er graag een soundbar bij. Gekozen voor een model van vorig jaar.
Kreeg ik daarna een vriendelijke mail van Sabrina, of ik niet voor slechts 30 euro extra de nieuwste Samsung Soundbar zou willen?
Uiteraard ben ik hier op in gegaan en toen werd deze ultra snel geleverd.. echt TOP!
Ondanks dat ik voor een ander product koos, was de levering alsnog razendsnel
KlantenserviceDuidelijke en vriendelijke communicatie
AlgemeenNa redelijk wat mailverkeer en hulp van de verkopers Ivo en Tim een mooie deal kunnen maken voor de aankoop van een Samsung QLED en Denon receiver.
Ik kreeg telkens zeer snel antwoord.
Nooit verwacht dat het zo snel ging gaan. Op een vrijdag avond besteld en zaterdag ochtend al reeds geleverd!
Het enige dat een beetje spijtig was dat men uiteindelijk vroeger was dan de eerst afgesproken uren. Ik dacht ik heb nog tijd en ben vlug nog even boodschappen gaan doen, met nog een uur overschot stuurde men een bericht dat men vroeger ging zijn. Tja, vervelend natuurlijk. Al een geluk dat mijn vrouw thuis was.
Tijdens installatie van de tv bleek er een afwijkend defect te zijn. Het achterpaneel stond namelijk open ter hoogte van de aansluitingen. Zonder het paneel in te duwen kon ik de hdmi kabels dus niet aansluiten.
De persoon van de hersteldienst zag blijkbaar het probleem hier niet van terwijl ik het overduidelijk had aangetoond met foto's en filmpjes. Dit toestel was simpelweg gewoon niet ok!
Goedemiddag Ben,
Vervelend om te lezen dat je ondanks een hele goede aankoopervaring niet helemaal tevreden bent over de verdere afhandeling hiervan!
Hopelijk hebben mijn collega's dit naar tevredenheid voor je opgelost? Mocht dit nou niet het geval zijn, stuur mij dan even een mailtje via contact@hellotv.nl en dan help ik hiermee verder.
Ik wens je in ieder geval een hele fijne dag.
Tim
HelloTV
AlgemeenEindelijk een webshop die aangeeft dat korting mogelijk is en deze ook daadwerkelijk biedt. Een heel mooie offerte gekregen voor een super TV.
Een zich onderscheidende webshop die meedenkt en kundig adviseert.
Binnen één dag geleverd, conform afspraak. Tevens zeer tevreden over bezorger PostNL.
KlantenserviceEen vraag over o.a. garantie is snel en naar tevredenheid beantwoord.
AlgemeenBestellen ging makkelijk. Eerst via website, daarna via mail een mooi aanbod ontvangen en daarna via mail contact gehouden en bestelling verder afgewerkt.
KlantenserviceContact via mail ging prima. Via chat kun je pas intikken als er contact is gelegd vanuit HelloTV. Telefonisch minder makkelijk bereikbaar.
AlgemeenIk had een tv gevonden die net iets buiten budget was. Op de site stond "Korting vragen", dus dat heb ik geprobeerd. Aangegeven dat ik niet meer te besteden heb dan het gekozen model, krijg je steeds duurdere tv's voorgeschoteld.
KlantenserviceEerdere berichten worden niet gelezen, je hebt het gevoel dat er zomaar iets over de schutting gegooid wordt.
AlgemeenIk wilde een OLED TV kopen en kwam via tweakers.net op Hello TV uit. Dit gezien de goede beoordelingen en de scherpe prijs. Het contact met de klantenservice verliep zeer goed. Accuraat, vriendelijk en adviserend. Precies de goede toon. Zeer tevreden over deze communicatie. TV besteld. Werd de volgende dag (netjes verpakt) bezorgd en staat nu naar volle tevredenheid in de huiskamer. Heel blij met deze aankoop.
VerzendingSnel en netjes verpakt. Goede communicatie ook.
KlantenserviceOverleg vóór de koop verliep echt perfect. Deskundig, duidelijk en vriendelijk.
AlgemeenNetjes en super snel geholpen door Ivo en Tim. Zondag een mail gestuurd en direct een reactie terug ontvangen met een mooie aanbieding. nu is het wachten op mijn nieuwe TV
Meteen een mail ontvangen van PostNL Extra Home, dus moet helemaal goed komen. Nooit problemen gehad met PostNL.
AlgemeenBestelling was voor mij geplaatst.
En het ophalen betalen was zeer tevreden verlopen
Ik bedank jullie ga zo door aanwinst voor het bedrijf
Ik ben heel goed geholpen door Ivo en Tim,
Mooie korting van jullie gekregen dankjulliewel jongen 👍🏻
Ik werd snel geholpen en mijn vragen waar goed beantwoord
AlgemeenAfgelopen zondag een mooie TV uitgezocht, waarbij ik via de button op de website om korting heb gevraagd. Op maandag contact gehad met Tim om alles door te nemen.
Top service, bestelling afgeleverd op afgesproken moment. Ik ben helemaal tevreden. Een aanrader voor iedereen die een aankoop wilt maken met goede service!
AlgemeenWij zijn uitstekend door Ivo geholpen via diverse emails.
Hij gaf meerdere extra artikelen aan voor de door mijn gekozen TV.
Ga zo door met de vriendelijke benadering.
wij hadden de TV op zaterdag besteld en de volgende dag (zondag) werd het afgeleverd zodat wij op het gemak de TV konden installeren.
KlantenserviceGa zo door met de vriendelijke benadering van de klanten.