Gebruikers over webshop HelloTV
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenIn de tijd dat HelloTV nog onder de naam PlatteTV viel heb ik bij hen een Samsung 65QN900A aangeschaft. Tijdens de eerste periode van bezit heb ik het toestel laten omruilen vanwege een resonerende backplate.
Goed, kan gebeuren. Nadat ik het omgeruilde toestel in gebruik heb genomen heb ik niets dan ellende rondom de software/ aansturing van de backlight. Hier is i.o.v. PlatteTV een reparateur voor langs gestuurd waarna het toestel enkele maanden probleemloos heeft gefunctioneerd. Helaas vertoond het toestel sinds kort wederom dezelfde problemen. Nou goed, ik een chat opgestart bij HelloTV en de problemen uitgelegd. Daarbij aangegeven dat ik het vertrouwen in dit toestel kwijt ben. De medewerker gaf aan alleen nogmaals een reparatie te kunnen inplannen. Met lichte tegenzin heb ik dit maar geaccepteerd.
Medewerker van de klantenservice deelt onjuiste informatie. Nadat ik diegene hierop wijs wordt de chat prompt gesloten. Geen excuses of iets dergelijks. Had ik geweten dat de aftersales zo slecht waren had ik het toestel elders aangeschaft.
AlgemeenGeprobeerd telefonisch contact te krijgen met het filiaal van HelloTV in Naarden voor informatie of een product op voorraad was in hun winkel om te halen...
Telefonisch in de wacht gestaan met de boodschap dat ik zsm een medewerker aan de lijn zou krijgen na 20 minuten nog geen respons tijd om op te hangen dus.
Zelfde geld voor het chatcontact, tijdens het telefonisch wachten de chatbott
geprobeerd, na 2 vragen zou ik een medewerker te spreken krijgen, wachttijd 4 min.....30 sec later wachttijd ineens 24 min....
Als je al deze tijd in de wacht staat voor aanschaf van een product dan houdt ik mijn hart vast als je ooit de klantenservice nodig hebt voor garantieafhandeling.
Op internet is genoeg terug te vinden over de slechte bereikbaarheid, goedkoop of een korting kunnen bedingen is leuk maar de aftersales is niet op orde....
Daarom mijn product ook ergens anders gehaald.
De algemene beoordeling zegt al genoeg lijkt mij en de verkoop is gedaan bij een conculega.
AlgemeenDe enige reden dat HelloTV een goede beoordeling krijgt is omdat toen de bestelling éénmaal geplaatst was, de afhandeling zeer goed was.
Echter (!) Tijdens de Black Friday periode doen ze raar, ze laten geen Black Friday prijzen zien, maar je moet contact opnemen voor een 'speciale deal'
Vermoedelijk zodat ze later nog met prijzen kunnen stunten zonder in gebreke te zijn met van/voor prijzen.
Ze proberen je dan wat anders aan te smeren, dat is ze bij mij gelukt, maar dat kwam omdat ik al zat te twijfelen. Éénmaal geaccepteerd proberen ze je daarna over te halen tot het aanschaffen van allerlei value-added services zoals pixelgarantie, verzekering en peperdure HDMI kabels (uiteraard met 'hoge kortingen')
Dit liet een smerig nasmaakje achter op een anders vrij soepel proces.
Puntje bij paaltje kom je op een reguliere bestelpagina terecht, dus het kàn wel normaal.
Idioot snel. Bestelling rond tegen een uur of 14:00, de volgende dag om 15:00 stond de tv in de woonkamer
AlgemeenVriendelijk en snel geholpen. Leuke prijs gekregen voor een receiver die ik op het oog had. Snel verzonden via PostNL
VerzendingBestelling is snel verzonden ondanks black friday drukte
AlgemeenElke keer snel en netjes geholpen. Goed verwoord, en begrijpelijk. Netjes verpakt en boven gebracht
VerzendingNetjes en snel geleverd
KlantenserviceNetjes te woord gestaan
AlgemeenIk wilde nieuwe tv en kwam bij helloTV terecht. Goede prijzen ten op zichte van andere (online) winkels. Maar daarnaast krijg je ook korting. Hoe mooi is dat! Door de klantenservice via mail contact heel goed geholpen met maken van keuze. Daarna offerte ontvangen met betaallink voor mijn afgesproken prijs. Goed geregeld!
VerzendingLevering door externe leverancier PostNL. Dus afhankelijk van hun schema. Vaa aan braaf besteld morgen in huis werd het niet, maar een dag later.
KlantenserviceGoed geholpen tijdens mijn mailcontact met de klantenservice. En ook snelle beantwoording via de mail. Heel fijn.
AlgemeenDe website meldde dat de door mij gewenste tv voorradig was, maar in de winkel bleken alle exemplaren gereserveerd. Verder goed geholpen, toch besteld en 2 dagen later geleverd.
AlgemeenBij HelloTV mooie tv gekocht. Keuze voor ieder budget. Je krijgt echt een mooie aanbieding en het bestellen wijst zichzelf. Ik zou een ieder aanraden om hier zeker eens de site te bezoeken.
VerzendingDe levering van mijn tv was goed te volgen via PostNL. Je krijgt track en trace waar de verwachte lever tijd vermeld wordt. Is netjes en op tijd afgeleverd.
KlantenserviceVoor ik de bestelling van mijn tv gedaan had, heb ik best wat mail verkeer gehad. Ik kan niet anders zeggen dat het contact tussen de medewerkers echt bijzonder goed was. Hier kan menig bedrijf een voorbeeld aan nemen. Ze waren snel met hun reactie, geduldig, vriendelijk. Met andere woorden, zo verwacht je behandelt te worden als klant.
AlgemeenVandaag een tv gekocht bij Hellotv. Een goede deal kunnen maken op een Samsung Frame TV. Ik heb er al eerder besteld en ook deze keer was alles weer naar wens. Dank je Ivo.
Product moet nog gelrverd worden dus daar kan ik nig geen review over doen.
AlgemeenIk zocht 65 inch tv die beetje niet duur
Bij hello tv kan veel kiezen en nog voordeliger
Met black friday en gelijk besteld als ging snel.
Het is mij de derde tv bij Hellotv altijd vriendelijk en komen met goede aanbod.
Heel snel geholpen.
AlgemeenIemand mijn omgeving had zijn TV gekocht bij HelloTV en raadde mij aan op hun site te gaan kijken. Via de site kon ik ook nog extra korting krijgen ook. (Enige minpuntje hier, is dat dit minder transparant is. Zo las ik op het forum dat iemand anders nog 100 euro extra korting had gehad, ook nadat expliciet tegen mij was gezegd dat dat niet mogelijk was. Hoewel ik tevreden was met wat ik betaald heb, anders had ik het niet gedaan, voelde dat toch als een kleine regenbui op een zonnige dag.)
Fijn was dat het model TV waar ik geïnteresseerd in was, ook in de winkel te bekijken was. In HelloTV Naarden werden we erg goed geholpen. De online aanbieding was in de winkel ook geldig en omdat we 2 TVs kochten, ging er ook nog iets van de A-Z totaalpakket prijs af. Personeel was erg vriendelijk en nam de tijd, ondanks dat we 30 minuten voor sluitingstijd binnenkwamen.
De installatie service was perfect. In de winkel gaven ze aan dat het 5 weken kon duren voordat er tijd was, maar ik werd de dag na betalen al gebeld dat ze de week daarna konden komen. Binnen 12 dagen hing mijn nieuwe TV aan de muur.
Ondertussen wilde ik ook een receiver aanschaffen en ook dit kon met korting bij HelloTV. Ik wilde alleen liever niet dat deze via de post ging en vroeg of deze meekon met de installateur van de TV, ondanks dat dit 2 verschillende orders waren. Normaal zijn internetbedrijven hier niet op ingespeeld, maar dit was geen probleem voor HelloTV. De receiver hoefde niet mee met de post, maar kon meteen meegenomen worden door de installateur.
De installateur was vriendelijk en zeer kundig. Hij gaf goed advies over welke hoogte de TV als beste opgehangen zou kunnen worden met het oog op toekomstig interieur. En het eindresultaat is prachtig.
AlgemeenMooie duidelijke website, handige zoek filters en goede prijzen. Een mooi bedrijf die een totaal pakket levert voor je tv en hier over wilt onderhandelen.
Ik mis alleen een breder aanbod in hdmi kabels. Deze heb ik ergens anders gekocht.
Ik werd vooraf geïnformeerd wat het verwachte lever termijn werd. Dat vind ik netjes
KlantenserviceIk ben vriendelijk geholpen en begeleid in het koop en onderhandel proces.
AlgemeenWinkel probeert veel bij te verkopen en is daar snel in, wanneer je ze nodig hebt is het echter een heel ander verhaal. Ik heb zelfs de service van 80,- erbij gekocht en alsnog krijg ik geen gehoor.
VerzendingVerzending was prima en mooi op tijd, verkoper probeert veel bij te verkopen bij de TV en ik kan mijn order niet zien in de site. Dit weergeven van mijn bestelling in de site zou snel worden opgelost maar is na een maand nog niet gelukt….
KlantenserviceTv is kapot en heeft een rode vlek in het scherm. Waar de klantenservice eerst erg snel was bij de verkoop word er nu enorm traag gereageerd/niet. Jammer dat het zo is gelopen, denk niet dat ik nog een keer zou bestellen bij HelloTV
Goedemiddag Erik,
Jammer om te vernemen dat de afhandeling van de defecte Tv iets stroever verloopt dan je van ons mag verwachten, onze excuses.
Door het enorme succes van Black Friday hebben we heeeeel wat meer mailtjes van onze klanten ontvangen dan normaal waardoor er inderdaad een wat minder snelle reactiesnelheid kan zijn.
Ik zie dat we inmiddels een aan huis bezoek voor je hebben gevraagd zodat Samsung aan huis komt om het defect te beoordelen en te verhelpen, dat gaat dus helemaal goed komen.
Wij wensen je een fijn weekend en hopen dat het snel is opgelost.
Tim
HelloTV
AlgemeenOnline de zoektocht naar een nieuwe televisie gestart. Ik kwam uit bij HelloTV. Al snel stond de vergelijker vol met televisies die allemaal op elkaar leken. Met hulp van de chat werd het lijstje uitgedund en werd het overzichtelijker, wat ook weer rust gaf voor mij . Uiteindelijk gekozen voor de Philips 55OLED807, die ik in de winkel in Zoeterwoude nog heb bekeken, en waar Jelle mij de nodige informatie gaf. De keus werd definitief. Met de scherpe korting die voorgesteld werd, kon ik geen nee meer zeggen. Wel van tevoren de reviews gecheckt, want het prijsverschil was zo groot, dat ik een beetje argwaan kreeg, maar dat was onterecht. Erg vriendelijk en kundig personeel, vriendelijk geholpen met het inladen in de auto. Zou de winkel zeker aanraden.
Wel storend dat je na je bezoek nog ik weet niet hoeveel mailtjes ontvangt over hoe tevreden je bent, ook al heb je al een review achtergelaten.
[update 29/11]
Inmiddels problemen met de Philips televisie, toont kleureffecten zoals roze en groene strepen.
Langsgeweest, gechat en al met HelloTV. Als je problemen hebt met een televisie, verlang je weer naar een winkel als Coolblue. Wat een stug bedrijf zeg, telefonisch ook totaal onbereikbaar, ongelofelijk. Doos twee weken lang bewaard, televisie beviel, dus dacht, prima zo, doos kan weg. Uiteraard paar dagen erna problemen met de tv, met kleureffecten die totaal niet horen.
Als ik de doos had bewaard, hadden ze hem om kunnen ruilen, nu gaan ze "een reparatie aanmaken" en krijg ik een uitnodiging om een reparatie in te plannen. Dit kan enkele dagen duren. Wat een onzin zeg, voor een televisie van 3 weken. Wilde best een omruilexemplaar zonder doos meenemen, of meedenken in kosten daarvoor, maar niks is mogelijk. Wat een geklungel hier.
Werkt erg tussen de lijntjes, enorm stug. Telefonisch totaal onbereikbaar. Wat een amateurisme.
AlgemeenKorting gekregen omdat het Black Friday was. Dus uiteindelijk een prijs gekregen die lager is dan de laagste prijs uit de Price Watch :-)
KlantenserviceDe Sales afdeling reageert snel. Prima en net mail contact.
AlgemeenBij aankoop: Om van de speciale deal gebruik te maken moest ik chatten met een medewerker. Die probeerde fanatiek nog allerlei extra's mee te verkopen. Betaling via de Ideal link in een email ging goed. Aankoop was door de agressieve verkoop in de chat geen prettige ervaring.
VerzendingDe TV is nooit afgeleverd dus er is geen ervaring te delen anders dan dat PostNL het pakket is kwijtgeraakt.
KlantenserviceNadat bezorging uitbleef contact gezocht met klantenservice. Die beloofden actie te nemen richting PostNL om vermissing te bevestigen. PostNL beloofde hen alsnog te bezorgen maar deed dit vervolgens niet. Nadat ik het wachten zat was annuleerde ik de bestelling per email. Hierop kwam geen reactie. In de chat werd zojuist door de klantenservice aangegeven dat mijn annulering is ontvangen. Er zal echter pas worden terugbetaald nadat een retourbevestiging van PostNL is ontvangen. Wat een treurigheid allemaal. En dan ook nog bij hoog en bij laag beweren dat dit nu eenmaal de procedure is en dat deze volledig in lijn is met het consumentenrecht. Jullie raden het al....dit was voor mij de eerste en laatste keer bij dit bedrijf.
AlgemeenGoed en snel geholpen met een mooie aanbieding tijdens Black Friday naast de gewone prijs op de site. Ook dag erna geleverd. Helemaal top.
VerzendingOp tijd geleverd zoals afgesproken. Nette bezorgers ook.
AlgemeenZeer duidelijke en fijne webshop, het proces verliep snel en accuraat. Het contact verliep perfect.
VerzendingVerzending en installatie van het product was top! monteur was zeer vriendelijk en helder met zijn uitleg.
KlantenserviceFantastisch geholpen door Tim, heeft een mooie aanbieding gedaan met inruil van oude TV. Zeer goed geholpen met de juiste TV..!! Hello TV via de webshop is een aanrader.
AlgemeenTim heeft mij perfect geholpen met het aankopen van een tv.
Hij heeft mij netjes te woord gestaan via email, met duidelijke uitleg en hulp.
Zeker een aanrader!
AlgemeenIk ben uitstekend geholpen door Tim. Hij kwam met een goede oplossing waar ik fijn door geholpen ben