Gebruikers over webshop HelloTV
Review toevoegenPerfecte service. Medewerkers staan snel en goed te woord. Levering was keurig verpakt en snel geleverd!
KlantenservicePerfecte service. Medewerkers staan snel en goed te woord. Levering was keurig verpakt en snel geleverd!
Had een artikel besteld dat uiteindelijk niet meer besteld kon worden. Nieuwer (duurder) model gekregen voor dezelfde prijs. Netjes.
Philips tv en muurbeugel voor een prima prijs gekocht. Tevens gratis een mooi extraatje gekregen.
Verzendingproducten stond keurig, op eigen verzoek, klaar in de winkel.
KlantenserviceVriendelijk geholpen, konden vragen stellen indien we deze hadden. Top!
Heldere bestelprocedure. Een andere winkel had een btw actie en de prijs op plattetv.nl was hier direct op aangepast.
VerzendingWerd met PostNL keurig en op tijd geleverd.
Levering nog niet gehad, eerste probleem al wel geconstateerd. Op de site wordt je gelokt met: Op voorraad? Dan morgen in huis indien voor 18.00 besteld. Dus ik bestel rond 17.30 een product op voorraad zou zijn. Na ca. 20 minuten krijg ik al een mailtje dat het product niet bij de externe leverancier op voorraad is en ik minimaal 3 tot 5 werkdagen moet wachten. Oftewel: gewoon een lokkertje. Erg storend als je werkelijk snel je product in ontvangst wil nemen.
Edit: zie gepaste oplossing van Plattetv.nl, keurige service!
Zie korte toelichting. Er wordt een lokkertje gepresenteerd, iets wat ze blijkbaar niet waar kunnen maken.
Edit: zie gepaste oplossing van Plattetv.nl, keurige service!
Netjes te woord gestaan, helaas geen oplossing voor het (lever)probleem.
Beste heer/mevrouw,
Vervelend om te horen dat u langer moet wachten dan aangegeven stond, nogmaals onze excuses hiervoor!
Zou u zo vriendelijk willen zijn uw ordernummer even door te mailen naar Orderdesk@PlatteTV.nl?
Ik kijk graag of we een snellere oplossing hebben zodat u zo snel mogelijk van uw bestelling kunt genieten!
Ik zie uw reactie graag tegemoet.
Servicemanager PlatteTV.nl
Na het berichtje van de Servicedesk van Plattetv.nl op mijn review, heb ik contact met hen opgenomen. Ze zijn toen die avond nog met een passende oplossing voor mijn probleem gekomen in de vorm van een alternatieve (beter) beugel die snel geleverd worden. Fouten maken is niet erg, het gaat er om hoe je ze op lost. Daarom mijn review aangepast naar 5 sterren :-)
Bestelling van mijn nieuwe Sonos speaker ging bij dit bedrijf uiterst zorgvuldig en zeer snel. Ben zeer tevreden over de algehele verzorging.
VerzendingNetjes verpakt en zeer snel geleverd
KlantenserviceDit bedrijf reageert snel op contacten die je maakt. Prima!
Adrie Flipse
Erg goede winkel. Er wordt goed meegedacht en als er onverhoopt toch problemen zijn, doet men er echt alles aan om het zo goed mogelijk op te lossen.
Een paar jaar geleden een onkyo surround set gekocht waar leveringsproblemen mee waren. Dat is uiteindelijk perfect opgelost. Vorige week een nieuwe Philips UHD TV gekocht en deze (op aanraden van hen) voor get zelfde geld kunnen opwaarderen naar een beter model door een dag extra te wachten. Echt een topwinkel!!
Precies op tijd geleverd en volgens afspraak. Niets op af te dingen.
KlantenserviceEen probleem met de levering van een Onkyo geweest. De leverdatum van de site kon niet waargemaakt worden. Dit is opgelost door voor het zelfde geld een betere kit te leveren. Probleemloos.
Ik heb een tv gekocht bij de winkel nadat hun dezelfde prijs aangaven gedurende btw week van mediamarkt. De service was geweldig alles verliep vlot en had de tv snel binnnen. Bij mediamarkt was de wachttijd 8 dagen.
Plattetv heeft in iedergeval hun inventaris op orde !
Goed verpakt , snel binnen gekregen. Niets op aan te merken
Producten worden aangeprezen met een minimum aan product specificatie kennis. Zo heb ik tot twee maal toe een miskoop mogen beleven. Geen kennis over paneel en gebruikte crystal.
VerzendingZelf ophalen kan, dan heb je het product meteen, en mag je alles zelf ook monteren en installeren. Na enige tijd was een omruiling op zen plaats, en heb ik enkele weken moeten wachten op de levering. Tijdens de levering was het ook plan trekken wederom triestig!
KlantenserviceInmiddels al 50 mails en een hoop stress later, nog steeds geen oplossing voor de tv met serieuze gebreken als Clouding, motion blur, defecte remote. ui freezing...
Extra betaald voor A/Z Garantie
Beste heer/mevrouw,
Bedankt voor het delen van uw ervaring bij PlatteTV.nl
Graag zou ik even uw ordernummer(s) ontvangen van de bestellingen die u gedaan heeft, zou u zo vriendelijk willen zijn deze te mailen naar orderdesk@plattetv.nl?
We vinden het namelijk wel vreemd dat u onze informatievoorziening niet voldoende vindt en daardoor zelfs ontevreden bent over het model dat u in uw bezig heeft en zoeken graag uit welke verbeteringen wij kunnen maken.
Ik zie uw reactie graag tegemoet!
Servicemanager PlatteTV.nl
Prima, niks op of aan te merken. Jammer dat ze een na aanschaf een irritante spam/aftersales tactiek hanteren.
VerzendingVerzending goed en op tijd.
KlantenserviceOngevraagd lastiggevallen met spam over "aanvullende" producten zonder hier ooit om gevraagd te hebben en ook zonder "uitschrijf" link onderaan de spam. 5 ongevraagde mailtjes in een maand. Zelfs nadat ik ze erop heb gewezen dat het verplicht is om onderaan dat soort mails een link te plaatsen waar je je kan uitschrijven voor hun spam sturen ze doodleuk een week later weer een bericht
"Waarom het geluid van uw TV beter kan - 10% korting op bijpassende Soundbar!" klacht ingediend bij autoriteit consument en markt
Bedankt voor uw bericht.
Jammer dat onze nieuwsbrief u nu een wat ontevreden gevoel geeft terwijl de rest van uw bestelling eigenlijk vlekkeloos verlopen is!
Naar aanleiding van uw mailtje vandaag heb ik onze IT afdeling direct opdracht gegeven u uit ons mailbestand te halen, dat moet nu geregeld zijn.
Onze excuses voor het ongemak!
Servicemanager PlatteTV.nl
TV was defect bij ontvangst, prima opgelost door de support afdeling door een nieuwe afspraak in the plannen een paar dagen later voor omruiling voor een nieuw exemplaar.
Bestel/betaal methode is simpel, snel, en makkelijk. meer kan je niet wensen. betaling was onmiddelijk verwerkt en kreeg meteen email met conformatie.
VerzendingKreeg het product snel en onbeschadigd geleverd.
KlantenserviceProduct wat ik had besteld was niet langer leverbaar, kreeg onmiddelijk mail met alternatief voorstel. upgrade voor dezelfde prijs. nadat ik terug mailde dat ik akkoord ging werd de tv onmiddelijk verstuurd. heb geen vertraging ondervonden. top.
Geweldige service
Snelle levering
Telefonisch contact gehad waarin ik zeer correct en vriendelijk te woord gestaan werdt ๐๐๐๐๐๐
Zeer snelle levering volgens afspraak.
Zoontje was jarig en moest zijn cadeau op tijd hebben๐
Telefonisch contact gehad wat de leveringstijd betreft.
Zeer correct te woord gestaan.
In รฉรฉn woord: TOPPIE๐
Prijsvriendelijk, eerlijk [ niet in voorraad word je eerlijk verteld], bestelling altijd correct vanaf de beginfase t/m de levering, na de levering ook correct met een goede service.
VerzendingLevering volgens afspraak en netjes verzorgd.
KlantenserviceEr wordt met je meegedacht, denken prijsbewust mee, en houden zich aan hun afspraak, dwingen niet, klantvriendelijk en correct.
Ik was nog in twijfel bij 2 toestellen maar die werd zeer vakkundig onderbouwt naar de uiteindelijke keuze die ik na zeer bekwaam en zorgvuldig advies van een medewerker van jullie nam en dat uiteraard ook na een zeer scherpe aanbieding c.q. korting die je alleen bij platte tv.nl kunt krijgen en ook echt nergens anders dus ik blijf daarom gegarandeerd me spullen bij platte tv.nl kopen mensen toppie en nogmaals dank!!!!
VerzendingNog sneller als overtoom, zorgvuldig, en werd nog ingeladen ook!!
KlantenserviceZoals al eerder vermeld een uitmuntend advies waar bij ook alle twijfels werden weg genomen en ik dus wel overwogen mij keuze heb kunnen maken na een tevens genereus aanbod!!!
Goede dag,
Ik ben op een zondag op de website van platte tv terecht gekomen, om te kijken naar een tv.
Er opende al vrij snel een chatbox met de vraag of ze mij konden helpen.
Hierin gezegd waarnaar ik op zoek was en of er nog iets mogelijk was met de prijs.
Hierop kreeg ik direct antwoord en een goede aanbieding.
Maar diegene aan de andere kant stelde gelijk een andere tv voor, nadat mij de verschillen heel duidelijk waren uitgelegd, en ook hier voor een goede prijs werd gemaakt. Heb ik gelijk de knop door gehakt en deze tv gekocht.
De afhandeling en bezorging is allemaal prima verlopen.
Nadat we bericht hadden gehad wanneer de levering zou plaat vinden konden we van te voren bellen hoe laat ze er zouden zijn.
Prima afgeleverd en alles netjes afgehandeld.
Zal dan ook zeker platte tv bij vrienden en kennissen aanraden.
mvg
Andre Bakker
Ik koop hier al jaren, dit is al mijn 5e TV die ik hier koop. Ik kom hier steeds terug omdat ik tevreden ben over de service en het ruime assortiment. Je wordt prettig geholpen en kunt een goeie prijs onderhandelen.
KlantenserviceIk kon makkelijk contact met ze opnemen. Ik had nog een paar vragen en die zijn ook zorgvuldig uitgelegd
uitstekende site, zeer klantvriendelijke en meedenkende medewerker contact gehad en ondanks dat de TV die ik wilde hebben een onbepaalde levertijd had, toch een prachtige, zelfs betere TV gekregen. De bestelling en betaling tot en met verzending verliep vlekkeloos en ZEER snel. Deze vorm van service is absoluut zeldzaam! Uiteraard zal ik jullie aanbevelen.
VerzendingIn perfecte staat bezorgd door postnl, de packet bezorger ken ik al een tijdje en is een erg aardige kerel die voorzichtig omgaat met de paketten, dus daarbij heb ik het zowiezo getroffen.
KlantenserviceNou de klantenservice is zoals ik al boven bij de algemene beoordeling schreef uitmunted. Meedenkend, vriendelijk en correct. Zeldzaam.
De service is hartstikke goed! Ik was eigenlijk van plan een ander veel duurder product te kopen, maar na chat contact ( wat ongegelofelijk makkelijk en fijn werkt ) kwam de verkoper met een veel beter en ook nog eens goedkoper advies.
En wat ben ik blij dat ik naar hem heb geluisterd! Wat een fijne en mooie tv heb ik nu!
Al een paar TV's gekocht bij Platte TV en ze veelvuldig aangeraden. De prijs is altijd scherp en ze doen wat ze beloven. Laatst zelfs een hele goede prijs gekregen voor een TV die niet op voorraad was! Vriendelijk en behulpzaam team van mensen!
VerzendingSnel en volgens afspraak!
KlantenserviceZe proberen ze je echt te helpen met informatie en waarderen hun klanten. In deze dozenschuifbranche eigenlijk ongekend goed!