HelloTV

Gebruikers over webshop HelloTV

Het bestelproces was eenvoudig en de zending werd de twee dagen later geleverd op mijn werkadres.

Nieuwe tv gekocht bij PlatteTV.nl, namen zij persoonlijk contact op met mij om te vertellen dat ik voor het zelfde geld ook een beter/duurder type kon krijgen. Zeer vlotte bezorging en maakte hun beloftes waar. 5/5

Ze gaven aan dat het product al geopend was en waarschijnlijk pas over twee dagen binnen zou komen, maar hier was niets van te merken en het product kwam de volgende dag nog aan!

Zoals eerder aangegeven waardeer ik de moeite die zij namen om mij een beter product aan te leveren dan ik oorspronkelijk had besteld, de snelheid van hun communicatie en de toon is allemaal zeer naar wens.

Eerste keer bij plattetv wat besteld en zeker niet de laatste keer.
e-mails werden ook binnen enkele minuten beantwoord.
Na contact (via email) te hebben gehad over een product (smart tv) of ie nog goedkoper kan,binnen enkelen minuten reactie binnen met nog een betere aanbod,namelijk voor bijna het zelfde prijs een nieuwere upgrade ervan.super aanbod dus en doen dus.

Helaas levering ging mis.
product niet op het afgesproken dag geleverd.
Waarom 5 sterren ? 1 fout van bezorgingsdienst en 2 plattetv.nl netjes geregeld en goed gemaakt met een leuke verassing ;-) tv een dag later binnen.

1 woord PERFECT :-)

Prettige winkel met goed advies. Verkoper speelde goed in op onze wensen en gaf goede adviezen

In de winkel gekocht. Gekozen voor gratis thuis bezorging en de volgende dag om 08:30 werd de tv geleverd. Ik zou nog een mail krijgen met een tijds indicatie maar die heb ik helaas niet gehad

Ik heb geen contact gehad met de klantenservice. Wel netjes een aantal mails met informatie gehad na aankoop van de klantenservice

Mijn bestelling ging vlot en was duidelijk. Ik werd goed op de hoogte gehouden via mail over het bestelproces. De bestelling is op de afgesproken tijd en in prima conditie afgeleverd. Ik ben zeer tevreden over de bestelling, de prijs!!!! en de bezorging. Nou wil ik alleen nog een pakbon/afleverbon voor eventuele garantie....die zat er niet bij, maar daar moet ik even over bellen,misschien is dat automatisch je bestellingsbericht via de mail.

Snelle levering, goed verpakt en volgens afspraak

Ik heb een Sonos Play:3 gekocht. Op de website van PlatteTV.nl viel mijn oog op de mogelijkheid om inruil van apparatuur te doen. In een chatgesprek werd 50 euro geboden voor mijn oude stereo-installatie en dat vond ik een uitstekend bod. De Play:3 werd afgeleverd en gelijktijdig werd de stereo opgehaald. Ik vind dat ik hiermee een mooie deal heb gedaan.

Levering was punctueel op de afgesproken tijd. Enige minpuntje was dat ik 299 euro moest betalen, maar dat de besteller niet terug kon geven op 300 euro.

Chat via de site, waarin een order kon worden geplaatst die later keurig via de mail werd bevestigd.

In de winkel in Arnhem geholpen, heel tevreden! Goed ontvangst ook op zondag! Tv gelijk meegenomen.

Weer een Sony gekocht, tot nu toe altijd tevreden geweest!

Mooie aanbiedingen en prima website met voor- en nadelen om een afgewogen keuze te maken. Alleen jammer dat de informatie niet helemaal klopt op de website en ook bij mij de aanbieding niet meer leverbaar was. Wel kreeg ik de mogelijkheid een nieuwer model voor dezelfde prijs te krijgen.

Verzending was prima en tijdig. Het was een showroommodel. Waardoor de 3D brillen niet zijn meegeleverd (vermoedeijk zijn achterover gedrukt).

Klantenservice leek in eerste instantie heel behulpzaam. Na een belletje over het ontbreken van de 3D brillen, kreeg ik toegezegd ze alsnog te ontvangen. Na twee weken niets gehoord te hebben, mailde/belde ik weer en kreeg ik te horen dat de 3D brillen er niet bij horen volgens Sony en dat het een foutje was op de website. Vervolgens zag ik op de Sony website dat bij mijn model wel twee 3D brillen horen te worden geleverd. Na het bewijs te hebben gestuurd naar de klantenservice kreeg ik weer te horen dat dit niet klopt maar dat ze wat gingen regelen voor me bij Sony. Nu zijn we maanden verder en ik heb ik niets meer gehoord of ontvangen. Ronduit belabberde klantenservice, om deze reden raad ik mensen af hier te bestellen.

Beste heer/mevrouw,

Wat vervelend dat u ondanks een hele goede start nu niet tevreden bent over de aftersales van uw bestelling.

Zou u mij wellicht even uw ordernummer willen toesturen op orderdesk@PlatteTV.nl? Ik zoek graag waarom dit zo lang duurt en u nog steeds niet beschikt over uw Sony brillen.

Ik zie uw reactie graag tegemoet.

Tim
Servicemanager PlatteTV.nl

De site viel tijdens het aankoopproces uit, maar daarna deed ie het weer. Niet ideaal, maar het is niet anders

De beugel is makkelijk te bevestigen, maar van de muur halen is een ander verhaal. Het is inderdaad beter de straps aan de achterkant wat langer te laten en dan om te vouwen, want de TV zit zo dicht op de muur, dat het echt lastig is om aan ze te trekken

Toen mijn bestelling niet op voorraad was, kreeg ik direct een mail van platte tv met daarin een andere optie om te bestellen. Ze reageerden direct terug op mijn mails, en heb mijn bestelling in goede orde en binnen de afgesproken levertijd ontvangen! Ik ben erg tevreden over de service. Uitstekend!

Het contact voorafgaande aan de aankoop verliep voorspoedig, de service in de winkel was uitstekend en de levering snel. Geen vuiltje aan de lucht, top winkel, top service!

Een snelle en voorspoedige levering.

Contact vooraf was prettig en zeer behulpzaam.

Goede uitleg van de verkoper, duidelijk en begrijpelijk, aandacht voor de klant, al is het maar voor informatie

Alles is volgens afspraak gegaan

Goed te woord gestaan

Makkelijke en overzichtelijke site, betaling ging gemakkelijk en meteen een bevestiging. Duidelijke communicatie via mail en telefoon.

Netjes een mailtje dat het de volgende dag geleverd word en een telefoontje zodra ze er stonden, was toevallig net even deur uit. Zeer tevreden.

Nette communicatie en behulpzaam met het meedenken van klanten en wensen van de klant.

Bestelling plaatsen ging erg makkelijk, reviews gelezen op tweakers en vervolgens doorklikken naar de site van plattetv.nl.

het is voor mij heel fijn omte chaten en de service is heel vriendelijk ga zo door

mijn levering was de volgende dag in huis en op tijd, mooi binnen af gezet

ik had altijd via chat service alles geregeld en ging altijd goed niks te klachen

JBL charge 2 besteld.
Was helaas niet leverbaar.
Alternatief werd geboden door vriendelijke medewerker.
JBL charge 2 + ontvangen voor dezelfde prijs.
Top opgelost.

Op een ongedwongen en vriendelijke manier ontvangen en geholpen. Waarbij goed werd gekeken naar diverse opties.

Zoals afgesproken stond de bestelling gereed. En kon het worden meegenomen.

ook hier weer niet opdringen maar goed luisteren en naar een oplossing kijken. Waarbij naar mijn idee beide partijen tevreden waren

zeer goed geholpen van begin tot eind. Advies daar hun apparaat niet hadden staan om het ergens anders te beluisteren. Daar hun kennis en hulp zeer goed was terug hiernaar toe om te bestellen. Zeer goede prijsafspraak bij terugkomst.

besteld. conform opgaven geleverd wat tijdsbestek betrof. Werd telefonisch gebeld toen apparatuur binnen was

Erg behulpzaam. Nog advies meegekregen extra kabel te nemen voor fijner geluid boven op de hdmi kabel

Er was wat twijfel over het te kopen product maar door de uitstekende hulp via de chat toch de vragen goed en snel beantwoord. Ook werd er meteen bij verteld dat de Home cinema set niet op voorraad was waardoor levering 2 dagen later was.
Eerlijkheid duurt het langst en daar heeft platte.tv voor mij aan voldaan, dit is voor mij belangrijker dan de prijs. Wie weet tot de volgende keer

Levering heeft plaats gevonden zoals afgesproken en je word goed op de hoogte gehouden van de status d.m.v. mail. Van eerdere wijziging krijg je netjes bericht.

Via de chat heel fijn geholpen door Ivo. Vragen prima beantwoord en snel oplossingen gevonden.

Volgens site product op voorraad. Blijkt op verwachte leverdatum niet zo te zijn. Moet dan besteld worden met onduidelijke duur.

Zijn niet eerlijk. Heb stellig de indruk dat ze weten dat het product niet op voorraad is en niet kunnen leveren maar doen alsof dat wel kan.

Beste Theo,

Vervelend om te vernemen dat u niet tevreden bent omtrent uw bestelling bij PlatteTV.nl

Het is nooit onze intentie om u foutieve informatie te laten zien, een hele enkele keer wil de werkelijke voorraad wel eens afwijken van de weergeven voorraad, dit komt voort uit een groot aantal bestellingen van hetzelfde type.

Uiteraard doen wij onze uiterste best dit altijd zo goed mogelijk te beperken, tot onze grote spijt is dat bij uw bestelling niet gelukt waarvoor nogmaals onze excuses!

Mochten wij u toch nog van dienst kunnen zijn dan mag u altijd mailen naar Orderdesk@PlatteTV.nl, ik zal een passende compensatie bieden!

Tim
Servicemanager PlatteTV.nl