HelloTV

Gebruikers over webshop HelloTV

Super snel reactie via email en daarnaast ook nog een goede aanbieding. Ik twijfelde tussen 2 sonos producten. Uit eindelijk beide besteld

Prima contact met klantenservice en een goede aanbieding gekregen. Zal bij een volgende aankoop weer bij deze zaak kijken.

Via mail offerte aangevraagd en keurig nette en passende reaacti retour ontvangen, nog wat vragen en ook deze op snelle en correctie manier beantwoord gekregen.

Snelle en correctie manier va reageren

Dit is mijn eerste bestelling via digitale weg bij Platte TV. ongeveer 12 jaar geleden heb ik ook al een keer iets besteld, maar volgens mij niet op deze wijze. Maar dat ging ook uitstekend. Nu was het makkelijk bestellen en verwacht ook dat de levering enzovoorts weer goed gaan.

Een heel leuke actie van Platte TV met ook nog een aanvullende verrassing als geschenk

Goede duidelijke site en vriendelijk en hulpvaardig bij vragen.
Site gevonden via goede beoordelingen op het internet.

Vooraf netjes contact gehad via de mail om een mooie prijs af te spreken. Vriendelijk personeel en een nette website.

Nadat we een jaar geleden bij Platte TV in Utrecht onze LG OLED, Sonos Playbar én Sonos speakers kochten, zijn we deze week hier weer geslaagd: Sonos Sub!
Wij oriënteerden ons eerst online en zijn toen in de winkel verder perfect geïnformeerd met een echt eerlijk advies én goede demo, waardoor de keus voor ons eigenlijk snel gemaakt was. Scherpe prijzen met top advies!

Steeds een correcte prijs voor een top product! Zeer overzichtelijke site en staan steeds tot uw dienst via chat!

De volgende dag thuis afgeleverd!

Staan steeds paraat voor de juiste tips! De chat is een super gemak voor een snelle respons!

Super goed contact en samen tot een mooie prijs gekomen. Aardige medewerkers. Tot de volgende keer

Nette levering en volgens afspraak!

Super aardig en begripvol!

Was op zoek naar Denon Ceol N 10 met eventueel inruil van Denon N9. Kreeg mail over acties met inruil en na een aantal mails en snelle reacties kreeg ik een mooi bod voor de nieuwe te kopen, super allemaal, medenkend en meewerkend, een pluim zou ik zo zeggen aan Platte TV !.
gr Theo van den Bos

Snel antwoord op mijn vraag over de actie. Al eerder bij PlatteTV iets gekocht. Erg tevreden over de service, de kennis bij installeren. Men staat je vriendelijk te woord.

Ik heb he nu over de laatste verzending. Door allerlei tegenvallen kon mijn product niet geleverd worden. Ben keurig op de hoogte gehouden.

Snelle service en goed kontakt.
Snelle reactie en zeer goed aanbod van platte tv voor deze aanbieding.

Goede snelle communicatie per email, met goed aanbod. Zelfs de levertijd van maximaal dagen wordt nu gegarandeerd.

Vriendelijke snel te woord gestaan

Makkelijke en overzichtelijke site en service en klantgerichte medewerkers. After sales ook prima voor elkaar.
Top!

Heel snel en goed geholpen via mail. En bovendien mooie deal kunnen afsluiten zonder te hoeven onderhandelen

Ze hebben hele goede acties, geven heldere en snelle reacties en de levering is heel snel.

Nette en duidelijke uitleg over de te bestellen artikelen,een zeer schappelijke prijs na het versturen van een mail(voorstel aanbieding)

Vlotte levering!

Top!

Beste electronica zaak van Nederland. Ze hebben de beste prijzen en maken waar wat ze beloven!

De bestellingen zijn altijd volgens afspraak geleverd.

Prettige mensen om mee te communiceren en staan je snel en correct te woord

Contact altijd goed. Ook als het op aanspraak garantie aankomt is de afhandeling altijd correct.

Zoals altijd goede en snelle service van Platte TV. Wij bestellen regelmatig producten bij dit bedrijf en zijn er zeer over te spreken.

Groet, Robin

Snel, eerlijk en vakkundig. Soms telefonisch iets langer in de wacht en minder goed bereikbaar maar dat is bij ieder bedrijf het geval. Echter via de chat goed bereikbaar.

Scorekaart voor HelloTV