HelloTV

Gebruikers over webshop HelloTV

Een bedrijf dat afspraken nakomt en klantvriendelijk is. Zeer te spreken over de service. Top!

Is nog niet geleverd

Nette mensen.

Prima contact, ze gingen mee met de laagste prijs van een andere winkel. Dus een goede ervaring tot op heden.

Nul sterren niet te geven. Versterker en CD speler die op voorraad waren, krijg direct een melding voor "mooie upgrade". Na afwijzing van het aanbod melden ze dat de producten toch niet op voorraad waren.
Nu enige tijd later, nog steeds als voorraad op de website. Pure oplichting...

Ze lijken gewoon simpelweg te liegen tegen klanten om zo andere producten (geopende dozen) te kunnen slijten. Volgens de website, in alle filialen en website op voorraad, maar klanten service geeft met smilies aan in de email dat het toch niet zo is. Extreem onprofessioneel.

Goedemorgen heer / mevrouw,

Ten eerste instantie spijtig te moeten vernemen dat u de service als onvoldoende heeft beoordeeld.

Doordat er nog een gereserveerd model in het systeem stond werd dit gezien als vrije voorraad, waarvoor onze excuses.
De voorraad is direct nadat u contact gehad heeft met ons aangepast.

Het aankoopbedrag is gestorneerd naar u en kunt u met 2-3 werkdagen weer op uw rekening verwachten.

Wij hopen dat u het product elders nog kunt vinden.

Justin
Plattetv.nl

Snel geholpen via de mail. ook in de winkel zelf is de bediening en informatie verstrekking goed bevallen.

Geweldige hulp gekregen via e-mail conversatie bij het plaatsen van een bestelling en het maken van een extra interessante deal!

Ik was verbaasd over de prijzen.
Duidelijk een stuk goedkooer dan op de meeste vergelijkingssites.
Dus geen nepkortingen zoals je die dagelijks tegenkomt.
Het zoeken naar een bepaald model ging best makkelijk.
Bestellen en betalen ging ook eigenlijk gewoon zoals je gewend bent.
Ik was wel wat sceptisch over de betaling....die moest vooraf. (Iets met rknkelende alarmbellen).
Na het bestellen leek alles vrij vlot te gaan.
Dramapuntje is wel de online chatdienst,deze duurt erg lang vooe je aan de beurt bent.
Maar goed dat kan aan de feestdagen liggen.
Ik werdt netjes op de hoogte gehouden via email...maar het zou iets langer duren.
Werdt daar wel een beetje bang van...ben ik opgelicht??
Nee gelukkig niet het product kwam gewoon.
Echt super.

Levering ging best goed.
Werdt netjes oo de hoogte gehouden en het pakket kwam onbeschadigd aan.

Het lijkt te goed om waar te zijn.
Ze zijn te vriendelijk..dat is helemaal niet nodig.
Wees gewoon jezelf. Een klant wilt een product...betaald en verwacht gewoon het product....klaar.!!

Snelle reacties op mijn vragen met nuttige en zinvolle antwoorden. Daarnaast altijd een leuke scherpe aanbieding.

Prijzen waren gelijk aan anderen doch vraag naar de beste prijs, scheelt zo een paar tientjes. Correspondentie gaat razendsnel

Vragen of advies over de producten gaat snel via de mail of via de chat.

Erg snelle reactietetmij . Met leuke aanbieding gekregen door prijs op te vragen via de website.

Het product is snel geleverd.

Mailcontact als erg prettig ervaren

Samsung HW-N950 Atmos soundbar gekocht, netjes geleverd aan huis. Helaas is deze kapot gegaan na 2 weken en toen klantenservice plattetv gebeld en die is uitstekend gebleken. (Zie klantenservice)

Netjes verzonden

Zoals beschreven was mijn soundbar defect - nu heb ik deze aangemeld voor garantie en ik kon hem laten ophalen of langsbrengen. Laatste optie gekozen omdat ik toch sneller met de auto kan langskomen dan gedoe met ophalen, waarvoor ik thuis zou moeten blijven dus dit is voor mij het eenvoudigst - maar voor degenen die dat willen is de optie er.

Standaard procedure: plattetv neemt kapotte product in en stuurt naar de fabrikant. Prima dus, maar jammer vanwege de lange reparatietijd. Nu dacht ik, tsja platteTV is een dozenschuiver dus dikke pech maar niets bleek minder waar. Nadat ik aangaf dat ik echt baalde van het defecte product en de lange reparatietijd kwam de mederwerker van filiaal Utrecht met de volgende oplossing:
Ik krijg een nieuw systeem mee en platteTV regelt de rest.
Perfecte oplossing voor mij en deze winkel verdiend dan ook een goede aanbeveling.

Advies om een betere soundbar te kopen tegen gereduceerde prijs. Probleemloze levering. Enthousiaste meedenkende medewerker.

Moest even vragen om toezending factuur. Daarna via e-mail document ontvangen.

Zoals gezegd, goed advies, prettig contact.

Televisie besteld, versterker bestel, 4K speler besteld.
Keurig en netjes op tijd geleverd! Prijs aangepast nadat ik bij de concurrentie goedkoper had gezien!

Alles keurig en netjes, top!

Zeker top! Doen de moeite voor de laagste prijs, ergens anders goedkoper gezien? Doen ze het ook!

Zie onderstaande reactie van Platte tv. De zaak lijkt opgelost. Dit hebben ze uiteindelijkj netjes gedaan.

k zal deze webshop aan niemand aanraden. Ze hebben mij een gebruikt en beschadigd product opgestuurd met nota bene het vervangen onderdeel na reparatie in de doos. Na diverse toezeggingen om het goed te regelen geven ze niet meer thuis als het er op aankomt. Schandalig slechte service.

Een dag te later dan overeen gekomen

Alsnog goed afgehandeld.

Geven niet thuis als ze hun beloften moeten nakomen. Reageren niet meer op mails. Dit ging wel snel toen er contact was over de bestelling.

Beste Alain,

Nogmaals onze excuses voor het ontstane ongemak, dit had natuurlijk nooit mogen gebeuren en is ook zeker een fout gemaakt waardoor u een foutief model ontvangen heeft.

Inmiddels hebben we contact per mail gehad en heb ik u bevestiging van de omruiling aan huis toegezonden, onze planner neemt nog even contact met u op voor het maken van de afspraak.

We hopen dat u veel plezier van de gloednieuwe Heos Home Cinema mag hebben!

Tim
PlatteTV

Goede aanbieding gedaan waar ik niet lang over hoefde na te denken. De knoop was zo doorgehakt!

Goed en snel volgens afspraak.

Snelle service!

Duidelijke overzichtelijke website met altijd nog bovenop de lage prijs een extra korting aan te vragen.

Alle bestellingen welke ik tot nu toe heb gedaan waren de volgende dag al in huis. De tv heb ik in de winkel gehaald en deze kon ik direct meenemen.

Een aantal keer de klantenservice benaderd en tot nu toe altijd een snelle duidelijke reactie gekregen.

Makkelijk bestellen, snel contact via mail n.a.v. een vraag omtrent een te leveren product. Verder erg duidelijke website en goed overleg met medewerker van plattetv.nl

Huidige bestelling nog niet geleverd maar vorige bestelling ging ook supergoed dus vertrouwen dat deze bestelling ook goed gaat lopen.

Makkelijk door het hele bestelproces geholpen prima in orde ik zou het iedereen aanraden doen

Alles volgens afspraak

Vriendelijk geholpen

Goede service en altijd wel een extra korting te scoren. vind ik heerlijk. Levering en betaling verliep ook prima!

Prima, niets op aan te merken.

Goede klantenservice tot nu toe. Chat & telefoon & email. Prachtig.

Een scherpe persoonlijke deal ontvangen via email, snelle reacties op mails om het af te handelen.

een sonos play 1 besteld. Snelle levering en super service. bevalt goed en wil zelfs tweede sonos bestellen, uiteraard ook bij Platte tv

geleverd conform afspraak

reageren snel en adequaat op bericht.

Scorekaart voor HelloTV