Gebruikers over webshop HelloTV
Review toevoegenIk krijg er iets voor terug (beloning)
AlgemeenWilde een TV kopen die in de aanbieding was, helaas tijdens het bestelproces was deze net verkocht jammer maar toch een mooie deal kunnen sluiten omdat ik pech had voor een geheel nieuw model!
KlantenserviceNetjes, meedenkend en snelle reactie
Beste heer / mevrouw,
Wat leuk om te horen dat u de service als positief ervaren heeft.
Wat fijn om te horen dat uw vragen snel en netjes behandeld zijn en u alsnog een mooie deal heeft kunnen sluiten voor een haarscherpe prijs!
Wij wensen u heel veel plezier toe van uw geweldige aankoop.
Justin
Plattetv.nl
AlgemeenIk had een mail gestuurd en daar is heel snel op gereageerd en zijn vervolgens snel tot een overeenkomst Gekomen .
En met de inruil actie nog wat voor mijn oude set gehad.
AlgemeenIk had me eigen goed geïnformeerd via internet en kwam toenuit bij platen tv waar ik netjes werd geholpen. En ze hadden een leuke actie en deze hebben we besteld
AlgemeenPrettige e-mail contact gehad, goed advies gekregen.Meegedacht over aanbieding. Kon mijn eigen installatie inruilen. Aantrekkelijke prijs.
KlantenserviceDirecte, vlotte reactie nadat ik per mail enkele vragen had gesteld.
AlgemeenHandige website, de items zijn makkelijk te vinden en te bestellen. Alvorens te bestellen nog even de beste prijs aanvragen, scheelt weer 30 euro.
KlantenserviceMijn vorige bestelling zou binnen 3 tot 5 werkdagen worden bezorgd. Dit werd ruim 2 weken. De communicatie over deze vertragen verliep zeer moeizaam.
Algemeenzeer snelle service en reactie op mail, vanmorgen contact opgenomen met de klantenservice via een form, binnen 5 minuten antwoord mogen ontvangen via de mail
Klantenservicevanmorgen contact opgenomen met de klantenservice via een form, binnen 5 minuten antwoord mogen ontvangen via de mail om de beste prijs van een TV + muurbeugel te krijgen. Na veel vragen en snelle reacties heb ik een offerte laten maken!
AlgemeenGisteren contact opgenomen met de klantenservice van PlatteTV via email en binnen 5 minuten antwoord mogen ontvangen om de beste prijs van een LG 4K tv te krijgen. Ook livechat werkt uitstekend, vriendelijk en klantgericht geholpen
KlantenserviceGisteren contact opgenomen met de klantenservice van PlatteTV via email en binnen 5 minuten antwoord mogen ontvangen om de beste prijs van een LG 4K tv te krijgen. Ook livechat werkt uitstekend, vriendelijk en klantgericht geholpen
AlgemeenOp 11 maart een receiver in de winkel in Breda gekocht omdat deze volgens de website daar aanwezig zou zijn. Dit was bij aankomst echter niet het geval, de receiver was niet op voorraad in het magazijn in Breda en dus zouden ze hem voor me versturen vanuit het centrale magazijn want daar was hij wel op voorraad. Ik zou hem dan met twee dagen in huis hebben. Top. Direct betaald en met een goed gevoel naar huis. 's Avonds wordt ik gebeld "Sorry maar hij is toch niet op voorraad en we moeten de order doorzetten naar de leverancier.. over de levertijd kunnen we nog geen uitspraken doen" .. Kan gebeuren, onhandig maar prima. We wachten geduldig af.
19 maart, ik neem maar eens contact op met de klantenservice met de vraag hoe het met mijn order is want ik heb nog niets vernomen. Letterlijke woorden: "Ah ik zie dat hij bestelbaar is bij de leverancier, ik zet de order nu door dan krijgt u daar een e-mail van". De e-mail schrijft:
"Dit artikel is op voorraad in ons centrale magazijn en is voor u besteld. Met ongeveer twee werkdagen komt uw bestelling bij ons verzendcentrum binnen en wordt deze direct naar u verzonden.
Hiervan ontvangt u een verzendbevestiging per e-mail."
25 maart; nog niets vernomen. Dat is vreemd ik kijk op de website en start een chat. Super kortaf reactie van de betreffende medewerker "De order is geplaatst in Breda, wij zetten hem door naar hen en dan nemen zij contact met u op" - einde chat.
Nu 27 maart, nog niets vernomen. Dan maar even bellen met de klantenservice via het telefoonnummer zoals vermeld op de order. "Ja u belt nu met Anrhem, u heeft de order gedaan in Breda dus wij kunnen u niet helpen, dan moet u zelf Breda bellen". Dus ik bel naar Breda om te vragen voor een order update.. "Mijn collega heeft u geholpen, ik verbind u even door met hem" (hoezo? kan jij mij niet helpen dan.. zo moeilijk is mijn vraag toch niet? Ik bestel een receiver bij jullie en wil alleen weten of ik deze nog een keer kan verwachten.
De collega welke van mij de order heeft aangenomen kan echter niets zeggen want vanuit de leverancier krijgen zij nog geen leverdatum door. Dus het kan dagen duren maar ook weken.
Edit:
Diezelfde avond wordt ik gebeld door PlatteTV Breda.
Excuses worden gemaakt omdat er tijdens dit proces keer op keer fouten zijn gemaakt. Wat blijkt, bij een ander filiaal staat de receiver op voorraad en deze kan dezelfde avond nog verzonden worden.
Tevens krijg ik ter compensatie een deel van het aankoopbedrag terug gestort.
De volgende dag zie ik inderdaad het bedrag op mijn rekening, een receiver op de mat en een begeleidend bloemetje (wat ik dan weer wel oprecht waardeer!).
Conclusie, er is echt een en ander niet goed gegaan bij mij bestelling (zoals ook eigenlijk wel blijkt uit alle andere positieve reviews hier op Tweakers) maar ze hebben het netjes opgelost, dat mag gezegd worden.
In de winkel wordt je super geholpen met je vragen als je iets wilt kopen. Maar de after-sales is echt nog niet op order. Heel treurig.
Op de orderbevestiging staat een telefoonnummer met de begeleidende tekst: "Heeft u vragen? Wij staan 7 dagen per week voor u klaar tel. 026-xxxx "
Maar als je deze belt krijg je, na lang wachten, te horen. "Dat is niet bij ons filiaal (Arnhem) geweest, maar bij het filiaal in Breda. Wij zetten de order aan hun door, zij nemen contact met u op." Om vervolgens niets meer te horen.
Overigens ook de 'service' telefoon opnemen met "Ja hallo.." In plaats van "Goedemiddag met PlatteTV.." zou ook al veel doen voor de beleving lijkt me (maar dat terzijde)
Eveneens via de chat op de website wordt je afgescheept met dezelfde opmerking dat ze de order zullen doorzetten en dat er met me contact wordt opgenomen.
Heel vreemd dat men me niet gewoon kan helpen met een simpele vraag "Hoe staat het met mijn order.. " maar dat dit specifiek in het filiaal in Breda moet en eigenlijk alleen bij de verkoper van het product om maandag morgen.
Goedemiddag heer Heuvelman,
Ontzettend spijtig om te vernemen dat uw aankoop in onze winkel te Breda niet is verlopen zoals u van ons mag verwachten, nogmaals onze welgemeende excuses voor het ongemak!
Inmiddels hebben we telefonisch contact met u gehad en zijn we samen met u tot een passende oplossing gekomen waardoor u morgen toch van uw mooie Denon receiver mag genieten.
Wij hopen dat het naar wens is opgelost en wensen u er alvast veel plezier mee!
Tim
PlatteTV
AlgemeenHele snelle service gehad (Al reactie binnen enkele minuten) en staan open voor korting indien ergens anders goedkoper wordt aangeboden.
AlgemeenZeer snelle en correct reactie van de servicemedewerker na een aanvraag van de beste prijs aanvraag. Er kwam een heel net aanbod van het product dat ik wil kopen dus ik was erg tevreden.
Beste heer Dekkers,
Wat leuk om te horen dat u gebruik heeft gemaakt van een persoonlijk aanbod.
Wij wensen u heel veel plezier van uw geweldige aankoop en zien u graag nog eens terug.
Mocht u met de installatie verdere vragen hebben dan horen wij het graag van u.
Justin
Plattetv.nl
AlgemeenSnelle reactie na "vraag beste prijs aan" en gelijk een mooie aanbieding.
Prettig en snel email contact!
AlgemeenSnelle reactie klantenservice. Na het kiezen van het model werd ik er op geattendeerd dat er een versie wat extra opties deze mocht ik voor hetzelfde bedrag meenemen.
AlgemeenVia de mail extra korting gekregen. Bovendien denken de medewerkers mee over extra service en opties om mee te bestellen.
AlgemeenNa wat twijfel over het model zijn we super geholpen via de hulplijn en dat op een Zondag👍🏻
KlantenserviceNa het kiezen van het model werden we erop geattendeerd dat er een versie wat extra opties deze mochten we voor hetzelfde bedrag meenemen.
AlgemeenProduct afgehaald in de winkel Amsterdam. Goed en deskundigen advies gekregen, uitgebreid voorgelicht. Prima service.
AlgemeenSuper geholpen via Chat en daarna via email om een goede keus te maken voor mijn Sonos systeem. Vriendelijke en met goed gevoel voor service en snel reageren. En alles wordt keurig thuis afgeleverd. Volgende keer zeker weer op deze manier!
KlantenserviceSnelle reacties en goed advies
AlgemeenIk ben snel geholpen via de website chat. Ondanks de actie voor een Sonos Beam nét afgelopen was, heb ik toch een mooie prijs gekregen. Goede service!
AlgemeenAanvragen van de beste prijs is zeer aantrekkelijk! De prijs op het internet krijg je hier daadwerkelijk.
AlgemeenVriendelijk, behulpzame klantenservice (via de chat) en mooie prijzen! Zo zou elke webwinkel het moeten doen.
AlgemeenGoede prijzen en kunnen het goedkoper aanbieden dan de concurrent. Vriendelijk en snel contact gehad via de mail.