HelloTV

Gebruikers over webshop HelloTV

Ondernemende club, denken mee en zijn qua prijs een van de scherpste aanbieders!
Goede en overzichtelijke website.

Snelle reactie per mail.

zeer goede prijs aangeboden en snel gehandeld
Wat mij betreft is dit de beste internetwinkel voor je elektrische apparaten

levering was keurig op tijd prima

Al meerdere keren Sonos apparatuur bij PlatteTV gekocht. Iedere bestelling snel en goed geleverd. Bij aanvragen van deals via chat of mail levert dit altijd een mooi aanbod op. Ook bij inruil oude apparatuur een goed voorstel ontvangen.

Snelle reactie op mails en mooie aanbiedingen.

Wel vaker iets gekocht bij platteTV en tot nu toe altijd naar volle tevredenheid. Een mooie optie vind ik het aanvragen van een passend voorstel via de mail. Pakt altijd goed uit!

Een aanrader!

Mail werd snel beantwoord en kreeg een prima prijsvoorstel!

Goedemiddag heer / mevrouw,

Wat leuk om te horen dat u wederom gekozen heeft voor Plattetv.nl!
Dat horen wij graag.

Wij zien u graag nog eens terug voor wellicht nog een persoonlijke deal.

Justin
Plattetv.nl

Via de mail een aanbieding gevraagd voor Samsung tv en vogel beugel. De aangeboden prijs was een van de goedkoopste deals. Na snelle reactie van medewerkers voor levering binnen 2 dgn de koop afgerond.

Een nieuwe kleine Smart TV aangekocht met bijhorende muurbeugel. Heb een zeer goede zomerprijs gekregen voor beide artikelen na diverse mails, m.a.w. perfecte commerciële communicatie en opvolging. Goede Service .

Heb hier een LG65c8 besteld en een sonos beam. Goede prijs, snelle levering en communicatie via mail. Top bedrijf!

Via de email een mooie prijs gevraagd en gekregen voor een Sonos One, Die nu met de Google assistent werkt. Super snel en vriendelijk geholpen. Nu zijn alle kamers voorzien van een Sonos box echt een top systeem.

Top om zo snel contact te hebben met verkoper via de Email.

Ik hecht zeer veel waarde aan klanten service. Bij PlatteTv is dit goed voor elkaar.

Ik had vragen omtrent de Sonos one box. Daar werd ik op een kundig manier bij geholpen. Het contact verliep vlot. Ze zijn op veel momenten van de dag bereikbaar.

Ik had gevraagd om een inruilactie dat was vanwege de scherpe prijs helaas niet mogelijk. Tot mijn verbazing was de televisie de volgende dag, pas toen ik het mailtje ontving, de prijs in één keer €35,- hoger. Daarna gemaild en ik kreeg alsnog de scherpe prijs, dus top!

Ik heb via de chat om een leuke deal gevraagd voor een TV incl. wandbeugel. Ik kreeg razendsnel een reactie met een prima aanbieding. Uitstekende service tot nu toe!

Had na enige research een tv op het oog, de lg 49 sm9000. Bij Platte TV kreeg ik de beste prijs.
De tv bevalt prima. Ik had nog een pricewatch aanstaan en na twee weken bleek de tv ineens overal goedkoper, ook bij Platte TV.
Een mailtje was voldoende en ik kreeg het verschil binnen een dag op mijn bank gestort. Erg sportief!

Goed geholpen

Van klant naar fan! Aankoop van 2 Sonos speakers. Snelle reacties ruim binnen een uur, goede prijs, en ook nog goed een stukje snelle aftersales! Kortom, zeer tevreden dus.

Levering zoals tegenwoordig verwacht. Met één werkdag dus.

Snel reactie terug op email. Leuke prijs voor tv. Nu de levering nog maar heb er alle vertrouwen in!

Na aanvraag kwamen ze snel met een reactie inclusief een scherp tarief (goedkoper dan concurrentie).

Netjes geholpen via de mail met een aanbod scherper dan de concurentie. Levering moet nog plaats vinden.

Je krijgt snel contact met deze webshop en ze communiceren erg duidelijk en denken met je mee. Voor zo ver ik kan zien zijn ze met alle producten die mij interesseren erg scherp geprijsd

De vorige keer dat ik iets bij Plattetv had besteld had ik het de volgende dag in huis. Niets meer niet minder. Helemaal goed

Duidelijk. Erg vriendelijk en het lijkt of er een hoop mensen werken.

Via webpagina een prijs aangevraagd. Een receiver gevonden die aan veel eisen voldoet. Nergens anders een betere prijs gezien.

Goede hulp tijdens bestel proces en tevens de mogelijkheid om een persoonlijk aanbod te ontvangen,. Ik heb hierdoor al meerdere bestellingen bij PlatteTV gedaan

Snelle responsetijden!

Scorekaart voor HelloTV