Gebruikers over webshop HelloTV
Review toevoegenIk krijg er iets voor terug (beloning)
AlgemeenPlatteTV heeft prima service en is scherp in prijs. Prima bedrijf om goed zaken mee te doen.
VerzendingGoede service en snel contact via de mail.
KlantenserviceSnel contact en correct.
AlgemeenNa overleg over een product via de chat snel en goed geholpen.
Ook via mail werd later erg snel gereageerd, helemaal top
AlgemeenIk ben snel en correct geholpen. Op mijn aanvraag voor inruil kreeg ik 2 keuzemogelijkheden. Aanrader!
KlantenserviceVriendelijke medewerkers die direct reageerde op mijn mails
AlgemeenSpeciale prijs aangevraagd. Goed en snel geholpen, prettig contact via mail & daarop besteld. Levering volgens planning.
AlgemeenDe laagste prijs door middel van een persoonlijke aanbieding. Deze verliep via email met bijna direct antwoord op al mijn vragen.
VerzendingVlotte levering, volgens afspraak
KlantenserviceZeer snelle reacties
AlgemeenJe wordt netjes te woord gestaan en er is een goede korting mogelijk zonder gedoe.
VerzendingSnel
Geleverd zonder wacht tijd
Snel bereikbaar. Via mail whatsapp en chat.
AlgemeenVertrouwenwekkende shop met zeer aantrekkelijke aanbiedingen. Vragen worden per omgaande beantwoord en de prijzen zijn of worden gewoon zeer scherp gemaakt.
VerzendingBinnen een dag geleverd
KlantenserviceSteeds direct een goed antwoord gekregen op mijn vragen.
AlgemeenGewoon goede site, duidelijke aanbieding, goede service en keurige levering. Ze hebben concurrerende aanbiedingen tov. ander aanbieders
AlgemeenVoor de eerste keer contact gehad over een extra korting op een product. Heel snel een leuke reactie terug ontvangen met een nog leukere korting om mij welkom te heten als nieuwe klant! Fijn is dat men direct snel reageert. Absolute pluspunt!
AlgemeenDuidelijke website ! reageren heel snel op chat of via mail. Altijd vriendelijk, maar vooral ook meedenken met de klant ! Service gericht en scherpe aanbiedingen. Ik zou Platte TV zeker aanraden bij een ander.
VerzendingSnelle levering en prima informatie over de status van levering. Alles keurig in originele verpakking.
KlantenserviceHad nog enkele vragen over een cashback actie en ben later nog prima geholpen hoe ik e.e.a. moest afhandelen bij de fabrikant
AlgemeenIk had een aantal vragen over een product en de mails werden snel en perfect beantwoord, enorm mee geholpen nogmaals bedankt.
VerzendingPerfect
KlantenserviceEnorm vriendelijk en snel geholpen
AlgemeenSnelle reactie via de mail, een fijne communicatie en een mooie deal gekregen van een van de medewerkers
AlgemeenIk ben erg fijn geholpen. Heeft een goed toegankelijke site en een snelle en goede service!
AlgemeenSnel en goed contact bij de vraag naar informatie. Ook de mogelijkheid om een deal te maken voor een Sonos speaker werd goed op gereageerd!
AlgemeenVriendelijke medewerkers. Je wordt snel en vakkundig geholpen. Daarnaast een overzichtelijke site met goede prijzen en voorwaarden.
VerzendingSnel en volgens afspraak.
KlantenserviceSnel en vakkundig. Heel leuk contact gehad.
AlgemeenEerst een samsung the Frame gekocht bij plattetv.nl Hier waren we zo tevreden over de deskundige verkoopmedewerkers dat we ook besloten onze versterker Denon 800DRA H hier aan te schaffen
KlantenserviceSel geholpen
AlgemeenEen supersnelle reactie en een scherpe deal. Ik had zelf al uitgezocht welke televisie ik wilde, dus qua advies kan ik niets zeggen.
KlantenserviceHet weinige contact dat ik met de klantenservice heb gehad, was vooral heel vlot.
AlgemeenGoede deals gekregen voor verschillende artikelen. Handig dat klantenservice via verschillende manieren snel en makkelijk te bereiken is.
KlantenserviceSnel en duidelijk geholpen via mail en livechat.
AlgemeenBestelling was makkelijk te plaatsen, heeel snelle reactie en denken met je mee over passend product en goede deal
AlgemeenZeer duidelijke en overzichtelijke site. Bestellen en vragen stellen eenvoudig. Duidelijke product beschrijvingen. Prima service
KlantenserviceZeer snelle reactie tijd op email. Duidelijke en heldere communicatie. Prima prijsvoorstellen