Gebruikers over webshop HelloTV
Review toevoegenIk krijg er iets voor terug (beloning)
AlgemeenHeel makkelijk bestelling te plaatsen, hele vriendelijke en snelle reacties via de mail. Top klantenservice!
KlantenserviceHele vriendelijke klantenservice!
AlgemeenZowel in de winkel als via de site of e-mail zijn de mensen heel behulpzaam en supersnel. Heb al meerdere producten bij PlatteTV gekocht. De service is ook uitstekend.
VerzendingProduct was volgens afspraak af te halen. Advies over de producten wordt ook pro-actief gegeven.
AlgemeenSnelle reactie van de klantenservice. Goede deal gekregen met veel korting. Goed geholpen bij het bestellen en snel geleverd
VerzendingDenim versterker gekocht. Top apparaat
KlantenserviceSnelle reactie op vragen
Vriendelijk geholpen
AlgemeenPlatte tv geeft altijd snel reactie, inmiddels 2e bestelling en zeer tevreden, sneller verzending, snel reactie.
KlantenserviceSnel reactie op email.
AlgemeenWederom weer een product bij Platte TV gekocht, en heb weer de laagste prijs gekregen.
VerzendingLeveren van product gaat zeer snel.
KlantenserviceJe wordt snel beantwoord door de medewerkers.
Algemeensnelle reactie bij mail, zeer goede feedback & opvolging,
aanrader. tevens ook zeer goede prijs gekregen voor mijn toestel
AlgemeenPrima Webwinkel, laatst een bestelling gedaan en dag later keurig in huis. En gewoon met Post.nl
Verzendingdat werkt zoals het moet
Klantenserviceze geven razend snel antwoord
AlgemeenOverzichtelijke website en aantrekkelijke prijzen. Contact met de klantenservice ging snel en werd goed geholpen.
KlantenserviceEr wordt snel gereageerd per mail
AlgemeenNa een vraag te hebben gesteld via een formulier kreeg ik de volgende morgen direct een reactie. De overige mailwisseling was tevens erg snel en helder.
KlantenserviceSnelle reactie op vragen en duidelijke communicatie
AlgemeenOverzichtelijke website met scherpe persoonlijke aanbiedingen.Super snelle en vriendelijke klantenservice via de mail. Zeker een aanrader.
KlantenserviceSnelle en vriendelijke service
AlgemeenGoede webshop en snelle reactie en goede aanbiedingen en een echte aanrader en een fijne winkel
KlantenserviceSnelle reactie
AlgemeenGoeie webshop met snelle levering en snelle reactietijden. Het persoonlijke contact via mail of chat voor aankoop is fijn.
AlgemeenPrettig en snel contact met medewerkers, mooie aanbieding. Ze hebben een ruim assortiment met zeer scherpe prijzen.
KlantenserviceSnel en makkelijk contact, medewerkers zijn goed bereikbaar.
AlgemeenDe website is overzichtelijk en duidelijk, daarnaast heb ik een geweldig product mogen ontvangen! Helemaal top
VerzendingHet pakket werd snel geleverd en de leveranciers waren klantvriendelijk
KlantenserviceKreeg snelle reactie op de mails die ik had gestuurd met leuke acties en kortingen
AlgemeenMooi persoonlijk aanbod ontvangen voor Sonos product. Correcte en snelle respons van de klanten service.
AlgemeenOnline word je uitgenodigd om een persoonlijke aanbieding te vragen. Deze heb ik aangevraagd en kreeg direct een reply met een scherpe aanbieding. Omdat er online nog een scherpere aanbieding was, deed PlatteTV uiteindelijk een nog scherpere aanbieding. Lekker snel geregeld, snelle reacties!
KlantenserviceSnelle reactie, goede aanbieding
AlgemeenInformatie op site is prima, het contact verliep uitstekend en ik kreeg een goede korting!
KlantenserviceHeel snel een antwoord.
AlgemeenOp zoek naar Qled,4K of HD ,TV en uiteraard Home Audio met echt
schitterende korting ga dan naar PlatteTv want die zorgt voor een pracht van een korting. Dddooeennn.
Algemeen2 stuks Sonos Ones besteld. Hier zijn niet vaak acties mee dus was snel besloten. Enkele jaren geleden ook mijn TV hier besteld dus reeds goede ervaringen mee.
VerzendingZeer snel geleverd. Netjes verpakt en goed op de hoogte gehouden met de T&T.
KlantenserviceChat werkt altijd goed.Snel en correct advies.
Goedemorgen,
Wat leuk om te horen dat u wederom voor Plattetv.nl gekozen heeft, dat waarderen wij enorm!
Wij wensen u heel veel luister plezier toe en zien u graag nog eens terug.
Justin
Plattetv.nl
AlgemeenTop service, met alles, het lijkt te mooi maar ze doen alles om je blij te maken. Super winkel. Vooral in Naarden omdat ik daar perfect ben geholpen