Gebruikers over webshop HelloTV
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenContact met PlatteTV verloopt prima. Via chat duurt het wel langer dan via mail (alhoewel ik andersom dacht). De levering gebeurt snel, er wordt goed geïnformeerd en de prijzen zijn goed en zeer concurrerend. Je kan hier dus met een gerust hart kopen!
VerzendingSnel volgens afspraak de volgende dag geleverd.
KlantenserviceVia Mail uitstekend, via chat was ik wel behoorlijk lang bezig.
AlgemeenVia mail een offerte opgevraagd. Na wat mailtjes werd mij een prima aanbod gedaan waardoor ik tot bestelling ben overgegaan.
KlantenserviceVia mail snel antwoord gekregen en per telefoon prima te woord gestaan.
AlgemeenIk ging voor een zgn. "Buitenkansje". PlatteTV zegt dit toestel te leveren in Nieuwstaat. Ik heb gechat en proberen te bellen (werd niet opgenomen) Iedereen was netjes en positief. Helaas werd nergens gezegd of vermeld dat de levering niet de volgende dag is. Ik betaalde nu meer dan € 1.000 vooraf en moest ca een week wachten op levering. Zeer slecht gecommuniceerd w.m.b. Had ik dat geweten dan had ik nooit een buitenkansje gekocht.
VerzendingProduct wordt netjes afgeleverd. Doos was al open geweest maar dat wist ik bij een "buitenkansje". Alles netjes verpakt en aanwezig. Helaas levering pas een week na aankoop. Leveringswindow was 13.45 tot 16.00 Middag dus thuis gebleven. Levering kwam pas rond 17.00
KlantenserviceIk heb diverse keren via chat en mail aangegeven dat ik het jammer vond dat ik niet vooraf wist dat een "buitenkans" pas veel later wordt geleverd. Niet één keer is men op mijn argumenten ingegaan. Ze antwoorden standaard "Dat het hun spijt" en verwijzen naar hun voorwaarden terwijl de website toch echt suggereert dat er de volgende dag geleverd wordt. Pure minachting van de klant!
AlgemeenSnel contact, duidelijk, vriendelijk. Prima prijzen en acties. Levering en betaling probleemloos en snel. Duidelijke website.
AlgemeenReceiver gestuurd waarvan de doos ooit geopend was (bij mij bekend) maar zonder afstadnbediening. Maand later geleverd.
AlgemeenNa een paar dagen geleden een offerte in de mail te hebben gekregen met een scherpe prijs, zat ik gisteravond nog even de site van PlatteTV te bekijken en zag dat de chat opdat tijdstip nog steeds in de lucht was. Perfect gechat met Ivo en de bestelling geregeld. Morgen komt mijn nieuwe Sonos Playbar. Jippy.
VerzendingSnel, verzekerd en dus betrouwbaar
KlantenserviceHet chatten is zeer handig. Maar ook reactie per mail op ingediende vragen gaat supersnel.
AlgemeenHeb een goede produktkeuze kunnen maken van goede kwaliteit tegen zéér scherpe prijsvoering.
PlatteTV.nl heeft een zeer helder beeld van klantvriendelijkheid en service
Zeer snelle reactie van PlatteTV.nl op m'n via e-mail gestelde vragen.
AlgemeenKundige mensen en mooie showroom met goede en scherp geprijsde apparaten.Absolute aanrader om hier te kopen.
AlgemeenEen Samsung QE49LS03RAS besteld.
Erg vriendelijk geholpen
Zeer snelle reactie en een mooi en scherp aanbod gekregen.
Aanrader!!
Duidelijke informatie en snelle reactie!
Scherpe acties!
AlgemeenEen Samsung QE49LS03RAS besteld.
Erg vriendelijk geholpen
Zeer snelle reactie en een mooi en scherp aanbod gekregen.
Aanrader!!
Duidelijke informatie en snelle reactie!
Scherpe acties!
AlgemeenDuidelijke website en zeer vriendelijke klantenservice die snel reageren. Denken ook mee met de klant door met goede adviezen te komen.
VerzendingDe leverdatum na plaatsen van de order kwam niet overeen met de leverdatum volgens de website. Daarvoor is wel netjes excuses aangeboden en optie gegeven om betaling terug te storten
Algemeensnelle reactie ontvangen op mijn vragen en mails. goede prijs kunnen bespreken. meerdere vestingen in Nederland voor eventuele vragen.
AlgemeenDuidelijke antwoorden en eerlijk advies. Alle vragen zijn beantwoord. Wij waren in Arnhem in de winkel. Weten duidelijk waar ze het over hebben.
AlgemeenDuidelijke site. Altijd contact via LiveChat. Snelle reactie na mailbericht. Scherpe prijs. Snelle levering. Kortom ik doe graag zaken met platte TV
VerzendingPerfect
Klantenservicezie boven
AlgemeenGoede voorlichting over het te kopen product . Een link gekregen voor de betaling met korting
VerzendingNetjes op tijd geleverd
AlgemeenPrima contact met klantenservice. Snelle reacties op vragen en ik kreeg het gevoel dat er werd meegedacht om tot een goede keuze te komen.
AlgemeenSuper service, snel antwoord op je vragen en aandacht voor de klant. Heel erg tevreden!
AlgemeenHet mailcontact over mijn nieuwe televisie was uitstekend. Snelle reacties terug en het bestelproces daarna ging ook heel vlot. Na betaling had ik de televisie de volgende dag al in huis. Super snelle levering en goed verpakt!
VerzendingErg tevreden hoe het product werd verzonden. Goed verpakt en na betaling de volgende dag in huis.
KlantenserviceGoed contact via de chatfunctie op de website en later via mailcontact. Snel respons.
AlgemeenHeb al een aantal keren besteld bij PlatteTV.nl. Zeer vlotte afhandeling bij online vragen en tot nu toe telkens correctie afhandeling van mijn bestellingen.
VerzendingOp tijd geleverd en keurig verpakt.
KlantenserviceHeb een aantal maal contact gehad via de mail en via WhatsApp. Telkens ruim op tijd een reactie mogen ontvangen. Ook werd mijn vraag goed beantwoord.
AlgemeenSnel en prima geholpen. Uitstekende aanbieding waarmee ik dik tevreden ben. Ik zou platte tv zeker aanbevelen