Gebruikers over webshop HelloTV
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenSnelle en goede service via mail. Contact aangevraagd via de website en ik kreeg binnen een paar minuten een reactie; erg fijn!
AlgemeenGoed en vriendelijk geholpen. Humor werkt. Altijd even checken of er een nog betere deal is. Ze hebben daar zelfs een linkje voor.
AlgemeenEindelijk een webwinkel waarbij eMail contact ook wat uitmaakt. Op de site werd geclaimd dat er een kortingsactie liep voor het product dat ik wilde kopen. Dat bleek niet het geval te zijn. Na het sturen vaan een mail werd er vlot een passende aanbieding gedaan. Klasse!
KlantenserviceEindelijk een webwinkel waarbij eMail contact ook wat uitmaakt. Op de site werd geclaimd dat er een kortingsactie liep voor het product dat ik wilde kopen. Dat bleek niet het geval te zijn. Na het sturen vaan een mail werd er vlot een passende aanbieding gedaan. Klasse!
AlgemeenPrima service en snel reactie
Al met al een prima bedrijf waar wel vaker zaken mee ga doen
AlgemeenVlotte respons op mijn vraag over de prijs. Kreeg uitstekend prijsvoorstel. Maakt solide en betrouwbare indruk
AlgemeenSuper duidelijk geholpen, vriendelijk en vooral altijd snelle reactie.
Scherpe prijs! Hoop de tv snel te krijgen
Moet de tv nog krijgen
KlantenserviceSnelle reacties, top
AlgemeenNaar wat speurwerk op Internet voor een Sonos Beam kwam ik op PlatteTV uit. Prijs was al zeer scherp maar na het aanvragen van een deal werd ie nog scherper, top! Op gestelde vragen kreeg ik snel een antwoord. een aanrader dus!
VerzendingProduct is nog niet verzonden maar gezien de reacties hieronder zal dat ook geen problemen op gaan leveren!
KlantenserviceSnelle en duidelijke terugkoppeling op gestelde vragen.
AlgemeenIk ben op Plattetv.nl uitgekomen vanwege de scherpe prijzen en het ruime assortiment. Na prettig contact via e-mail en chat heb ik direct mijn bestelling gedaan, deze had ik een dag later al in huis. Wanneer ik mijn Sonos set ga uitbreiden zal ik dit zeker opnieuw via Plattetv doen!
VerzendingVandaag besteld en morgen in huis. Duidelijke communicatie in bevestiging met track en trace mogelijkheid.
KlantenservicePrettig contact waarbij ze advies geven over het product.
AlgemeenSnel en makkelijk contact met de klantenservice. Heel vriendelijk en ze hebben een mooi bod gedaan voor een nieuwe tv.
KlantenserviceUiterst vriendelijke klantenservice. Staan netjes te woord en snel.
AlgemeenCorrecte afhandeling per mail, maken een passende aanbieding als je een mail stuurt met een goede korting, en beantwoorden je mail direct als je deze stuurt.
KlantenserviceSnel en netjes beantwoorden van mailverkeer
AlgemeenGelokt
Gelokt met lage prijs op een model, met gegarandeerde 21% korting. Die als je er om vraagt niet krijgt omdat de tv al op zijn laagste prijs stond. Andere tv's binnen zelfde actie worden je dan aangeboden met korting maar hogere totaal prijs. Zelfde model elders goedkoper gezien. Krijg je een verhaal dat de verkoper niet in nederland geregistreerd is dus niet telt. Ondanks verkoop via bol.com van tv-plaza met nederlands kvk nummer. Toch een ander model gekocht, kapot geleverd, op zaterdag. Kan gebeuren, contact op genomen moet foto's sturen per mail wordt er gelijk naar gekeken. Foto's gestuurd, geen reactie. Wordt er niet direct naar gekeken zoals in de mail stond. Nee 3 dagen later en als je contact op neemt kan niemand je vertellen of je mail goed is ontvangen. Je mag ook de kapotte tv naar een filaal brengen. Nee , je moet de tv veilig in je huis laten staan voor een week. Zodat zij een schadeclaim kunnen indienen bij PostNL. Zou niet mijn probleem moeten zijn. Maar kan wel een week lang mijn halve woning afsluiten voor de kinderen. Wordt niet mee gedacht, wordt niks gecommuniceerd. Gelokt met valse voorwaardes en geholpen zondere service.
Zie het totaal verhaal hierboven geschreven. Dit omvat mijn totale review
KlantenserviceZie het totaal verhaal hierboven geschreven. Dit omvat mijn totale review
AlgemeenHeb al vaker besteld bij Platte TV de communicatie is altijd prima, correct en reageren altijd snel. Meestal via mail dit werkt het beste.
VerzendingExtra bestelling voor Sonos ze denken altijd mee met de klant en bieden mooie prijs kwaliteit verhouding met goede service.
KlantenserviceService is altijd perfect! Mogen andere nog wat van leren.
AlgemeenSnelle en vrindelijke reactie op vragen. De prijzen zijn veel scherper dan de meeste web winkels.
AlgemeenKlanteservice reageert uitermate snel en je krijgt een goeie aanbieding als je met ze mailt!
VerzendingMoet nog iets bestellen daar ben ik nu mee bezig
KlantenserviceReageert mega snel
AlgemeenEerst bij Platte TV een Sonos Beam besteld. En nu bij Platte TV een Sonos Onse besteld. Goede service en scherpe prijzen is voor mij het enige dat telt!
Algemeendoor de beloning overgehaald om een review te schrijven, maar in het verleden heb ik hier al eerder gekocht en altijd alles netjes afgehandeld. Vandaar dat ik weer terug ben gekomen bij PlatteTV.
Goeie en vriendelijke service. Snel antwoord en groot aanbod aan produkten.
Dit produkt moet nog worden verzonden, maar eerdere bestellingen waren altijd op tijd. Ik verwacht dat deze ook op tijd zal worden geleverd (in belgie)
KlantenserviceSnelle reactie tijd en correcte afhandeling
AlgemeenSnelle reactie en duidelijke afhandeling en voorwaarden. Goede site met duidelijke toelichting, vergelijkingen en alternatieven
VerzendingZware tv geleverd door bezorger met arm in het gips...
KlantenserviceMeteen reactie op vragen
AlgemeenPrijzen op de site zijn al scherp, maar als je een e-mail stuurt krijg je een nog scherper prijsaanbod. Voordeel vind ik ook, dat ze fysieke winkels hebben.
AlgemeenSuper service en snelle levering.
Je krijgt altijd korting als je een mailtje stuurt.
Vele artikelen besteld en altijd netjes geleverd.
AlgemeenGroot aanbod in alles rondom TV's, snelle reactie via live chat en mail en vooral zeer scherpe deal!
KlantenserviceReactiesnelheid