Gebruikers over webshop HelloTV
Review toevoegenIk krijg er iets voor terug (beloning)
AlgemeenTot nu toe goede ervaring. Kom hier later meer uitgebreid op terug, na levering van de producten.
VerzendingTot nu toe goede ervaring. Kom hier later meer uitgebreid op terug, na levering van de producten.
KlantenserviceTot nu toe goede ervaring. Kom hier later meer uitgebreid op terug, na levering van de producten.
AlgemeenTwee weken geleden een nieuwe tv gekocht bij PlatteTV. Besteld via de webshop en afgehaald in de winkel. Goede service aan de balie!
Twee weken later de TV geretourneerd, dit was geen enkel probleem en ook daar weer netjes geholpen!
Na bestelling in de webshop is de TV afgeleverd in de winkel, maar zonder orderreferentie. Daardoor werd de link met mijn ordernummer pas gelegd toen ik belde om te vragen of de TV al was aangekomen. Kleinigheidje wat uiteindelijk prima is opgelost.
KlantenserviceContact gehad via whatsapp i.v.m. het retourneren van de TV. Snelle inhoudelijke reactie waardoor ik snel wist waar ik aan toe was, top!
AlgemeenSnelle respons, goed gevoel met aankopen doen en zie meerdere positieve reviews. Snelle levering en mooie akties
AlgemeenNa mail contact supersnelle reactie op vragen en goede aanbieding gekregen!
Kort om: top service !
Zie algemene beoordeling!
AlgemeenSupersnel en op een prettige manier antwoord op mijn vraag. Ik kan ook makkelijk het product tegen een geweldige prijs bestellen.
AlgemeenSnelle reactie van de klantenservice (in het weekend) en kwam bij aanvraag ook in aanmerking voor korting.
AlgemeenVlotte reactie op m'n vraag en duidelijke communicatie, ook als is dat middenin het weekend.
VerzendingLevering moet nog plaatsvinden, maar daar heb ik gelet op de eerste stappen vertrouwen in.
KlantenserviceGewoon correct.
AlgemeenComplimenten over snelle reacties via mail en online contact. Ook bereid om mee te denken met inruil, toen dat niet hoefde kreeg ik een mooie prijs aangeboden.
VerzendingConform verwachting mooi op tijd en snel geleverd
KlantenserviceZie eerste reactie
AlgemeenEerlijk en altijd goed prijs aanbieden en Team is echt vriendelijk en ze hebben veel geduld met klanten door dat ik ben vaste klant bij hen .
VerzendingWas snel en op afspraak , van te voor kreeg ik melding met sms met hoe laat precies zijn bij mij .
KlantenserviceEerlijk en goed service
AlgemeenTot zoverre ging alles naar wens. Direct betaald en in afwachting van de bestelling en melding wanneer deze geleverd ging worden. Mede daar dit product elders reeds uitverkocht was.
KlantenserviceBesteld produkt was helaas niet meer leverbaar. Telefonisch geprobeerd dit te regelen, want geboden alternatief wilde ik niet. Klantenservice wilde mij met een kluitje in het riet sturen, maar dankzij aandringen toch keurig opgelost en naar volle tevredenheid .
AlgemeenMijn bestelling bleek niet voorradig maar er werd een duurder model aangeboden die wel voorradig was tegen dezelfde prijs.
VerzendingGoed verpakt solide doos op de dag die ik had aangegeven.
AlgemeenVriendelijke klantenservice die snel reageren, mee denken met de klant en juiste prijzen kunnen bieden. Tevreden over plattetv, aanrader.
KlantenserviceReageren zeer snel, en denken mee.
AlgemeenNette benadering, snelle reacties via e-mail. Levering moet nog volgen, maar dat komt vast goed.
KlantenserviceTot nu toe alleen nog contact gehad omtrent een te bestellen product, correcte benadering en snelle reacties
AlgemeenIn mijn woonplaats is er geen winkel van PlatteTV. Op het internet kwam ik ze tegen. Leuke bedrijf !...
Absoluut klantvriendelijk, snelle service, goed bereikbaar en bovendien aantrekkelijke prijzen.
Hele goede website en makkelijk te bestellen . Ik heb mijn bestelling vandaag geplaatst, een deal op maat!.. Alles is goed verlopen. Zeker een aanrader.
snelle levering
Klantenserviceklantvriendelijk
AlgemeenPrima contact. Lekker soepel gelopen via e-mail. Leuke persoonlijke aanbieding gehad waar ik zeker tevreden mee ben.
AlgemeenGoede prijs en een goede service met zelfs persoonlijk contant via mail. Een aanrader. Top!
AlgemeenHeb hier onlangs een LG tv en daarna een Yamaha soundbar gekocht. Werd via chat en mail erg goed geadviseerd en er wordt zeer snel gereageerd. Ook kreeg ik in beide gevallen een mooie prijsaanbieding. Kortom, erg tevreden.
VerzendingZoals beloofd de volgende dag in huis.
AlgemeenZeer uitgebreid aanbod tegen scherpe prijzen. Fijne klantbehandeling en bestelprocedure. De aankoop(procedure) als zeer professioneel en prettig ervaren!
AlgemeenSnelle en adequate afhandeling nadat ik te kennen had gegeven dat ik geïnteresseerd was in de aanbieding voor een Philips TV
AlgemeenOp zoek naar een produkt kwam ik op deze site terecht. Ik was heel erg verrast dat je over de prijs kan onderhandelen. Verder wordt er snel en accuraat gereageerd.