Gebruikers over webshop HelloTV
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenSnelle reactie en prettig contact op mijn vraag via e-mail om een aanbieding voor mijn aankoop van een Sonos Sub. Na ontvangst van een mooie persoonlijke aanbieding via de webshop mijn bestelling verder kunnen afhandelen. Kortom: alles snel en perfect geregeld.
AlgemeenLange levertijd.Kwam niet overeen met voorraad op de site. Slechte klantenservice. Regelmatig kreeg ik bericht dat ze mijn mail niet hadden en de laatste week heb ik 5 keer gemaild en zij zeggen dat je binnen 30 minuten reactie krijgt. Nooit wat gehoord. Vertrouwen is weg. Ook zijn zij niet altijd goedkoper dan elders. Ondanks hetgeen zij beweren!
VerzendingLevering op zich was netjes en goed ingepakt. Het besteld kwam echter pas na 4 weken ondanks dat het volgens hun site op voorraad was bleek dat niet zo te zijn.
KlantenserviceMen reageert niet of onvoldoende op vragen per mail. Gevraagd wat de laagste prijsgarantie inhield. Nooit antwoord ontvangen. Producten elders bleken goedkoper. Ondanks hun schreeuwerige banners dat zij tot 25% korting kunnen geven en kan vragen naar een prijsvoorstel hebben zij geen concurrerende prijs voor een door mij gewenste tv gedaan. Ook al had ik op hun banners en prijsgarantie gewezen. Twee weken later was de prijs op de site ineens wel een paar euro goedkoper dan de concurrent. Ik wacht tot op op heden nog steeds op uitleg. Het vertrouwen is weg.
AlgemeenHet ging zeer vlot en bovendien met een persoonlijke e-mailwisseling. Daarenboven kwamen we uit op een scherpe prijs voor het door mij gewenste artikel.
AlgemeenNieuwe receiver gekocht. Fijn contact. Vriendelijk en snelle reactie. Ook nog een erg leuke prijs. Mijn tweede bestelling en gewoon prima!
AlgemeenIk ben vriendelijk geholpen, ze hebben een vlotte klantenservice en ook de prijs is prima.
AlgemeenMarantz SR 5014 gekocht met een leuke aanbieding, zeker nu met de black friday actie.
AlgemeenZocht een specifieke tv die ik voor een hele scherpe prijs bij PlatteTV heb kunnen vinden, goeie prijs, goeie service en snelle afhandeling!
Geen spijt van
Snelle verzending, netjes verpakt en goed afgehandeld!
KlantenserviceNet, kundig en vriendlijk personeel
AlgemeenUitstekende en snelle reactie op verzoek om aanbieding. Vervolgens product snel te bestellen. Kortom top.
AlgemeenHeel prettig contact. Platte TV zet zelfs een order klaar, met een mooie persoonlijke aanbieding, om de bestelling op de webshop te kunnen doen.
KlantenserviceSnelle reactie, fijn in het contact.
AlgemeenPlatte TV is een prettige webwinkel met een snelle service door behulpzaam personeel. Een uitgebreide lijn aan producten, het nieuwste van het nieuwste. Levering geen probleem, het product de dag na bestelling in huis.
VerzendingVerzending via Post.nl is voor mij nog nooit een probleem geweest.
KlantenserviceVragen worden direct beantwoord. Order snel afgehandeld
AlgemeenMarantZ versterker besteld, ging via de klantenservice,prima geholpen en goed advies gekregen en op tijd geleverd.
AlgemeenHeel de Sonos gekocht en al diverse keren een tv gekocht uitstekende service
Perfecte prijs kwaliteit verhouding
AlgemeenBij Platte TV heb je altijd 3 garanties : goede prijs, mooi product en snelle levertijd. Deze ingrediënten zorgen ervoor dat ik altijd weer terugkeer naar Platte TV.
VerzendingDe volgende dag al geleverd.
KlantenservicePrima contact en denken altijd met je mee.
AlgemeenOok de 2e tv was aan vervanging toe. En na de eerdere goede ervaring (prettig contact, snel verzonden, prima prijs), nu dus weer contact opgenomen met Platte TV. De actieweken lopen nog steeds, dus weer een prima prijs gekregen!
VerzendingPrima geleverd via PostNL. Tip is misschien om de mogelijkheid te bieden direct bij een pakketpunt af te laten leveren. Dan scheelt een leverdag als je weet toch niet thuis te zijn.
AlgemeenOp zoek naar een paar Sonos Play:5 speakers kwam ik via tweakers bij PlatteTV uit. Communicatie verliep prima en de prijs was goed!
KlantenservicePrima snelle reactie tijd en een goed voorstel. Kortom iedereen tevreden.
AlgemeenSnelle reactie op vraag via mail met een zeer aantrekkelijk aanbod voor 2 sonos ones. Nergens anders zo goedkoop gevonden
AlgemeenBen prima geholpen met een hele leuke aanbieding, soundbar die nergens goedkoper was dan hier, super!
AlgemeenNa mail contact beste prijs voor het product gekregen. Sonos sub nergens anders voor deze prijs gezien
VerzendingGewoon goed
AlgemeenHad een mooi product gezien, maar elders goedkoper. Prijsvoorstel gekregen met een passend voorstel en een extraatje.
KlantenserviceMakkelijk kunnen reageren op e-mail en snel antwoord. Zo kan het dus ook!
Algemeenzeer snelle communicatie, vriendelijk en to the point. Ga ik nog een tijd plezier van hebben