Gebruikers over webshop HelloTV
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenSnelle reacties via de e-mail en goede prijzen. Dit is mijn eerste aankoop en ga eens kijken wat ze nog meer hebben. Ik kan niet wachten tot mijn nieuwe Denon PMA-150H receiver binnen is.
AlgemeenUitstekende webshop, voordeligste prijs en uitstekende klantenservice. Hier al meerder producten gekocht, oa LG OLED65C9, Vogels muurbeugel en diverse Sonos producten. Helaas geen dealer van Harman Kardon
VerzendingBestelde LG tv met aparte pakketdienst verzonden.
KlantenserviceBijzonder vriendelijke klantendienst die meedenkt qua set-up/ product van de klant.
AlgemeenOverzichtelijke website met een groot aanbod aan elektrische artikelen. De aangeboden prijzen komen overeen met andere aanbieders.
KlantenserviceFijne servicedesk die snel reactie geeft. In mijn zoektocht naar een Soundbar bleken zij een prima voorstel te kunnen doen waardoor de prijs aantrekkelijk genoeg werd om tot koop over te gaan.
AlgemeenSnel antwoord op offerteaanvraag met een leuke aanbieding. Mogelijkheid om product af te halen op locatie of te versturen.
AlgemeenHelaas niet mogelijk om een intracommunautaire levering te krijgen, maar een super prijs voor de tv.
AlgemeenVia de site een mooie aanbieding gekregen voor een Philips OLED tv. Ook het contact hierna als zeer prettig ervaren. Ook aflevermoment was geen probleem. Kortom tot nu toe een aanrader. Als de levering ook goed is volgens afspraak dan helemaal goed
KlantenserviceSnel en duidelijke reacties
AlgemeenGebruik gemaakt van een scherpe deal voor een OLED tv. Via de chat op zondag wat vragen over een muurbeugel en die werden direct beantwoord. Op maandag de tv bestelt.
AlgemeenPlatteTV heeft een enorm productaanbod en altijd uitstekende deals. Service is zeer goed en kundig. Een incidenteel probleem wordt direct verholpen.
AlgemeenOngeacht de opgegeven motivatie vind ik PlatteTV een uitstekende leverancier, die zijn beloftes (laagste prijs) na komt. Goede webshop, fijne winkel, goed personeel en goede service.
KlantenserviceVoorbeeld: ontbrekende boutjes bij een tv-beugel worden snel en gratis na geleverd.
AlgemeenGoede acties en supersnelle reacties, zelfs op zondag.
Ook een goed assortiment aanwezig, bovendien ook voor mij lokaal vertegenwoordigd
Snelle leuke reacties!
AlgemeenAlles top geregeld en snel geleverd, hierdoor kon ik snel de muziek luisteren die ik wou.
KlantenserviceWillen onderhandelen over de prijs.
AlgemeenBestellen gaat eenvoudig, scherpe prijzen, snel antwoord op vragen en goede service. Bestellen hier vaker en bevalt goed.
AlgemeenPersoonlijk advies en aanbieding! Meedenken over extra korting en snelle reactie op gestelde vragen met passend antwoord en aanbieding.
KlantenserviceSnelle reactie en goed advies.
AlgemeenAl verschillende malen zaken gedaan met dit bedrijf. Steeds heel tevreden Goede informatie op de site.
VerzendingProduct kwam de dag na bestelling al aan.
KlantenserviceHeel duidelijk en adequaat.
AlgemeenPrettig en vriendelijk contact, mooi aanbod. Antwoord snel op vragen via de mail. Goed om zaken mee te doen.
AlgemeenLeuk bedrijf en goede service met advies op maat, hier koop je al je materialen om van beeld en audio te genieten.
VerzendingCorrect en volgens afspraak
KlantenserviceGeen toevoeging
AlgemeenIk dacht laat ik eens informeren naar "mijn deal". Nou inderdaad ze maken een zeer mooie deal. Dus echt een aanrader. Erg klantvriendelijk allemaal. Dus snel besteld en hopelijk morgen nog in huis. Als dat de verzending net zo soepel gaat dan geloof ik dat dat ook vast wel goed zal verlopen.
VerzendingVooruitlopend dat het hele proces goed in elkaar zit waardeer ik het op voorhand al met uitstekend.
KlantenserviceSuper vriendelijk.
AlgemeenSnelle reactie en correcte communicatie via chat over product.
Platte tv hanteert zeer concurrerende prijzen
AlgemeenPrima communicatie via mail. Dat de tv bezorgd wordt is natuurlijk ook heel gemakkelijk. Ga er van uit meer hier te bestellen als nodig. Goede prijzen
KlantenserviceReageren snel en duidelijk.
AlgemeenHet contact via chat en email is prima en snel. Helaas geen waarde voor mijn oude receiver, maar wel een aanbod voor een nieuwe receiver met korting.
KlantenserviceDe informatie en aanbod via chat en email is prima verlopen.