HelloTV

Gebruikers over webshop HelloTV

Snelle reacties via de e-mail en goede prijzen. Dit is mijn eerste aankoop en ga eens kijken wat ze nog meer hebben. Ik kan niet wachten tot mijn nieuwe Denon PMA-150H receiver binnen is.

Uitstekende webshop, voordeligste prijs en uitstekende klantenservice. Hier al meerder producten gekocht, oa LG OLED65C9, Vogels muurbeugel en diverse Sonos producten. Helaas geen dealer van Harman Kardon

Bestelde LG tv met aparte pakketdienst verzonden.

Bijzonder vriendelijke klantendienst die meedenkt qua set-up/ product van de klant.

Overzichtelijke website met een groot aanbod aan elektrische artikelen. De aangeboden prijzen komen overeen met andere aanbieders.

Fijne servicedesk die snel reactie geeft. In mijn zoektocht naar een Soundbar bleken zij een prima voorstel te kunnen doen waardoor de prijs aantrekkelijk genoeg werd om tot koop over te gaan.

Snel antwoord op offerteaanvraag met een leuke aanbieding. Mogelijkheid om product af te halen op locatie of te versturen.

Helaas niet mogelijk om een intracommunautaire levering te krijgen, maar een super prijs voor de tv.

Via de site een mooie aanbieding gekregen voor een Philips OLED tv. Ook het contact hierna als zeer prettig ervaren. Ook aflevermoment was geen probleem. Kortom tot nu toe een aanrader. Als de levering ook goed is volgens afspraak dan helemaal goed

Snel en duidelijke reacties

Gebruik gemaakt van een scherpe deal voor een OLED tv. Via de chat op zondag wat vragen over een muurbeugel en die werden direct beantwoord. Op maandag de tv bestelt.

PlatteTV heeft een enorm productaanbod en altijd uitstekende deals. Service is zeer goed en kundig. Een incidenteel probleem wordt direct verholpen.

Ongeacht de opgegeven motivatie vind ik PlatteTV een uitstekende leverancier, die zijn beloftes (laagste prijs) na komt. Goede webshop, fijne winkel, goed personeel en goede service.

Voorbeeld: ontbrekende boutjes bij een tv-beugel worden snel en gratis na geleverd.

Goede acties en supersnelle reacties, zelfs op zondag.
Ook een goed assortiment aanwezig, bovendien ook voor mij lokaal vertegenwoordigd

Snelle leuke reacties!

Alles top geregeld en snel geleverd, hierdoor kon ik snel de muziek luisteren die ik wou.

Willen onderhandelen over de prijs.

Bestellen gaat eenvoudig, scherpe prijzen, snel antwoord op vragen en goede service. Bestellen hier vaker en bevalt goed.

Persoonlijk advies en aanbieding! Meedenken over extra korting en snelle reactie op gestelde vragen met passend antwoord en aanbieding.

Snelle reactie en goed advies.

Al verschillende malen zaken gedaan met dit bedrijf. Steeds heel tevreden Goede informatie op de site.

Product kwam de dag na bestelling al aan.

Heel duidelijk en adequaat.

Prettig en vriendelijk contact, mooi aanbod. Antwoord snel op vragen via de mail. Goed om zaken mee te doen.

Leuk bedrijf en goede service met advies op maat, hier koop je al je materialen om van beeld en audio te genieten.

Correct en volgens afspraak

Geen toevoeging

Ik dacht laat ik eens informeren naar "mijn deal". Nou inderdaad ze maken een zeer mooie deal. Dus echt een aanrader. Erg klantvriendelijk allemaal. Dus snel besteld en hopelijk morgen nog in huis. Als dat de verzending net zo soepel gaat dan geloof ik dat dat ook vast wel goed zal verlopen.

Vooruitlopend dat het hele proces goed in elkaar zit waardeer ik het op voorhand al met uitstekend.

Super vriendelijk.

Snelle reactie en correcte communicatie via chat over product.
Platte tv hanteert zeer concurrerende prijzen

Prima communicatie via mail. Dat de tv bezorgd wordt is natuurlijk ook heel gemakkelijk. Ga er van uit meer hier te bestellen als nodig. Goede prijzen

Reageren snel en duidelijk.

Het contact via chat en email is prima en snel. Helaas geen waarde voor mijn oude receiver, maar wel een aanbod voor een nieuwe receiver met korting.

De informatie en aanbod via chat en email is prima verlopen.

Scorekaart voor HelloTV