Gebruikers over webshop HelloTV
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenDe goedkoopste in Nederland en altijd de beste aanbiedingen 👍👍 De goedkoopste in Nederland 😀 en goed spul
AlgemeenZe deden een scherpe aanbieding (feestaanbiedin) voor een Sonos Playbar! Verder beantwoorden ze mijn mailtjes direct!
Prima
AlgemeenTijdens het zoeken naar een nieuwe televisie kwam ik op deze website uit. Zag er goed en duidelijk uit. Uiteindelijk heb ik, na het lezen van de specs, besloten om een chat te starten die zichzelf aanbood. Dit gaf mij net even wat meer duidelijkheid over het product dan ik in eerste instantie kon vinden. Erg handig!
AlgemeenZoekend naar een32inch tv zag ik een prijsverschil op de website van plattetv. Hierover contact gehad en is de goedkoooste prijs aangeboden. Snel en goede mailverkeer
KlantenserviceLevering moet nog plaatsvinden, ik moet de order nog bevestigen., maar uitstekende klantenservice tot nu toe
AlgemeenTelefonisch goed advies gehad. Alleen toen ik wilde bestellen was de prijs hoger geworden maar na een mailtje hierover kreeg ik het product toch nog voor de oude prijs dus zeer tevreden met deze service !!
KlantenserviceIk werd snel beantwoord en ze hebben alles netjes in orde gemaakt. Ik wahct nog op de verzending maar verwacht dat dit ook prima in orde zal zijn ! Hij zal zelfs de volgende dag al geleverd worden
AlgemeenEen webwinkel met persoonlijke contacten. Snelle reacties op vragen en goede aanbiedingen. Denken met je mee als je een leuke aanbieding zoekt!
VerzendingGewoon volgens afspraak, volgende dag geleverd.
AlgemeenFijne website met vaak goede aanbiedingen om het goedkoper te krijgen dan op andere plekken.
KlantenserviceReageren snel op de mails.
AlgemeenMomenteel is mijn bestelproces nog gaande. Echter tot op heden bijzonder goede indruk van dit bedrijf:
- vriendelijke en vlotte communicatie en bejegening
- veel ruimte voor de klant om te beslissen
- mooie aanbiedingen
Het bestelproces is nog gaande. Tot nu toe echter een zeer positieve ervaring!
AlgemeenDirect na mail een maitje terug met de informatie betreffende item waar mijn interesse naar uit ging.
KlantenserviceSnel geholpen
AlgemeenHet is heel leuk zaken doen met Platte tv, je kunt onderhandelen, ze doen goede suggesties. Heel klantvriendelijk en ze komen hun afspraken na, daar kan de rest een voorbeeld aan nemen!
VerzendingConform afspraak en daar hou ik van!
KlantenservicePrima, meedenkend en klantvriendelijk.
AlgemeenPrima contact over de bestelling en in overleg hebben we de best mogelijke prijs gekregen.
VerzendingDe artikelen werden direct de volgende dag bezorgd. Later is er nog een kleinigheidje bezorgd als speciaal persoonlijk geschenk.
KlantenserviceSnelle reactie op vragen. Fijne service.
AlgemeenGoed geholpen zowel online als in de winkel. Mooie tv gekocht en leuk nog wat teruggekregen voor de oude tv en soundbar. Zeer tevreden tot nu toe.
AlgemeenHeb de Vogel's NEXT 7840 kabelkolom besteld m.b.v. de "maak een deal" button.
Kreeg daardoor een prijs voorgesteld die nergens anders goedkoper was.
Dit maakt het voor mensen die niet mondig genoeg zijn om te onderhandelen over de prijs, de drempel een stuk lager.
Wordt veelal zelfde dag verstuurd
KlantenserviceReageerd goed en snel.
AlgemeenWe hebben hele goede service mogen ontvangen. Zelfs goede service bij ruilen producten. Wij zijn heel tevreden
VerzendingSnel
AlgemeenReageren zeer snel, altijd bereikbaar voor advies, ik kijk enorm uit naar de LG65C9 vooral te combinatie met een elektrische Vogels beugels lijkt me echt een WOW effect.
AlgemeenReageren via emails is uitermate snel. Binnen een paar minuten al meteen een antwoord. Geweldig.
KlantenserviceZoals eerder aangegeven, eventueele vragen en dergelijk zijn zeer snel beantwoord.
AlgemeenWerkelijk een top winkel en webshop, kan alleen maar positief zijn service en kwaliteit personeel is echt zo als het hoort te zijn.Niet zoals Coolblue of Mediamarkt waar ze maar wat onzin vertellen.
VerzendingPrima op tijd afgeleverd op afgesproken tijd
KlantenserviceAls je een vraag heb zijn ze altijd bereikbaar zowel winkel,telefoon, chat en zelfs via email
AlgemeenLekker snel een reactie terug.
Snelle levering
Prima personeel weten waar ze over praten nemen alle tijd voor jouw.
Al eerder sonos gekocht in groningen.
Geweldig geluid.
AlgemeenMooie sonos one gekocht bij platte tv.spelen geweldig nu voor de playbar.
Heel goed geholpen in groningen dus ga ook weer terug.
Goed personeel weten waar ze over praten.
Dus ik kom terug
AlgemeenAlgemeen
Goede overzichtelijke site. Producten zijn aantrekkelijk geprijsd. En er is ruimte voor prijsonderhandelingen. Service is top.
Vandaag besteld, morgen in huis.
KlantenserviceUitermate attent, vragen worden altijd snel en deskundig beantwoord.