Gebruikers over webshop HelloTV
Review toevoegenIk krijg er iets voor terug (beloning)
AlgemeenHeel snel een mooie aanbieding via de mail ontvangen voor een product dat ik op website had gezien.
KlantenserviceProduct is nog niet geleverd, maar contact met PlatteTV verloopt tot nu toe vlot en plezierig. Dit geeft vertrouwen in de verdere afhandeling.
AlgemeenHet was een erg fijn contact met de medewerker Tim van platte tv .nl hij heeft mij erg goed geholpen
VerzendingPrima
KlantenserviceWas prima!
AlgemeenContact met platte tv was prima! Ze hebben mij goed geholpen en nu ben ik heel blij met een sonos product.
AlgemeenDankzij de live chat werd onmiddellijk een antwoord gegeven op al mijn vragen.
Bovendien via de live-chat mooie promotie gekregen waardoor mijn beslissing daar genomen was.
Goederen netjes op tijd geleverd. (Is een TV van 70 kg / L 190 cm - H 130 cm). Levering werd voorzien met 2 personen.
KlantenserviceVanuit België een LCD TV besteld van € 3000 dewelke ik netjes op tijd geleverd heb gekregen. Nadat ik hem had ingesteld was ik niet helemaal tevreden over de beeldkwaliteit van het gekozen merk, voornamelijk contrast/helderheid ratio vond ik niet goed genoeg.
Dit gemeld aan Platte TV met de vraag om gebruik te maken van het 14 dagen herroepingsrecht. Dit was absoluut geen probleem...TV retour gezonden en nieuwe LCD TV ontvangen van een ander merk zoals door mij gevraagd. Ik ben nu super tevreden met mijn aankoop -buitengewoon prachtig beeld- en bovenal van de service die door platte TV werd geleverd om tegemoet te komen aan mijn vraag. Ondertussen nog producten besteld bij hun...
AlgemeenContact met platte tv was prima! Ze hebben mij heel goed geadviseerd over Sonos producten!
AlgemeenPlatteTV geeft binnen een dag antwoord op email zelfs tijdens kerst en bied de laagste prijs voor de TV die ik zoek.
Voordat de bestelling geplaatst kon worden kreeg ik twee emails over het service pakket van eerst €75 dan €50 en een email of ik een HDMI kabel en schermschoonmaakspray erbij wil kopen.
Dan nog het verzoek om hier op tweakers een goede review achterlaten te laten voor €10 korting vóórdat de bestelling geplaatst is.
Verzending verliep zonder problemen binnen 1,5 dag.
KlantenserviceGeen problemen ondervonden. Wel jammer dat je eerst verscheidene andere producten krijgt aangeboden voordat de bestelling gedaan kan worden. Ook geven ze €10 korting voor een review op tweakers voordat de bestelling gedaan is.
AlgemeenSnelle reactie op aanvraag actieprijs binnen 10 min ,ik moet zeggen top er zijn niet veel winkels die zo snel antwoordend via mail ,
Klantenserviceklanten service , was snel met antwoorden op mijn vragen moet zeggen ,goed en snel. en eerlijke prijzen.. top
AlgemeenSnelle reactie op aanvraag actieprijs binnen een half uur reactie. Goede actieprijs goedkoopste van Nederland.
AlgemeenEr gaat bij alle bedrijven wel eens wat mis. PlatteTV zegt de goedkoopste te zijn, maar zijn dit alleen na een extra aan gevraagde korting. De normale prijs ligt dan gemiddeld niveau. Ook geven ze aan mail binnen 30 minuten te beantwoorden, nee, dat wordt de volgende dag. Mooi voor PlatteTV want de prijs is inmiddels 45 euro gestegen. Als enige wordt de prijsstijging door gevoerd. Er kan zelfs geen excuus of sorry vanaf. Het lijkt er sterk op dat bewust is gewacht met antwoorden op een klantvraag. Dit wordt niet nog een keer.
Goedemorgen,
Jammer om te vernemen dat u niet tevreden bent over de door ons toegezonden aanbieding!
De AVRX2600 waarin u interesse heeft stond op het moment van aanvragen voor €477 op onze website en de volgende dag voor €519, dit soort wijzigingen kunnen we helaas nooit voorzien. Echter hebben wij u een prijs van€465 geboden welke dus lager is dan beide prijzen en daarmee ook nog eens de allerbeste prijs van Nederland.
Naar onze mening hebben wij prima aan onze belofte voldaan door u de allerbeste prijs van Nederland te geven en betreuren het dan ook dat u hierover een negatieve beoordeling plaatst,
Wij wensen u een hele fijne 2e Kerstdag en u bent altijd van harte welkom!
Tim
PlatteTV
AlgemeenGoede en vooral snelle service. Mailtje gestuurd met de vraag om een scherpere prijs. Binnen een paar minuten een mail ontvangen met een zeer goede prijs.
Niets dan lof!
Snelle reactie.
AlgemeenSnelle reactie en ze geven mooie aanbiedingen opmaat. Ik zou dit zeker aan raden bij mijn vrienden.
AlgemeenHet hele proces van bestellen tot betalen loopt gesmeerd.
Ik heb de indruk , dat alles serieus wordt aangepakt
Als je een vraag hebt reageren ze direct via de mail Top!
AlgemeenKlantenservice geeft een prima korting en tevens snelle reacties.
Daarnaast is de site overzichtelijk en duidelijk. Fijn!
Snelle nette reacties
AlgemeenDe webshop is goed te doorzoeken. Op locatie is niet al het personeel even kundig. Maar het zal door de drukte geweest zijn. Dus jullie krijgen daar een free pass.
Online is voor mij de way to go. Je kiest je product, je onderhandelt over de prijs en voila je hebt een mooi product voor een mooie prijs. Levertijden zijn mehh. Maar voor hoge korting wacht ik wel even
AlgemeenPlattetv is echt top. Bieden de scherpste deals aan hun klanten. Kom vast en zeker eens terug.
VerzendingNog niet ontvangen. Komt nog
KlantenserviceSuper klantenservice!!
AlgemeenPrijzen zijn altijd scherm.
Ook is het erg fijn dat je kunt inruilen, dit werkt erg makkelijk een maitje en je krijgt een voorstel.
AlgemeenSnel en goed contact met de klantenservice. Leuke aanbiedingen. Het product moet ik nog ontvangen.
AlgemeenIk heb om een speciale deal gevraagd en gekregen waar ik heel blij mee ben.
AlgemeenPrima voorstel ontvangen voor de Sonos sub, ik ben zeer benieuwd. Deze stond nog op mijn verlanglijstje
VerzendingHet pakket word vandaag verstuurd, ik verwacht het morgen.
Prima service.
Snelle reacties
AlgemeenSnel en goed contact met de klantenservice. Leuke aanbiedingen.
Het product moet ik nog ontvangen en ik zal die toevoegen in de reviews zodra ik deze heb ontvangen.