HelloTV

Gebruikers over webshop HelloTV

Super website met goede zoek mogelijkheden waardoor je makkelijk je keuze kunt bepalen. De contact mogelijkheden zijn netjes en niet overdreven (vb de live chat komt pas in actie na enkele minuten op de website).

Ontzettend prettige klantenservice (via chat en email contact gehad). Reageren erg snel en er is ruimte om samen tot een goede deal te komen. Top

Fijne website met goede filter mogelijkheden waardoor je makkelijk je keuze kunt bepalen. Contact met medewerkers gaat heel gemakkelijk. Via de livechat of via e-mail. Het maakt niet uit, ze reageren heel vlot.

Ik zie de livechat ook even als klantenservice. Ik werd snel te woord gestaan en krijg gelijk duidelijk gericht antwoord op mijn vraag over een product.

Erg snelle service. Vroeg eerst of ze een specifieke led tv hadden met korting. En dat konden ze geven.

Werd me gegarandeerd dat mijn bestelling morgen geleverd zou worden.

Medewerkers van de klantenservice hebben heel veel geduld, accurate productkennis en zijn zeer behulpzaam .

Medewerkers van de klantenservice hebben heel veel geduld, accurate productkennis en zijn zeer behulpzaam.

Al meerdere producten besteld bij deze partij. Altijd ontzettend goede service en leuke aanbiedingen bij PlatteTV. Absoluut een aanrader!

Levering altijd volgens afspraak.

Erg vriendelijk en behulpzaam personeel.

Zeer klant vriendelijk,nemen de tijd voor je,genoeg personeel om je te helpen,en smeren je niks aan

Hele goede klantenservice! Er wordt snel gereageerd op mails en zeer vriendelijke. Veel aanbod en hele scherpe prijzen!

Breed aanbod. Supersnelle reactie op mail - op zondag ik de kerstvakantie! Gelijk via de mail kunnen onderhandelen.

Ze leveren een goede service, zijn zeer vriendelijk in de winkel en per mail en ook nog eens voordelig!

Ze reageren snel en zijn vriendelijk met leuke kortingen

Altijd goede deals, snel antwoord bij prijs opvragen.
Vriendelijke medewerkers en prettig contact via e-mail of Live Chat.

Ondanks er bij het artikel staat voor 18:00 besteld morgen in huis kan dit niet waargemaakt worden.

Response zou iets sneller kunnen, zeker als er door PlatteTV aangegeven wordt dat er een probleem is met levering van het artikel.

Goed en snel contact met klantenservice over actie prijzen! Tevens erg scherpe prijs voor de soundbar die we op het oog hadden.

Levering was vertraagd, ondanks aangegeven dat product volgende dag leverbaar.
Nadien was pakket "verzonden" op 31-12 echter geen track-trace gekregen. Op 2-1 contact opgenomen, track trace gehad via chat echter pakketten waren nog niet bij post nl. Daardoor nog een dag vertraging ... (... en een dag voor niks thuis ...)

Klantenservice geeft aan dat pakketten wel verzonden zijn, echter post NL zit er nog op te wachten. Vraag me af wie er nu gelijk heeft ... klantenservice doet er iig niets mee.

Heel erg tevreden! Snelle reactie, ook in volle kerstperiode, en prima prijsvoorstel.
Vlotte afhandeling. Perfect!

Zeer snel verzonden, en ook snelle levering ondanks kerst. PostNL mocht wel iets voorzichtiger omspringen met pakketten.

Zeer snelle reactie, zelfs op 24 december.. En alles vlot en vriendelijk afgehandeld.

Via de website vroeg ik of ik een scherp aanbod op een tv kon krijg. Binnen een uur kreeg ik al antwoord met een scherp aanbod! Daarna nog wat mail contact over en weer, zelfs op zondag.

Snelle reactie op verzoek om korting op Sonos Port, overzichtelijke website, ruim aanbod, fijn dat er ook een fysieke winkel is in mijn eigen stad om in de toekomst een nieuwe TV eerst goed te bekijken.

Klantenservice reageert erg snel (binnen halve dag).

Het fijne aan deze webwinkel is dat ze met je meedenken. Niet alleen qua prijs, maar ook qua bezorging/levering. Toen ik contact met ze had opgenomen, kreeg ik binnen 5 minuten antwoord en kwamen we er samen uit.

De klantenservice werkt mee, denkt mee en helpt mee de beste keuze te maken. Hierdoor verdienen ze zeker een goeie review.

Zeer tevreden over de snelle klantenservice van platteTV

Snel geregeld.

Zeer snelle reactie. En goed geholpen.

In het. Verleden al eens een tv besteld met goede ervaring. Nu wilde ik een receiver en een speakerset aanschaffen. Gemaild of er een speciale actieprijs geregeld kan worden en dat was mogelijk. Ik kon de producten met korting krijgen.
Zeer tevreden over de snelle klantenservice van platteTV

Snelle levering

De klantenservice is vriendelijk en er wordt snel gereageerd op mijn e-mails.

Was al een tijdje op zoek naar een soundbar en kwam uit uit op een Samsung HW q-80r. Bij PlatteTV.nl kon ik via de site een feestdeal aanvragen via de mail. Kreeg snel antwoord en ze deden een aanbod wat vele malen lager lag dan andere webwinkels. Hierna wederom contact opgenomen via de mail waarop vrijwel direct werd gereageerd. Ik ben tot nu toe zeer tevreden over de klantenservice van PlatteTV.nl

Zoals eerder omschreven ben ik zeer tevreden over de klantenservice van PlatteTv.nl. In mijn ogen een voorbeeld voor andere webshops/winkels.

Reageren snel, vlotte aanbieding, denken mee. Veel extra service die ze aanbieden, ontzetten aardige verkopers.

Snel, geen meerprijs

Vlot, vriendelijk.

Mooie aanbieding. Adequaat en vriendelijk geholpen en dit ervaar ik al jaren bij verschillende aankopen bij Platte TV

Meerdere keren goederen aangeschaft bij Platte TV en altijd keurig op tijd geleverd gekregen

Zoals eerder omschreven. Adequaat en vriendelijk.

Scorekaart voor HelloTV