Gebruikers over webshop HelloTV
Review toevoegenIk krijg er iets voor terug (beloning)
AlgemeenSnelle reactie op een vraag, en heel schappelijk. Zeer vriendelijke mail verkeer. Mooie aanbieding geboden
VerzendingSnelle levering
KlantenserviceVriendelijke, snelle reactie
AlgemeenSnelle afhandeling na een eerste mail gestuurd te hebben, super hulp en daarnaast natuurlijk elke maand mooie aanbiedingen!
AlgemeenIk was op zoek naar een soundbar en ben zo op de site terecht gekomen, na een mailtje gestuurd te hebben kreeg ik zeer snel een leuke aanbieding waar ik op ingegaan ben. Zeer vriendelijk te woord gestaan via de mail.
KlantenserviceSnel geholpen en vriendelijk te woord gestaan door medewerker
AlgemeenLeuke aanbiedingen en snel contact. En veel op vooorraad! Leveringsdatum ook snel. Goede plaats in deze marktsector.
AlgemeenGoede prijs in vergelijking met andere webshops.
Zeer snelle en vriendelijke contacten via de e-mail.
AlgemeenSnelle reactie op vragen en goede antwoorden betaling heb ik nog niet gedaan omdat ik nog moet bestellen
KlantenserviceSnelle reactie op vragen
AlgemeenGoede prijs t.o.v. andere webshops. Correcte levering van een grote Qled tv. Daarna problemen gehad. Is correct en snel opgelost en na 2 reparaties die niet het probleem oploste een nieuw scherm gekregen. Geen moeilijke vragen of problemen gemaakt. Top. Nu weer een aanbieding gevraagd om 2 stuks apparatuur te kopen . Mooie korting gekregen (Euro 100).
VerzendingOp de afgesproken tijd. In ons appartement (met lift) bezorgd. Origineel verpakt van Samsung.
KlantenserviceSnel en correct geholpen toen we problemen kregen met de tv. Ook nadien contact gehad of alle problemen nu opgelost waren. Deze score gegeven omdat zij hun afspraken iedere keer zijn nagekomen en kundige mensen aan de telefoon kregen.
AlgemeenTop service. Snel en efficiënt! Plus de goedkoopste prijs. Ik zou hier opnieuw bestellen geen twijfel mogelijk
KlantenserviceZeer snelle service!
AlgemeenWas al jaren klant bij Plasma discounter en nu bij Platte tv. .In mijn ogen nog steeds de goedkoopste en een snelle levering.
VerzendingSnelle levering.
AlgemeenVanwege een lopende actie contact opgenomen via de website. Heel snel daarna een leuke aanbieding ontvangen, die ik graag geaccepteerd heb. De mailwisseling was erg vriendelijk.
AlgemeenVlotte communicatie , en snelle levering in België. Heel scherpe prijs gekregen voor de soundbar..
VerzendingSnelle levering in België, top.
KlantenserviceEnkele malen gemaild voor een goede prijs.
AlgemeenWij zijn zeer tevreden over het contact met de winkel. De service is uitstekend en zij denken echt mee aan de behoefte van de klant. Kortom, zeer goed ervaring.
VerzendingWij hebben een Samsung Led tv besteld. Netjes op het afgesproken moment geleverd, keurig verpakt. De TV werkt prima. Erg blij mee.
AlgemeenZeer netjes behandeld en snelle reactie via de mail. Zijn een zeer nette prijs overeen gekomen, heel blij mee ga bestelling plaatsen.
KlantenserviceKreeg direct reactie terug top
AlgemeenUitstekende service. Via persoonlijke deal nog een leuke bijkomende korting gekregen. Kan niet wachten tot product aangekomen is. Al met al top.
KlantenserviceGeen slecht woord voor de klantenservice! Uiterst snelle reacties en altijd vriendelijk.
AlgemeenUitstekende service. Via een persoonlijke deal nog een leuke bijkomende korting gekregen. Kan niet wachten tot het product aangekomen is! Al met al top!
AlgemeenVia persoonlijke kortingsactie zeer scherpe deal kunnen maken via prettig en persoonlijk contact via mail. Snelle communicatie, goed advies, scherpe prijs en snelle levering. Kortom, uitermate tevreden met de goed service van PlatteTV!
VerzendingMoet nog worden geleverd, maar beloofde levertijd naar wens.
AlgemeenVorig jaar hier een tv gekocht en recent een sonos speaker. Klantenservice is snel (telefonisch en per mail). In de winkel zelf (Utrecht) vriendelijk geholpen.
AlgemeenZeer makkelijk met bestellen, zeer behulpzaam en duidelijke uitleg op mijn vragen. Goede bereikbaarheid zowel per mail als per telefoon. Top.
VerzendingSnelle levering. Keurig gedaan
KlantenserviceUitstekende klantenservice. Snelle reactie op mijn vragen
AlgemeenGoede klantenservice uitstekend geholpen! Zeker een aanrader. Ook goed advies gekregen betreft mijn wensen voor een TV
AlgemeenDe laagste prijs en een goede klantenservice. De ervaring met zowel winkel als online bestelling zijn uitstekend.
VerzendingDe bestelling wordt snel en goed geleverd.
KlantenserviceKlantenservice werkt prima. Snel en deskundig advies.