Gebruikers over webshop HelloTV
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenLeuk contact via de mail met goed advies! En uiteindelijk een goede deal kunnen sluiten. ToP
VerzendingNaar wens en op afgesproken tijd geleverd
KlantenserviceLeuk contact via de mail met goed advies! En uiteindelijk een goede deal kunnen sluiten. Top
AlgemeenTweede geplande aankoop bij deze shop. Eerste verliep vlekkeloos met een uiterst scherpe aanbieding. Wederom prima aanbieding ontvangen. Tot nu goede ervaringen met deze aanbieder.
AlgemeenTot het moment van bestellen verloopt het contact goed. Als moest ik wennen aan de manier van bestellen. Alles gaat eigenlijk per e-mail als je gebruik maakt van een persoonlijke aanbieding.
VerzendingIk had een 49 inch tv besteld, maar er werd een 43 inch verstuurd. Deze moest ik weigeren, deze zou dan retour komen en pas daarna zou de goede verstuurd worden. Duurt allemaal erg lang. Kunnen ook geen duidelijkheid geven over wanneer ik de televisie dan ongeveer kan verwachten. Contact verloopt na bestelling sowieso moeizaam. Ik heb op 20 december besteld, maar vooralsnog geen tv.
KlantenserviceNiemand kan duidelijkheid geven over de verwachte leverdatum. Contact verloopt moeizaam.
Algemeenondertussen diverse artikelen gekocht bij Platte tv.
ben altijd vriendelijk telefonisch en via mail geholpen met extra kortingen of beter product voor het zelfde bedrag.
zijn erg behulpzaam,
er wordt duidelijk aangegeven wanneer ze langs komen met een tijdspan van ong 2 uur .
je bent dus niet verplicht om hele dag thuis te wachten of iets aankomt.
1x iets fout gegaan tijdens bestelling
dit werd telefonisch snel en vakkundig opgelost .
toppie
AlgemeenPrima advies en op tijd geantwoord allemaal. Ik ben naar alle tevredenheid geholpen en te woord gestaan.
AlgemeenLeuk contact via de mail met goed advies! En uiteindelijk een goede deal kunnen sluiten. Top
VerzendingSnelle levering
KlantenserviceVriendelijk en behulpzaam
AlgemeenDuidelijke website ruim assortiment. Ik had al op 30 november een goede black friday deal gemaakt voor een samsung QLED TV en nu weer gevraagd naar een scherpe prijs voor een SONOS beam. Er werd nu weer (nieuwjaarsdag) snel gereageerd.Service is heel erg goed.
VerzendingDe levering van de QLED was uiteindelijk uitstekend. Ik had een (pixel)probleem met het scherm maar daarvoor is een nieuw scherm afgeleverd aan huis.TOP dus.
De SONOS beam hoop ik morgen in de winkel op te kunnen halen
AlgemeenSuper service snel en een erg scherpe prijs hanteren ze zo geregeld en zeer vriendelijk personeel.
VerzendingSnelle en accurate levering.
AlgemeenDuidelijke webwinkel, scherpe prijzen. Maar wat ik het belangrijkst vind is de steeds snelle en terzake doende reactie bij de verschillende bestellingen. Klantenservice heb ik nog nooit nodig gehad. Vandaag tv besteld.
Algemeengoede website, scherp geprijsd en via de mail snel contact over een nog scherpere aanbieding.
KlantenserviceSnelle en persoonlijke benadering zelfs op 1 januari.
AlgemeenSnel geholpen, snel verzonden, tegen een mooie prijs een samsung tv gekocht. Hoge kwaliteit tegen lage prijs vind je nergens anders dan bij platte tv.
VerzendingSnel verzonden
KlantenserviceSnel en accuraat geholpen
AlgemeenDuidelijke website ruim assortiment. Gevraagd naar een scherpe prijs werd er direct, binnen 10 minuten gereageerd. ik had nog een aanvullende vraag en die werd ook snel beantwoord zelfs op nieuwjaarsdag. Eerder al een TV besteld en de service is nog steeds uitstekend.
KlantenserviceSnelle en persoonlijke benadering.
AlgemeenPrettige website, makkelijk bestellen, snel geleverd. Prijzen zijn ook prima. Ik ken dit bedrijf al van bezoek in de winkel, maar dit was de eerste keer dat ik online bestelde. Is goed bevallen!
VerzendingWerd goed op de hoogte gehouden, levering was razend snel.
AlgemeenSnelle en vakkundige hulp via de chat en/of E-mail.
Zeer snel geholpen en goed advies!
Het product In de avond besteld en de volgende morgen ontvangen!
KlantenserviceZeer vakkundig geholpen door de klantenservice!
AlgemeenPrettige en snelle reacties op mijn vragen. Heb nu nog geen ervaring met verzending, maar hier wel alle vertrouwen in.
KlantenserviceZeer snelle en prettige reacties op vragen.
AlgemeenVlot en prettig contact via e-mail. Extra aanbieding ivm de feestdagen. Overall gewoon goed geregeld.
KlantenserviceGoed!
AlgemeenSnelle reactie op mijn vragen; scherpe prijs voor het door mij gewenste artikel en een vriendelijke reactie op de online chat 👌
AlgemeenDuidelijke website en er is veel keus. Op vragen wordt snel en vriendelijk gereageerd. Gunstige prijs.
KlantenserviceSnelle reactie en vriendelijk geholpen.
AlgemeenKlantvriendelijk personeel ,die de tijd voor mensen ,er liep genoeg personeel voor informatie te winnen
AlgemeenDe klantenservice antwoordt snel op vragen en biedt de laagste prijs aan die vindbaar is.
KlantenserviceKlantenservice antwoordt snel en correct op vragen